Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Καλή επιτυχία @Kate89 για την εξεταστική σου! @Eternity μπράβο για την αυχενική σου! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγω δεν έχω πολύ καλά νέα! Από χθες είχα μπούκωμα και φτέρνισμα και σήμερα κάποια φάση έκανα δέκατα και πήρα τεστ 3πλο κι έκανα και βγήκε άχνη γραμμή στον Covid! Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι για το μωρό! Αγχώνομαι να μην κολλήσει και κανένας άλλος στο σπίτι! Εχω περάσει άλλη μια φορά Covid πριν 2-3 χρόνια και λέω τώρα έτυχε; Βέβαια γίνεται χαμός με ιώσεις αν και προσέχω γενικά φοράω και μάσκα αν πάω κάπου με πολύ κόσμο! Δεν ξέρω πως την πάτησα! Το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε τα κλασικά όταν είσαι άρρωστος και κανένα ντεπόν κι αν χειροτερεψω να πάω σε παθολόγο!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Καλή επιτυχία @Kate89 για την εξεταστική σου! @Eternity μπράβο για την αυχενική σου! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγω δεν έχω πολύ καλά νέα! Από χθες είχα μπούκωμα και φτέρνισμα και σήμερα κάποια φάση έκανα δέκατα και πήρα τεστ 3πλο κι έκανα και βγήκε άχνη γραμμή στον Covid! Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι για το μωρό! Αγχώνομαι να μην κολλήσει και κανένας άλλος στο σπίτι! Εχω περάσει άλλη μια φορά Covid πριν 2-3 χρόνια και λέω τώρα έτυχε; Βέβαια γίνεται χαμός με ιώσεις αν και προσέχω γενικά φοράω και μάσκα αν πάω κάπου με πολύ κόσμο! Δεν ξέρω πως την πάτησα! Το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε τα κλασικά όταν είσαι άρρωστος και κανένα ντεπόν κι αν χειροτερεψω να πάω σε παθολόγο!

Περαστικά κορίτσι μου εύχομαι να περάσει πολύ ελαφρά και γρήγορα για  να ηρεμήσεις .Γενικά γίνεται χαμός .Εγώ δεν βγαίνω καν από το σπίτι παρά μόνο για γιατρό κ πάλι όλο και κάτι μας κουβαλάει ο άντρας μου .Πάντως γενικά οι γιατροί είναι χαλαροί με τον covid στην εγκυμοσύνη .Και αν το περάσεις κ πολύ ελαφρά δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου .Τώρα για τους υπόλοιπους τι να κάνεις ?Αν μπορείς λίγο κάπως να περιοριστείς σε κάποιο χώρο αλλά έχεις και άλλα παιδάκια αν δεν κάνω λάθος,πόσο να περιοριστείς.

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Εγώ έχω εξεταστική 🥹 σε ευχαριστώ πολύ🙏

Περαστικά κορίτσι μου, ξεκούραση κ καλή ενυδάτωση! Ο covid που κυκλοφορεί, κάνει ηπιότερες εκδηλώσεις από τη γρίπη κ όχι τόσο εμπύρετο. Μπορεί να μην ανεβάσεις καν κιόλας πυρετό.. Περαστικά και γρήγορα 🙏😘

1 hour ago, Efaki είπε:

@Myrtoulita περαστικά κορίτσι μου!!γενικά γίνεται χαμός κ από γρίπη κ από κορονοιο…ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρου σου κ όλα καλά θ πανε

Στη δουλειά μου εχουμε γρίπες, πνευμονία κ γαστρεντεριτιδα... Πραγματικά γίνεται χαμός! 

Λέω να πάρω μια στολή biohazard και να πηγαίνω κυρία 🤣🤣🤣🙊🙊🙊

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...