Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@WomensPowerαυτο το τρέμουλο που λες, το έπαθα μόνο στην πρώτη μου. Φοβερή εμπειρία κι αυτή την είχα ξεχάσει!!! Πήγαινα σαν κομπρεσέρ επι μια ώρα, δεν μπορούσα να το ελέγξω. Στις υπόλοιπες δεν το έπαθα.

Στην 3η και 4η έπαθα άλλο επίπονο, εγκλωβίστηκε αέρας απ'το ανοιχτό χειρουργείο, με αποτέλεσμα την επόμενη απο το χειρουργείο, (στο 3ο παιδι) αρχικά να με πονάει τρομερα ο ώμος και μετα κατω απο το στήθος ένας οξύς πόνος που με εκανε να αναπνέω ρηχά για ώρες. Εβαλα και τα κλάματα γιατι με ενοχλούσε αυτο και είχα φοβηθεί . Ηρθαν γυναικολόγοι, καρδιολόγοι, παθολόγοι, γαστρεντερολογοι, ο δικός γιατρός  να λεει απ'το τηλέφωνο μηπως ειναι περιτονίτιδα, εχω να κλαιω ακομα πιο πολυ και τελικά κάποια στιγμή οταν εφυγαν ολοι, μου λεει μια νοσηλεύτρια στο άσχετο "αα δεν ειναι κατι, εγκλωβισμένος αερας είναι, να σου κάνω κλυσμα;;" Μου εκανε και αυτό ήταν. Στο 4ο πηρα μαζι μου και υπόθετα γλυκερίνης, απο τον φοβο μου. Με το που ένιωσα να με πιάνει, κατευθείαν εβαλα αχαχχα.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι από εμένα! Όσον αφορά τις καισαρικές ερχόντουσαν κι εμένα μια φορά την ημέρα και πατούσαν λίγο την κοιλιά! Ήταν όντως ενοχλητικό! Κάποιες νοσοκόμες  ήταν πιο μαλακές κάποιες πιο άγαρμπες να το πω! Αλλά από όσο ξέρω το κάνουν σε όλες που κάνουν καισαρική τουλάχιστον! Για φυσιολογικό τοκετό δεν ξέρω!  
Τώρα όσον αφορά την προίκα τους κι εγώ από β επιπέδου και μετά ξεκίνησα να ψωνίζω! Για να ξέρω και το φύλο σίγουρα! Στην δεύτερη μου κόρη που δεν καθόταν πουθενά πήρα αναγκαστικά μαρσιπο! Μου είχαν κάνει δώρο ένα chicco του 50 ευρου ο οποίος ήταν τελείως άβολος κι έπειτα από έρευνα κατέληξα στον tricot click! Πραγματικά φοβερός! Δεν καταλάβαινες ότι έχεις μωρό πάνω σου! Τον είχα και για μέσα στο σπίτι να κάνω τις δουλειές μου αλλά και για βόλτα! Καρότσι είχα πάρει κι εγώ 3 σε 1 της cam! Πολύ ωραίο και απο θέμα κομψότητας και από θέμα αναρτήσεων στον δρόμο πήγαινε μόνο του! Απλά ήταν λίγο βαρύ πχ για να το σηκώνεις σε σκάλες να ανεβοκατεβείς κτλ! Αλλά για το αυγό και την καλαθουνα Πρώτα Ο Θεός αυτό θα έχω πάλι! Τώρα για βόλτας πιο εύκολο και ελαφρύ ίσως πάρω αργότερα ένα! Πάντως της βόλτας τα ελαφριά τύπου μπαστούνια και βαλιτσακια δεν έχουν τις αναρτήσεις των μεγάλων! Δηλ αλλα καλά έχει το ένα αλλα καλά έχει το άλλο! Επίσης έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια για τα cybex! Δεν το έχω οδηγήσει εγώ 🤣 αλλά το έχει  η κουμπάρα μου!

2ThI.png3AXhp3.png

16 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

ααα επίσης ήθελα να πω ότι ο Γιάννης θα έχει πάθει πλάκα με τα τόσα μνμτ 🤣 χαχα μπορεί να βγήκε κ από την ομάδα..

Γιαννη πως είναι η γυναίκα σου? Αν είσαι ακόμα εδώ απαντησε μας.. επίσης νομίζω είχες γράψει ότι αγοράζεις ανανά γιατί της αρέσει? Αν έχεις πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ Σκλαβ3nιτη έχει έτοιμο κομμένο ανανά σε ροδελες.. 

Εδώ είμαι, δεν έχω φύγει 😁, γενικά είμαι των forum απλά με δυσκολεύει λίγο το συγκεκριμένο format, συν του ότι με τη δουλειά το πρωί και τις δουλειές του σπιτιού το απόγευμα, δε προλαβαίνω να γράψω πολλά. Σας διαβάζω όμως.. Τώρα τρώει αγγούρια και πίνει ξινό νερό, ανανά θα φάει λιγότερο. 

20 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Θα κάνω άλλη ερώτηση εγώ τώρα να αλλάξουμε έτσι λίγο θέμα.Σε ποιο νοσοκομείο λέτε να γεννήσετε?Εμενα ο γιατρός μ είναι στο Μητέρα οπότε πάλι εκεί θα παμε

Και μεις για το Μητέρα είμαστε @Efaki

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@MelodiaΠέμπτη εγω με την @Efakiκαι Παρασκευή η @Eternity. Σ'ευχαριστώ 🙏

Πέμπτη και μεις... Όχι εγώ ο Γιάννης, η γυναίκα μου 😁

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;; Είχατε και εσείς καθόλου καφέ υγρά; Από χθες το βράδυ βλέπω στο εσώρουχο κάτι καφέ υγρά αλλά στο σκούπισμα τίποτα! Μίλησα με την μαία του γιατρού και μου είπε ότι χρειάζεται ξεκούραση και το βλέπουμε!Εν τω μεταξύ πριν πήγα για την nipt και φοβόμουν τόσο πολύ μην πάθω τίποτα που πήγα μόνη μου με το αυτοκίνητο.Επισης από το απόγευμα και μετά νιώθω ένα τράβηγμα στην δεξιά πλευρά που και που.

Καλά αποτελέσματα σε όλους 🙏❤️ αναμένουμε νέα σας! 

Ελπίζω να θυμάμαι τις προτάσεις σας για καρότσι, καρεκλάκι αυτοκινήτου κλπ. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια 🙏

@Kate89 εγώ είχα καφέ, μπεζ υγρά στο σκούπισμα μόνο. Έχω αρκετές μέρες να δω. Πονάκια έχω με το που μπήκα 14η, κ χθες κ σήμερα έχω αυξημένα πονάκια, εχθές τρόμαξα κ λίγο. Κ έχω κ πολύ εγκλωβισμένο αέρα 🤢

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Καλά αποτελέσματα σε όλους 🙏❤️ αναμένουμε νέα σας! 

Ελπίζω να θυμάμαι τις προτάσεις σας για καρότσι, καρεκλάκι αυτοκινήτου κλπ. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια 🙏

@Kate89 εγώ είχα καφέ, μπεζ υγρά στο σκούπισμα μόνο. Έχω αρκετές μέρες να δω. Πονάκια έχω με το που μπήκα 14η, κ χθες κ σήμερα έχω αυξημένα πονάκια, εχθές τρόμαξα κ λίγο. Κ έχω κ πολύ εγκλωβισμένο αέρα 🤢

Την Πέμπτη είχα πάει στο γιατρό και ήταν όλα καλά! Το Σάββατο που αλλάζω εβδομάδα είχα πόνους περιόδου το βράδυ και εχθές τα καφέ.Πρεπει να είμαστε τις ίδιες εβδομάδες εμείς 🥰

πρίν από 10 λεπτά , Kate89 είπε:

Την Πέμπτη είχα πάει στο γιατρό και ήταν όλα καλά! Το Σάββατο που αλλάζω εβδομάδα είχα πόνους περιόδου το βράδυ και εχθές τα καφέ.Πρεπει να είμαστε τις ίδιες εβδομάδες εμείς 🥰

Κ εγώ συνήθως στις αλλαγές εβδομάδας τα εντοπίζω, κλασικά πλέον🙊 

Εγώ εχθές άλλαξα εβδομάδα κ μπήκα 14η. Είμαι 13+1 σήμερα 🙏🥹 εσύ? 

Ξεκουράσου λίγο παρολα αυτά γιατί εγω μολις περπατάω πολύ ή κουράζομαι παραπάνω τσουπ το βράδυ ή το επόμενο πρωί βλεπω μπεζ στο χαρτί. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος. Με

λένε Σοφια και είμαι 41 είμαι έγκυος 11 εβδομάδων και έχω πολύ αγωνία γιατί έχω αυξημένη τιμή alt δηλαδή τρανσαμιναση. Η γιατρός λέει να μην ανησυχώ αλλά με παρέπεμψε και σε παθολόγο. Το έχει καμία άλλη ; Το Μάιο που είχα κάνει εξετάσεις ήταν πολύ χαμηλή. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , sofaki7 είπε:

Γεια σας ! Είμαι νέο μέλος. Με

λένε Σοφια και είμαι 41 είμαι έγκυος 11 εβδομάδων και έχω πολύ αγωνία γιατί έχω αυξημένη τιμή alt δηλαδή τρανσαμιναση. Η γιατρός λέει να μην ανησυχώ αλλά με παρέπεμψε και σε παθολόγο. Το έχει καμία άλλη ; Το Μάιο που είχα κάνει εξετάσεις ήταν πολύ χαμηλή. 

Καλησπέρα! Καλώς ήρθες κ με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Η άλλη τρανσαμινάση σου πώς είναι? Θα τη δεις να γράφει AST ή SGOT

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Θα το παρακολουθείς λογικά σε όλη την εγκυμοσύνη. Περνεις κάποιο φάρμακο? Ίσως επιρεαζει Κ αυτό. 

Έπαιρνα utrogestan, πολυβιταμίνες, βιταμίνη d, μαγνήσιο και φυλλικό οξύ αλλά τα έκοψα και παίρνω μόνο το φυλλικό. Έκανα πάλι σε 10 μέρες και πάλι τα ίδια βγήκαν 

πρίν από 13 λεπτά , Eustathia είπε:

Κ εγώ συνήθως στις αλλαγές εβδομάδας τα εντοπίζω, κλασικά πλέον🙊 

Εγώ εχθές άλλαξα εβδομάδα κ μπήκα 14η. Είμαι 13+1 σήμερα 🙏🥹 εσύ? 

Ξεκουράσου λίγο παρολα αυτά γιατί εγω μολις περπατάω πολύ ή κουράζομαι παραπάνω τσουπ το βράδυ ή το επόμενο πρωί βλεπω μπεζ στο χαρτί. 

Είμαι 14+3 σήμερα.Οποτε είμαι στην 15η ε;; Συνέχεια τα μπερδεύω 😁😁Μα ξεκουράζομαι αρκετά αυτό είναι το θέμα..🤷

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...