Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Efaki είπε:

Αχ κορίτσια κ αγόρι πήρα ανάσα!!!όλα μια χαρά φουλ κινητικό το μωράκι θα έχω αποτελέσματα της pap a την Δευτέρα.Και απότι μας είπε κοριτσάκι κ αυτό☺️☺️☺️

Μπράβοοοο🙏🙏🙏🙏🙏

Πόσο χαίρομαι! 

Αν το πιστεύετε, είμαι στη δουλειά κ έχω αγωνία για εσάς 😇🙊

Μαζευτήκαμε μπεμπούλες αρκετές 🥰🙏 εγώ τώρα το έχω δέσει κ δεν θέλω να μου το αλλάξει χεχεχεχε

Just now, Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα... Δυστυχώς  το προαισθημα  μου βγήκε αληθινό. Σταμάτησε η αναπτυξη του πριν  κανενα 10ημερο. Τα εχω χαμένα  αυτή  την στιγμή... Ενα μπάχαλο  μες το μυαλο μου. Περασα 2 μήνες χάλια,  μέχρι  και σήμερα  το στηθος με πονάει,  μεχρι και πιο σκούρο εχει γίνει,  αναγούλες και και και... Και τελικά  το έχασα..

Εύχομαι  καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης σε όλες  σας! Συγγνώμη  για το στεναχωρο μήνυμα ...

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ, τελικά είχες ένστικτο κ το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε κάτι σου έλεγε. 

Δεν θα σου πω να μην στενοχωριεσαι κλπ αλλά να είσαι δυνατή, να αφοσιωθείς στα παιδάκια σου κ οτι χρειαστείς είμαι εδώ 🙏🙏🙏🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα... Δυστυχώς  το προαισθημα  μου βγήκε αληθινό. Σταμάτησε η αναπτυξη του πριν  κανενα 10ημερο. Τα εχω χαμένα  αυτή  την στιγμή... Ενα μπάχαλο  μες το μυαλο μου. Περασα 2 μήνες χάλια,  μέχρι  και σήμερα  το στηθος με πονάει,  μεχρι και πιο σκούρο εχει γίνει,  αναγούλες και και και... Και τελικά  το έχασα..

Εύχομαι  καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης σε όλες  σας! Συγγνώμη  για το στεναχωρο μήνυμα ...

Γλυκό μου κορίτσι πόσο λυπάμαι για αυτήν την εξέλιξη 😓

Δεν ξέρω τι να πω.. τελικά το προαίσθημα μας τις περισσότερες φορές επιβεβαιώνεται. 

Καλή δύναμη εύχομαι!! ❤️

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά ...πάρε το χρόνο σου και θα επανέλθεις ....κοίταξε τα παιδάκια σου στα μάτια και όλα θα περάσουν ...και όταν θα είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες θα επανέλθεις....ότι χρειαστείς γράψε μας καλή συνέχεια 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από μένα. Η αυχενική τέλεια, τα είδαν όλα πάρα πολύ καλά και κατά 99,9% αγόρι. Η χαρά μου απερίγραπτη, αλλά το μήνυμα της @Farmakotriftena με ψιλοτσάκισε. Κοριτσάρα υπομονή και καλή δύναμη. 

• Μου αρέσει 4

Γεια σας κορίτσια , εμείς κάναμε 10/1 την αυχενική αλλά δεν πρόλαβα να μπω να γράψω. Οι εμετοί καλά κρατούν ακόμα αλλά τα αποτελέσματα από αυχενική και Papp-a ήταν πολύ καλά. Άλλαξε και η ΠΗΤ για 18/7.  Μάλλον πάμε για 2ο κοριτσάκι! 🩷 

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 1

πρίν από 5 λεπτά , Κonstantina είπε:

Γεια σας κορίτσια , εμείς κάναμε 10/1 την αυχενική αλλά δεν πρόλαβα να μπω να γράψω. Οι εμετοί καλά κρατούν ακόμα αλλά τα αποτελέσματα από αυχενική και Papp-a ήταν πολύ καλά. Άλλαξε και η ΠΗΤ για 18/7.  Μάλλον πάμε για 2ο κοριτσάκι! 🩷 

πρίν από 31 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλημέρα και από μένα. Η αυχενική τέλεια, τα είδαν όλα πάρα πολύ καλά και κατά 99,9% αγόρι. Η χαρά μου απερίγραπτη, αλλά το μήνυμα της @Farmakotriftena με ψιλοτσάκισε. Κοριτσάρα υπομονή και καλή δύναμη. 

Μπράβο ρε παιδιά τι ωραία νέα!!

Με το καλό!!

Και μένα άλλαξε από 20/07 στις 14/07 ήταν λίγο πιο μεγάλο το νινί και 80% μας είπε κορίτσακι!!!

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 1

vEsSp3.png 

πρίν από 44 λεπτά , GiannisP. είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό να υποδεχτείτε το γιο🥰🙏

πρίν από 19 λεπτά , Κonstantina είπε:

πρίν από 19 λεπτά , Κonstantina είπε:

Συγχαρητήρια! Με το καλό🙏🥰

Κ εμένα η ΠΗΤ από 19-20/07 πήγε 16/07!

πρίν από 13 λεπτά , kerasia93 είπε:

Μπράβο ρε παιδιά τι ωραία νέα!!

Με το καλό!!

Και μένα άλλαξε από 20/07 στις 14/07 ήταν λίγο πιο μεγάλο το νινί και 80% μας είπε κορίτσακι!!!

Καλέ εμείς μαζί! Κ εγώ 20/07 είχα κ πήγε 16/07 κ μάλλον μπέμπα 🥰😇

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

ΑΧ κορίτσι μου  πόσο λυπάμαι.Σου στέλνουμε όλοι μια τεράστια αγκαλιά!Να είσαι δυνατή !

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τι λες ρε κορίτσι μου...😭😭😭😭😭 Με έπιασαν τα κλάματα ... Λυπάμαι πολύ...δεν έχω λόγια ..μια μεγαλη αγκαλιά σου στέλνω...💔😔

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...