Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω ένα παιδάκι και τώρα θέλω να προσπαθήσω για δεύτερο 

Αλλά πολύ κουλ γενικά γιατί όταν προσπαθούσα για το πρώτο γενικά δε πέρασα καλά μου έτυχαν και κατά τη διάρκεια των εξωσωματικών και πολύ άσχημες καταστάσεις στην οικογένεια μου και ήμουν στα πατώματα 

Οπότε είπα τώρα αν τύχει έχει καλώς φυσικά αλλιώς μια προσπάθεια για εξωσωματική κι τέλος Έιμι κ εγώ ήδη 43 και λέω δόξα το θεό που έχω τη κορούλα μου 

Εννοείται δόξα το θεό που έχουμε τα παιδάκια μας και είναι υγιή. Εμείς στα 38 μου ξεκινήσαμε όπως λες χαλαρά μόνοι μας προσπάθειες για 2ο. Η εξωσωματική ήρθε στη ζωή μου στα 41 με λάθος επιλογές γιατρών στην αρχή. Ίσως αν είχα κάνει εξωσωματική εξ αρχής να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ίσως και όχι. Όμως αυτό το αν με τρώει. Στηνω κάθε βράδυ τον εαυτό μου στον τοίχο και τον χτυπώ με τύψεις για λάθος κινήσεις που φυσικά όλα φαίνονται εκ των υστέρων. Τώρα στα 44 τα χέρια μου είναι δεμένα. Όλη μου η ελπίδα ήταν στο ένα άριστο έμβρυο. Καλύτερα να μην είχε πιαστεί καν. 

Διαζύγιο με δύο παιδιά

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! 

Έχω δύο παιδάκια, ο μεγάλος μ είναι 14 μηνών κ ο μικρός πρόωρος (31+6εβδ) γεννήθηκε 1/10/24,εμεινε στη ΜΕΝΝ και εδω και λίγες μέρες είναι στο σπίτι. Όσες έχουν εμπειρία με πρόωρο, καταλαβαίνουν ότι τα άγχη είναι άπειρα, οι επισκέψεις σε γιατρούς και οι εξετάσεις ατέλειωτες και υπάρχει ένας μόνιμος φόβος για το αύριο. 

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω όλα όσα έχουν συμβεί (είναι πολλά άλλα αν χρειαστεί θα αναφερθώ σε κάποια)Τα πεθερικά μου έχουν δείξει φανερή προτίμηση στον μεγάλο μου γιο, με εμμονικη τάση θα έλεγα.. Βιντεοκληση 3 φορές την εβδομάδα, κάθε μέρα φωτογραφίες, δώρα (ενώ είχαμε πει εμείς ότι δεν θέλουμε δώρα τέτοιου τύπου), ξυπνήματα σε διακοπές 8 το πρωί για να τον δουν, άρπαγμα από τα χέρια μας για να τον πάρουν αγκαλιά, αγκαλιά με το ζόρι και άλλα πολλά. 

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, σκεφτόμουν πως θα ήταν συνετό να κάτσουμε σπίτι όλοι μαζί οι 4 μας δίχως αγαπημένους ή γνωστούς. Φυσικά η πεθερά μου είχε άλλη άποψη καθώς θέλει να δει τον εγγονό της (ναι τον μεγάλο μόνο), άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι μέχρι να αποκτήσει ανοσοποιητικό ο μικρός δεν θέλω επισκέψεις (σε πρόσφατες εξετάσεις του, τα πράματα ήταν έτσι κ έτσι.. Πεσμένα ερυθρά, αιματοκριτης, αιμοσφαιρινη για όποιον γνωρίζει..). 

Ο Αντρας μου το θεωρεί φυσιολογικό να πάρει, λοιπόν, τον γιο μας και να τον κάνει.... Τουρ.. Επειδή θέλει να τον δει η μαμά του τα χριστουγεννα κ την πρωτοχρονιά... Γιατί μαζί με την μαμά του, για να είμαστε σωστοί, θα θέλουν να τον δουν και τα αδέρφια του (μένουν σε δικά τους σπίτια), και η μητέρα μου, και η γιαγιά μου. Όμως, εκείνος είχε σκεφτεί μόνο να τον πάει στη μαμά του για να τον δει καθώς η δική μου οικογένεια είναι της άποψης να κάτσουμε σπίτι μας λόγω του μικρού και μετά θα έχουμε όλον τον καιρό για μαζώξεις οπότε και δεν ζητάει να πάμε επίσκεψη. Οι μοναδικοί που ζητάνε να πάει ο άντρας μου σπίτι τους είναι τα πεθερικά μου και αυτό για να δουν τον μεγάλο μου γιο. 

Θα ήθελα, οποίος, μπορεί σας παρακαλώ να μου πει την γνώμη του. Είμαι σε αναζήτηση δικηγόρου για διαζύγιο μετά από όλα αυτά δυστυχώς, όποτε η κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ChristyLM είπε:

Καλησπέρα σας! 

Έχω δύο παιδάκια, ο μεγάλος μ είναι 14 μηνών κ ο μικρός πρόωρος (31+6εβδ) γεννήθηκε 1/10/24,εμεινε στη ΜΕΝΝ και εδω και λίγες μέρες είναι στο σπίτι. Όσες έχουν εμπειρία με πρόωρο, καταλαβαίνουν ότι τα άγχη είναι άπειρα, οι επισκέψεις σε γιατρούς και οι εξετάσεις ατέλειωτες και υπάρχει ένας μόνιμος φόβος για το αύριο. 

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω όλα όσα έχουν συμβεί (είναι πολλά άλλα αν χρειαστεί θα αναφερθώ σε κάποια)Τα πεθερικά μου έχουν δείξει φανερή προτίμηση στον μεγάλο μου γιο, με εμμονικη τάση θα έλεγα.. Βιντεοκληση 3 φορές την εβδομάδα, κάθε μέρα φωτογραφίες, δώρα (ενώ είχαμε πει εμείς ότι δεν θέλουμε δώρα τέτοιου τύπου), ξυπνήματα σε διακοπές 8 το πρωί για να τον δουν, άρπαγμα από τα χέρια μας για να τον πάρουν αγκαλιά, αγκαλιά με το ζόρι και άλλα πολλά. 

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, σκεφτόμουν πως θα ήταν συνετό να κάτσουμε σπίτι όλοι μαζί οι 4 μας δίχως αγαπημένους ή γνωστούς. Φυσικά η πεθερά μου είχε άλλη άποψη καθώς θέλει να δει τον εγγονό της (ναι τον μεγάλο μόνο), άλλωστε έχω πει πολλές φορές ότι μέχρι να αποκτήσει ανοσοποιητικό ο μικρός δεν θέλω επισκέψεις (σε πρόσφατες εξετάσεις του, τα πράματα ήταν έτσι κ έτσι.. Πεσμένα ερυθρά, αιματοκριτης, αιμοσφαιρινη για όποιον γνωρίζει..). 

Ο Αντρας μου το θεωρεί φυσιολογικό να πάρει, λοιπόν, τον γιο μας και να τον κάνει.... Τουρ.. Επειδή θέλει να τον δει η μαμά του τα χριστουγεννα κ την πρωτοχρονιά... Γιατί μαζί με την μαμά του, για να είμαστε σωστοί, θα θέλουν να τον δουν και τα αδέρφια του (μένουν σε δικά τους σπίτια), και η μητέρα μου, και η γιαγιά μου. Όμως, εκείνος είχε σκεφτεί μόνο να τον πάει στη μαμά του για να τον δει καθώς η δική μου οικογένεια είναι της άποψης να κάτσουμε σπίτι μας λόγω του μικρού και μετά θα έχουμε όλον τον καιρό για μαζώξεις οπότε και δεν ζητάει να πάμε επίσκεψη. Οι μοναδικοί που ζητάνε να πάει ο άντρας μου σπίτι τους είναι τα πεθερικά μου και αυτό για να δουν τον μεγάλο μου γιο. 

Θα ήθελα, οποίος, μπορεί σας παρακαλώ να μου πει την γνώμη του. Είμαι σε αναζήτηση δικηγόρου για διαζύγιο μετά από όλα αυτά δυστυχώς, όποτε η κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!! 

Η γνωμη μου είναι ότι είναι υπερβολή να προχωρήσεις σε διαζύγιο αν το μόνο πρόβλημα μεταξύ σας είναι αυτό με τα πεθερικά.

Πρεπει να βρείτε μια μέση λύση, αν χρειαστεί να ζητήσετε και τη βοήθεια ειδικών. 

Τον παιδίατρο τον ακούει; Αν ναι, καλό είναι να σας πει κι εκείνος την άποψή του σχετικά με το αν κρίνει σωστό για τα μικρόβια. Ωστόσο, μήπως να γίνει μια συζήτησης, να πάρει το παιδί η πεθερά αλλά να μην το γυρνάει από εδώ κ από εκεί;;

Δυστυχώς ο άντρας μου θεωρεί πως είμαι παράλογη και πως θεωρώ το παιδί ιδιοκτησία μου κ δεν θέλω να το βλέπουν άλλοι, όποτε δεν έχουμε καν κοινή γραμμή και όσο κι αν προσπαθούμε να συζητήσουμε πάντα ο καθένας έχει την γνώμη του κ δεν καταλήγουμε πουθενά. 

Τα πεθερικά μου σε μόνιμη βάση θέλουν να βλέπουν τον μεγάλο μου γιο. Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως τα πεθερικά μου τον έχουν δει (πχ) 500 ώρες και οι δικοί μου γονείς 50. Και το ζήτημα είναι ότι θέλουν να τον δουν, να τον πάρουν αγκαλιά και να του μιλάνε χαζά. Δεν ασχολούνται να παίξουν μαζί του ή να τον περπατήσουν. Του προσφέρουν μόνο την παρουσία τους και τον κρατάνε αγκαλιά με το ζόρι για να χαρούν αυτοί. 

Το βρίσκω εντελώς άδικο κ λάθος, μέσα στις γιορτές να τον δουν μόνο τα πεθερικά μου! Δλδ η δική μου οικογένεια π θέλει ν μας δει όλους θα μείνει στο περιθώριο κ θα ικαανοπιησουμε την θέληση της πεθεράς? (όπως έγινε κ στη γιορτή του γιου μου.. Π πήγε με τον άντρα μ στα πεθερικά μου για μια ώρα και η δική μ οικογένεια έχει να τον δει 2 μήνες) Ή επειδή εμένα σεβονται πως περνάμε μια ιδιαίτερη περίοδο κ δεν ζητάνε επισκέψεις, αυτό σημαίνει ότι δεν τον αγαπάει? 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...