Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα! Καλή επιτυχία @Kate89 για την εξεταστική σου! @Eternity μπράβο για την αυχενική σου! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγω δεν έχω πολύ καλά νέα! Από χθες είχα μπούκωμα και φτέρνισμα και σήμερα κάποια φάση έκανα δέκατα και πήρα τεστ 3πλο κι έκανα και βγήκε άχνη γραμμή στον Covid! Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι για το μωρό! Αγχώνομαι να μην κολλήσει και κανένας άλλος στο σπίτι! Εχω περάσει άλλη μια φορά Covid πριν 2-3 χρόνια και λέω τώρα έτυχε; Βέβαια γίνεται χαμός με ιώσεις αν και προσέχω γενικά φοράω και μάσκα αν πάω κάπου με πολύ κόσμο! Δεν ξέρω πως την πάτησα! Το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε τα κλασικά όταν είσαι άρρωστος και κανένα ντεπόν κι αν χειροτερεψω να πάω σε παθολόγο!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 47 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από μένα! Καλή επιτυχία @Kate89 για την εξεταστική σου! @Eternity μπράβο για την αυχενική σου! Με το καλό και στα υπόλοιπα κορίτσια! Εγω δεν έχω πολύ καλά νέα! Από χθες είχα μπούκωμα και φτέρνισμα και σήμερα κάποια φάση έκανα δέκατα και πήρα τεστ 3πλο κι έκανα και βγήκε άχνη γραμμή στον Covid! Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι για το μωρό! Αγχώνομαι να μην κολλήσει και κανένας άλλος στο σπίτι! Εχω περάσει άλλη μια φορά Covid πριν 2-3 χρόνια και λέω τώρα έτυχε; Βέβαια γίνεται χαμός με ιώσεις αν και προσέχω γενικά φοράω και μάσκα αν πάω κάπου με πολύ κόσμο! Δεν ξέρω πως την πάτησα! Το είπα και στον γιατρό μου και μου είπε τα κλασικά όταν είσαι άρρωστος και κανένα ντεπόν κι αν χειροτερεψω να πάω σε παθολόγο!

Περαστικά κορίτσι μου εύχομαι να περάσει πολύ ελαφρά και γρήγορα για  να ηρεμήσεις .Γενικά γίνεται χαμός .Εγώ δεν βγαίνω καν από το σπίτι παρά μόνο για γιατρό κ πάλι όλο και κάτι μας κουβαλάει ο άντρας μου .Πάντως γενικά οι γιατροί είναι χαλαροί με τον covid στην εγκυμοσύνη .Και αν το περάσεις κ πολύ ελαφρά δεν θα ταλαιπωρηθείς καθόλου .Τώρα για τους υπόλοιπους τι να κάνεις ?Αν μπορείς λίγο κάπως να περιοριστείς σε κάποιο χώρο αλλά έχεις και άλλα παιδάκια αν δεν κάνω λάθος,πόσο να περιοριστείς.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Εγώ έχω εξεταστική 🥹 σε ευχαριστώ πολύ🙏

Περαστικά κορίτσι μου, ξεκούραση κ καλή ενυδάτωση! Ο covid που κυκλοφορεί, κάνει ηπιότερες εκδηλώσεις από τη γρίπη κ όχι τόσο εμπύρετο. Μπορεί να μην ανεβάσεις καν κιόλας πυρετό.. Περαστικά και γρήγορα 🙏😘

1 hour ago, Efaki είπε:

@Myrtoulita περαστικά κορίτσι μου!!γενικά γίνεται χαμός κ από γρίπη κ από κορονοιο…ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρου σου κ όλα καλά θ πανε

Στη δουλειά μου εχουμε γρίπες, πνευμονία κ γαστρεντεριτιδα... Πραγματικά γίνεται χαμός! 

Λέω να πάρω μια στολή biohazard και να πηγαίνω κυρία 🤣🤣🤣🙊🙊🙊

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ευχαριστω κορίτσια! @Eustathia συγγνώμη σε μπέρδεψα αλλά έχω ένα πονοκέφαλο! Μακάρι να σταθώ σύντομα στα πόδια μου! Εγώ λόγω του έχω τα παιδιά τα οποία έχουν σχολεία,δραστηριότητες κτλ δεν μπορώ να κλειστώ σπίτι! Συν κάποιες εξωτερικές δουλειές που βγαίνουν! Απλά όπως το λέτε γίνεται χαμός και ο κόσμος έχει μια αναισθησία! Όπου πας βήχουν φτερνίζονται και δεν κάνουν καν τον κόπο όταν είναι άρρωστοι να βάλουν έστω μια μάσκα! Για αυτό υπάρχει όλη αυτή η έξαρση σε όλα! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Καλημέρα σε όλες... Περαστικά κορίτσι μου για τον κορονοιο... Μακάρι να μην κολλήσουμε κάτι άλλο...

Συγχαρητήρια για τις αυχενικες σας κ να έχετε καλές papp-a εύχομαι ...

Εγώ μπορώ να πω ότι πλέον είμαι καλά από σύμπτωμα... Κ από την γρίπη πολυ καλύτερα .. επίσης κ τα παιδιά... Την μικρή θα την κρατήσω από βδομάδα να μην μου πάρει κάτι κ να μιλήσω με την παιδίατρο πόσες μέρες μετά από την νόσηση θέλει να της κάνουμε ένα εμβόλιο να μου φύγει 4 μας έχουν μείνει να τελειώνω...να ξεκινήσω μετά το μωρό 🤪...

Τώρα προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά αυτά που μου είχαν μαζευτεί... Έκανα κάτι σεμινάρια που δεν είχα κάνει... Τελείωσα με τα διαγωνίσματα του πτυχίου... Πήγα κ γαστρεντερολογο που είχα μήνες να πάω κ δυστυχώς έχω φλεγμονή...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα...σε δύο μήνες επανάληψη... Πιστεύω σε μια βδομάδα θα είμαι κομπλέ από αυτά ώστε να αρχίζω να χαλαρώνω όσο μπορώ τουλάχιστον...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω νιώθει καμμία το μωράκι της? Εγώ είχα νιώσει μια δυο φορές κάτι πεταρισματα,αλλά τώρα τίποτα... Βέβαια λέω είναι μικρό ακόμα για να το καταλαβαίνω συνέχεια... Αλλά αγχώνομαι λιγάκι... Λογικά αυτή την εβδομάδα θα έχω γιατρό κ εξετασεις...πρέπει να τον πάρω ... Αύριο μπαίνω στην 16η...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλες... Περαστικά κορίτσι μου για τον κορονοιο... Μακάρι να μην κολλήσουμε κάτι άλλο...

Συγχαρητήρια για τις αυχενικες σας κ να έχετε καλές papp-a εύχομαι ...

Εγώ μπορώ να πω ότι πλέον είμαι καλά από σύμπτωμα... Κ από την γρίπη πολυ καλύτερα .. επίσης κ τα παιδιά... Την μικρή θα την κρατήσω από βδομάδα να μην μου πάρει κάτι κ να μιλήσω με την παιδίατρο πόσες μέρες μετά από την νόσηση θέλει να της κάνουμε ένα εμβόλιο να μου φύγει 4 μας έχουν μείνει να τελειώνω...να ξεκινήσω μετά το μωρό 🤪...

Τώρα προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά αυτά που μου είχαν μαζευτεί... Έκανα κάτι σεμινάρια που δεν είχα κάνει... Τελείωσα με τα διαγωνίσματα του πτυχίου... Πήγα κ γαστρεντερολογο που είχα μήνες να πάω κ δυστυχώς έχω φλεγμονή...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα...σε δύο μήνες επανάληψη... Πιστεύω σε μια βδομάδα θα είμαι κομπλέ από αυτά ώστε να αρχίζω να χαλαρώνω όσο μπορώ τουλάχιστον...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω νιώθει καμμία το μωράκι της? Εγώ είχα νιώσει μια δυο φορές κάτι πεταρισματα,αλλά τώρα τίποτα... Βέβαια λέω είναι μικρό ακόμα για να το καταλαβαίνω συνέχεια... Αλλά αγχώνομαι λιγάκι... Λογικά αυτή την εβδομάδα θα έχω γιατρό κ εξετασεις...πρέπει να τον πάρω ... Αύριο μπαίνω στην 16η...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Εγώ είμαι στην 15 νομίζω τώρα εβδομάδα αλλά πριν λίγες μέρες είχα πάει κι εγώ στον γιατρό και μου είπε ότι είναι νωρίς να αισθανθώ το μωράκι αν κι εγώ νομίζω κάποιες φορές που είμαι ξαπλωμένη και βάζω το χέρι μου ότι σαν κάτι να είχα καταλάβει αλλά λέω μπορεί να ήταν κάτι άλλο!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι εντελώς χάλια γι'αυτό έχω εξαφανιστεί.... προέκυψε όμως κάτι καινούργιο κ θέλω τη γνώμη σας. Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου να κάνω μια εξέταση για θυρεοειδή μήπως οι τόσοι εμετοί προέρχονται από εκεί. Έκανα σήμερα την εξέταση κ η tsh βγήκε 0.019 ενώ το φυσιολογικο ξεκινάει από 0.350...εχω αγχωθει πολύ περιμένω απάντηση από το γιατρό....έχει καμία παρόμοια εμπειρία??

πρίν από 3 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι εντελώς χάλια γι'αυτό έχω εξαφανιστεί.... προέκυψε όμως κάτι καινούργιο κ θέλω τη γνώμη σας. Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου να κάνω μια εξέταση για θυρεοειδή μήπως οι τόσοι εμετοί προέρχονται από εκεί. Έκανα σήμερα την εξέταση κ η tsh βγήκε 0.019 ενώ το φυσιολογικο ξεκινάει από 0.350...εχω αγχωθει πολύ περιμένω απάντηση από το γιατρό....έχει καμία παρόμοια εμπειρία??

Περνεις χάπι για θυροειδή? Μην ανχωνεσε πάντως ο ενδοκρινολόγος θα στο ρυθμίσει . Αν δεν έχεις ενδοκρινολόγο πρέπει να βρεις . 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Περνεις χάπι για θυροειδή? Μην ανχωνεσε πάντως ο ενδοκρινολόγος θα στο ρυθμίσει . Αν δεν έχεις ενδοκρινολόγο πρέπει να βρεις . 

Δεν παίρνω όχι,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον θυρεοειδή 

πρίν από 8 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Δεν παίρνω όχι,δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον θυρεοειδή 

Δεν έχει σημασία που δεν είχες ποτέ μπορεί με την εγκυμοσύνη να αποριθμιστηκε οπότε μιλά με το γυναικολόγο σου να σου συστήσει ενδοκρινολόγο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έχει σημασία που δεν είχες ποτέ μπορεί με την εγκυμοσύνη να αποριθμιστηκε οπότε μιλά με το γυναικολόγο σου να σου συστήσει ενδοκρινολόγο 

Ισχύει όμως ότι μπορεί να σχετίζεται με τους εμετούς?

πρίν από 4 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Εγώ έχω υποθυρεοειδισμό και είχα φουλ εμετούς στην εγκυμοσύνη. Πότε δεν μου ανέφεραν κάποια συσχέτιση. Χωρίς να γνωρίζω αν τόσο χαμηλά προκαλεί. Πόσο είσαι τώρα; 

πρίν από 9 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Για να στο είπε κάτι θα είχε στο μυαλό του. Γενικά πάντως η απότομη αλλαγή των ορμονών του θυροειδη δημιουργεί πολλά συμπτώματα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...