Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Διαζύγιο με δύο παιδιά

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, ChristyLM είπε:

Σε ότι δεν αφορά το άτομο μου, αλλά κάποιον άλλον για τον οποίο έχει άλλος την ευθύνη, οφείλεις να κάνεις ότι σ πει αυτος ο άλλος. Έτσι τουλάχιστον είμαι εγώ. Και πόσο μάλλον σε ότι έχει να κάνει με ανατροφή εγγονιου/παιδιού. Οφείλεις να στηρίξεις τους γονείς στις επιλογές π κάνουν για το παιδί τους. Όπως κάνουμε κ εμείς τώρα οταν πχ φιλικο ζευγάρι ή συγγενικό, μας λένε ότι πχ για να μπεις στο σπίτι θέλουμε να αλλάξεις ρούχα ή να βγάλεις παπούτσια ή να μην φέρεις φαγητό απέξω ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Είτε εγώ συμφωνώ είτε όχι, οφείλω να σεβαστώ τον διαφορετικό τους τρόπο και ειδικά αν είναι εγγόνι ή έχω συγγενεια με το μωρό που θα κάνω το καλύτερο για αυτό είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με τις καταστάσεις. 

Οπότε θεωρώ ότι είναι στον άνθρωπο το πως θα αντιδράσει οτσν θα γίνει παππούς/θείος/ πεθερός κλπ. 

Επειδή αφορά δικό μας άνθρωπο Κ όχι κάποιον φίλο γνωστό κτλ δεν ξέρεις πραγματικά πως θα αντιδράσεις σε 30 χρόνια από τώρα αν βλέπεις κάτι που δεν έχεις συνηθίσει να συμβαίνει στο παιδί του παιδιού σου. 

Δηλαδή όλοι λέμε εγώ είμαι διακριτικός αφήνω τον άλλο να κάνει την δουλειά του αφήνω το παιδί μου να κάνει τις επιλογές του αλλά όταν έρχετε η ώρα αντιδράς τελείως διαφορετικά όταν συμβεί κάτι που δεν το έχεις συνηθίσει να συμβαίνει. 

Οπότε όπως επεμβαίνεις τώρα Κ δυσανασχετεις για το πώς φαίρονται στο παιδί σου θα δυσανασχετεις Κ αργότερα με την νύφη σου χωρίς να το θέλεις αλλά θα σου βγαίνει γιατί είναι το παιδί σου είναι το εγγόνι σου Κ όχι κάποιος φίλος . 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, ChristyLM είπε:

Έχετε δίκιο. Πρεπει να μιλάω. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε κάτι στον χαρακτήρα μας, εφόσον δεν μας κάνει καλό..

Ελπίζω να περιοριστούν οι επαφές μας απκ τώρα μιας και η αδερφή του άντρα μου είναι έγκυος οπότε περιμένουν κι άλλο εγγόνι από εκεί, και είναι το παιδί της κόρης τους.. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ρίχνουν εκεί πέρα όλα τους τα "απωθημένα" 

Ήδη έχουν κανονίσει να πάει η πεθερά μου στο μαιευτήριο όταν γεννήσει αντί για τον άντρα της.. (προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω αυτό το πράγμα αλλά οκ....) 

Οσο για τις γιορτές, ελπίζω να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε!!

Για να ευθυμησουμε και λίγο, είσαι τυχερή (μέσα στην ατυχία σου που σου λαχαν τέτοια πεθερικά) που έχουν και κόρη και σύντομα θα έχουν νέο μωρό να ασχοληθουν.

Καλά όσο για το μαιευτήριο,ασχολίαστο! Εκτός βέβαια αν τρολαρεις την πεθερά σου λέγοντας της πως καλά θα κάνει κ θα πάει αυτή στο μαιευτήριο, η βοήθεια της θα είναι ανεκτίμητη στην κόρη της εκείνες τις μέρες!

Να περάσετε όμορφες και ήρεμες γιορτές!

5 ώρες πρίν, ChristyLM είπε:

Οπότε θεωρώ ότι είναι στον άνθρωπο το πως θα αντιδράσει οτσν θα γίνει παππούς/θείος/ πεθερός κλπ. 

Κ για να ευθυμησουμε  λίγο σκέψου την νύφη σου να κάνει περίεργα δώρα στον γιο σου Κ στο εγγόνι σου ! Μην νομίζεις κάπως έτσι αντιδρανε οι μαμάδες όσα χρόνια Κ αν περάσουν 

πρίν από 39 λεπτά , Dwra2020 είπε:

που έχουν και κόρη και σύντομα θα έχουν νέο μωρό να ασχοληθουν

Τυχεροί μέχρι να μπουν τα κληρονομικά στην μέση μετά θα αρχίσουν αλλά για το πιο είναι το αγαπημένο εγγόνι . Άστα άμα υπάρχει γενικά δυσαρέσκεια σε αυτά τύχη δεν υπάρχει πιάνεις το ένα αφήνεις το άλλο 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...