Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 minutes ago, Lila86 said:

Κορίτσι μου δεν γίνονται όλα μαζί!!! Όντως χρειάζεται ξεκούραση!!! Προσωπικά επειδή έκανα δύσκολη δουλειά εκμεταλλεύτηκα το ότι έχω αναρρωτικη και ξεκουράζομαι.. βέβαια οι αναγουλες δεν άργησαν να ξεκινήσουν και αναγκαστικα μενω πολλές ώρες κρεβάτι.. 

Η δουλειά μου είναι πολύ χαλαρή η αλήθεια !! Απλά βοήθα πολύ στην ψυχολογία μου να κάνω πράγματα και τα ψώνια είναι κάτι που μου δινει πολληηη χαρά ή αλήθεια 😅! Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω όμως έχετε δίκαιο !! Ελπίζω να μην εκανα ήδη καμία ζημιά 🥺

Περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα

Recommended Posts

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , vanats είπε:

@Lotosκαλημέρα.πηρα αντιβίωση τ προηγούμενη εβδομάδα.τ Δευτέρα θ πάρω καλλιέργεια.αυτα τ κίτρινα παρατηρώ ότι άρχισαν μετά τ αντιβίωση .δεν ξέρω αν έχει ν κάνει βεβαια

Πήρες αντιβίωση γτ είχε προηγηθεί άλλη καλλιέργεια κ ως εκ τούτου άλλο μικρόβιο;

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

πρίν από 12 λεπτά , vanats είπε:

@Lotos είχα κάνει καλλιέργεια περίπου πριν 3 εβδομάδες κ ήταν πεντακάθαρη.πηρα τ προηγούμενη εβδομάδα αντιβίωση λόγω ότι η crp ήταν 1 με όριο τ 0,50 κ τ λευκά μου 16χιλιαδες.πηρα αντιβίωση για εφταωημερες

Μήπως πέρασες καμία ιωση κ τσίμπησε λίγο..αφού τα ελέγχεις μη φοβάσαι .όλα καλά θα πάνε !

Διαφημίσεις

1 hour ago, vanats είπε:

@Anna1986ανυπόμονη η μπεμπουλα σου.σ έκοψαν τ ράμματα κατευθείαν πριν ξεκινήσει ο τοκετός? Εγώ τα utrogestan τα πίνω από το στόμα .η αλήθεια είναι ότι όλα με αγχωνουν πλέον.ενω μέχρι τ 5 μήνα είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη,δεν καταλαβαινα καν ότι είμαι έγκυος,έγινε αυτό κ πλέον φοβάμαι κ τ σκιά μου.τουλαχιστον αύριο μπαίνω στ 28 εβδομάδα κ ελπίζω ν μπορέσω ν πάρω μια ανάσα 

Ναι μου έσπασαν στις 2 το πρωί τα νερα,3 ήμασταν Ιασω να κάνω όλες τις εξετάσεις πριν τον τοκετό και κατά τις 4 ξεκίνησαν οι πόνοι αλλά πολύ χαλαρά!5 και 20 κόψαμε την περιδεση και από εκεί και πέρα ο τοκετος εξελίχθηκε γρήγορα!6.45 γέννησα!

Εγώ έκανα περιδεση στις 19+3 ,μου έβαλαν ενδοφλεβια αντιβίωση και πήρα και αντιβίωση 2 μέρες πριν την επέμβαση και μέχρι να τελειώσει το κουτι(7 μέρες αν θυμαμαι).Έκανα μετά καλλιέργεια ούρων την 26η αν θυμάμαι καλά ,μαζί με αιματολογικες,αλλά σίγουρα δε μου ζήτησε άλλη.Τον είχα ρωτήσει τον γιατρό μου κιόλας αν χρειάζεται προληπτικά να παίρνω κάθε μήνα αντιβίωση και ήταν αρνητικός.Μου είπε ότι και η αντιβίωση πριν και μετά την περιδεση λαμβάνεται προληπτικά στην ουσία ,σε περίπτωση που στο χειρουργείο τσιμπήσω κανένα μικρόβιο.Και είχα μείνει σε αυτό.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...