Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια να κάνω μια ερώτηση,νοιωθετε κι εσείς μπουκωμενο τον κόλπο σας απτά ουτροτζεσταν??επειδή είναι τόσο μικρά δυσκολεύομαι να τα βάλω με το δάχτυλο και χρησιμοποιώ το πλαστικό εφαρμογέα τής vasclor (δεν την χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη κρέμα) υπάρχει περίπτωση να το βάζω κάπως βαθιά?πείτε μου εσείς πως τα βάζετε?βάζω τρία τη μέρα πρ. μέσ. βρ.

Μανούλες Μαΐου 2025🤍🤍

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Singer είπε:

Καλά αποτελέσματα εύχομαι για τη β επιπέδου! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα νιώσει το γιο μου μετά την 20η εβδομάδα από ότι θυμάμαι. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω σπαστική κολιτιδα από την αρχή της εγκυμοσύνης (εκτός των άλλων) και μπερδεύομαι πολλές φορές.. Μια φίλη μου θυμάμαι επειδή αγχωνοταν πολύ, είχε παραγγείλει μια συσκευή από το ίντερνετ που την έβαζε και άκουγε το μωρό!

Να σαι καλά ευχαριστώ!! Όλα να πάνε καλά για όλες μας!

Το σκέφτηκα αυτό με τη συσκευή αλλά φοβάμαι μη με αγχώσει περισσότερο. Απλά θα ήθελα να τις καταλαβαίνω επιτέλους για να νιώθω κ εγω πιο ήρεμη, ότι είναι καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/1/2025 at 11:35 ΠΜ, Singer είπε:

Καλημέρα! Εγώ σε όλο τον πέμπτο μήνα είχα πανάκια και κράμπες χαμηλά, τώρα που μπήκα στον έκτο είμαι λίγο καλύτερα αν κ τα έχω ακόμα πιο αραιά όμως.

Λυπάμαι πολύ για αυτές τις άσχημες εμπειρίες, ειδικά ο ενδομητριος θάνατος στις 35 εβδομάδες πρέπει να ήταν κάτι πολύ δύσκολο.. Αυτή τη φορά όμως θα πάνε όλα καλά, προσπάθησε να ξεχνιέσαι όσο μπορείς όταν έχεις άγχος!

Κι εγώ το νιώθω αρκετά κάποιες φορές, κάποιες άλλες είναι ήσυχο και αγχώνομαι λίγο μέχρι να το ξανανιώσω.. Κατά τα άλλα καλυτερα τώρα που μπήκα στον έκτο (κι εγώ 24+4 σήμερα), απλά έχω θέμα με τις δουλειές στο σπίτι, έχουν μείνει πίσω γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω βοήθεια και με το χαμηλό πλακούντα προσπαθώ να αποφύγω να σκύβω και να σηκώνω βάρη.. 

Ευχαριστώ πολύ! Και σε εσένα εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου! Υπάρχει πολύ άγχος και είναι δύσκολο να το κατευνάσω. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω! 

Κορίτσια καλησπέρα! Από ζάχαρο πως τα πάτε; Ο γιατρός μου ειπε ότι θα κάνουμε καμπύλη την 1η εβδομάδα του Φλεβάρη (26 εβδομάδα δηλαδή). Επειδή με παρακολουθεί και ενδοκρινολόγος, συμφωνεί να κάνω τότε καμπύλη αλλά επειδή στις μέχρι τότε μετρήσεις μου στις εξετάσεις ήμουν οριακά στο νηστικό ζάχαρο (μεταξύ 90 και 95), της ζήτησα να κάνω μετρήσεις με μηχανάκι στο σπίτι για σιγουριά. Μου είπε λοιπόν να κάνω κάθε πρωί το νηστικό που η τιμή δεν πρέπει να είναι πάνω από 92. Επιπλέον μέτρηση 1 ώρα μετά το φαγητό (για 10 ημέρες σύνολο: τη μια ημέρα μετά από πρωινό, την άλλη μετά από μεσημεριανό κ την τρίτη ημέρα μετά από βραδυνό) που η τιμή δεν πρέπει να είναι πάνω από 135. Όλες οι μεταγευματικες μετρήσεις είναι κάτω από το όριο που έθεσε αλλά όλες οι πρωινές (νηστείας) πάνω από το όριο. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Αυτό θεωρείται ζάχαρο; Σήμερα θα επικοινωνήσω με την ενδοκρινολόγο να με ενημερώσει σχετικά.

Κορίτσια καλημέρα! Κάλεσα την ενδοκρινολόγο τη Δευτέρα και δεν απάντησε ποτέ. Χθες την βρήκα κ μου είπε να την καλέσω το μεσημέρι. Το μεσημέρι την κάλεσα ξανά κ ζήτησε να στείλω τις μετρήσεις σακχάρου και θα με καλέσει πίσω. Δεν με πήρε ποτέ! Αφήστε που δεν με θυμόταν καν... Τι πράγμα είναι αυτό με τους γιατρούς; Είναι τόσο δύσκολο να μας σεβαστούν;

On 13/1/2025 at 11:47 ΠΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα!!

Είμαι 18 εβδ κ 1 ημέρας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν νιώθετε και εσείς κάποια τσιμπηματα κάτω χαμηλά;

Ναι! Και ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι είναι φυσιολογικά επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Μια φορά είχαν συνοδευτεί με καφέ υγρά και είχα κατά τρομάξει αλλά ήταν καθησυχαστικός. 

3 ώρες πρίν, Roulagou είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Κάλεσα την ενδοκρινολόγο τη Δευτέρα και δεν απάντησε ποτέ. Χθες την βρήκα κ μου είπε να την καλέσω το μεσημέρι. Το μεσημέρι την κάλεσα ξανά κ ζήτησε να στείλω τις μετρήσεις σακχάρου και θα με καλέσει πίσω. Δεν με πήρε ποτέ! Αφήστε που δεν με θυμόταν καν... Τι πράγμα είναι αυτό με τους γιατρούς; Είναι τόσο δύσκολο να μας σεβαστούν;

Ναι! Και ο γιατρός μου με ενημέρωσε ότι είναι φυσιολογικά επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Μια φορά είχαν συνοδευτεί με καφέ υγρά και είχα κατά τρομάξει αλλά ήταν καθησυχαστικός. 

Τώρα το συνήθισα πλέον, περισσότερο με πιάνει στην αλλαγή της εβδομάδας!!

Όσο για το ζάχαρο δεν ξέρω να σου πω αλλά να καλείς συνέχεια την ενδοκρινολογο για να πάρεις απάντηση 

Εμένα με πιάνει στην αλλαγή μήνα περισσότερο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια. Σημασία έχει να πηγαίνουν όλα καλά για όλες μας! Όσο για την ενδοκρινολόγο, δεν ξέρω αν θα επιμείνω γιατί εξαρχής δεν μου γέμισε το μάτι. Έκλεισα κ αλλού απλά το ραντεβού αργεί αφάνταστα, υπήρχε διαθεσιμότητα 25/2. Θα δω τι θα μου πει ο γυναικολόγος μου την επόμενη εβδομάδα κ πράττω αναλόγως.

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Roulagou είπε:

Εμένα με πιάνει στην αλλαγή μήνα περισσότερο. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια. Σημασία έχει να πηγαίνουν όλα καλά για όλες μας! Όσο για την ενδοκρινολόγο, δεν ξέρω αν θα επιμείνω γιατί εξαρχής δεν μου γέμισε το μάτι. Έκλεισα κ αλλού απλά το ραντεβού αργεί αφάνταστα, υπήρχε διαθεσιμότητα 25/2. Θα δω τι θα μου πει ο γυναικολόγος μου την επόμενη εβδομάδα κ πράττω αναλόγως.

Εκεί που έκλεισες ραντεβού πάρε τηλέφωνο Κ πες ότι είσαι έγκυος Κ έχουν βγει αυτές οι τιμές στις μετρήσεις να το δει Κ να σε δει αμέσως  . Δεν μπορείς να αφήσεις ένα μήνα το ζάχαρο ανεξέλεγκτο. 

Όταν πεις ότι είσαι έγκυος σε βλέπουν αμέσως ή σε κατευθύνουν τηλεφωνικά 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εκεί που έκλεισες ραντεβού πάρε τηλέφωνο Κ πες ότι είσαι έγκυος Κ έχουν βγει αυτές οι τιμές στις μετρήσεις να το δει Κ να σε δει αμέσως  . Δεν μπορείς να αφήσεις ένα μήνα το ζάχαρο ανεξέλεγκτο. 

Όταν πεις ότι είσαι έγκυος σε βλέπουν αμέσως ή σε κατευθύνουν τηλεφωνικά 

Τους ενημέρωσα ότι υπάρχει κύηση κ ανησυχώ για το σάκχαρο, αλλά το μόνο που μου είπαν είναι ότι αν υπάρξει ακύρωση θα με ενημερώσουν..

πρίν από 1 λεπτό , Roulagou είπε:

Τους ενημέρωσα ότι υπάρχει κύηση κ ανησυχώ για το σάκχαρο, αλλά το μόνο που μου είπαν είναι ότι αν υπάρξει ακύρωση θα με ενημερώσουν..

Ούτε η δική σου ενδοκρινολόγος απάντησε? Ψάξε βρες άλλον ενδοκρινολόγο ακόμα Κ τηλεφωνικά να σου δώσει οδηγίες . Έστω με email. 

On 29/1/2025 at 1:08 ΜΜ, Roulagou είπε:

Καλησπέρα! Κι εγώ κοντά στην αλλαγή έχω πιο πολλά πονακια κ υγρα κάπως προς το καφέ..

Τώρα όσον αφορά το σάκχαρο, εγώ στο πρώτο μου, στο γιο μου, είχα αυξημένη καμπυλη (δλδ στα 60' κ 120') κ είχα πάει σε ενδοκρινολόγο κ με έβαζε να το μετράω το πρωι νηστική κ μετά από κάθε γεύμα μετά από 1 η 2 ώρες εναλλάξ. Κάθε βράδυ μετά τη μέτρηση (ακόμα κ 12 τα μεσάνυχτα να ήταν) μου έλεγε να την παίρνω τηλέφωνο να της τα λέω για να βλέπει πως πάμε. Όλα αυτά για να γλυτώσουμε την ινσουλίνη. Τελικά είχα καταφέρει να το ελέγξω με διατροφή κ τη γλυτώσαμε.. Δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, αυτή είχε ιατρείο Ν.Ιωνία, αν θέλεις βρίσκω το τηλέφωνό της κ σου το στέλνω, γιατί όντως είναι άσχημο να ψάχνεις το γιατρό για κάτι τόσο σοβαρό και να μην έχεις ανταπόκριση..

On 29/1/2025 at 7:00 ΜΜ, Roulagou είπε:

Καλημέρα!

Τι έγινε τελικά;; απευθύνθηκες αλλου;;;

Εσείς κορίτσια ξεκινήσατε τις αγορές για τα μωράκια σας;;

Είναι κάτι που με απασχολεί και δεν ξέρω τι να πάρω στην αρχή από ρούχα που θα είναι Μάιος 

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα!

Είναι κάτι που με απασχολεί και δεν ξέρω τι να πάρω στην αρχή από ρούχα που θα είναι Μάιος 

Λίγα μακρυμάνικα περισσότερα κοντομανικα .  Μην πάρεις πάρα πολλά έτσι Κ αλλιώς εκτός του ότι θα σου φέρουν πολλά δώρα σε ρούχα δεν ξέρεις Κ τι καιρό θα κάνει οπότε υπολόγισε τα να μπορείς να βγάλεις 1 εβδομάδα άνετα χωρίς πολλά πλυντήρια 2 αλλάξιες την μέρα στο κάθε παιδί . Τα μαγαζιά δεν κλείνουν μην σε ανχωνει καθόλου ότι χρειάζεσε το περνεις μετά κρίμα να πάνε τα μισά τσαμπα οπότε ειδικά τα ρούχα μην το παρακάνεις.  

Ε ψώνια μετά την β επιπέδου ξεκινάνε έτσι Κ αλλιώς τα βασικά . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Λίγα μακρυμάνικα περισσότερα κοντομανικα .  Μην πάρεις πάρα πολλά έτσι Κ αλλιώς εκτός του ότι θα σου φέρουν πολλά δώρα σε ρούχα δεν ξέρεις Κ τι καιρό θα κάνει οπότε υπολόγισε τα να μπορείς να βγάλεις 1 εβδομάδα άνετα χωρίς πολλά πλυντήρια 2 αλλάξιες την μέρα στο κάθε παιδί . Τα μαγαζιά δεν κλείνουν μην σε ανχωνει καθόλου ότι χρειάζεσε το περνεις μετά κρίμα να πάνε τα μισά τσαμπα οπότε ειδικά τα ρούχα μην το παρακάνεις.  

Ε ψώνια μετά την β επιπέδου ξεκινάνε έτσι Κ αλλιώς τα βασικά . 

Σε ευχαριστώ Λίνα!!!

On 1/2/2025 at 12:59 ΜΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα!

Καλήμερα και καλή εβδομάδα!

Εγώ προς το παρόν δεν έχω κάνει καθόλου αγορές αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα και επιπλέον έχω κάποια πράγματα και ρούχα από το γιο μου, τα οποία δεν έχω κοιτάξει ακόμα όμως σε τι κατάσταση είναι.. Βέβαια το μωράκι που έχω τώρα είναι κορίτσι αλλά ούτως ή άλλως τα περισσότερα πράγματα και ρούχα είναι ουδέτερα από άποψη χρωμάτων κλπ κ δε μας πειράζει κι όλας..

Γενικά από την εμπειρία μου με το γιο μου θα έλεγα να μην αγχωθείς για τα ρουχα, εμάς μας δώσανε πολλά κ δώρο κ second hand, από τα οποία πολλά δεν πρόλαβε να τα βάλει καν, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα όταν είναι μωρά και τα φοράνε πολύ λίγο τα μωρουδιακα.. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εμάς για το πρώτο διάστημα μας είχε βολέψει το λικνο δίπλα στο κρεβάτι, το "αβγό" για μεταφορά κ για το αυτοκίνητο, ένα καλό καρότσι και μάρσιπος (αρκεί να τα βολεύεσαι κι εσύ αυτά). Εμάς μας είχε βολέψει κάπως κ το ριλάξ, ηρεμούσε λίγο (είχε μουσική και δόνηση). Όσον αφορά το θέμα της σίτισης, εγώ δυστυχώς προσπάθησα αρκετά να θηλάσω αλλά είχα πολύ λίγο γάλα κ αναγκαστικά του έδινα φόρμουλα οπότε είχα κ αρκετά μπιμπερό (γυάλινα με θηλές σιλικόνης) κ έναν αποστειρωτή. Κ εννοείται μπόλικες πάνες, κρέμες κ αμυγδαλέλαιο, πετσέτες, πανάκια κλπ. Δε μου έρχεται κάτι άλλο σημαντικό προς το παρόν, αλλά θα τα λέμε κ εν καιρώ αυτά όσο πλησιάζουμε..

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Singer είπε:

Καλήμερα και καλή εβδομάδα!

Εγώ προς το παρόν δεν έχω κάνει καθόλου αγορές αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα και επιπλέον έχω κάποια πράγματα και ρούχα από το γιο μου, τα οποία δεν έχω κοιτάξει ακόμα όμως σε τι κατάσταση είναι.. Βέβαια το μωράκι που έχω τώρα είναι κορίτσι αλλά ούτως ή άλλως τα περισσότερα πράγματα και ρούχα είναι ουδέτερα από άποψη χρωμάτων κλπ κ δε μας πειράζει κι όλας..

Γενικά από την εμπειρία μου με το γιο μου θα έλεγα να μην αγχωθείς για τα ρουχα, εμάς μας δώσανε πολλά κ δώρο κ second hand, από τα οποία πολλά δεν πρόλαβε να τα βάλει καν, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα όταν είναι μωρά και τα φοράνε πολύ λίγο τα μωρουδιακα.. 

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εμάς για το πρώτο διάστημα μας είχε βολέψει το λικνο δίπλα στο κρεβάτι, το "αβγό" για μεταφορά κ για το αυτοκίνητο, ένα καλό καρότσι και μάρσιπος (αρκεί να τα βολεύεσαι κι εσύ αυτά). Εμάς μας είχε βολέψει κάπως κ το ριλάξ, ηρεμούσε λίγο (είχε μουσική και δόνηση). Όσον αφορά το θέμα της σίτισης, εγώ δυστυχώς προσπάθησα αρκετά να θηλάσω αλλά είχα πολύ λίγο γάλα κ αναγκαστικά του έδινα φόρμουλα οπότε είχα κ αρκετά μπιμπερό (γυάλινα με θηλές σιλικόνης) κ έναν αποστειρωτή. Κ εννοείται μπόλικες πάνες, κρέμες κ αμυγδαλέλαιο, πετσέτες, πανάκια κλπ. Δε μου έρχεται κάτι άλλο σημαντικό προς το παρόν, αλλά θα τα λέμε κ εν καιρώ αυτά όσο πλησιάζουμε..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είμαι με διδυμα οπότε δε νομίζω να πάρω λίκνο, θα πάω κατευθείαν σε 2 κούνιες. Κάθισμα για αυτοκίνητο λέμε να πάρουμε αυτά που είναι 0 -12 ώστε να μην κάνουμε νέες αγορές, βλέπεις τα χρειαζόμαστε όλα δίπλα εμείς χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μετά τη Β επιπέδου, αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσω να παίρνω κάποια πραγματάκια για να μην τα αφήσω όλα μαζί που και θα έχω βαρύνει και ως σύνολο χρηματικά θα είναι πολλα

Καλησπέρα! Τελικά ξανά κάλεσα την ενδοκρινολόγο και συνεννοηθήκαμε. Είχα αρκετό άγχος για να περιμένω. Είπε να συνεχίσω τις μετρήσεις και να περιμένω την καμπύλη γιατί συχνά υπάρχουν αποκλίσεις σε αυτά τα μηχανάκια. Επίσης μου είπε να τρώω ένα ελαφρύ γεύμα πριν κοιμηθώ για να μην είμαι πολλές ώρες νηστική (συνήθως τρώω κάτι ελαφρύ κατά τις 20.30 τώρα πρόσθεσα 23.30 ένα ποτήρι γάλα, γιαούρτι ή μια φρυγανιά με τυρί). Δεν την ανησυχεί, καθώς είναι μόνο η πρωινή κάπως ανεβασμένη και όχι σε σταθερή βάση. Με την καμπύλη θα ξεκαθαριστεί το ζήτημα, πάντως από όταν πρόσθεσα το έξτρα γεύμα οι μετρήσεις μου είναι 90-93. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

Για τα ψώνια που αναφέρετε, λόγω ιστορικού δεν έχω προχωρήσει σε καμία αγορά. Βέβαια καρότσι μόλις είχα αγοράσει για τον μπέμπη μου πριν 2 χρόνια που δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε, οπότε είναι στο κουτί του. Επιπλέον, έχω πολλά πράγματα από συγγενείς (εκτός από ρουχαλακια, έχω κούνια, λίκνο, μπανάκι κλπ) οπότε θα δω τι θα χρειαστεί τελευταία στιγμή. Εστιάζω στο να γυρίσω σπίτι με το μωρό μου αυτή τη φορά και όλα τα άλλα θα βρεθούν..

On 31/1/2025 at 4:08 ΜΜ, Singer είπε:

Καλησπέρα! Κι εγώ κοντά στην αλλαγή έχω πιο πολλά πονακια κ υγρα κάπως προς το καφέ..

Τώρα όσον αφορά το σάκχαρο, εγώ στο πρώτο μου, στο γιο μου, είχα αυξημένη καμπυλη (δλδ στα 60' κ 120') κ είχα πάει σε ενδοκρινολόγο κ με έβαζε να το μετράω το πρωι νηστική κ μετά από κάθε γεύμα μετά από 1 η 2 ώρες εναλλάξ. Κάθε βράδυ μετά τη μέτρηση (ακόμα κ 12 τα μεσάνυχτα να ήταν) μου έλεγε να την παίρνω τηλέφωνο να της τα λέω για να βλέπει πως πάμε. Όλα αυτά για να γλυτώσουμε την ινσουλίνη. Τελικά είχα καταφέρει να το ελέγξω με διατροφή κ τη γλυτώσαμε.. Δεν ξέρω αν μένεις Αθήνα, αυτή είχε ιατρείο Ν.Ιωνία, αν θέλεις βρίσκω το τηλέφωνό της κ σου το στέλνω, γιατί όντως είναι άσχημο να ψάχνεις το γιατρό για κάτι τόσο σοβαρό και να μην έχεις ανταπόκριση..

Πολύ καλά τα λες. Και εμένα μου είπε αν δείξει κάτι η καμπύλη θα πάμε με διατροφή και μετρήσεις (ίδιο πλάνο με τις δικές σου) και τελευταία λύση η ινσουλίνη. Η αδελφή μου είχε και στις 2 εγκυμοσύνες της διαβήτη κύησης, τον οποίο ρύθμισε από πολύ νωρίς με αυστηρή διατροφή για να μην πάει σε ινσουλίνη. Εκείνη βέβαια έκανε 1η καμπύλη στον 3ο μήνα, καθώς είχε ενδείξεις διαβήτη στην εξέταση γλυκοζυλιωμένης. Για αυτό το λόγο έχω θορυβηθεί. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα κάνει 2 φορές καμπύλη, λόγω φόβου πάλι γνωρίζοντας το ιστορικό της αδερφής μου και δεν είχα αυξημένες τιμές.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά μένω νότια και η ενδοκρινολόγος μου είναι βόρεια, κάτι το οποίο με κουράζει αφάνταστα καθώς θέλω 2 ώρες να πάω και να επιστρέψω. Για αυτό επέλεξα να βρω κάποιον ειδικό πιο κοντά (είναι το ραντεβού τέλος Φλεβάρη). Μέχρι τότε να κάνω υπομονή με αυτή που έχω ήδη, και ελπίζω να ευδοκιμήσει το ραντεβού στην καινούρια και να μην ψάξω άλλο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...