Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , sofaki7 είπε:

Έπαιρνα utrogestan, πολυβιταμίνες, βιταμίνη d, μαγνήσιο και φυλλικό οξύ αλλά τα έκοψα και παίρνω μόνο το φυλλικό. Έκανα πάλι σε 10 μέρες και πάλι τα ίδια βγήκαν 

Εκτός από φαρμακευτική αγωγή, ενδεχομένως κ κάποια λοίμωξη ή ίωση να ευθύνεται αν πέρασες κάτι πρόσφατα. 

Παίζει ρόλο κ η αύξηση, είναι πολύ πάνω απο το όριο? Ο παθολόγος ίσως σου γράψει κ κανέναν υπέρηχο κοιλίας να δει το ηπαρ, χολή, χοληφορους (αν ειναι μεγάλη αυξηση, πχ διπλάσια ανω του ορίου). Αλλιώς θα το παρακολουθείς κ όλα καλά 🙏

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Είμαι 14+3 σήμερα.Οποτε είμαι στην 15η ε;; Συνέχεια τα μπερδεύω 😁😁Μα ξεκουράζομαι αρκετά αυτό είναι το θέμα..🤷

Εσύ είσαι 15η ναι🥰

Παρακολούθησε το κ αν δεις ότι συνεχίζει, επικοινωνία με το γιατρό. Εγώ μόνο έτσι ησύχαζα😇

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 57 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;; Είχατε και εσείς καθόλου καφέ υγρά; Από χθες το βράδυ βλέπω στο εσώρουχο κάτι καφέ υγρά αλλά στο σκούπισμα τίποτα! Μίλησα με την μαία του γιατρού και μου είπε ότι χρειάζεται ξεκούραση και το βλέπουμε!Εν τω μεταξύ πριν πήγα για την nipt και φοβόμουν τόσο πολύ μην πάθω τίποτα που πήγα μόνη μου με το αυτοκίνητο.Επισης από το απόγευμα και μετά νιώθω ένα τράβηγμα στην δεξιά πλευρά που και που.

Σχεδόν όλες είχαμε κορίτσι μου .Εγώ και καθαρό αίμα κατακκόκινο είχα.Αλλά όλα καλά.Το καφέ δεν τον ανησύχησε ποτέ το γιατρό.Ξεκούραση και να ακολουθείς τις οδηγίες του.

πρίν από 50 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλά αποτελέσματα σε όλους 🙏❤️ αναμένουμε νέα σας! 

Ελπίζω να θυμάμαι τις προτάσεις σας για καρότσι, καρεκλάκι αυτοκινήτου κλπ. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια 🙏

@Kate89 εγώ είχα καφέ, μπεζ υγρά στο σκούπισμα μόνο. Έχω αρκετές μέρες να δω. Πονάκια έχω με το που μπήκα 14η, κ χθες κ σήμερα έχω αυξημένα πονάκια, εχθές τρόμαξα κ λίγο. Κ έχω κ πολύ εγκλωβισμένο αέρα 🤢

Καλέ κάνε λίστα χαχα.Έχω κάνει ένα φάκελο με σελιδοδείκτες και ότι βλέπω που λέμε εδώ και μου αρέσει τσουπ το προσθέτω.

πρίν από 32 λεπτά , sofaki7 είπε:

Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος. Με

λένε Σοφια και είμαι 41 είμαι έγκυος 11 εβδομάδων και έχω πολύ αγωνία γιατί έχω αυξημένη τιμή alt δηλαδή τρανσαμιναση. Η γιατρός λέει να μην ανησυχώ αλλά με παρέπεμψε και σε παθολόγο. Το έχει καμία άλλη ; Το Μάιο που είχα κάνει εξετάσεις ήταν πολύ χαμηλή. 

Καλώς ήρθες στην παρέα με το καλό το μωράκι σου .Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι σχετικό .Το έχω ακούσει δηλ από φίλη να έχει θέμα με τις τιμές αλλά δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω.

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, σήμερα μπαίνω 13η εβδομάδα σύμφωνα με την ημερομηνία εμβρυομεταφορας (ή είμαι 2 ημέρες πίσω σύμφωνα με την τελευταία περίοδο). Δεν έχω κάνει εμετό εδώ και 3,4 ημέρες παίρνοντας όμως το nuperal. Όλη την ώρα θέλω να τρώω και να πίνω κάτι ανθρακούχο. Είναι λογικό να μειώνονται από τώρα τα συμπτώματα? Που έχουμε φτάσει αντί να χαίρομαι που είμαι κάπως καλύτερα, να αγχώνομαι! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, σήμερα μπαίνω 13η εβδομάδα σύμφωνα με την ημερομηνία εμβρυομεταφορας (ή είμαι 2 ημέρες πίσω σύμφωνα με την τελευταία περίοδο). Δεν έχω κάνει εμετό εδώ και 3,4 ημέρες παίρνοντας όμως το nuperal. Όλη την ώρα θέλω να τρώω και να πίνω κάτι ανθρακούχο. Είναι λογικό να μειώνονται από τώρα τα συμπτώματα? Που έχουμε φτάσει αντί να χαίρομαι που είμαι κάπως καλύτερα, να αγχώνομαι! 

Ναι φυσικά.Από την 12η κιόλας .Το nuperal βέβαια λένε βοηθάει πάρα πολύ οπότε χωρίς αυτό ίσως έχεις ακόμη κάποια έντονα .Όπως και να έχει είναι η ώρα τους να μειωθούν!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ρε σεις (συγγνώμη για το ρε), ηρεμήστε λίγο και χαρείτε την εγκυμοσύνη σας 😇 Καταλαβαίνω το άγχος και σίγουρα εσείς το νιώθετε επί 1000 όλο αυτό από μας τους μέλλοντες μπαμπάδες, αλλά μη πάει ο νους σας πάντα στο κακό. Να προσέχετε τη διατροφή σας, να μη κουράζεστε, να προσεύχεστε και όλα θα πάνε καλά 🤗😀😉 Θετική σκέψη κορίτσια... Ακούστε και έναν 46άρη 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Θεουλης ο Γιάννης 😁😂 ακούστε κ ένα 46αρη.. να σαι καλά!!! Δεν πίστευα

ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό..αλλά από τα τρία που είπες διατροφή, ξεκούραση κ προσευχή πιο πολύ πετυχαίνω το τρίτο τον τελευταίο καιρό.. η γυναικα σου ειναι κουλ δεν αγχώνεται καθόλου!? Είναι ωραίο πάντως που βλέπουμε κ έναν μπαμπά να γράφει!!! Όντως το φόρουμ ειναι πολύ δύσκολο..κ πολύ εύκολα μπορεί να χάσεις κ κάποια ανάρτηση! 

@Kate89 κ εγώ τα Χριστούγεννα που κουράστηκα είχα δύο καφέ κηλίδες στο εσώρουχο...κ στο χαρτί μπεζ καφέ.. έκανα ντουζακι..χαλάρωσα κ δεν είδα ξανά κάτι...οπως βλέπεις είναι σύνηθες..οπότε μην αγχώνεσαι..

@Eternity κ μενα έχουν μειωθεί οι αναγουλες.. δλδ το πρωί πλέον είμαι καλύτερα.. νομίζω αύριο είμαι 12 ακριβώς εβδομάδες.. κ Τετάρτη αυχενική 12+1 .. αλλά έχει μερικές μέρες που βλέπω βελτίωση.. 

@sofaki7 καλώς ήρθες στην ομάδα! Με το καλό το μωράκι σου!!! Δυστυχώς δεν είχα ποτέ θέμα με αυτήν την τιμή για να σ βοηθήσω. Ισως συνδέεται με τη χολή..έχω ακούσει πολλές κοπέλες να "πυροδοτείται" η χολή στην κύηση κ ν κάνουν διατροφή. Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου !

@Angel-11 μάρσιπο πήρα τον tula από το αστεράκι sling...έχει πολλούς...απλά πήρα τον πιο ακριβό με 200€ ώστε να μη δεσμευομαι να κοιταει το Μωρό μόνο πάνω μου..να μπορεί να κοιτάει κ μπροστά να χαζεύει..(περίπου μετά τους 4 μήνες επιτρέπεται να τα γυρίσεις μπροστά στο μάρσιπο λένε) κ επίσης όταν μεγαλώσει παραπάνω μπορείς να το φορτώνεσαι το μωρό κ στην πλάτη..γενικώς βολεύει πολύ..αν βαριέσαι να βγάλεις καρότσι το βάζεις μάρσιπο κ βγαινεις έτσι βόλτα ακόμα κ ψώνια..κ ούτε να σπρώχνεις καροτσια μέσα στα μαγαζια..κ στο σούπερ( μέχρι να γίνει 6-7 μηνών να το βάζεις στο καρότσι του σούπερ να στέκεται στη μεσουλα του) πήγαινα με το μάρσιπο.. 

Όσο για καρότσι εγώ πήρα anex από τα kiddo..από  1200€ με την κάρτα μελους 1000€....καρότσι, αυγό +καλαθουνα δλδ...δεν ψώνισα ποτέ τίποτα άλλο από εκεί..μόνο για το καρότσι είχα πάει..οπότε αν κάποια θέλει να ψωνίσει από kiddo η κάρτα έκανε 50€ αν θέλει ας μου στείλει να ψάξω να τη βρω να μη βγάζει τζάμπα.. εμένα με ενθουσίασαν οι αναρτήσεις που κ με ένα δάχτυλο το καρότσι σηκώνεται να ανέβει πεζοδρόμιο..κ μετά το design που ήταν δερμάτινο να καθαρίζεται εύκολα με πανι.. εγώ ήθελα μπεζ ..ο άντρας μου μαύρο..κ τελικά πήραμε γκρι😂 μεγάλο μειονέκτημα το ότι είναι βαρύ στην μεταφορά του..δλδ να το βγάλεις από το Πορτ πακαζ να το στησεις..κ μετά πάλι να το κλεισεις..σε ζοριζει..αν το έχεις μόνιμα ανοιχτό σπίτι σου κ σπάνια το μαζεύεις το καρότσι το συνιστώ. Το cybex που είπε η φαρμακοτριφτενα το έχω ακούσει κ από τις μαμάδες στην άλλη ομάδα που ήμουν..έπαιζε σαν επιλογή!!! Οπότε κ εγώ θα το έκανα ένα τεστ drive για να το πάρω!!! Όπως και το iglesina electa είναι πολύ ελαφρύ κ εύκολο καρότσι λιγο που το τεσταρα .. αλλά δεν είναι για ψηλές μαμάδες...

Βέβαια έχει να κάνει κ με το μπάτζετ που θέλει ο καθένας να διαθέσει..φιλη  μου ας πούμε πήρε μεσα σε λιγότερο από χρόνο τρία καρότσια πιο οικονομικά..το πρώτο τριάδα με καλαθουνα αυγο.αλλά το κανονικό καρότσι δεν γυρνούσε η θέση να κοιτάει τη μαμά...μόνο αντίθετα κοιτούσε...κ αυτή λογικό ήθελε να βλέπει το μωρο ...οπότε πήρε δεύτερο το οποίο της έβγαλε την ψυχή με τις Ρόδες κ τις αναρτήσεις...κ πήρε ένα τρίτο οικονομικό που έμεινε ευχαριστημένη...αλλά μόνο καρότσι..όχι τριάδα..

Στην πορεία πολλοί παίρνουν κ ένα οικονομικο μπαστούνι κ κάνουν τη δουλειά τους ελαφρύ κλπ.. αλλά εγώ ήθελα να το κάνω απόσβεση..τώρα με την εγκυμοσύνη ίσως πρέπει να πάρω ένα ελαφρύ για να το βάζω βγάζω στο Πορτ πακαζ όταν είμαι μόνη. 

Κ για το κάθισμα που είπε η φαρμακοτριφτενα μπορείτε να μη πάρετε αυγό ή να δανειστειτε μιας κ είναι για μικρό διάστημα....κ να αγοράσετε  κάθισμα από 0 ετών... Το οποίο θα το έχει μέχρι να μεγαλώσει..με ένα έξοδο να πάρετε κάτι καλό. Απλά τσεκαρετε αν το αμάξι σας έχει isofix. Τα μοντέλα μετά το 2010 έχουν...εκτός από Μερσεντές ...δεν έχουν όλα..

Επίσης η φωλιά είναι στα must κατεμε ...την τελευταία τριετία εσκασε μύτη..κ βολεύει πολύ κ στη συγκοιμιση....τύπου να μην πατήσεις το μικροσκοπικό ανθρωπάκι στον ύπνο...όπως και να τ μεταφέρεις να κοιμάται στο σαλόνι ενώ εσύ κάνεις δουλειές..από το να σέρνεις το λίκνο έξω απ' το δωμάτιο..μπορείτε να το βάλετε κ στην λίστα σαν επιλογή δώρου για φίλους...έχει φωλιές κ με 50-60€... 

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@WomensPowerαυτο το τρέμουλο που λες, το έπαθα μόνο στην πρώτη μου. Φοβερή εμπειρία κι αυτή την είχα ξεχάσει!!! Πήγαινα σαν κομπρεσέρ επι μια ώρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Στις υπόλοιπες δεν το έπαθα.

Στην 3η και 4η έπαθα άλλο επίπονο, εγκλωβίστηκε αέρας απ'το ανοιχτό χειρουργείο, με αποτέλεσμα την επόμενη απο το χειρουργείο, (στο 3ο παιδι) αρχικά να με πονάει τρομερα ο ώμος και μετα κατω απο το στήθος ένας οξύς πόνος που με εκανε να αναπνέω ρηχά για ώρες. Εβαλα και τα κλάματα γιατι με ενοχλούσε αυτο και είχα φοβηθεί . Ηρθαν γυναικολόγοι, καρδιολόγοι, παθολόγοι, γαστρεντερολογοι, ο δικός γιατρός  να λεει απ'το τηλέφωνο μηπως ειναι περιτονίτιδα, εχω να κλαιω ακομα πιο πολυ και τελικά κάποια στιγμή οταν εφυγαν ολοι, μου λεει μια νοσηλεύτρια στο άσχετο "αα δεν ειναι κατι, εγκλωβισμένος αερας είναι, να σου κάνω κλυσμα;;" Μου εκανε και αυτό ήταν. Στο 4ο πηρα μαζι μου και υπόθετα γλυκερίνης, απο τον φοβο μου. Με το που ένιωσα να με πιάνει, κατευθείαν εβαλα αχαχχα.

Ωραία να το καταγράψω αυτο το περιστατικό..αν το πάθω να μη νομίζω ότι φεύγω για τον Άγιο Πέτρο..😂 γενικώς οπότε θυμάσαι τίποτα τέτοιο από γέννες να μας λες...είτε εσύ είτε άλλη κοπέλα..να μαστε προετοιμασμένες για παν ενδεχόμενο. 

Το πιο τραγικό από την άλλη ομάδα που ήμουν ήταν μια κοπέλα που εκτός ότι της κόπηκε η αναπνοή στο χειρουργείο.. ένιωθε ασφυξία...μάλλον κάτι με την επισκληριδιο πήγε λάθος.. κ στην επόμενη καισαρική πήγε με δικό της μιλημενο αναισθησιολογο.. στην πρώτη γέννα κάτι ξέχασε να βγάλει ο γιατρός.. δεν την καθάρισε καλά? Τα έχω ξεχάσει ακριβως..Πάντως δεν είχε πολύ αίμα κ ενω γύρισε σπίτι μετα απο μέρες πήγε αρων αρων Ιασώ.. κ διάσημος γιατρος κιόλας .είχε ξεγεννησει κ σελεμπριτι εκεινο διάστημα. 

Κ μετά μας λένε υπογεννητικότητα... Με τέτοιες εμπειρίες πόσα παιδιά να αντέξεις να κάνεις 😂

@WomensPower καλημέρα, και η γυναίκα μου αγχώνεται αλλά το συζητάμε, έχω βρει και τα κουμπιά της και την αποφορτίζω. Έχουμε και το συν του ότι η αδερφή μου είναι η παθολόγος της (από πριν γνωριστούμε), οπότε οτιδήποτε την αγχώνεσαι τσουπ τηλέφωνο και ρωτάει. Επειδή, δόξα τω Θεώ, πάει καλά η εγκυμοσύνη, έχει περισσότερο αγωνία παρά άγχος. Όπως και γω. 

Να προσέχετε όλες, να κάνετε υπομονή, τα συμπτώματα τα έχετε, τα ξέρετε, δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο! Εν τω μεταξύ δε σας πιάνει από πουθενά κάνεις, εσάς τις γυναίκες. Έχετε συμπτώματα, γιατί έχω; Δεν έχετε συμπτώματα, γιατί δεν έχω! Ρε πάτε καλά; 😂

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

@WomensPower αυτο επαθε και η κολλητή μου. Γέννησε σε δημόσιο. Και ξέχασαν μεσα της το ψαλίδι! Και το κατάλαβαν κατα την καταμέτρηση. Η κολλητή, μόλις ειχε αρχίσει να συνέρχεται (ολικη νάρκωση) και τους άκουγε! Τους ρώτησε τι συνέβη και την ξανακοιμησαν την ξανανοιξαν.

Άρα αυχενική εχεις αυριο μαζι με την @MYRTO7; Και την επόμενη εγω @Efaki @GiannisP. Και Παρασκευη @Eternity... Ωραια! Λίγες πρέπει να έμειναν για πιο μετά.

@GiannisP. Και προσευχή κάνω και διατροφή κάνω αλλά θετική σκέψη γιοκ.. εχω να κάνω υπέρηχο σχεδόν 6 βδομάδες. Είμαι σίγουρη πως αν έκανα εναν καπου στην 10η τωρα θα ήμουν λίγο πιο χαλαρή. Τουλάχιστον θα ηξερα αν αναπτύσσεται κι θα είχαμε μια εικόνα του πλακούντα. Παρα την εμπειρία μου, δεν ξερω πως την πάτησα έτσι και το αφήσαμε τοσο πολυ. Μεσολάβησαν και οι γιορτές... Τέλος πάντων. Σε 2 ημέρες ή θα γελάω ή θα κλαίω.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, GiannisP. είπε:

@WomensPower καλημέρα, και η γυναίκα μου αγχώνεται αλλά το συζητάμε, έχω βρει και τα κουμπιά της και την αποφορτίζω. Έχουμε και το συν του ότι η αδερφή μου είναι η παθολόγος της (από πριν γνωριστούμε), οπότε οτιδήποτε την αγχώνεσαι τσουπ τηλέφωνο και ρωτάει. Επειδή, δόξα τω Θεώ, πάει καλά η εγκυμοσύνη, έχει περισσότερο αγωνία παρά άγχος. Όπως και γω. 

Να προσέχετε όλες, να κάνετε υπομονή, τα συμπτώματα τα έχετε, τα ξέρετε, δε μπορεί να γίνει κάτι άλλο! Εν τω μεταξύ δε σας πιάνει από πουθενά κάνεις, εσάς τις γυναίκες. Έχετε συμπτώματα, γιατί έχω; Δεν έχετε συμπτώματα, γιατί δεν έχω! Ρε πάτε καλά; 😂

Καλημέρα! Με το καλό ❤️

ηρεμείς όταν ξεκινήσεις να το νιώθεις. Μέχρι τότε κρέμεσαι από τα συμπτώματα. Κάποια είναι περίεργα και φοβάσαι τι σημαίνει, και το τίποτα φοβάσαι μην έγινε κάτι. Είναι ορμονικό το θέμα. Απολαύστε το! Είναι από τις ποιο ωραίες περιόδους! Μετά έρχεται το μωράκι και γίνεται ακόμα καλύτερο!!! 

Καλημέρα σας κορίτσια κ αγόρι .... 

Καλώς ήρθες @sofaki7... Ούτε εγώ γνωρίζω κάτι...πρώτη φορά το ακούω κιόλας... Ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού σου όλα θα πάνε καλά...με το καλό να έρθει το μωράκι σου...

Σήμερα βγήκε η Νιπτ... Αχχχχ με έπιασαν τα κλάματα κορίτσια... Μέσα μου είχα έναν φόβο... Δεν θα άντεχα άλλη διακοπή... Όλα είναι απώλειες... Αλλά όταν το επιλέγεις εσύ είναι ότι χειρότερο... Βγήκε καλή... Σε λίγο φυσικά θα μιλήσω κ με τον γιατρό μου... Κ είναι με σιγουριά αγοράκι...😊... Με έχει ταλαιπωρήσει αρκετά ο κύριος,αλλά ελπίζω μετά να είναι ήσυχος...🤣... 

Με το καλό να κάνετε τις αυχενικες σας όσες έχετε αυτή την εβδομάδα με καλά αποτελέσματα...

Εγώ λογικά την άλλη βδομάδα θα πάω να με δει ο γιατρός...θα έχω μπει στην 16η...

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Γιάννη μου το μαντήλι σου... ωραία τα λες έξω από το χορό!!! Οι περισσότεροι άντρες δηλαδή που ένα συνάχι έχετε και ένα υψηλό. πυρετό ανεβάζετε και κάνετε λες και θα πεθάνετε! Οποίος δεν έχει βιώσει τη διαδικασία εξωσωματικής, τον πόνο της αποβολής, τους πόνους ενός φυσιολογικου τοκετου και μιας καισαρική, να σιωπά απλά.... γυναίκα ή άντρας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...