Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Farmakotriftena μόλις μπήκα να δω τα νέα σας από τις αυχενικές και πραγματικά δεν το πιστεύω! Παρά τα συμπτώματα όντως το ένστικτό σου βγήκε αληθινό! Κουράγιο κορίτσι μου! Σου στέλνω κι εγώ μεγάλη αγκαλιά! Κάνεις πολύ καλά που θα το ψάξεις κι εύχομαι αν το επιθυμείς να κρατήσεις σύντομα ένα ακόμα γερό μωράκι! Είμαστε εδώ για σένα για ο,τι χρειαστείς! 

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Farmakotriftena  περίμενα να ακούσω όμορφα νέα και πραγματικά έχω σοκαριστεί. Όταν μια γυναίκα έχει ένστικτο και ειδικά μια γυναίκα που μετά από τόσες εγκυμοσύνες ξέρει πολύ καλά πλέον το σώμα της, κάτι σημαίνει τελικά. Το έχω ζήσει και σε νιώθω. Φαντάζομαι και τη στεναχώρια του Παφιλη... όπως τότε στη δική μου παλλινδρομη.. είχε κοκκινησει ολόκληρος και ένιωθα ότι θα βάλει αυτός τα κλάματα αντί για εμένα. Γιατί κι εγώ το είχα νιώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Να γυρίσεις πίσω στα παιδάκια σου, αυτά είναι η δύναμη σου. Τότε εγώ γύρισα σε ένα άδειο σπίτι. Πάντα όμως εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πολύ, βρίσκουμε τη δύναμη και συνεχίζουμε. 

Σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά. 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλησπέρα, 

Θέλω τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας... Έχω σήμερα από το πρωί ένα πόνο σύντομο σαν σουβλιά αριστερά χαμηλά. Νιώθω κάθε λιγα λεπτά ένα ισχυρό τσίμπημα. Έρχεται κ φεύγει, το πρωί ήταν πιο αραιό κ τώρα επανέρχεται πιο συχνά. Όμως συνέχεια, δεν έχει σταματήσει κ είναι μόνο αριστερά. 

Έχετε τέτοια πονάκια? Μόνο απ τη μία πλευρά? 

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@Farmakotriftena  περίμενα να ακούσω όμορφα νέα και πραγματικά έχω σοκαριστεί. Όταν μια γυναίκα έχει ένστικτο και ειδικά μια γυναίκα που μετά από τόσες εγκυμοσύνες ξέρει πολύ καλά πλέον το σώμα της, κάτι σημαίνει τελικά. Το έχω ζήσει και σε νιώθω. Φαντάζομαι και τη στεναχώρια του Παφιλη... όπως τότε στη δική μου παλλινδρομη.. είχε κοκκινησει ολόκληρος και ένιωθα ότι θα βάλει αυτός τα κλάματα αντί για εμένα. Γιατί κι εγώ το είχα νιώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Να γυρίσεις πίσω στα παιδάκια σου, αυτά είναι η δύναμη σου. Τότε εγώ γύρισα σε ένα άδειο σπίτι. Πάντα όμως εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πολύ, βρίσκουμε τη δύναμη και συνεχίζουμε. 

Σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά. 

Ναι ηταν πολύ γλυκός και στεναχωρήθηκε. Προσπάθησε να πει λόγια που θα με παρηγορήσουν. Εσύ στην αυχενική το ειχες μάθει; Ολη μερα ψαχνω ψαχνω γιατι να σταμάτησε η καρδιά του σε αυτες τις βδομάδες.  Σχεδον 12 σταμάτησε. Και 2η παλινδρομη στη σειρα; Η προηγούμενη  φαινόταν απο την αρχή. Δεν ξέρω... Με πηρε από κάτω. Πάντως θα κάνω καρυότυπο σε αυτήν. 

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ναι ηταν πολύ γλυκός και στεναχωρήθηκε. Προσπάθησε να πει λόγια που θα με παρηγορήσουν. Εσύ στην αυχενική το ειχες μάθει; Ολη μερα ψαχνω ψαχνω γιατι να σταμάτησε η καρδιά του σε αυτες τις βδομάδες.  Σχεδον 12 σταμάτησε. Και 2η παλινδρομη στη σειρα; Η προηγούμενη  φαινόταν απο την αρχή. Δεν ξέρω... Με πηρε από κάτω. Πάντως θα κάνω καρυότυπο σε αυτήν. 

Να πάρεις αγκαλίτσες τα παιδάκια σου οπότε νιώθεις ότι σε παίρνει από κάτω, είναι η δύναμή σου ❤️🙏

Να κάνεις τον καρυότυπο για να σου λυθούν οι απορίες και να συνεχίσεις με δύναμη ❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...