Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Το ίδιο και σε εμένα, το αποτέλεσμα μικροβιωμα έδειξε 50% γαλακτοβακιλλους μόνο και 50% εντεροκοκκο. Μου εγραψε αντιβίωση για 2 εβδομάδες. Δεν μου ανέφερε αν είναι κάτι χρόνιο η όχι.. ρώτησα αν πρέπει να κάνω επανάληψη μετά και μου είπε πως μετά το περας της αντιβίωσης θεωρείται λήξαν και δε χρειάζεται επανάληψη και μπορώ να κάνω μεταφορά κανονικά στον επόμενο κύκλο.. Ανησυχώ γιατί μου φαίνεται περίεργο να είναι τόσο απλό..

Καλημέρα! Έχεις προχωρήσει με την μεταφορά? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική οπότε μην αγχώνεσαι. Εύχομαι καλά αποτελέσματα! 🤞

Ηπια αυξημενη πραλακτινη

Recommended Posts

Καλησπερα, θσ γινω 31 χρονων, προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα ορμονικο ελεγχο, η Fsh 6.9, η Lh 5.8, η οιστραδιοδη 36,2 και η προλακτινη 38,5.Αυτο τον μηνα υπηρχε ωοθυλακιο την 11η ημερα 12 χιλιοστων.Εμποδιζι η προλακτινη να μεινω εγκυος?Φταιει το αγχος?

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Καλησπερα, θσ γινω 31 χρονων, προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα ορμονικο ελεγχο, η Fsh 6.9, η Lh 5.8, η οιστραδιοδη 36,2 και η προλακτινη 38,5.Αυτο τον μηνα υπηρχε ωοθυλακιο την 11η ημερα 12 χιλιοστων.Εμποδιζι η προλακτινη να μεινω εγκυος?Φταιει το αγχος?

Το ανχος δεν φταίει σίγουρα γιατί δεν θα έκανε κάνεις παιδιά. Η προλακτίνη φταίει εμποδίζει την ωορρηξία. Έχεις παρακολουθήσει ποτέ την ωορρηξία σου με τεστ ωορρηξίας ή υπέρηχο? 

Πάντως η προλακτίνη είναι κάτι που ρυθμίζετε εύκολα Κ αμέσως . Δες ένα ενδοκρινολόγο Κ προσπάθησε να παρακολουθήσεις την ωορρηξία σου ώστε να έχεις καλύτερες επαφές . Οι άλλες σου εξετάσεις είναι πολύ καλές 

Ναι, ειχα παει αυτο το μηνα στη γυναικολογο, μου ειπε οτι ειναι ηπια αυξημενη.Εκανα κολπικο υπερηχο και ειδε ωοθυλακιο την 11η μερα 12 χιλιοστων, μου ειπε ποτε να εχω επαφες.Επισης, πριν καποιους μηνες ειχα παρει τεστ ωορρηξιας και εβγαιναν θετικα.Επισης, χωρις επανελεγχο μου ειπε να παρω dostinex.Εγω θα ξαναμεττησω αυτην την ορμονη.Δηλαδη η προλακτινη δεν κανει σωστη την ωορρηξια μου?

πρίν από 4 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Ναι, ειχα παει αυτο το μηνα στη γυναικολογο, μου ειπε οτι ειναι ηπια αυξημενη.Εκανα κολπικο υπερηχο και ειδε ωοθυλακιο την 11η μερα 12 χιλιοστων, μου ειπε ποτε να εχω επαφες.Επισης, πριν καποιους μηνες ειχα παρει τεστ ωορρηξιας και εβγαιναν θετικα.Επισης, χωρις επανελεγχο μου ειπε να παρω dostinex.Εγω θα ξαναμεττησω αυτην την ορμονη.Δηλαδη η προλακτινη δεν κανει σωστη την ωορρηξια μου?

Κάπως έτσι . Ναι dostinex δίνουν για κάποιο διάστημα . Αλλά γενικά θα σου έλεγα εκτός από γυναικολόγο να δεις Κ έναν ενδοκρινολόγο αφού προσπαθείς για παιδάκι να σου κάνει έναν ελενχο Κ αυτός είναι σημαντικό . 

πρίν από 8 λεπτά , Ρεα93 είπε:

Καλησπέρα, πότε μέτρησες την προλακτινη;; θέλει τουλάχιστον 2 ώρες μετά που θα ξυπνήσεις για να μην δείξει λανθασμένη τιμή, μου το είχανε πει στο μικροβιολογικο αυτό όταν είχα πάει κ εγω για εξέταση.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Καλησπέρα, πότε μέτρησες την προλακτινη;; θέλει τουλάχιστον 2 ώρες μετά που θα ξυπνήσεις για να μην δείξει λανθασμένη τιμή, μου το είχανε πει στο μικροβιολογικο αυτό όταν είχα πάει κ εγω για εξέταση.

Και γώ το είχα πάθει μου είχε βγει αυξημένη , πήγα για επανάληψη με συγκεκριμένες οδηγίες απο την ενδοκρινολόγο στην επανάληψη μετρησαμε

ρυθμο προλακτινης , ανα μια ώρα μου έπαιρναν αίμα , και βγήκε μια χαρα , 2 ώρες και παραπάνω απο την ώρα οου θα ξυπνήσεις , να μην έχεις περπατήσει πολύ να μην έχει αγχωθεί θέλει να εισαι ζενννν

Κοιταξτε κοριτσια, τη μερα που πηγα, ξυπνησα στις 9.00, περπατησα στην σταση, ξαναπερπατησα για το μικροβιολογικο, γενικα νευριασα την ωρα που ημουν εκει με την μανα μου γιατι με ειχε ζαλισει.Αγχωθηκα κι οταν μου πηραν αιμα.Τι να πω να φταινε αυτα?!Αν μου ρθει περιοδος αυτην την φορα, θα την ξαναμετρησω, 2η μερα την μετρησα, να την μετρησω λετε 3η?!Γενικα ειμαι αγχωμενη με την διαδικασια του μωρου, περιμενα να μεινω αμεσως απ οτι ακουγα απο αλλες συνομηλικες.Επισης, περιξ της ωορρηξιας εχω βλεννα και λιγο καφε ή ροζ αιμα.Τωρα τι φταιει δεν ξερω.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...