Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου τα 12 είναι ένας άριστος αριθμός!Κατι που δεν ακούς συχνά!Σιγουρα θα έχεις πολλές βλαστοκύστες!Εγω έκανα ωοληψια 6 γονιμοποιήθηκαν τα 5 και έχω 4 βλαστοκύστες.Οποτε καταλαβαίνεις σε σένα τι πρόκειται να συμβεί! Ολα με το καλό σου εύχομαι!

Μακάρι παναγίτσα μακάρι…. Η ηλικία σου ; Φοβάμαι πολύ δε περνάνε οι μέρες κ έχω άγχος . Ξέρω πως θα έπρεπε να νιώθω χαρούμενη για τα 12 από τα 16…αλλά έχω δει να μένεις με ένα δυο κ τρέμω … 

Περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα

Recommended Posts

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , vanats είπε:

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Πήρες αντιβίωση γτ είχε προηγηθεί άλλη καλλιέργεια κ ως εκ τούτου άλλο μικρόβιο;

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

πρίν από 12 λεπτά , vanats είπε:

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

Μήπως πέρασες καμία ιωση κ τσίμπησε λίγο..αφού τα ελέγχεις μη φοβάσαι .όλα καλά θα πάνε !

Διαφημίσεις

1 hour ago, vanats είπε:

@Anna1986ανυπόμονη η μπεμπουλα σου.σ έκοψαν τ ράμματα κατευθείαν πριν ξεκινήσει ο τοκετός? Εγώ τα utrogestan τα πίνω από το στόμα .η αλήθεια είναι ότι όλα με αγχωνουν πλέον.ενω μέχρι τ 5 μήνα είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη,δεν καταλαβαινα καν ότι είμαι έγκυος,έγινε αυτό κ πλέον φοβάμαι κ τ σκιά μου.τουλαχιστον αύριο μπαίνω στ 28 εβδομάδα κ ελπίζω ν μπορέσω ν πάρω μια ανάσα 

Ναι μου έσπασαν στις 2 το πρωί τα νερα,3 ήμασταν Ιασω να κάνω όλες τις εξετάσεις πριν τον τοκετό και κατά τις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι αλλά πολύ χαλαρά!5 και 20 κόψαμε την περιδεση και από εκεί και πέρα ο τοκετος εξελίχθηκε γρήγορα!6.45 γέννησα!

Εγώ έκανα περιδεση στις 19+3 ,μου έβαλαν ενδοφλεβια αντιβίωση και πήρα και αντιβίωση 2 μέρες πριν την επέμβαση και μέχρι να τελειώσει το κουτι(7 μέρες αν θυμαμαι).Έκανα μετά καλλιέργεια ούρων την 26η αν θυμάμαι καλά ,μαζί με αιματολογικες,αλλά σίγουρα δε μου ζήτησε άλλη.Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κιόλας αν χρειάζεται προληπτικά να παίρνω κάθε μήνα αντιβίωση και ήταν αρνητικός.Μου είπε ότι και η αντιβίωση πριν και μετά την περιδεση λαμβάνεται προληπτικά στην ουσία ,σε περίπτωση που στο χειρουργείο τσιμπήσω κανένα μικρόβιο.Και είχα μείνει σε αυτό.

6 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Ναι μου έσπασαν στις 2 το πρωί τα νερα,3 ήμασταν Ιασω να κάνω όλες τις εξετάσεις πριν τον τοκετό και κατά τις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι αλλά πολύ χαλαρά!5 και 20 κόψαμε την περιδεση και από εκεί και πέρα ο τοκετος εξελίχθηκε γρήγορα!6.45 γέννησα!

Εγώ έκανα περιδεση στις 19+3 ,μου έβαλαν ενδοφλεβια αντιβίωση και πήρα και αντιβίωση 2 μέρες πριν την επέμβαση και μέχρι να τελειώσει το κουτι(7 μέρες αν θυμαμαι).Έκανα μετά καλλιέργεια ούρων την 26η αν θυμάμαι καλά ,μαζί με αιματολογικες,αλλά σίγουρα δε μου ζήτησε άλλη.Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κιόλας αν χρειάζεται προληπτικά να παίρνω κάθε μήνα αντιβίωση και ήταν αρνητικός.Μου είπε ότι και η αντιβίωση πριν και μετά την περιδεση λαμβάνεται προληπτικά στην ουσία ,σε περίπτωση που στο χειρουργείο τσιμπήσω κανένα μικρόβιο.Και είχα μείνει σε αυτό.

@vanats39+3 ναι.εμενα.μου έκοψε την περίδεση μόλις μπήκα στις 37 εβδομάδες αλλά είχε δέσει τόσο καλά ο τράχηλος που δεν μπορούσα να γεννήσω με τπτ.εκει που λέγαμε μόλις κόψαμε τα ράμματα θα γεννήσω σε μια δυο μέρες το πολύ τπτ..εγώ έπαιρνα αντιβίωση κάθε μήνα για 7 μέρες προληπτικά οπότε δεν ξέρω αν απέκτησα και ποτέ κάποιο μικρόβιο.γενικα ο γιατρός μου ήταν της άποψης προλαμβάνουμε για να μην έχουμε..κίτρινα υγρά λογικά αν είναι κάποιο μικρόβιο θα έχεις και κάτι άλλο φαγούρα για παράδειγμα,καυσο 

.

• 4 εβδομάδες μετά...
3 ώρες πρίν, vanats είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε? @vasilia90 @Lotos @Anna1986 πλέον είμαι  31+4.βεβαια πλέον με πολύ ξάπλα .κ χαλιά ψυχολογια

Μπράβο..πας πολύ καλά !κοντεύεις .Πάρε βαθιά ανάσα.

Αυτό που ζεις, κυρίως η αγωνία στο κρεββάτι,είναι πολύ δύσκολο κ επώδυνο.Λιγες το νιώθουν κ λογικό.Η αγωνία κ ο φόβος είναι ότι χειρότερο κ ειδικά να μην μπορείς να ξεχαστεις κ να είσαι καθηλωμένη .

Πολλες φορές θυμάμαι αυτή τη φάση κ νιώθω αυτό το βάρος

Τώρα όμως κάπως αρχίζω να βρίσκω κάποια  ισορροπία ορισμένες φορες..αφήνει κατάλοιπα ,δυστυχως

On 13/1/2025 at 2:55 ΠΜ, vanats είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε? @vasilia90 @Lotos @Anna1986 πλέον είμαι  31+4.βεβαια πλέον με πολύ ξάπλα .κ χαλιά ψυχολογια

Μπράβο κοντεύεις..ναι ο τελευταίος καιρός η αλήθεια είναι δεν περνάει με τπτ. Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι έτσι σκέψου ότι έχεις πατήσει μαξιλαράκι ασφαλείας και τπτ δεν σε σταματά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 13/1/2025 at 2:55 ΠΜ, vanats είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!!Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε και όσες περιμένετε το μωρό σας,με το καλό!!❤️

@vanatsείναι πολύ λογικό να νιώθεις αγχωμένη και να μην είσαι και στα καλύτερά σου ψυχολογικά. Η εγκυμοσύνη(παρολο που προσπαθουν να την παρουσιάσουν ως μια ανέφελη περίοδο στη ζωή της γυναίκας,με πολυ χρυσόσκονη και ροζ συννεφάκια...δεν είναι για αρκετές γυναίκες..πόσο μάλλον όταν έχεις τις έξτρα αγωνίες σου).Εγώ θυμάμαι έκανα την περίδεση 19+3(7/6) και είχα να βαφτίσω την ανηψια μου (23/6)..Έγινε η βαφτιση,εγώ είχα αράξει σε έναν καναπέ εκεί στο κτήμα και αφουγκραζόμουν το σώμα μου μήπως και έγινε τίποτα!Περιττό να πω ότι αυτή ήταν όλη και όλη η έξοδός μου για τους υπόλοιπους μηνες(οκ πήγαινα και γυναικολόγο και βιοϊατρική 😅😅).Οοοολο το υπόλοιπο διάστημα καναπές,μπάνιο,βεράντα και πίσω στον καναπέ!Το δωμάτιό μου κανονικά είναι στον πάνω όροφο αλλά ούτε κατά διάνοια δεν ήθελα να ανέβω σκάλες!Έχω και 2 ακόμα παιδάκια,οπότε η κατάσταση ήταν ένα αλαλουμ(μια μαμά οοολη μέρα στον καναπέ,μαξ να έπλενα κανένα πιάτο τίποτα αλλο)..Και να μετραω κααααθε βράδυ τις μέρες σαν τελετουργικό ένα πράγμα!Και έλεγα,έστω να φτάσω 30!Μετά έλεγα έστω τις 32 και πάει λέγοντας!Όταν έφτασα τις 32 πήρα ανασουλα !Μου έλεγε βέβαια και ο γιατρος: Άννα μη φοβάσαι τίποτα!Με περιδεση δε γέννας!!Εξασφαλίσαμε το μωράκι!Μόνο ααααν σπάσουν τα νερα που αυτό σαν ποσοστό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε εγκυμοσύνη ασχέτως περιδεσης και εφόσον συντρέχει λόγος!

Οπότε θα σου πω(ενώ και εμένα μου την έδινε όταν το άκουγα 😆😆) μην αγχώνεσαι!!!Αφού έφτασες κιόλας σε αυτή την εβδομάδα το μωρό σου,ότι και να γινει(που ειλικρινά αφού σε παρακολουθεί ο γιατρός σου,όλα θα έρθουν στην ώρα τους)θα είναι μια χαρά!!!

Και μετά θα το κρατάς και ίσα που θα τα θυμάσαι (εγώ να πω την αλήθεια όταν γύρισα με την μπέμπα από το μαιευτήριο έκανα ένα σωρό πράγματα και με το που έκατσα σε αυτόν τον ρημαδιασμενο καναπέ που ήμουν τόσους μήνες ξάπλα,έριξα ένα κλάμα,άλλο πράγμα!!Αλλά ένιωσα τέτοια ανακούφιση που μετά από τόσους μήνες αναμονής και αγωνίας,επιτέλους την κρατούσα στα χέρια μου και όλα είχαν πάει καλά!

Το ξέρω ότι τώρα έχεις χίλια δυο "και αν" στο κεφάλι,αλλά ειλικρινά σκέψου όσο μπορείς θετικά!Είσαι ήδη πολύ κοντά!!Και το μωράκι είναι πλέον 100%βιώσιμο!!!

• Μου αρέσει 1

@Lotos @vasilia90 @Anna1986.κορίτσια μου όσο κ ν κάνω κάνω υπομονή αρχίζω πάλι κ φοβάμαι το παραμικρό.εννεοειται πως είμαι τόσο ευτυχισμένη που έχω φτάσει πλέον 33+5 .ο γιατρός μου είπε ότι αν όλα πηγαίνουν καλά και στα εργαστηριακά αποτελέσματα θα κόψουμε τα ράμματα τέλος τ 37 ης εβδομάδας περίπου.απλα έχω αρχίσω τ τελευταίες μέρες ν νιώθω κάπως.εκτος από τ τρελή συχνοουρια .ειδικά τ βράδυ μπορεί κ ανά ώρα,με πιάνει όταν σηκώνομαι απο τ κρεβάτι ν νιώθω βάρος χαμηλά σαν πόνος σαν να με καρφώνει κάτι.δεν μπορώ ν τ προσδιορίσω .συνδυαστικά κ με τη τόση συχνοουρια σκέφτομαι μήπως πλησιάζει ο τοκετός? Μήπως μου σπάσουν τ νερά?δν μπορώ ν κοιμηθώ με τίποτα τη νύχτα 🥺🥺🥺🥺

16 ώρες πρίν, vanats είπε:

@Lotos @vasilia90 @Anna1986.κορίτσια μου όσο κ ν κάνω κάνω υπομονή αρχίζω πάλι κ φοβάμαι το παραμικρό.εννεοειται πως είμαι τόσο ευτυχισμένη που έχω φτάσει πλέον 33+5 .ο γιατρός μου είπε ότι αν όλα πηγαίνουν καλά και στα εργαστηριακά αποτελέσματα θα κόψουμε τα ράμματα τέλος τ 37 ης εβδομάδας περίπου.απλα έχω αρχίσω τ τελευταίες μέρες ν νιώθω κάπως.εκτος από τ τρελή συχνοουρια .ειδικά τ βράδυ μπορεί κ ανά ώρα,με πιάνει όταν σηκώνομαι απο τ κρεβάτι ν νιώθω βάρος χαμηλά σαν πόνος σαν να με καρφώνει κάτι.δεν μπορώ ν τ προσδιορίσω .συνδυαστικά κ με τη τόση συχνοουρια σκέφτομαι μήπως πλησιάζει ο τοκετός? Μήπως μου σπάσουν τ νερά?δν μπορώ ν κοιμηθώ με τίποτα τη νύχτα 🥺🥺🥺🥺

Μπράβο,είσαι σε πολύ καλή εβδομάδα! όλα βαίνουν καλώς ...χαμηλά ο πονος θα είναι κ από το βάρος φαντάζομαι...είναι οξύς πόνος ή πιο πολύ σαν βάρος;

πρίν από 53 λεπτά , vanats είπε:

@Lotosπιο πολύ σαν βάρος.σαν τράβηγμα χαμηλά στ κοιλια στη μέση ακριβώς.οχι πόνος .

Καλησπέρα και από μένα! Μην αγχώνεσαι @vanats! Είσαι ήδη στην 34η και η συχνοουρία,όπως και οι αντανακλαστικοί πόνοι στην περιοχή είναι πολύ φυσιολογικοί..Σε 2 εβδομάδες σχεδόν μπαίνεις στο μήνα σου!Εγώ και νωρίτερα ακόμη υπέφερα από τη συχνοουρια ..Φαντάσου απέφευγα ακόμα και να πιω με το μαγνησιο έστω και λίγο νερό παραπάνω μήπως και σηκωθώ προς νερού μου έστω και μια φορά λιγότερη.. Άσε που από κάποια στιγμή και έπειτα μπορεί να έκανα την κουκουβάγια για 2 ή 3 ώρες!!Η αϋπνία πήγαινε πακετάκι με την επίσκεψη στην τουαλέτα!

Και χωρίς να είμαι γιατρός,αλλά το ότι πας προς νερού σου ,με το σπάσιμο των νερών,δεν έχει σχέση.. Απλά το μωρό μεγαλώνει,είσαι και σε προχωρημένη εβδομάδα και πιέζει ακόμα περισσότερο την κύστη σου!

Όσο για τον πόνο και εμένα με έπιαναν πολύ συχνά!Ο γιατρός μου τους αποκαλούσε αντανακλαστικους πόνους και νευροπονους !Να ανησυχήσεις αν είναι τακτικοί με συγκεκριμένη συχνότητα.Εγώ να ήξερες πόσα βραδιά είχα συσπάσεις φουλ και πόνους περιοδου και τα συναφή και πάλι γέννησα 37+6!Να ξέρεις πολλές φορές είναι και το έντερο ακόμα που ενοχλεί!Εγώ την είχα πατήσει έτσι!Νόμιζα είναι μήτρα και εν τέλει ήταν έντερο!Είχα πάει στο γιατρό κιόλας επειδη ήμουν σίγουρη ότι είναι συσπασεις και εν τέλει ήταν κολικος εντέρου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...