Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα

Recommended Posts

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 39
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , vanats είπε:

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Πήρες αντιβίωση γτ είχε προηγηθεί άλλη καλλιέργεια κ ως εκ τούτου άλλο μικρόβιο;

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

πρίν από 12 λεπτά , vanats είπε:

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

Μήπως πέρασες καμία ιωση κ τσίμπησε λίγο..αφού τα ελέγχεις μη φοβάσαι .όλα καλά θα πάνε !

Διαφημίσεις

1 hour ago, vanats είπε:

@Anna1986ανυπόμονη η μπεμπουλα σου.σ έκοψαν τ ράμματα κατευθείαν πριν ξεκινήσει ο τοκετός? Εγώ τα utrogestan τα πίνω από το στόμα .η αλήθεια είναι ότι όλα με αγχωνουν πλέον.ενω μέχρι τ 5 μήνα είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη,δεν καταλαβαινα καν ότι είμαι έγκυος,έγινε αυτό κ πλέον φοβάμαι κ τ σκιά μου.τουλαχιστον αύριο μπαίνω στ 28 εβδομάδα κ ελπίζω ν μπορέσω ν πάρω μια ανάσα 

Ναι μου έσπασαν στις 2 το πρωί τα νερα,3 ήμασταν Ιασω να κάνω όλες τις εξετάσεις πριν τον τοκετό και κατά τις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι αλλά πολύ χαλαρά!5 και 20 κόψαμε την περιδεση και από εκεί και πέρα ο τοκετος εξελίχθηκε γρήγορα!6.45 γέννησα!

Εγώ έκανα περιδεση στις 19+3 ,μου έβαλαν ενδοφλεβια αντιβίωση και πήρα και αντιβίωση 2 μέρες πριν την επέμβαση και μέχρι να τελειώσει το κουτι(7 μέρες αν θυμαμαι).Έκανα μετά καλλιέργεια ούρων την 26η αν θυμάμαι καλά ,μαζί με αιματολογικες,αλλά σίγουρα δε μου ζήτησε άλλη.Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κιόλας αν χρειάζεται προληπτικά να παίρνω κάθε μήνα αντιβίωση και ήταν αρνητικός.Μου είπε ότι και η αντιβίωση πριν και μετά την περιδεση λαμβάνεται προληπτικά στην ουσία ,σε περίπτωση που στο χειρουργείο τσιμπήσω κανένα μικρόβιο.Και είχα μείνει σε αυτό.

6 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Ναι μου έσπασαν στις 2 το πρωί τα νερα,3 ήμασταν Ιασω να κάνω όλες τις εξετάσεις πριν τον τοκετό και κατά τις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι αλλά πολύ χαλαρά!5 και 20 κόψαμε την περιδεση και από εκεί και πέρα ο τοκετος εξελίχθηκε γρήγορα!6.45 γέννησα!

Εγώ έκανα περιδεση στις 19+3 ,μου έβαλαν ενδοφλεβια αντιβίωση και πήρα και αντιβίωση 2 μέρες πριν την επέμβαση και μέχρι να τελειώσει το κουτι(7 μέρες αν θυμαμαι).Έκανα μετά καλλιέργεια ούρων την 26η αν θυμάμαι καλά ,μαζί με αιματολογικες,αλλά σίγουρα δε μου ζήτησε άλλη.Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κιόλας αν χρειάζεται προληπτικά να παίρνω κάθε μήνα αντιβίωση και ήταν αρνητικός.Μου είπε ότι και η αντιβίωση πριν και μετά την περιδεση λαμβάνεται προληπτικά στην ουσία ,σε περίπτωση που στο χειρουργείο τσιμπήσω κανένα μικρόβιο.Και είχα μείνει σε αυτό.

@vanats39+3 ναι.εμενα.μου έκοψε την περίδεση μόλις μπήκα στις 37 εβδομάδες αλλά είχε δέσει τόσο καλά ο τράχηλος που δεν μπορούσα να γεννήσω με τπτ.εκει που λέγαμε μόλις κόψαμε τα ράμματα θα γεννήσω σε μια δυο μέρες το πολύ τπτ..εγώ έπαιρνα αντιβίωση κάθε μήνα για 7 μέρες προληπτικά οπότε δεν ξέρω αν απέκτησα και ποτέ κάποιο μικρόβιο.γενικα ο γιατρός μου ήταν της άποψης προλαμβάνουμε για να μην έχουμε..κίτρινα υγρά λογικά αν είναι κάποιο μικρόβιο θα έχεις και κάτι άλλο φαγούρα για παράδειγμα,καυσο 

.

• 4 εβδομάδες μετά...
3 ώρες πρίν, vanats είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε? @vasilia90 @Lotos @Anna1986 πλέον είμαι  31+4.βεβαια πλέον με πολύ ξάπλα .κ χαλιά ψυχολογια

Μπράβο..πας πολύ καλά !κοντεύεις .Πάρε βαθιά ανάσα.

Αυτό που ζεις, κυρίως η αγωνία στο κρεββάτι,είναι πολύ δύσκολο κ επώδυνο.Λιγες το νιώθουν κ λογικό.Η αγωνία κ ο φόβος είναι ότι χειρότερο κ ειδικά να μην μπορείς να ξεχαστεις κ να είσαι καθηλωμένη .

Πολλες φορές θυμάμαι αυτή τη φάση κ νιώθω αυτό το βάρος

Τώρα όμως κάπως αρχίζω να βρίσκω κάποια  ισορροπία ορισμένες φορες..αφήνει κατάλοιπα ,δυστυχως

On 13/1/2025 at 2:55 ΠΜ, vanats είπε:

Κορίτσια μου πώς είστε? @vasilia90 @Lotos @Anna1986 πλέον είμαι  31+4.βεβαια πλέον με πολύ ξάπλα .κ χαλιά ψυχολογια

Μπράβο κοντεύεις..ναι ο τελευταίος καιρός η αλήθεια είναι δεν περνάει με τπτ. Αλλά δεν χρειάζεται να είσαι έτσι σκέψου ότι έχεις πατήσει μαξιλαράκι ασφαλείας και τπτ δεν σε σταματά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...