Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@kerasia93 για το ντάουν είναι αυτό; Αν ναι κανε και μια nipt που εχει 99% ακρίβεια να ηρεμήσεις.. πάντως δεν ειναι τραγική η αναλογία. Ο,τι σου πει ο γιατρός!!

@Eustathia και @Melodiaευχαριστώ για τις προσφορές σας 😂😂

@Melodia δεν θυμάμαι αν με ρώτησες εσύ, στον Παφιλη πάω για τους μεγάλους υπερήχους! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Η βλαστοκυστη είναι πιο παλιά όμως,σωστά? Οπότε αυτό τα αλλάζει όλα,ισως δεν χρειαστεί να κάνεις αμνιο και να σου προτείνει μόνο νιπτ.Εγω έβαλα μια βλαστοκυστη του 2021 κ μια του 2024 κ δεν ξέρουμε ποια έπιασε,οπότε τα ποσοστά βγήκαν με βάση την τελευταία,αλλιώς θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Η πολύ καλή μου βλαστοκυστη βγήκε στην ηλικία των 43 και 2 μηνών αλλά δεν είναι και πολύ μεγάλη η διαφορά ηλικίας... 

Just now, Eternity είπε:

Η πολύ καλή μου βλαστοκυστη βγήκε στην ηλικία των 43 και 2 μηνών αλλά δεν είναι και πολύ μεγάλη η διαφορά ηλικίας... 

Και οι άλλες 2 βλαστοκυστες, 6 μήνες πριν αλλά λογικά η 5ΑΑ έπιασε. 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Στον Παφιλη είχα πάει στο γιο μου!!! Πολύ καλός!!! 

πρίν από 33 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@kerasia93 για το ντάουν είναι αυτό; Αν ναι κανε και μια nipt που εχει 99% ακρίβεια να ηρεμήσεις.. πάντως δεν ειναι τραγική η αναλογία. Ο,τι σου πει ο γιατρός!!

@Eustathia και @Melodiaευχαριστώ για τις προσφορές σας 😂😂

@Melodia δεν θυμάμαι αν με ρώτησες εσύ, στον Παφιλη πάω για τους μεγάλους υπερήχους! 

Στον Παφιλη είχα πάει στο γιο μου, πολύ καλός!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Αααα οκ,για κάποιο λογο νόμιζα ότι οι βλαστοκυστες σου ήταν από πιο παλια ωοληψια,άρα θυμόμουν λάθος.Ευχομαι να βγει μια άψογη αυχενική και να πάνε όλα σούπερ ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Έλα όλα καλά θα πάνε θα δεις ....σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά μαχητριαμου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Eternity Ναι ειναι καλός!! Ειχα παει στο 3ο μου παιδι οταν ειχαμε δει ευρήματα κι ενω 2 εμβρυολογοι με ειχαν τρομοκρατήσει ο Παφιλης τα βρήκε όλα σωστά και με καθησυχασε. Και τελικά ο Παφιλης βγηκε και αληθινός σε ο,τι είπε, μέχρι τέλους.  Εύχομαι να έχω πάλι καλές αναμνήσεις απο εκείνον. . . Τωρα δε ζεις Αθήνα; Η απλά θα πας σε άλλον;

yplDp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Melodia είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι ;;;;

Όσες είμαστε από εμβρυόμεταφορα...συνεχίζετε utrogestan και cyclacur? 

Εγω έπαιρνα 6 cyclacur από την προετοιμασία του ενδομητριου, μετά το θετικό αποτέλεσμα τα μειώσαμε σε 3 την ημέρα. Τώρα παίρνω μόνο 1 το βράδυ μέχρι και την αυχενική. Μετά τέλος. Utrogestan παίρνω 3 την ημέρα και 1 cyclogest το βράδυ. Μου είπε συνεχίζω κανονικά και θα τα μειώσουμε μετά την αυχενική. 

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eternity Ναι ειναι καλός!! Ειχα παει στο 3ο μου παιδι οταν ειχαμε δει ευρήματα κι ενω 2 εμβρυολογοι με ειχαν τρομοκρατήσει ο Παφιλης τα βρήκε όλα σωστά και με καθησυχασε. Και τελικά ο Παφιλης βγηκε και αληθινός σε ο,τι είπε, μέχρι τέλους.  Εύχομαι να έχω πάλι καλές αναμνήσεις απο εκείνον. . . Τωρα δε ζεις Αθήνα; Η απλά θα πας σε άλλον;

Δυστυχώς δε ζω Αθήνα πλέον... Σκέφτηκα να έρθω σε αυτόν αλλά μετά με την αμνιοπαρακεντηση δε θέλω να έχω ολόκληρο ταξίδι για επιστροφή. Οπότε βρήκα κάποιον πιστοποιημενο εδώ κοντά που μου είπε ο γυναικολόγος τα καλύτερα. Τώρα θα δείξει την Παρασκευή... 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...