Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρι της παρεας

@sofaki7 καλώς ήρθες στην παρεα μας…δεν γνωρίζω κ εγώ για αυτό που λες ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού σου κ με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά…

Αχ πως ανυπομονώ για την αυχενική μεθαύριο!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Efakiνα ένιωθα κι εγώ έτσι, ωραία που θα ήταν.. 🥹😥😢

Όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι... Χαλάρωσε κ σε λίγες μέρες θαας λες τα ευχάριστα νέα σας...😊

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά με υγεία!!

Σας έχασα γιατί έχω τόσο καιρό να μπω είχαμε και μία περιπέτεια με την μικρή μου την Πρωτοχρονιά και ήμασταν 6 μέρες στο νοσοκομείο.

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!

Εγώ εχθές έκανα την αυχενική και περιμένω και τα αποτελέσματα από PAPP A.

Όλα καλά μας είπε ο γιατρός είναι λίγες μέρες πιο μεγάλο το μωρό.

Εσείς σε τι φάση βρίσκεστε;

Είναι κάποια μανούλα από Θεσσαλονίκη;

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 4

vEsSp3.png 

@Farmakotriftenaμην νομίζεις αγχωμένη είμαι κ ανυπομονώ να δω ότι είναι όλα καλά!!! 
Με στεναχώρησαν κ στη δουλειά κ δεν είμαι στα καλά μου,γενικά μου την έχουν βγάλει από τη μύτη την εγκυμοσύνη….

@kerasia93 όλα εντάξει τώρα με την μικρή σου? Καλά αποτελέσματα κ με την pap a σου εύχομαι!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kerasia93 είπε:

Σας έχασα γιατί έχω τόσο καιρό να μπω είχαμε και μία περιπέτεια με την μικρή μου την Πρωτοχρονιά και ήμασταν 6 μέρες στο νοσοκομείο.

Συγχαρητήρια για την αυχενική! Κοριτσάκι η αγοράκι έδειξε? 

Από Θεσσαλονίκη είμαι

2 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Με το καλό τα αποτελέσματα κορίτσι μου...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

4 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική σου ...σιδερένιο και το παιδάκι σου ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό ...καλά αποτελέσματα και για την pappa

20 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, σήμερα μπαίνω 13η εβδομάδα σύμφωνα με την ημερομηνία εμβρυομεταφορας (ή είμαι 2 ημέρες πίσω σύμφωνα με την τελευταία περίοδο). Δεν έχω κάνει εμετό εδώ και 3,4 ημέρες παίρνοντας όμως το nuperal. Όλη την ώρα θέλω να τρώω και να πίνω κάτι ανθρακούχο. Είναι λογικό να μειώνονται από τώρα τα συμπτώματα? Που έχουμε φτάσει αντί να χαίρομαι που είμαι κάπως καλύτερα, να αγχώνομαι! 

Απολύτως λογικό ....μην ανησυχείς...κάπου αν θυμάμαι καλά στις 15εβδομαδες ίσως νιώσεις καμία κραμπιτσα αλλά αν πίνεις ήδη μαγνήσιο μην φοβάσαι τίποτα ..

• Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα ομάδα! 

@kerasia93 συγχαρητήρια για τα καλά νέα της αυχενικής! Περαστικά στο παιδάκι σου🙏 όλα καλά τώρα? Καλά αποτελέσματα κ στα βιοχημικά, κ εγώ αυτά αναμένω τώρα με αγωνία.. Δεν βγήκανε ακόμη. 

Πόσες μέρες κάνουν???. 

Σε άλλα νέα, παιδιά παραλάβαμε σήμερα τα αποτελέσματα των γονιδιακών ελέγχων που κάναμε εγώ κ ο άντρας μου κ όλα βγήκαν άψογα! Κανένα κοινό υπολειπόμενο δεν έχουμε κ γενικά αρνητικά όλα. Ελέγξαμε περισσότερα από 120 γονίδια και περισσότερα από 140 κληρονομικά γενετικά νοσήματα 🙏🥹 τι ανακουφιση φέρνουν κάποιες πληροφορίες. Κ για εμάς τους ίδιους αλλά κ για τα παιδιά μας που ξέρουμε οτι δεν θα τους κληρονομησουμε κάτι. 

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα! 

@kerasia93 συγχαρητήρια για τα καλά νέα της αυχενικής! Περαστικά στο παιδάκι σου🙏 όλα καλά τώρα? Καλά αποτελέσματα κ στα βιοχημικά, κ εγώ αυτά αναμένω τώρα με αγωνία.. Δεν βγήκανε ακόμη. 

Πόσες μέρες κάνουν???. 

Σε άλλα νέα, παιδιά παραλάβαμε σήμερα τα αποτελέσματα των γονιδιακών ελέγχων που κάναμε εγώ κ ο άντρας μου κ όλα βγήκαν άψογα! Κανένα κοινό υπολειπόμενο δεν έχουμε κ γενικά αρνητικά όλα. Ελέγξαμε περισσότερα από 120 γονίδια και περισσότερα από 140 κληρονομικά γενετικά νοσήματα 🙏🥹 τι ανακουφιση φέρνουν κάποιες πληροφορίες. Κ για εμάς τους ίδιους αλλά κ για τα παιδιά μας που ξέρουμε οτι δεν θα τους κληρονομησουμε κάτι. 

Τέλεια νέα μπράβο σας 

πρίν από 13 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα! 

Πόσες μέρες κάνουν???. 

Τέλεια νέα μπράβο!!!! ❤️

2 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική σου ...σιδερένιο και το παιδάκι σου ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό ...καλά αποτελέσματα και για την pappa

Απολύτως λογικό ....μην ανησυχείς...κάπου αν θυμάμαι καλά στις 15εβδομαδες ίσως νιώσεις καμία κραμπιτσα αλλά αν πίνεις ήδη μαγνήσιο μην φοβάσαι τίποτα ..

Η Papp A δεν βγαίνει μαζί με την αυχενική; Κάνει μέρες;

Just now, MYRTO7 είπε:

Τέλεια νέα μπράβο!!!! ❤️

Νόμιζα πως αύριο στο ραντεβού της αυχενικής θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Οχι; 
Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια τι άγχος είναι αυτό.. 

πρίν από 10 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Τέλεια νέα μπράβο!!!! ❤️

Νόμιζα πως αύριο στο ραντεβού της αυχενικής θα έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Οχι; 
Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια τι άγχος είναι αυτό.. 

Αν θυμάμαι καλά το αποτέλεσμα από ην papp a στο 1ο μου παιδάκι έκανε 2μερες να βγει ..ωστόσο στον υπέρηχο είναι αρκετά επεξηγηματικός ...οπότε καλό είναι να μην αγχώνεσαι...αφού θα είναι όλα τέλεια 

Ποιες έχουμε αυχενική τις επόμενες ημέρες ;;;;

Εγώ την έχω 21.1που θα είμαι 12week +3 days ...

*Σε άλλα νέα .... ανυπομονω να περάσει ο χειμώνας ...πρώτη φορά στη ζωή μου που εγώ λατρεύω αυτή την περίοδο ....

Μαζέψαμε και τα στολίδια μας ..και τώρα ετοιμαζόμαστε για τις απόκριες ...θελουμε να ντυθούμε προγκιπισα πεντάμορφη ...

Αύριο πρωί λέω να πεταχτω για τον κλασικό μηνιαίο έλεγχο αιματων και ούρων καθώς και καμπύλη ζαχάρου μου ζήτησε η ενδοκρινολόγος οπότε καταλαβαίνετε θα φάω κάνα 3ωρο στο διαγνωστικό 

Μπήκα στη 15η εβδομάδα και κάνω όλη μέρα εμετούς..με αηδιάζουν κ μου βρωμάνε σχεδόν όλα, ευτυχώς μπορώ και τρώω μήλα κ πορτοκάλια..δεν βλέπω.να σταματάνε τα συμπτώματα,πιστεύω θα είμαι έτσι μέχρι να γεννήσω,όπως ακριβώς όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου..πεινάω τόσο πολύ και σκέφτομαι φαγητά και αηδιάζω,σκέφτομαι να πω στο γιατρό μου να πάρω αυτό το nuperal,δεν το έχω πάρει ποτέ.. Τουλάχιστον είναι καλά ο μπέμπης και παρηγορεμαι..❤️

• Δύναμη! 3

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπήκα στη 15η εβδομάδα και κάνω όλη μέρα εμετούς..με αηδιάζουν κ μου βρωμάνε σχεδόν όλα, ευτυχώς μπορώ και τρώω μήλα κ πορτοκάλια..δεν βλέπω.να σταματάνε τα συμπτώματα,πιστεύω θα είμαι έτσι μέχρι να γεννήσω,όπως ακριβώς όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου..πεινάω τόσο πολύ και σκέφτομαι φαγητά και αηδιάζω,σκέφτομαι να πω στο γιατρό μου να πάρω αυτό το nuperal,δεν το έχω πάρει ποτέ.. Τουλάχιστον είναι καλά ο μπέμπης και παρηγορεμαι..❤️

Υπομονή θα περάσει γλυκειά μου ....τουλάχιστον πάρε το σιρόπι μπας και σε βοήθησει ....νιώθεις τώρα το μωρό ;θυμάμαι περίπου στην 17η εβδομάδα είχα αρχίσει να νιώθω την μπέμπα μου ...σε τραβάνε τα ξινά με τον μπεμπη Ε; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...