Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπήκα στη 15η εβδομάδα και κάνω όλη μέρα εμετούς..με αηδιάζουν κ μου βρωμάνε σχεδόν όλα, ευτυχώς μπορώ και τρώω μήλα κ πορτοκάλια..δεν βλέπω.να σταματάνε τα συμπτώματα,πιστεύω θα είμαι έτσι μέχρι να γεννήσω,όπως ακριβώς όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου..πεινάω τόσο πολύ και σκέφτομαι φαγητά και αηδιάζω,σκέφτομαι να πω στο γιατρό μου να πάρω αυτό το nuperal,δεν το έχω πάρει ποτέ.. Τουλάχιστον είναι καλά ο μπέμπης και παρηγορεμαι..❤️

Γιατί δε σου το έχει προτείνει το nuperal? Είναι ειδικό για τους εμετούς στην εγκυμοσύνη. Πως αντέχεις... εγώ σίγουρα έχω ταλαιπωρηθεί λιγότερο από εσένα και πάλι είχα φτάσει στα όρια μου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Melodia είπε:

Υπομονή θα περάσει γλυκειά μου ....τουλάχιστον πάρε το σιρόπι μπας και σε βοήθησει ....νιώθεις τώρα το μωρό ;θυμάμαι περίπου στην 17η εβδομάδα είχα αρχίσει να νιώθω την μπέμπα μου ...σε τραβάνε τα ξινά με τον μπεμπη Ε; 

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Δεν το νιώθω ακόμα,αλλά βλέπω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου και έχω τα συμπτώματα και υποθέτω πως όλα πάνε καλά.Δεν ξέρω για τα ξινα γιατί πχ το λεμόνι με αηδιάζει..τρωω φρούτα σ αυτή την εγκυμοσύνη,είναι πολυ καλό αυτό βέβαια,αλλα δυστυχώς δεν αρκούν 

πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί δε σου το έχει προτείνει το nuperal? Είναι ειδικό για τους εμετούς στην εγκυμοσύνη. Πως αντέχεις... εγώ σίγουρα έχω ταλαιπωρηθεί λιγότερο από εσένα και πάλι είχα φτάσει στα όρια μου. 

Δεν ξέρω γιατί,ίσως αν του έλεγα πως δεν αντέχω άλλο να μου είχε πει να πάρω.Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά,απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα,γιατί αν είναι θέμα ορμονικό όπως λέει ο γυναικολόγος μου,σημαίνει πως θα παιδεύομαι μέχρι να γεννήσω,οπότε δεν θα μπορώ να παίρνω συνέχεια nuperal.Θα το συζητήσω μαζί του και θα δούμε..θέλω να φάω κάτι χωρίς να το βγάλω ρε συ, πεινάω!!Να σε ρωτήσω,αυτό το φάρμακο βοηθάει και στις αναγουλες και στην αηδία?η μόνο στους εμετούς?

• Δύναμη! 1

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! 

Δεν έλεγα τίποτα άλλο?? Μόλις έλαβα κ τα βιοχημικά αποτελέσματα κ πήγανε όλα άψογα.Τελικά 2 ημέρες έκαναν να βγουν. Δεν ξέρετε τι ανάσα πήρα τώρα. 

Εγώ θα πάθαινα τίποτα από το άγχος. Πιθανότητες για σύνδρομο down 1/9700, για τα υπόλοιπα σύνδρομα μικρότερο από 1/20.000, γενικά όλα φαίνονται πολύ καλά 🥹

Θα μιλήσω αύριο με τη γιατρό που τα έλαβε σήμερα όλα μαζεμένα και τους γονιδιακούς ελέγχους κ την αυχενική κ τα βιοχημικά κλπ, να μου πει αναλυτικά κ να κανονίσουμε επόμενη επίσκεψη. 

Στέλνω σε όλες κ σε όλους γιατί έχουμε κ μπαμπά στην παρέα, θετική ενέργεια κ πολλές ευχές να ακούσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα όλοι 🙏💪❤️ αναμένω τα νέα σας. 

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 1

πρίν από 5 λεπτά , Eustathia είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! 

Δεν έλεγα τίποτα άλλο?? Μόλις έλαβα κ τα βιοχημικά αποτελέσματα κ πήγανε όλα άψογα.Τελικά 2 ημέρες έκαναν να βγουν. Δεν ξέρετε τι ανάσα πήρα τώρα. 

Εγώ θα πάθαινα τίποτα από το άγχος. Πιθανότητες για σύνδρομο down 1/9700, για τα υπόλοιπα σύνδρομα μικρότερο από 1/20.000, γενικά όλα φαίνονται πολύ καλά 🥹

Θα μιλήσω αύριο με τη γιατρό που τα έλαβε σήμερα όλα μαζεμένα και τους γονιδιακούς ελέγχους κ την αυχενική κ τα βιοχημικά κλπ, να μου πει αναλυτικά κ να κανονίσουμε επόμενη επίσκεψη. 

Στέλνω σε όλες κ σε όλους γιατί έχουμε κ μπαμπά στην παρέα, θετική ενέργεια κ πολλές ευχές να ακούσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα όλοι 🙏💪❤️ αναμένω τα νέα σας. 

Μμμμμμμ πολύ καλά ποσοστά .....μπράβο .....ένα ένα φεύγει όλα πολύ καλά λοιπόν ...κοίταξε να δεις το επόμενο ραντεβού σου λογικά θα είναι στην 15η με 16η εβδομάδα ....και μετά μια φορά το μήνα ...άντε ...ωραία άνοιξε φτερά για β επιπέδου..

Ε ναι χρειάζεται να έχουμε θετική ενέργεια γιατί αλλιώς 

..δεν περνάει ο καιρός εύκολα ....

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Melodia είπε:

Μμμμμμμ πολύ καλά ποσοστά .....μπράβο .....ένα ένα φεύγει όλα πολύ καλά λοιπόν ...κοίταξε να δεις το επόμενο ραντεβού σου λογικά θα είναι στην 15η με 16η εβδομάδα ....και μετά μια φορά το μήνα ...άντε ...ωραία άνοιξε φτερά για β επιπέδου..

Ε ναι χρειάζεται να έχουμε θετική ενέργεια γιατί αλλιώς 

..δεν περνάει ο καιρός εύκολα ....

Θέλω να το απολαύσω το διάστημα κ τη διαδικασία η αλήθεια είναι κ τώρα που θα μπορώ να το πω, νιώθω πολύ καλύτερα 🥹

Ναι μου είχε πει περίπου 3 εβδομάδες μετά την αυχενική, εκτός αν χρειαστεί να συζητήσουμε περαιτέρω ενέργειες με βάση τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω να χρειαστεί νωρίτερα γιατί όλα φαίνονται άψογα 😇🥹

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ ❤️

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Δεν το νιώθω ακόμα,αλλά βλέπω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου και έχω τα συμπτώματα και υποθέτω πως όλα πάνε καλά.Δεν ξέρω για τα ξινα γιατί πχ το λεμόνι με αηδιάζει..τρωω φρούτα σ αυτή την εγκυμοσύνη,είναι πολυ καλό αυτό βέβαια,αλλα δυστυχώς δεν αρκούν 

Δεν ξέρω γιατί,ίσως αν του έλεγα πως δεν αντέχω άλλο να μου είχε πει να πάρω.Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά,απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα,γιατί αν είναι θέμα ορμονικό όπως λέει ο γυναικολόγος μου,σημαίνει πως θα παιδεύομαι μέχρι να γεννήσω,οπότε δεν θα μπορώ να παίρνω συνέχεια nuperal.Θα το συζητήσω μαζί του και θα δούμε..θέλω να φάω κάτι χωρίς να το βγάλω ρε συ, πεινάω!!Να σε ρωτήσω,αυτό το φάρμακο βοηθάει και στις αναγουλες και στην αηδία?η μόνο στους εμετούς?

Κορίτσι μου μην υποφέρεις κ ο γιατρός οφείλει να σου προτείνει μια ανακούφιση. 

Εμένα η γιατρός μου τόνισε απο την αρχή δεν θα υπομένεις κ θα ταλαιπωρείσαι γιατί εχουμε λύσεις. 

Πρέπει να μπορείς να τρως 🙏

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σε όλα βοηθάει! Εγώ το πήρα πρώτη φορά το βράδυ της πρωτοχρονιάς γιατί κόντεψε να με βρει η αλλαγή του χρόνου πάνω από τη λεκάνη. Είχα εξαντληθεί και από τους εμετούς αλλά και από τη μόνιμη ανακατωσουρα και την αηδία. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα άλλος άνθρωπος! Άνοιξαν τα μάτια μου, άρχιζα να τρώω σαν άνθρωπος! Έφαγα αρκετά γιατί με είχε πεθάνει η πείνα. Το θέμα είναι ότι μέρα με τη μέρα σα να έπεφτε η επίδραση του. Την προηγούμενη εβδομάδα είχα πάλι ένα περιστατικό με το να ξερνάω από το πρωί ασταμάτητα. Μου είπε να προσθέσω ένα nuperal και το πρωί, μπορείς μέχρι 4 τη μέρα. Πήρα για 2 ημέρες 3 χάπια και μετά τα μείωσα πάλι στα δύο. Το κακό είναι ότι δεν τα σταματάς να τα παίρνεις όσο είσαι έτσι. Η ανακατωσουρα μου είχε μειωθεί αρκετά όμως να που σήμερα επανήλθε. Ο γιατρος μου είπε να περιμένω βελτίωση μετά την αυχενική. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia συγχαρητήρια κορίτσι μου για τα αποτελέσματα άντε να πάρεις ανάσα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου! 

Αναμένω κ τα δικά σου όμορφα νέα ❤️🙏 να ξέρετε έχω αγωνία κ για εσάς, ειμαι πολυ engaged στην ομάδα αυτή 🥹

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ομαδάρα μας...

Εμείς αύριο έχουμε αυχενική..μαζί με τη @MYRTO7 είμαστε απ ότι διάβασα...αχ ξεχνάω κ τα ονόματα σας τόσες που είμαστε.. πρώτο σου είναι? Εχουμε στις 4:30 υπέρηχο κ θα πάμε 12:30 στο μικροβιολογικό για την papp-a ώστε στο τέλος τις εξετάσεις να μου πει τελικές πιθανότητες. Έτσι είχε γίνει και στην κόρη μου.. αλλά είχα άλλο εμβρυολογο κ αυτός το είχε σαν σύστημα πιο πριν να δίνεις αίμα..ενώ αυτή που θα παμε αύριο παίρνει αίμα 5-10 λεπτά πριν τον υπέρηχο..οπότε η pappa αργεί να βγεί...σε παίρνουν τηλ το βράδυ να σου πουν. 

Αγχώνομαι πως θα αφήσω την μικρή τόσες ώρες ... Θα ξεκινήσουμε μια ώρα νωρίτερα μη τυχόν κ πέσουμε σε κίνηση...4 ώρες θα περιφερομαστε για καφέδες κ φαγητό..κ μετά καμιά ώρα η εξέταση..δλδ θα λείπουμε 6 -7 ώρες τουλάχιστον.. το πλάνο ήταν να την μοιραστούν οι δύο γιαγιάδες ώστε να μη βαρεθεί..κ να μειωθούν οι πιθανότητες κλαματος.. αλλά η μια γιαγιά έχει γρίπη..οπότεεεε...θα είμαι μέσα στο άγχος..

Τώρα θα μου πείτε εδώ θα πας ν γεννήσεις κ θα λείπεις μέρες...στις ώρες κόλλησες 😂 λέω ως τότε έχουμε καιρό να κάνουμε προπόνηση.. ένα ένα τα βήματα.. όπως καταλάβατε εγώ σε αυτήν την φάση δεν εργάζομαι κ η μικρή είναι κολλημένη πάνω μου.. ούτε παιδικο πάει..είμαστε όλη μέρα αυτοκόλλητες..είναι κ δύσκολη σαν παιδί..οπότε μην σας φανεί αστείο ένα 7ωρο χωρίς τη μαμά της.. αν ήταν καλοκαίρι θα ήταν εύκολο..γιατί βγαίνεις έξω για ώρα.. 

@kerasia93 περαστικά στο παιδάκι σου...έτσι ακριβώς εμείς πέρσι ίδια περίοδο...6 μέρες με rsv .. 9 μηνών.. φαντάζομαι εσύ κ έγκυος πως την παλεψες τόσες μέρες άρρωστο παιδί σε νοσοκομείο.. συγχαρητήρια κ για την αυχενική...μόνο ευχάριστα στο εξής. Btw κ εγώ Θεσσαλονίκη.. που θα γεννήσεις?

@Eustathia πολύ όμορφα τα νέα σου..μας γέμισες θετική ενέργεια με τόσα μαζεμένα θετικά αποτελέσματα.. τα ποσοστά είναι τέλεια..δλδ από την κόρη μου που θυμάμαι είχα 1/12000 για ντάουν 1/19000 για τ αλλα... Κ θυμάμαι ότι ο γιατρός είχε πει τα καλύτερα..παρόλα αυτά ακόμα και το 1/1500 έχω ακούσει είχαν φίλες μου ήταν καλό τους είχε πει ο γιατρός..να μην αγχώνονται..κ όντως γερά μωράκια πήραν..

παίζει ρόλο κ ηλικία στα αποτελέσματα καθαρά για στατιστικούς λόγους.

Να σε ρωτήσω αυτό για τα γονίδια που έγραψες μπορουμε να το κάνουμε κ για να ξέρουμε αν τ παιδια μας θα έχουν γονίδια για κάποιο αυτοάνοσο..γενικώς ξέρεις τέτοια κληρονομικά? Δλδ εφόσον έχω υγιές μωρό μετά τη γέννα..έχει νόημα? Επίσης εγώ όταν είχα την παλινδρομη η γιατρός μας είχε γράψει καρυότυπο τα χρωμοσώματα μας..άσχετα που είχαμε ήδη ένα γερό μωρό..καθαρά για λόγους ψυχολογικούς. Αυτό που κάναμε έχει κάποιο νόημα? Γιατί κοντά σε αυτά που λες μου φαίνεται πολύ απλός ο δικός μας έλεγχος. 

@Farmakotriftena όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου ... Θα δεις ότι αδίκως αγχώνεσαι..έχεις 4 γερά παιδιά..έρχεται και το 5ο... Αν ο γιατρός σου είχε αμφιβολίες θα σ έβαζε κ άλλο ραντεβού να σε δει στο ενδιάμεσο. 

Άντε καλό ξημέρωμα να έχουμε! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...