Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 

Όλα τέλεια με τον υπέρηχο..βγήκαν μαζί κ η pappa με την χοριακη...και τελικά αποτελέσματα σαν της ευσταθιας..αν θυμάμαι καλά... 1/9.500 και 1/20.000. τουλάχιστον τελειωσε ο υπέρηχος κ μας τα είπε όλα συγκεντρωμένα...η pappa στο 3 Ώρο είχε βγεί κ στάλθηκε κ στο δικό μου μειλ..ακόμα δεν είχαμε πάει για υπέρηχο..κ αγχώθηκα αν ήταν καλές..έψαχνα την παλιά pappa να συγκρίνω.. 

Παρόλαυτα με προβλημάτισε το ότι έχω εμπρόσθιο πλακούντα..κ επειδή έχω τομή από την καισαρική ιδανικά θέλει οπίσθιο..αλλά μου είπε δεν φαίνεται να είναι στην τομή. Ήταν καθησυχαστικη. Επίσης να ρωτήσω ...μου είπε κ ο τράχηλος σούπερ...γιατί στο τέλος τα έκανε όλα ένα τσεκ κ κολπικα... Αλλά ρε κορίτσια στο χαρτί λέει 34... Στην πρώτη αυχενική είχα 42... φοβάμαι μη μικρύνει ξαφνικά κ έχω θέμα ..θα πρέπει να πηγαίνω συνέχεια γιατρό να το τσεκαρω γιατί μου κόλλησε στο μυαλό κ δεν θα ηρεμώ. 

Τέλος, βάση τεπ είμαι 12+1... Κ υπερηχογραφικα είμαι 13 εβδ... Οπότε η Πητ είναι 23/07. 

Σε σχέση με τον εμβρυολογο στην πρώτη εγκυμοσύνη..αυτή πολύ αναλυτική...να εξηγεί το καθετί..με ρωτούσε κ για το πρώτο μου παιδί..μου είπε ότι το αυχενικό υγρό είναι ελάχιστο..όπως το θέλουμε... Εγώ δεν είχα ιδέα από τέτοιες λεπτομέρειες. 

Θυμάμαι μια τριάδα έχει ακόμα αύριο αυχενική? Την @Farmakotriftena συγκράτησα λόγω Κολωνακίου που ζήτησε παρέα να της κρατάμε το χέρι... Όλα θα πάνε τέλεια κορίτσια...

@MYRTO7 συγχαρητήρια για την αυχενική! Με το καλό κ οι αιματολογικες 

@kerasia93 το ποσοστό αυτό είναι το τελικό? Μόνο της pappa? Δεν ξέρω κ πολύ απ' αυτά...κ γ αυτό εγώ ήθελα να τα κάνω μαζί..ώστε να ξέρω μια κ έξω τι γίνεται.. πάντως μια φίλη μου πηγέ για υπέρηχο κ ήταν όλα καλά...κ η pappa βγήκε μια μέρα μετα δεν ήταν τόσο καλή..κ της έριξε τα ποσοστά στο 1/300 για ντάουν...αλλά το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο.. δεν έκανε βέβαια νιπτ γιατί ήταν αποφασισμένη να το κρατήσει οπότε δεν έβρισκε νόημα να ξοδέψει λεφτά..κ η γιατρός της ήταν καθησυχαστικη. Τώρα για κέντρα νιπτ Θεσσαλονίκη δεν έχω καμια φίλη που να έχει κάνει..ενώ έχουμε στον κύκλο μας εγκυμοσύνες κ γεννες.. κ εδώ βλέπω ότι πλέον προληπτικά οι περισσότεροι κάνουν. οποτε αν θα σε ανακουφίσει, να κάνεις για να περάσεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη ♥️

@Eustathia σ ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου να μου αναλύσεις τόσο χρήσιμες πληροφορίες!!! Εν τω μεταξύ φουλ ξανθιά εγώ..σε ρωτάω να κάνω εξέταση γονιδιακή για να δω αν η κόρη μου θα έχει κάποια θέματα υγείας..κ δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να τα κάνω απευθείας σ αυτήν..έχει καει ο εγκέφαλος μου.. καλά δεν νομίζω να κάνω αλλά παιδιά.. οπότε τώρα δεν έχει νόημα..ίσως αν γεννηθεί κ το άλλο να τα κάνουμε για να ξέρουν αυτα τι μπορεί να εμφανίσουν στην πορεία της ζωής τους.. κ λέω δεν νομίζω για αλλά παιδιά κ όχι με σιγουριά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Κάποιους που ξερω που έχουν τρία τέσσερα...ούτε αυτοί πίστευαν ότι θα ήθελαν κ θα μπορούσαν να έχουν τόσα παιδιά. 

Κ για να μη παρεξήγηθω από όσες μανουλες έχουν παραπάνω από δύο..εγώ το θεωρώ μεγάλη ευλογία κ αυτοθυσία να έχεις πολλά παιδιά..αλλά πάνω απ' όλα είναι τυχερά τα παιδιά που έχουν πολλά αδέρφια..κ σε όλη τη ζωή τους θα εχουν το ένα το άλλο. Απλά εγώ δεν είμαι αξία για τόσα παιδιά.. αναρωτιεμαι φαρμακτοτριφτενα πως δουλεύει κάνει ζαφτι κ τόσα μικρά παιδιά.. εγώ μέχρι να σηκώσω το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.μακαρι να μπορούσα να έχω μια τριάδα...αλλά τα νεύρα μου πάνω απ' τ κεφάλι 😂

@Melodia νόμιζα ότι κ συ σαν την @Αννούλαααα περιμένεις το τρίτο. Ποια άλλη είναι τότε που περιμένει τρίτο? Νόμιζα είναι δύο κοπέλες που θα γίνουν τριτεκνες 🥰  πολλά ονόματα εδώ..οι διάλογοι κάπως σκορπιοί με τις απαντήσεις κ χάνομαι..οπότε μην παρεξηγείτε αν μπερδεύομαι 😂  

Να μη σχολιάσω ότι η μικρή ήταν πολύ ζορικη κ δεν κοιμήθηκε λεπτό..δε μπόρεσε να την κοιμίσει για μεσημέρι...κ το βράδυ έκανε και 38.5. κουμπωσα αλγκοφρεν.. ελπίζω να μην είναι γρίπη..

Κάποια με ρώτησε γιατί τόσες ώρες για να κάνω την αυχενική..απλά λόγω flyover κ έργων πολλές φορές έχει φουλ κίνηση κ μια απόσταση 20λεπτα γίνεται μια ώρα ..κ όντως στο μικροβιολογικό φτάσαμε πλ γρήγορα..δεν είχε κίνηση...αλλά φοβηθηκαμε να γυρίσουμε..γιατί σε κάνα 2.5 Ώρο θα πρέπει να ξανά φύγουμε από το σπίτι για να πάμε για υπερηχο κ παλι να υπολογισουμε μια ώρα μη τυχόν κ έχει κίνηση ή γίνει καμια τράκα με το ψιλοβροχο κ αργησουμε..κ  άντε να ξανά αφήνουμε την μικρή στη γιαγιά....κ σιγά μην ξεκολλούσε από πάνω μου... μπορεί να τα κάναμε χειρότερα..  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...