Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Melodia είπε:

Καλημέρα σας ....κορίτσια. ....τι είναι αυτή η γλυκόζη ποτέ μου δεν την συμπάθησα 🤪

Καλημέρα🥰

Έχεις καμπύλη??? 

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κ το σκέφτομαι τώρα που θα ρθει η ώρα. Ελπίζω μη χρειαστεί κ νωρίτερα γιατί αηδία μου έρχεται ήδη 🤢🙊

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα ομαδάρα μας...

Εμείς αύριο έχουμε αυχενική..μαζί με τη @MYRTO7 είμαστε απ ότι διάβασα...αχ ξεχνάω κ τα ονόματα σας τόσες που είμαστε.. πρώτο σου είναι? Εχουμε στις 4:30 υπέρηχο κ θα πάμε 12:30 στο μικροβιολογικό για την papp-a ώστε στο τέλος τις εξετάσεις να μου πει τελικές πιθανότητες. Έτσι είχε γίνει και στην κόρη μου.. αλλά είχα άλλο εμβρυολογο κ αυτός το είχε σαν σύστημα πιο πριν να δίνεις αίμα..ενώ αυτή που θα παμε αύριο παίρνει αίμα 5-10 λεπτά πριν τον υπέρηχο..οπότε η pappa αργεί να βγεί...σε παίρνουν τηλ το βράδυ να σου πουν. 

Αγχώνομαι πως θα αφήσω την μικρή τόσες ώρες ... Θα ξεκινήσουμε μια ώρα νωρίτερα μη τυχόν κ πέσουμε σε κίνηση...4 ώρες θα περιφερομαστε για καφέδες κ φαγητό..κ μετά καμιά ώρα η εξέταση..δλδ θα λείπουμε 6 -7 ώρες τουλάχιστον.. το πλάνο ήταν να την μοιραστούν οι δύο γιαγιάδες ώστε να μη βαρεθεί..κ να μειωθούν οι πιθανότητες κλαματος.. αλλά η μια γιαγιά έχει γρίπη..οπότεεεε...θα είμαι μέσα στο άγχος..

Τώρα θα μου πείτε εδώ θα πας ν γεννήσεις κ θα λείπεις μέρες...στις ώρες κόλλησες 😂 λέω ως τότε έχουμε καιρό να κάνουμε προπόνηση.. ένα ένα τα βήματα.. όπως καταλάβατε εγώ σε αυτήν την φάση δεν εργάζομαι κ η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου.. ούτε παιδικο πάει..είμαστε όλη μέρα αυτοκόλλητες..είναι κ δύσκολη σαν παιδί..οπότε μην σας φανεί αστείο ένα 7ωρο χωρίς τη μαμά της.. αν ήταν καλοκαίρι θα ήταν εύκολο..γιατί βγαίνεις έξω για ώρα.. 

@kerasia93 περαστικά στο παιδάκι σου...έτσι ακριβώς εμείς πέρσι ίδια περίοδο...6 μέρες με rsv .. 9 μηνών.. φαντάζομαι εσύ κ έγκυος πως την παλεψες τόσες μέρες άρρωστο παιδί σε νοσοκομείο.. συγχαρητήρια κ για την αυχενική...μόνο ευχάριστα στο εξής. Btw κ εγώ Θεσσαλονίκη.. που θα γεννήσεις?

@Eustathia πολύ όμορφα τα νέα σου..μας γέμισες θετική ενέργεια με τόσα μαζεμένα θετικά αποτελέσματα.. τα ποσοστά είναι τέλεια..δλδ από την κόρη μου που θυμάμαι είχα 1/12000 για ντάουν 1/19000 για τ αλλα... Κ θυμάμαι ότι ο γιατρός είχε πει τα καλύτερα..παρόλα αυτά ακόμα και το 1/1500 έχω ακούσει είχαν φίλες μου ήταν καλό τους είχε πει ο γιατρός..να μην αγχώνονται..κ όντως γερά μωράκια πήραν..

παίζει ρόλο κ ηλικία στα αποτελέσματα καθαρά για στατιστικούς λόγους.

Να σε ρωτήσω αυτό για τα γονίδια που έγραψες μπορουμε να το κάνουμε κ για να ξέρουμε αν τ παιδια μας θα έχουν γονίδια για κάποιο αυτοάνοσο..γενικώς ξέρεις τέτοια κληρονομικά? Δλδ εφόσον έχω υγιές μωρό μετά τη γέννα..έχει νόημα? Επίσης εγώ όταν είχα την παλινδρομη η γιατρός μας είχε γράψει καρυότυπο τα χρωμοσώματα μας..άσχετα που είχαμε ήδη ένα γερό μωρό..καθαρά για λόγους ψυχολογικούς. Αυτό που κάναμε έχει κάποιο νόημα? Γιατί κοντά σε αυτά που λες μου φαίνεται πολύ απλός ο δικός μας έλεγχος. 

@Farmakotriftena όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ... Θα δεις ότι αδίκως αγχώνεσαι..έχεις 4 γερά παιδιά..έρχεται και το 5ο... Αν ο γιατρός σου είχε αμφιβολίες θα σ έβαζε κ άλλο ραντεβού να σε δει στο ενδιάμεσο. 

Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε! 

Καλή μέρα καλημέρα και να έχετε όμορφα αποτέλεσματα .....κοριτσουδια ....άντε μια μια να μπαίνει σε σειρά χχαχαχχα

Όχι είναι το 2ο μου έχω ένα κοριτσάκι 5ετων εγώ έχω την άλλη εβδομάδα αυχενική ...τώρα είμαι 11+3 σήμερα όμως κάνω τις εξετάσεις του μήνα συν καμπύλη ζαχάρου ...οπότε κάθομαι εδώ στο διαγνωστικό 

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Καλημέρα🥰

Έχεις καμπύλη??? 

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κ το σκέφτομαι τώρα που θα ρθει η ώρα. Ελπίζω μη χρειαστεί κ νωρίτερα γιατί αηδία μου έρχεται ήδη 🤢🙊

Κάνω καμπύλη σήμερα ναι ...ήδη έχουμε ξεκινήσει και θα φάμε ένα 3ωρακι ...

Αηδία έρχεται όχι μόνο σε σημεία εμετού έχεις περιθώριο εξάλλου να την πιεις μου έδωσαν 10ολοκληρα λεπτά χαχαχχααα κανονικά γύρω στις 17εβδομαδες με 22απο ότι θυμάμαι την κάνουμε ...αλλά επειδή έχω και θυρεοειδη θέλει η ενδοκρινολόγος να είναι καλυμμένη και καλά κάνει αν με ρωτάς...καλύτερα να προσλαμβάνουμε ..πώς είσαι εσύ ;

• Καλή τύχη! 1

Καλημέρα σε ολη την ομάδα!

@Melodia καλα αποτελέσματα. Ναι ειναι αηδία αυτη η εξέταση δυστυχώς. Τουλάχιστον το ήπιες τώρα οπότε πέρασαν τα δύσκολα!

@Eternity σε έκανα καταλάθος ταγκ και δεν με αφήνει τωρα να σε σβήσω 😂😂 οπότε σου στέλνω την καλημέρα μου🥰

@MYRTO7 @WomensPowerκορίτσια καλα αποτελέσματα να έχετε!! Θα περιμένουμε νεα σας!

Εγω κοιμήθηκα απο τις 20.30 περίπου μεχρι 07.00 το πρωί. Έλιωσα. Δεν ημουν καλα χθες, όλη μέρα έκλειναν τα μάτια μου και είχα πονοκέφαλο που δυστυχώς κατα τις 01.00 το βράδυ με ξύπνησε ο έντονος πονοκέφαλος και πηρα ενα ντεπον του 1gr και ξανα επεσα ξερη.

Ξερω πως σήμερα απο άγχος μου δεν θα κοιμηθώ και πως αύριο στάνταρ παλι με πονοκέφαλο θα είμαι. Γενικά εγώ οπότε στρεσαρομαι έντονα, πάντα καταλήγω με ινιακό πονοκέφαλο... Σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα τοσο άγχος και αρνητικές σκέψεις. Καταγεγραμμένα ειναι εδω στο φόρουμ που έγραφα και στις αλλες μου εγκυμοσύνες... Λέτε να ειναι προαίσθημα;

Επίσης αναγκαστικά θα πάω μόνη μου. Θα ειναι καμία Κολωνάκι αύριο το πρωί να έρθει να μου κρατάει το χέρι;;🤣🤣

Αχχ καλημέρα!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Melodia καλα αποτελέσματα. Ναι ειναι αηδία αυτη η εξέταση δυστυχώς. Τουλάχιστον το ήπιες τώρα οπότε πέρασαν τα δύσκολα!

@Eternity σε έκανα καταλάθος ταγκ και δεν με αφήνει τωρα να σε σβήσω 😂😂 οπότε σου στέλνω την καλημέρα μου🥰

@MYRTO7 @WomensPowerκορίτσια καλα αποτελέσματα να έχετε!! Θα περιμένουμε νεα σας!

Εγω κοιμήθηκα απο τις 20.30 περίπου μεχρι 07.00 το πρωί. Έλιωσα. Δεν ημουν καλα χθες, όλη μέρα έκλειναν τα μάτια μου και είχα πονοκέφαλο που δυστυχώς κατα τις 01.00 το βράδυ με ξύπνησε ο έντονος πονοκέφαλος και πηρα ενα ντεπον του 1gr και ξανα επεσα ξερη.

Ξερω πως σήμερα απο άγχος μου δεν θα κοιμηθώ και πως αύριο στάνταρ παλι με πονοκέφαλο θα είμαι. Γενικά εγώ οπότε στρεσαρομαι έντονα, πάντα καταλήγω με ινιακό πονοκέφαλο... Σε καμία εγκυμοσύνη δεν είχα τοσο άγχος και αρνητικές σκέψεις. Καταγεγραμμένα ειναι εδω στο φόρουμ που έγραφα και στις αλλες μου εγκυμοσύνες... Λέτε να ειναι προαίσθημα;

Επίσης αναγκαστικά θα πάω μόνη μου. Θα ειναι καμία Κολωνάκι αύριο το πρωί να έρθει να μου κρατάει το χέρι;;🤣🤣

Αχχ καλημέρα!!

Καλημέρα ......πώς είσαι σήμερα καλύτερα ;;;

Κολωνάκι που ;;;αν πηγαίνες την άλλη βδομάδα θα συναντιομασταν χαχχαχαχααααα

Άντε μια μέρα έμεινε για να άκουσεις ευχάριστα νέα ...

3 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Καλή μέρα καλημέρα και να έχετε όμορφα αποτέλεσματα .....κοριτσουδια ....άντε μια μια να μπαίνει σε σειρά χχαχαχχα

Όχι είναι το 2ο μου έχω ένα κοριτσάκι 5ετων εγώ έχω την άλλη εβδομάδα αυχενική ...τώρα είμαι 11+3 σήμερα όμως κάνω τις εξετάσεις του μήνα συν καμπύλη ζαχάρου ...οπότε κάθομαι εδώ στο διαγνωστικό 

Κάνω καμπύλη σήμερα ναι ...ήδη έχουμε ξεκινήσει και θα φάμε ένα 3ωρακι ...

Αηδία έρχεται όχι μόνο σε σημεία εμετού έχεις περιθώριο εξάλλου να την πιεις μου έδωσαν 10ολοκληρα λεπτά χαχαχχααα κανονικά γύρω στις 17εβδομαδες με 22απο ότι θυμάμαι την κάνουμε ...αλλά επειδή έχω και θυρεοειδη θέλει η ενδοκρινολόγος να είναι καλυμμένη και καλά κάνει αν με ρωτάς...καλύτερα να προσλαμβάνουμε ..πώς είσαι εσύ ;

Υπομονή, καλά αποτελέσματα 💪🙏❤️

Καλά είμαι, στη δουλίτσα🙏

Ναι τότε θα κάνουμε περίπου απ οτι μου είπε κ εμένα η γιατρός. Είχα καλή γλυκόζη νηστείας στον έλεγχο που έκανα, είχα 87. 

Αλλά αναμένουμε στον επόμενο έλεγχο την εξέλιξη γιατί κ εγώ με το θυρεοειδή έχω θέμα. Ρυθμισμένο μεν αλλά εγκυμοσύνη δε🤷

Αχχ καλημέρα!!

Αμπελόκηπους θα είμαι εγώ 🙊🙊 έλα για καφεδάκι 😇

Να ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω, 3 μερες σερι πριν την αυχενική είχα πονοκέφαλο. Συνεχόμενα! Κ ήταν από το άγχος φυσικά. 

Δεν είναι προαίσθημα, είναι το άγχος που δημιουργεί αρνητικές σκέψεις. Πάμε δυνατά σήμερα κ αύριο, θα γεμίσουμε την ομάδα με χαρούμενα νέα 🥰🥰🥰🥰

Διαφημίσεις

Αχχ καλημέρα!!

Καλημέρα κι από εμένα!!! Καλή επιτυχία αύριο στην αυχενικη, μεθαύριο ακολουθώ εγώ και κατανοώ το άγχος σου!!! Στην αρχή που ήμουν χάλια από τους εμετούς δεν είχα κουράγιο για τίποτα, ούτε αρνητικές σκέψεις ούτε άγχος. Με το που ένιωσα λίγο καλύτερα, τσουππππ όλο σκέψεις είμαι! Την ώρα που θα ξεκινήσει ο υπέρηχος, το άγχος θα βαρέσει κόκκινο αρχικά για να ακούσουμε την καρδιά και ότι είναι όλα καλά. Μέχρι τα αποτελέσματα θα χαλαρώσω λίγο, μου είπαν σε 2,3 ημέρες γιατί το στέλνουν κάπου το αίμα λόγω επαρχίας. Στο γιο μου είχα σούπερ τιμές, λόγω ηλικίας δεν περιμένω κάτι ανάλογο, να μην είναι πολύ χάλια θέλω για να μην έχω τρελό άγχος στην αμνιοπαρακεντηση. 

Βέβαια μην προτρέχω, ένα ένα βήμα. Προσεύχομαι όλες μας να έχουμε καλά αποτελέσματα!!! 

20 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική! Κοριτσάκι η αγοράκι έδειξε? 

Από Θεσσαλονίκη είμαι

Καλημερούδια!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια μου.Τώρα όλα καλά το κορίτσι μου ναι.

Είχε λοίμωξη από αδενοϊό με 8 μέρες υψηλό πυρετό έλιωσε το καημένο 😪 

Καλά αποτελέσματα σε όσες έχετε τώρα στα κοντά αυχενικές!!

@Blue Velvet σε ποιους γιατρούς κάνεις του μεγάλους υπηρήχους;

@WomensPower στην γενική κλινική όπως και στην 1ή.Εσύ;

@Eustathia για πες για τις εξετάσεις σου.είναι απλές με αίμα;με ενδιαφέρει

Επίσης NIPT έχει κάνει ποτέ καμία;είχα κάνει στην 1η και σκέφτομαι να κάνω και σε αυτήν.

vEsSp3.png 

πρίν από 33 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλημερούδια!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια μου.Τώρα όλα καλά το κορίτσι μου ναι.

Είχε λοίμωξη από αδενοϊό με 8 μέρες υψηλό πυρετό έλιωσε το καημένο 😪 

Καλά αποτελέσματα σε όσες έχετε τώρα στα κοντά αυχενικές!!

@Blue Velvet σε ποιους γιατρούς κάνεις του μεγάλους υπηρήχους;

@WomensPower στην γενική κλινική όπως και στην 1ή.Εσύ;

@Eustathia για πες για τις εξετάσεις σου.είναι απλές με αίμα;με ενδιαφέρει

Επίσης NIPT έχει κάνει ποτέ καμία;είχα κάνει στην 1η και σκέφτομαι να κάνω και σε αυτήν.

Βγήκαν τώρα και τα αποτελέσματα και απογοητεύτηκα λίγο 1/576.

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ 😪

vEsSp3.png 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...