Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Έχω πάθει σοκ με το δυσάρεστο της φαρμακοτριφτενας μας..δεν έχω λόγια να πω καν κάτι για παρηγοριά...

@Eustathia κ εγώ έτυχε να είχα μόνο από τη δεξιά πλευρά. Σαν σουβλιες..σαν σφαχτης... Η γιατρος μου είπε ανησυχητικό είναι αν νιώθω πόνους περιόδου έντονους.. ίσως είναι μικρές συσπάσεις αυτά..να μην αγχώνομαι..κ μου είπε αν ήθελα να πάρω έξτρα Μαγνησιο.. με ένα ζεστό μπάνιο χαλάρωσα..κ γενικώς παίρνω μαγνήσιο πρωί βράδυ.. 

Μια επανάληψη να κάνω στα τρία "Μ" της ομάδας που μπερδευομαι για κάποιο λόγο.. @Myrtoulita θα αποκτήσει το τρίτο..? Τα άλλα δύο τι φύλο είναι? @MYRTO7 το πρώτο της μωράκι και @Melodia το δεύτερο και το πρώτο της είναι κορίτσι? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Έχω πάθει σοκ με το δυσάρεστο της φαρμακοτριφτενας μας..δεν έχω λόγια να πω καν κάτι για παρηγοριά...

@Eustathia κ εγώ έτυχε να είχα μόνο από τη δεξιά πλευρά. Σαν σουβλιες..σαν σφαχτης... Η γιατρος μου είπε ανησυχητικό είναι αν νιώθω πόνους περιόδου έντονους.. ίσως είναι μικρές συσπάσεις αυτά..να μην αγχώνομαι..κ μου είπε αν ήθελα να πάρω έξτρα Μαγνησιο.. με ένα ζεστό μπάνιο χαλάρωσα..κ γενικώς παίρνω μαγνήσιο πρωί βράδυ.. 

Μια επανάληψη να κάνω στα τρία "Μ" της ομάδας που μπερδευομαι για κάποιο λόγο.. @Myrtoulita θα αποκτήσει το τρίτο..? Τα άλλα δύο τι φύλο είναι? @MYRTO7 το πρώτο της μωράκι και @Melodia το δεύτερο και το πρώτο της είναι κορίτσι? 

Καλημέρα σε όλους! Εγώ ναι το τρίτο! Εχω 2 κορίτσια και μάλλον μέχρι στιγμής από ότι μου λένε πάμε και για τρίτο κορίτσι! 😆

2ThI.png3AXhp3.png

6 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλημέρα σε όλους  

Έχω ένα κοριτσάκι και πάω για το 2ο.αυχενικη έχω 21.1 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...