Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Ηπια αυξημενη πραλακτινη

Ρεα93

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Θα το κανω κι αυτο και βλεπουμε.Τωρα θα κανω επανεξεταση την προλακτινη και την Αμη.Η δευτερη θελει συγκεκριμενη μερα του κυκλου?

Όχι οπότε θέλεις κάνεις αμη 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ρεα93 είπε:

Ωραια σε ευχαριστω.

Το φυλλικο οξυ βοηθαει?

Όχι το φυλλικό οξύ δεν βοηθάει στοννα μείνεις έγκυος σε τίποτα .  Ο μόνος λόγος που το δίνουν πριν την εγκυμοσύνη είναι για το έμβρυο τους πρώτους μήνες  που πρέπει με το που γίνει η σύλληψη Κ αρχίσει να σχηματίζεται να υπάρχει σε επάρκεια ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια ανωμαλία που λέγετε διάσχισης ράχη. Στην σύλληψη δεν βοηθάει πουθενά .

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...