Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Nandiadrg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 37 και μπήκα στην 7η εβδομάδα. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.Για κάποιο λόγο όμως αντί να το απολαμβάνω επικρατεί ένας φόβος μέσα μου.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρουμε από την πρώτη προσπάθεια με φυσικό τρόπο και ότι πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική λόγω ηλικίας. Ο φόβος μου αποτι  κατάλαβα αφορά το γεγονος ότι εξαιτίας της ηλικίας μου δεν θα τα καταφέρω να δημιουργήσω ένα υγιές παιδάκι και αυτό ίσως προέκυψε γιατί όσο  καθυστερούσα την εγκυμοσύνη αυτά τα χρόνια ,μου έλεγαν γνωστοί και άγνωστοι ότι θα δυσκολευτω κτλ κτλ. 

Με το καλό Κ να πάνε όλα καλά! Εντάξει δεν είναι η ηλικία που είναι δύσκολη απλά σε αυτή την ηλικία τα σκέφτεσε όλα . Εντάξει είναι το τίμημα να κάνεις παιδί πιο μεγάλος είσαι πιο ώριμος πιο φοβισμένος πιο ανχωδης . Όταν είσαι πιο μικρός είσαι πιο ανέμελος δεν βάζεις κακό με το νου.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 124
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Nandiadrg είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 37 και μπήκα στην 7η εβδομάδα. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.Για κάποιο λόγο όμως αντί να το απολαμβάνω επικρατεί ένας φόβος μέσα μου.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρουμε από την πρώτη προσπάθεια με φυσικό τρόπο και ότι πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική λόγω ηλικίας. Ο φόβος μου αποτι  κατάλαβα αφορά το γεγονος ότι εξαιτίας της ηλικίας μου δεν θα τα καταφέρω να δημιουργήσω ένα υγιές παιδάκι και αυτό ίσως προέκυψε γιατί όσο  καθυστερούσα την εγκυμοσύνη αυτά τα χρόνια ,μου έλεγαν γνωστοί και άγνωστοι ότι θα δυσκολευτω κτλ κτλ. 

Κορίτσι μου δεν παίζει καθόλου ρόλο η ηλικία! 34 η πρώτη μου εξωσωματική! 

Να χαίρεσαι που δεν μπήκες σε αυτά τα μονοπάτια! Θέλουν δύναμη και πολλή υπομονή! Μια χαρά είναι η ηλικία σου! 

Με το καλό! Θα πάνε όλα καλά! Να απολαύσεις την κοιλίτσα που μεγαλώνει κ να μην ακούς τους γύρω σου ❤️

9 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Irene14 ναι σήμερα το απόγευμα. Εχω πολύ άγχος. Δεν ξερω, ίσως μου ειναι ακόμα φρέσκο αυτα με την παλινδρομη και φοβάμαι. Δεν εχω και τοσο καλό προαίσθημα. Αλλα μπορει να ειναι και ο φοβος . Θα παω και σε καινούριο γιατρό και είναι μεγάλο άγχος κι αυτό καθώς ειμαι 5η καισαρική.

Κορίτσια γιατί χαθήκατε ολες; Πως είστε; Εγω ειμαι χαλια... Μαυρα χαλια. Μονιμως με ανακατωσουρες και έντονη ταση για εμετο. Και εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βαρυστομαχια ενω δεν τρωω τίποτα. Σημερα ειμαι τοσο χαλια που ούτε που ξέρω πως θα βρω τη δύναμη να παω να παρω τα παιδια απ το σχολείο και πως θα παω στον γιατρό. Πηγα κατι χαπια emeculm λέγονται , τα έπαιρνα και στα αλλα παιδιά. Πότε βοηθησαν πότε όχι.

Πες μας θα σκάσουμε 🙄🙄🙄

• Μου αρέσει 2

καλώς ήρθες @Nandiadrg! είσαι πολύ τυχερή που ήρθαν όλα τόσο εύκολα μέχρι στιγμής!! είναι πολύ ευχάριστο να ακουμε κ τετοιες περιπτώσεις!νομίζω το πρώτο τρίμηνο είναι για όλες δύσκολο με αγωνία αρκετή, οπότε θετική σκέψη όσο μπορείς!!

@Farmakotriftenaπως εισαι; περιμένουμε νεακιαα

εγώ κορίτσια ήμουν καλά για 2-3 μέρες κ σήμερα πάλι εμετοι κ ανακατωσουρες.. δεν μπορώ να φάω τίποτα σήμερα. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου, ολα καλα!!! Ακουσαμε και καρδουλα!!! Ο γιατρός γλυκύτατος και υποστηρικτικός γιατί είχα μεγάλο άγχος πάνω σε αυτό.

Μου ανέφερε με γλυκό τρόπο τα άσχημα σενάρια για τη δική μου περίπτωση. (Οχι πως δεν τα ήξερα ) Ειναι κατι που θα φανεί απ την αυχενική και μετά και θα με τρώει το άγχος. Ο διεισδυτικος πλακούντας ειναι το άσχημο σεναριο στη δικη μου περίπτωση. Που λογω των πολλών καισαρικών, μπορει να συμβεί.

Ραντεβού ξανα σε 2 βδομάδες...

@Nandiadrg καλως ήρθες! Κι εγω 38 είμαι. Ολα καλα θα πανε μην αγχώνεσαι. Εχω απειρα παραδειγματα για γυναικες που απέκτησαν παιδι και στα 37 και στα 38 και στα 40.

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.εχετε απόλυτο δίκαιο σε όλα.καθε φορά που ο φόβος θα ξεπερνά τα όρια θα σκέφτομαι αυτά που μου είπατε και βήμα βήμα θα έρθει ο Ιούλιος και θα έχουμε όλες τα παιδάκια μας στην αγκαλιά μας.σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...