Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Μανούλες Μαΐου 2025🤍🤍

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια !! Φτιάχνω αυτό το topic για όλες τις μανούλες που θα γεννήσουν Μάιο ! Να μοιραστούμε αυτό το ταξίδι και όλες μας τις ανησυχίες αλλα και χαρές ! Εγώ είμαι η Εβίτα 15.3 σήμερα και προχθές έμαθα ότι περιμένω το δεύτερο αγοράκι μου 😍 ανυπομονώ να ακούσω κι από εσάς! 

• Μου αρέσει 2

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εγώ είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου με ΠΗΤ 7/5. Μετά από ένα πολύ δύσκολο πρώτο τρίμηνο (με αποκόλληση αιμορραγίες και χαμηλό πλακούντα) το οποίο πέρασα ξαπλωμένη, είμαι πλέον 18 εβδομάδων και περιμένω την Β επιπέδου στις 24 Δεκεμβρίου.. Έχω ήδη ενα αγοράκι 3,5 χρονων και το μωράκι που περιμένω είναι κοριτσάκι.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι 20 εβδομάδων με ΠΗΤ 18/5. Είναι η 4η εγκυμοσύνη μου στα 35 και εύχομαι η πρώτη που θα το κρατήσω στην αγκαλιά. Έχουμε περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές και ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, όμως είμαι αισιόδοξη και ελπίζω!

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά με τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωράκια!!

Εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα, έχω μονοχοριακα διδυμα κοριτσακια, αν κ η ΠΗΤ είναι 15/6 , ο γιατρός μου είπε θα τα πάρει νωρίτερα στην 36η εβδομάδα που είναι μέσα στον Μάιο!

On 3/1/2025 at 3:04 ΜΜ, evi1996 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια !! Πως είστε ;; 

Καλή χρονιά με υγεία κ με το καλό τα μωράκια μας! Εγώ έκανα την Β επιπέδου παραμονή Χριστουγέννων όλα καλά, απλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά την αλλαγή είχα λίγο αιματάκι, ευτυχώς όμως δε συνεχίστηκε και μίλησα και με το γιατρό μου είπε ίσως ήταν λόγω αλλαγής του μήνα, ίσως κι επειδή ο πλακουντας είναι χαμηλά και προσπαθεί να ανέβει..

On 27/12/2024 at 7:35 ΠΜ, Roulagou είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είμαι 20 εβδομάδων με ΠΗΤ 18/5. Είναι η 4η εγκυμοσύνη μου στα 35 και εύχομαι η πρώτη που θα το κρατήσω στην αγκαλιά. Έχουμε περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές και ο φόβος είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, όμως είμαι αισιόδοξη και ελπίζω!

Χρόνια πολλά καλή χρονιά και με το καλό το μωράκι σου! Όλα καλά θα πάνε πιστεύω, αφού έφτασες μέχρι εδώ, λίγη υπομονή ακόμα θέλει.. Κι εγώ φοβόμουν ειδικά όλο το πρώτο τρίμηνο γιατί ήμουν ξαπλωμένη με αποκόλληση και αιμορραγίες.. Λυπάμαι πολύ για τις 3 προηγούμενες εγκυμοσύνες, αν επιτρέπεται γιατί δεν πήγαν καλά;

On 4/1/2025 at 8:18 ΜΜ, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά με τελειομηνες εγκυμοσύνες και γερά μωράκια!!

Εγώ είμαι στην 18η εβδομάδα, έχω μονοχοριακα διδυμα κοριτσακια, αν κ η ΠΗΤ είναι 15/6 , ο γιατρός μου είπε θα τα πάρει νωρίτερα στην 36η εβδομάδα που είναι μέσα στον Μάιο!

Καλή χρονιά με υγεία και με το καλό τα μωράκια σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 10/1/2025 at 5:58 ΜΜ, Singer είπε:

Καλή χρονιά με υγεία κ με το καλό τα μωράκια μας! Εγώ έκανα την Β επιπέδου παραμονή Χριστουγέννων όλα καλά, απλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς μετά την αλλαγή είχα λίγο αιματάκι, ευτυχώς όμως δε συνεχίστηκε και μίλησα και με το γιατρό μου είπε ίσως ήταν λόγω αλλαγής του μήνα, ίσως κι επειδή ο πλακουντας είναι χαμηλά και προσπαθεί να ανέβει..

Χρόνια πολλά καλή χρονιά και με το καλό το μωράκι σου! Όλα καλά θα πάνε πιστεύω, αφού έφτασες μέχρι εδώ, λίγη υπομονή ακόμα θέλει.. Κι εγώ φοβόμουν ειδικά όλο το πρώτο τρίμηνο γιατί ήμουν ξαπλωμένη με αποκόλληση και αιμορραγίες.. Λυπάμαι πολύ για τις 3 προηγούμενες εγκυμοσύνες, αν επιτρέπεται γιατί δεν πήγαν καλά;

Καλή χρονιά με υγεία και με το καλό τα μωράκια σου!

Καλή χρονιά! Η 1η αφορά σε ενδομήτριο θάνατο στις 35+2 εβδομάδες, μετά είχα μια βιοχημική κύηση και μετά μια παλλινδρομη με χρωμόσωμικη ανωμαλία σύνδρομο turner. Μετά από μια σειρά εξετάσεων, δεν έχουμε βρει αιτία για τον ενδομήτριο θάνατο, οι γιατροί καταλήγουν στο τυχαίο γεγονός. Εχθές έκανα τη Β' Επιπέδου και φαίνονται όλα καλά. Προληπτικά κάνω ενέσεις innohept και ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε θετική έκβαση. Να πάνε όλα καλά εύχομαι σε όλες μας!

On 16/1/2025 at 11:21 ΠΜ, evi1996 είπε:

Πώς είστε κορίτσια ;; Εγώ έκανα τη β επιπέδου όλα καλά ! Διανύω την 24η εβδομάδα και νιώθω το μωράκι πλέον κανονικά . Εσείς πως περνάτε ;;

Καλησπέρα!! Εγώ σε 2 βδομάδες θα πάω για την β επιπέδου! Πότε το ένιωσες πρωτη φορά; εγώ αύριο θα είμαι 19 εβδ κ ακόμη δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν νιώθω τα μωράκια ή το έντερο χαχαχα

On 13/1/2025 at 11:47 ΠΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα!!

Είμαι 18 εβδ κ 1 ημέρας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν νιώθετε και εσείς κάποια τσιμπηματα κάτω χαμηλά;

Καλημέρα! Εγώ σε όλο τον πέμπτο μήνα είχα πανάκια και κράμπες χαμηλά, τώρα που μπήκα στον έκτο είμαι λίγο καλύτερα αν κ τα έχω ακόμα πιο αραιά όμως.

On 15/1/2025 at 1:27 ΠΜ, Roulagou είπε:

Καλή χρονιά! Η 1η αφορά σε ενδομήτριο θάνατο στις 35+2 εβδομάδες, μετά είχα μια βιοχημική κύηση και μετά μια παλλινδρομη με χρωμόσωμικη ανωμαλία σύνδρομο turner. Μετά από μια σειρά εξετάσεων, δεν έχουμε βρει αιτία για τον ενδομήτριο θάνατο, οι γιατροί καταλήγουν στο τυχαίο γεγονός. Εχθές έκανα τη Β' Επιπέδου και φαίνονται όλα καλά. Προληπτικά κάνω ενέσεις innohept και ελπίζω αυτή τη φορά να έχουμε θετική έκβαση. Να πάνε όλα καλά εύχομαι σε όλες μας!

Λυπάμαι πολύ για αυτές τις άσχημες εμπειρίες, ειδικά ο ενδομητριος θάνατος στις 35 εβδομάδες πρέπει να ήταν κάτι πολύ δύσκολο.. Αυτή τη φορά όμως θα πάνε όλα καλά, προσπάθησε να ξεχνιέσαι όσο μπορείς όταν έχεις άγχος!

On 16/1/2025 at 11:21 ΠΜ, evi1996 είπε:

Πώς είστε κορίτσια ;; Εγώ έκανα τη β επιπέδου όλα καλά ! Διανύω την 24η εβδομάδα και νιώθω το μωράκι πλέον κανονικά . Εσείς πως περνάτε ;;

Κι εγώ το νιώθω αρκετά κάποιες φορές, κάποιες άλλες είναι ήσυχο και αγχώνομαι λίγο μέχρι να το ξανανιώσω.. Κατά τα άλλα καλυτερα τώρα που μπήκα στον έκτο (κι εγώ 24+4 σήμερα), απλά έχω θέμα με τις δουλειές στο σπίτι, έχουν μείνει πίσω γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω βοήθεια και με το χαμηλό πλακούντα προσπαθώ να αποφύγω να σκύβω και να σηκώνω βάρη.. 

14 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλησπέρα!! Εγώ σε 2 βδομάδες θα πάω για την β επιπέδου! Πότε το ένιωσες πρωτη φορά; εγώ αύριο θα είμαι 19 εβδ κ ακόμη δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν νιώθω τα μωράκια ή το έντερο χαχαχα

Καλά αποτελέσματα εύχομαι για τη β επιπέδου! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα νιώσει το γιο μου μετά την 20η εβδομάδα από ότι θυμάμαι. Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω σπαστική κολιτιδα από την αρχή της εγκυμοσύνης (εκτός των άλλων) και μπερδεύομαι πολλές φορές.. Μια φίλη μου θυμάμαι επειδή αγχωνοταν πολύ, είχε παραγγείλει μια συσκευή από το ίντερνετ που την έβαζε και άκουγε το μωρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...