Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Όχι Αθήνα είμαι και πήγα σε γνωστό ιδιωτικό εξεταστήριο.. παρόλα αυτά ακόμα τίποτα και δυστυχώς ούτε στα ανεπιθύμητα κοίταξα . Αύριο πρωί πρωί θα τους πάρω τηλέφωνο. Αν είχα πάει μέχρι την κλινική μου θα το είχα τώρα βέβαια αλλά σκέφτηκα ότι θα φάω 3 ώρες τις ημέρας μου στους δρόμους και για να γλυτώσω την ταλαιπωρία εφόσον είχα παραπεμπτικό είπα να πάω κάπου κοντά στο σπίτι μου

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Εύχομαι να έχεις θετική χοριακη και να πάνε όλα καλά! Εννοείται η χοριακη δεν βγαίνει την επόμενη μέρα δεν ξέρω γιατί στο είπαν! Επίσης καλό είναι να πηγαίνουμε σε μικροβιολογικά της γειτονιάς αν έχουμε εμπιστοσύνη εμένα μου έστειλαν το αποτέλεσμα παρα πολύ γρήγορα ούτε μια ώρα δεν έκαναν λ! Αναμένουμε μαζί σου!

Περίδεση τραχήλου στη 21 εβδομάδα

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, vanats είπε:

@vasilia90εμένα Μ βλέπει κάθε δεκαπέντε .αλλά και κάθε μέρα ν με έβλεπε πάλι άγχος θα είχα.περασαν από τη περίδεση 5 εβδομάδες.τ Πέμπτη έχω ραντεβού στο γιατρό .βέβαια ανάμεσα στ ραντεβού συνήθως τ παίρνω σίγουρα 5-6 τηλέφωνα.ειμαι υπερβολική το ξέρω αλλά ότι κ ν νιώθω νομίζω ότι κάτι είναι.παλι καλά τώρα τελευταία έχω πολύ υπνηλία κ δεν προλαβαίνω ν σκεφτώ γιατί κοιμάμαι.απλα με φοβίζουν λιγάκι οι ήπιοι πόνοι τα τραβήγματα κ που νιώθω πολύ βάρος χαμηλά στη κοιλιά ειδικά όταν γυρίζω στο κρεβάτι.

Το utrogestan το πίνεις η το βάζεις κολπικά?αυτό φέρνει υπνηλία. Η οδηγία του γιατρού μου ήταν να το βάζω κολπικά γτ πιάνει καλύτερα και άμεσα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 35
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , vanats είπε:

@vasilia90καλημέρα κορίτσι μου .το πίνω .ένα πρωί κ ένα βράδυ.στο μεταξύ έχω κ κάτι πονακια από χθες ήπια βέβαια αλλά κοντεύουν να με τρελάνουν

Σε ποια εβδομάδα είσαι?και πόσο είναι π τράχηλος σου?μήπως μα έλεγες του γιατρού σου να τα βάζεις κολπικά για να σε πιάνουν απευθείας?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 51 λεπτά , vanats είπε:

@vasilia90είμαι 26+5 .μετά την περίδεση είναι στο 1,5 εκατοστό.οταν τ είδαμε στ β επιπέδου είχε πάει 4,7 mm.λες?θα τον ρωτήσω .

Τι να σου πω έχει να κάνει και με τον γιατρό αλλά εμένα αυτό μ έλεγε ότι πιάνει καλύτερα έτσι γτ ένα μεγάλο ποσοστό από το στόμα χάνεται 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , vanats είπε:

@vasilia90θα τον ρωτήσω.μου έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλο άγχος! Σε έχω πρήξει κ εσενα

Καθόλου και εγώ στην ίδια φάση με εσένα ήμουν έκανα σκέψεις ότι γενναω πρόωρα και που θα στείλουν το μωρό και κάτι τέτοια..λογικά γύρω στις 28 εβδομάδες θα σου κάνει και ενέσεις για τα πνευμονακια του για να είναι έτοιμα σε περίπτωσή που γεννήσεις πρόωρα (πράγμα που δεν θα γίνει θα το πας μέχρι τέλους θα δεις)και όταν φτάσεις τις 28 εβδομάδες έχεις πιάσει το πρώτο μαξιλαράκι οπότε είσαι ασφαλής 

@vasilia90  σε ευχαριστώ πολύ πάντως που με ακούς.με βοηθάει πολύ να ακούω τ ιστορία σου . πέρασες τ ίδιο κ τα κατάφερες οπότε μου δίνει κουράγιο.ακριβώς αυτα σκέφτομαι.ή πχ λίγο ν με πονέσει η κοιλιά νομίζω ότι ο πόνος θ δυναμώσει κ τι θα κάνω.ενω δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό.τουλαχιστον μου δίνει δύναμη οτι κοντεύω τη 28 εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα! @vanats είχα και εγω τραβηγματακια,ακόμα και πολύ πολύ έντονους πόνους περιόδου.Και είχα φρικάρει θυμάμαι!Έλεγα να δεις θα γεννήσω!Αλλά μιλάμε για έντονους πόνους όλο το βράδυ και μια ακόμα φορά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα!Και εν τέλει πιστεύω ήταν το έντερό μου!

Έπαιρνα και εγώ μαγνησιο 3 φορές τη μέρα και το utrogestan επίσης 3 φορές τη μερα(ο γιατρός μου έλεγε 2 αλλά εγώ του είπα θα το παίρνω 3 για να νιώθω ασφαλεια)!Κολπικά γιατι δρα καλύτερα!Εμένα ο τράχηλος πήγε 1.8 εκ.αλλα έκανε χοάνη και με την περιδεση τον πήγε 3.5 περίπου.Παντως στις άλλες 2 εγκυμοσυνες που κοντυνε ο τράχηλος και τον παρακολουθουσαμε κάθε 2 εβδομάδες,είδαμε ότι ελάχιστα ανέβηκαν τα εκατοστά (από 2.3 πήγαινε 2.8 )με το που ξεκινούσα μα βάζω κολπικά το utrogestan.(ίσως έπαιζε ρόλο και η θέση του μωρού βέβαια και μετριοταν πιο μακρύς αν δεν πίεζε το μωρό,αλλά μου είχε πει ο γιατρός ότι με βοηθούσε και ενώ στον 4ο μήνα ο τράχηλος κονταινε αισθητά και μας τρόμαζε,μετά τον 5ο ερχόταν στα ίσια του 😅) !Βέβαια στην 3η εγκυμοσύνη την περιδεση δεν τη γλίτωσα,αλλά ήταν σωτήρια η απόφαση του γιατρού να την κάνει!

Να σκέφτεσαι @vanats οτι με την περιδεση εξασφαλιζεις το μωρακι σου και ολα θα πανε καλα!Να κανεις θετικες σκεψεις!Και εγω αγχωνομουν πολυ,αλλα εν  τελει όλα πήγαν καλά και με βοήθησε πολύ ότι και ο γιατρός μου ,μου το ελεγε με τέτοια βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά και θα κλείσω σίγουρα και την 37η εβδομάδα,που κάθε φορά που πονουσα έφερνα στο μυαλό μου τα λόγια του και ηρεμουσα!Εν τέλει είχε δίκιο γέννησα 37+6!Και το καλό με εμάς που κάνουμε περιδεση(συνήθως δηλαδη) γενναμε πολύ πολύ εύκολα!Γενικά εμένα οι τοκετοι μου λόγω του τραχηλου που ήταν έτσι κοντός,ήταν πανεύκολοι !😊😊 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, vanats είπε:

@vasilia90  σε ευχαριστώ πολύ πάντως που με ακούς.με βοηθάει πολύ να ακούω τ ιστορία σου . πέρασες τ ίδιο κ τα κατάφερες οπότε μου δίνει κουράγιο.ακριβώς αυτα σκέφτομαι.ή πχ λίγο ν με πονέσει η κοιλιά νομίζω ότι ο πόνος θ δυναμώσει κ τι θα κάνω.ενω δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό.τουλαχιστον μου δίνει δύναμη οτι κοντεύω τη 28 εβδομάδα.

Μην σκέφτεσαι τπτ...από εκεί που το πηγαίναμε με μαξιλαράκι ασφαλείας στο τέλος στις 37 εβδομάδες μ κόβει τα ράμματα και περιμέναμε από μέρα σε μέρα να γεννήσω, μου είχε πει θα περπατάς κιόλας και να ξέρεις δεν γεννούσα με τπτ 39και3 είχε απελπιστεί ο γιατρός μ λέει θα σε βάλω με πόνους δεν γίνεται...και ένα θα σου πω ο τράχηλος μού είχε δέσει τόσο καλά που για να τον ανοίξει έβαλε κουτάλα μού την είπε δεν άνοιγε με τπτ..αυτό σκέψου όλα θα πάνε καλά 

Διαφημίσεις

On 9/12/2024 at 8:51 ΜΜ, vanats είπε:

@vasilia90εμένα Μ βλέπει κάθε δεκαπέντε .αλλά και κάθε μέρα ν με έβλεπε πάλι άγχος θα είχα.περασαν από τη περίδεση 5 εβδομάδες.τ Πέμπτη έχω ραντεβού στο γιατρό .βέβαια ανάμεσα στ ραντεβού συνήθως τ παίρνω σίγουρα 5-6 τηλέφωνα.ειμαι υπερβολική το ξέρω αλλά ότι κ ν νιώθω νομίζω ότι κάτι είναι.παλι καλά τώρα τελευταία έχω πολύ υπνηλία κ δεν προλαβαίνω ν σκεφτώ γιατί κοιμάμαι.απλα με φοβίζουν λιγάκι οι ήπιοι πόνοι τα τραβήγματα κ που νιώθω πολύ βάρος χαμηλά στη κοιλιά ειδικά όταν γυρίζω στο κρεβάτι.

Με το καλό σου εύχομαι!εγώ με δίδυμα κ τράχηλο 1.7 έκανα περίδεση στην 18+0.ειχα ταυτόχρονα αιμορραγία από την αρχή της εγκυμοσύνης π σταμάτησε λίγες μέρες μετά την περίδεση.

Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα μικρόβια κ όμως όλα πήγαν καλά..Ποτέ δε βγήκε μια καλλιέργειά μου στείρα αλλά έπαιρνα αντιβίωση.Γεννησα 36+1 για άλλο λόγο.

Βάρος ένιωθα κ εγώ αλλά δεν έχει σχέση με περίδεση.Μου θυμίζεις ότι έζησα....ξέρω θα σ πάνε όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

@Anna1986ευτυχως εντονους πόνους δεν έχω γιατί θα είχα κατά τρομάξει.τα ραμματα ποτέ τα έκοψες? Από ότι είδα γέννησες  37+6.

@vasilia90Γεννησες 39.+3 ? Πραγματικά απίστευτο.μακαρι ν φτάσω κ εγώ κάπου εκεί.

@L N E

@Lotos

@Lotosσε ευχαριστώ κοριτσι μου.να φανταστώ στις καλλιέργειες έβγαιναν κολπιτιδες? Εγώ τ μικρόβια φοβάμαι.μηνν γίνει κάτι κ Μ σπάσουν τα νερά.η περίπτωση σου η αλήθεια είναι μου φαίνεται πως ήταν πιο σοβαρή . δεδομένου ότι είχες κ δύο μωράκια.μακαρι κ εγώ να τα πάω τόσο καλά.

@Anna1986 @vasilia90 @Lotosκορίτσια μου παρατηρώ κ κάτι άλλο .τ τελευταίες μέρες οι εκκρίσεις μου έχουν γίνει κίτρινες κ πιο κολλώδες.ενημερωσα το γιατρό μου .μου είπε ότι στο ραντεβού π έχω τ άλλη εβδομάδα θα κάνουμε καλλιέργεια.λετε να είναι κάτι?

πρίν από 23 λεπτά , vanats είπε:

@Anna1986ευτυχως εντονους πόνους δεν έχω γιατί θα είχα κατά τρομάξει.τα ραμματα ποτέ τα έκοψες? Από ότι είδα γέννησες  37+6.

@vasilia90Γεννησες 39.+3 ? Πραγματικά απίστευτο.μακαρι ν φτάσω κ εγώ κάπου εκεί.

@L N E

@Lotos

@Lotosσε ευχαριστώ κοριτσι μου.να φανταστώ στις καλλιέργειες έβγαιναν κολπιτιδες? Εγώ τ μικρόβια φοβάμαι.μηνν γίνει κάτι κ Μ σπάσουν τα νερά.η περίπτωση σου η αλήθεια είναι μου φαίνεται πως ήταν πιο σοβαρή . δεδομένου ότι είχες κ δύο μωράκια.μακαρι κ εγώ να τα πάω τόσο καλά.

@Anna1986 @vasilia90 @Lotosκορίτσια μου παρατηρώ κ κάτι άλλο .τ τελευταίες μέρες οι εκκρίσεις μου έχουν γίνει κίτρινες κ πιο κολλώδες.ενημερωσα το γιατρό μου .μου είπε ότι στο ραντεβού π έχω τ άλλη εβδομάδα θα κάνουμε καλλιέργεια.λετε να είναι κάτι?

Καλημέρα!Εγώ είχα κανονικά ραντεβού για να κόψουμε την περιδεση στις 15/10 στις 9 το πρωί,αλλά μας πρόλαβε η μικρή και μου έσπασαν τα νερά στις 2 τα χαράματα!Οπότε πήγαμε λίγο νωρίτερα!😊😊 Ήταν και το τρίτο μου μωρό,οπότε εξαρχής πίστευα ότι θα έρθει ίσως λιιιγο νωρίτερα από τα άλλα!Και όντως ήρθε 37+6,το δεύτερο είχε έρθει 38 και το πρώτο 39+4 .

Για τα υγρά δεν μπορώ να σου πω  γιατί έβαζα κολπικά, μέχρι σχεδόν πριν γεννησω,utrogestan.Και σε μόνιμη βάση,εξαιτίας αυτού,είχα εκκρίσεις.Αλλα από τη στιγμή που το παρακολουθείς με τον γιατρό σου,μην αγχώνεσαι!Εννοείται να το ελέγξεις,αλλά μην σε παίρνει από κάτω!Όλα καλά θα πάνε!

πρίν από 2 λεπτά , Anna1986 είπε:

α!😊😊

@Anna1986ανυπόμονη η μπεμπουλα σου.σ έκοψαν τ ράμματα κατευθείαν πριν ξεκινήσει ο τοκετός? Εγώ τα utrogestan τα πίνω από το στόμα .η αλήθεια είναι ότι όλα με αγχωνουν πλέον.ενω μέχρι τ 5 μήνα είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη,δεν καταλαβαινα καν ότι είμαι έγκυος,έγινε αυτό κ πλέον φοβάμαι κ τ σκιά μου.τουλαχιστον αύριο μπαίνω στ 28 εβδομάδα κ ελπίζω ν μπορέσω ν πάρω μια ανάσα 

πρίν από 40 λεπτά , vanats είπε:

@L N E

@Lotos

Καλημέρα!παίρνεις αντιβίωση ;κίτρινα δεν είχα .Τα έτρεμα τα μικρόβια αλλά καλύπτεσαι με αντιβίωση 

Ναι, εμένα ήταν σοβαρή λόγω αιμορραγιών στην αρχή της περίδεσης κ επειδή δεν άφησα μικρόβιο για μικρόβιο .Νομίζω είχα 3,4 διαφορετικά συνολικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...