Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Eternity είπε:

Είχα κάνει υστεροσκοπηση και prp ενδομητριου γιατί δε μεγαλώνε πολύ. Σε τι να ελπίζω? Ούτε 1 στο εκατομμύριο 

Εξέταση για μικροβίωμα έχεις κάνει να δεις κάτι πόσο είναι υγιές το περιβάλλον της μήτρας ;;; 

Just now, Ellidr είπε:

Εξέταση για μικροβίωμα έχεις κάνει να δεις κάτι πόσο είναι υγιές το περιβάλλον της μήτρας ;;; 

Στην υστεροσκοπηση δε φαίνεται 

Βιταμίνη d3

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω ένα δινατε στα μωράκια σας βιταμίνη d3 κ αν ναι μέχρι ποια ηλικία??

Αν θυλαζεις μπορείς να δώσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα . Αν δίνεις φόρμουλα δεν δίνεις γιατί περιέχει η φόρμουλα μέσα . 

Για λίγο δίνουν δεν χρειάζετε για πολλούς μήνες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εμας η παιδιατρος στην πρωτη επισκεψη μας ειπε να την ξεκινησουμε και μας ειπε οτι θα την παιρνει για εναν χρονο!

Μετά τους 6 μήνες επειδή το παιδί ξεκινάει Κ τρέφετε κανονικά βγαίνει Κ έξω πιο συχνά να το βλέπει ο ήλιος οπότε δεν είναι απαραίτητο να περνει κάτι πρόσθετο εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα . Γενικά τα συμπληρώματα είναι χημικά οπότε Κ αυτά όσο χρειάζετε . Ένας χρόνος νομίζω είναι υπερβολικό . Εμάς μόνο τους 3-4 πρώτους μήνες μας είχε πει. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Μετά τους 6 μήνες επειδή το παιδί ξεκινάει Κ τρέφετε κανονικά βγαίνει Κ έξω πιο συχνά να το βλέπει ο ήλιος οπότε δεν είναι απαραίτητο να περνει κάτι πρόσθετο εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα . Γενικά τα συμπληρώματα είναι χημικά οπότε Κ αυτά όσο χρειάζετε . Ένας χρόνος νομίζω είναι υπερβολικό . Εμάς μόνο τους 3-4 πρώτους μήνες μας είχε πει. 

Η αληθεια ειναι οτι αν δε γνωριζεις ακολουθεις τις οδηγιες που σου δινει ο γιατρος αλλα προβληματιζομαι με αυτα που γραφεις. Ο μικρος μου ειναι 4,5 μηνων τωρα οποτε στο επομενο ραντεβου θα τη ρωτησω. Σ ευχαριστω!

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Η αληθεια ειναι οτι αν δε γνωριζεις ακολουθεις τις οδηγιες που σου δινει ο γιατρος αλλα προβληματιζομαι με αυτα που γραφεις. Ο μικρος μου ειναι 4,5 μηνων τωρα οποτε στο επομενο ραντεβου θα τη ρωτησω. Σ ευχαριστω!

Ναι πρέπει να ρωτησεις ξανά γιατί γενικά μην ξεχνάς ότι είναι συμπλήρωμα δεν είναι φάρμακο οπότε γενικά όλα αυτά τα παιδιά τα παίρνουν προληπτικά Κ όχι απαραίτητα . Οπότε πρέπει να ρωτήσεις για την χρησιμότητα Κ την αναγκαιότητα .

• Μου αρέσει 1

εγω εδωσα βιτ d μονο στον γιο μου,οταν στις πρωτες εξετασεις στον χρονο ειχε χαμηλη τιμη.πιο πριν,κ ενω θηλαζα δ μου το προτειναν.κ δ νομιζω οτι θα εδινα προληπτικα.δ νομιζω οτι χρειαζονται ολα τα θηλαζοντα,αποδειξη η κορη μου,που μεχρι κ τωρα 10χρ παντα οι τιμες ηταν πολυ καλες,μονο απριλη φετος ηταν στο κατω οριο κ μου ειπε να της δωσω μεχρι να ξεκινησουμε τα μπανια

γενικα μετα τον μαρτη,κ εφοσον βγαινουν τα παιδακια εξω,προληπτικα δ βρισκω το λογο

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...