Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Εγώ θα σου πω μην αγχώνεσαι κ μην το σκέφτεσαι...ξέρω μια κουβέντα είναι... Αλλά όταν το έβγαζα από το μυαλό μου τον άλλο μήνα είχα θετικό τεστ... Επίσης μια συνάδερφος μου με πολυκιστηκες έκανε δίδυμα φυσιολογική συλληψη...όλα είναι δυνατά μην απογοητευεσαι 

Το ξέρω πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου αλλά όλες γύρο μου είναι έγκυες και με πιάνει ένα γιατί.Γιατι έχω να μην είμαι.Γιατι να έχω δυο αποβολές.Και αλλά πολλά γιατί.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Το ξέρω πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου αλλά όλες γύρο μου είναι έγκυες και με πιάνει ένα γιατί.Γιατι έχω να μην είμαι.Γιατι να έχω δυο αποβολές.Και αλλά πολλά γιατί.

δεν γίνετε να το βγάλεις από το μυαλό μας. Μην κοροιδεβόμαστε. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ηρεμούν. Αφού μένεις έγκυος θα έρθει. Έχετε κάνει σπερμοδιάγραμμα; Στις αποβολές, είχατε κάνει καρυότυπο εμβρύο; Τι σας είχαν πει ότι ευθύνεται; Μπορείς να πας στο Έλενα να σε συμβουλεύσουν. 

μυαλό σου**

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

δεν γίνετε να το βγάλεις από το μυαλό μας. Μην κοροιδεβόμαστε. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε ηρεμούν. Αφού μένεις έγκυος θα έρθει. Έχετε κάνει σπερμοδιάγραμμα; Στις αποβολές, είχατε κάνει καρυότυπο εμβρύο; Τι σας είχαν πει ότι ευθύνεται; Μπορείς να πας στο Έλενα να σε συμβουλεύσουν. 

μυαλό σου**

Είμαι από Θεσσαλονίκη.Καναμε στο δεύτερο έμβρυο και είχε τρισωμια 16.

• Λυπημένη/-ος 1

@Ολγακι96 έχετε κάνει κ εξετάσεις για θρομβοφιλια?? Σου εύχομαι με το καλό ν κρατήσεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου.

Κοριτσια έχασα την μπάλα με τόσα που γράψατε πάλι κάποια ρώτησε για τη Μητέρα κόστος το 23 που γέννησα εγώ το νοσοκομείο πήρε 2200

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Εγώ κορίτσια γέννησα στο Αλεξανδρας, εκεί ήταν ο γιατρός μου. Ήταν και στο Μητέρα αλλά δεν ήθελα. Πλήρωσα κανονικά το γιατρό και τη μαία. Από εκεί και πέρα με ενδιέφερε η ασφάλεια ενός μεγάλου δημοσίου νοσοκομείου. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός δε με ενδιαφερε αν και λόγω ασφαλείας μπορούσα να μπω σε μονόκλινο. Δεν ήθελα, ήταν και καλοκαίρι δεν είχα άγχος με τις ιώσεις, ήταν ωραία που είχα παρεουλα άλλες δύο κοπέλες. Εξάλλου πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες. Όλες οι κοπέλες ήταν πολύ υποστηρικτές και με το θηλασμό και με τη φροντίδα του μωρού. Τη μέρα που φεύγαμε, ερχόταν επείγον περιστατικό με ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ... νομίζω καταλαβαίνετε. Ακόμη και τώρα στην επαρχία σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω γιατί βοήθεια σου αν σου συμβεί κάτι σε ιδιωτικη κλινική.... 

Ποιον γιατρό είχες ;καισαρική η φυσιολογικό ;

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Melodia είπε:

Ποιον γιατρό είχες ;καισαρική η φυσιολογικό ;

Φυσιολογικα, με τεχνητούς πόνους από το προηγούμενο βράδυ γιατί είχα μπει 40η εβδομάδα. Είναι καθηγητής, τότε διευθυντής του τμήματος καθεξιν αποβολών του Αλεξανδρας (είχα ιστορικό αποβολών). Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα. Αν όχι στείλε μου πμ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Mitrotan δίνουν για να αποφύγουν την ατονία της μήτρας. Βοηθάει και ο θηλασμός στο να γινουν συσπάσεις βέβαια. Αλλα δεν το ρισκαρα να μην παίρνω και τα mitrotan.

Γαζες τι να σου πω.... Το Ρεα έτσι κάνει. Μετα το χειρουργείο, σου βάζουν tape πολύ σφιχτά στην μήτρα για να υπάρχει μια μόνιμη πίεση να βγαίνει το αίμα και έρχονται 2,3,4 φορές δεν θυμάμαι, και σε πατάνε με ολο τους το βάρος για να φύγει κι άλλο αίμα απο την μήτρα! Σε ποιο γεννησες;

@Melodia Αααν φτάσω μέχρι εκεί, θα γεννήσω στο Ιασώ αυτη τη φορά γιατι άλλαξα γιατρό. Βέβαια χάνω την έκπτωση στο Ρεα που στην 5η γεννά ειναι μεγάλη (μπορεί και δωρεάν δεν θυμάμαι, τα εχω ξεχάσει) αλλα δεν πειράζει..

@Eternity τα αγοράκια εχουν κολλημα με τις μαμαδες τους γενικά, ειναι πιο συναισθηματικά νομιζω 🥰🥰🥰 Κι εμενα ο μικρός πιο πολυ να πιάνει το στήθος μου θέλει πλέον! Την Παρασκευή εχεις αυχενικη;

Όλα καλά θα πανε ...θετική σκέψη έχεις και αυχενική τώρα από ότι θυμάμαι σωστά ;με το καλό και καλά αποτελέσματα να μας ενημερώσεις για τα νεότερα ....

Ποια άλλη κοπέλα έχει αυτήν την εβδομάδα ;

Just now, Eternity είπε:

Φυσιολογικα, με τεχνητούς πόνους από το προηγούμενο βράδυ γιατί είχα μπει 40η εβδομάδα. Είναι καθηγητής, τότε διευθυντής του τμήματος καθεξιν αποβολών του Αλεξανδρας (είχα ιστορικό αποβολών). Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω όνομα. Αν όχι στείλε μου πμ

Και εμένα φίλες που έχουν γεννήσει φυσιολογικά έχουν μείνει ευχαριστημένες στο Αλεξάνδρας 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Efaki είπε:

@Ολγακι96 έχετε κάνει κ εξετάσεις για θρομβοφιλια?? Σου εύχομαι με το καλό ν κρατήσεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου.

Κοριτσια έχασα την μπάλα με τόσα που γράψατε πάλι κάποια ρώτησε για τη Μητέρα κόστος το 23 που γέννησα εγώ το νοσοκομείο πήρε 2200

Έχω κάνει τα πάντα 

1 hour ago, Efaki είπε:

Άντε.. 2019 είχαμε δώσει 1600

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

μυαλό σου**

Εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου...ο καθένας δεν μπορεί να το διαχειριστεί όπως πρέπει κ μετά σου γίνεται εμμονή... Έχω στο ιστορικό μου μια βιοχημική Γενάρη του 18... Μάρτιο μένω έγκυος 18...όπου κάνουμε διακοπή στον 4ο μήνα... Μετά έμεινα Μάρτιο 19... Ωστόσο όλο αυτό τον καιρό έπαιρνα τεστ ωορρηξίας...μετραγα μέρες ... θερμοκρασίες κ ένα σορό βλακείες... Εκεί που απογοητευομουν κ έλεγα άι στο καλό όταν είναι να έρθει ας έρθει τότε ναι είχα θετικό τεστ... Μου είχε γίνει εμμονή κοιμόμουν κ ξυπνούσα... Να περάσουν οι μέρες να δω αν αδιαθετησω...μετά από την επαφή σκεφτόμουν λες να έγινε τώρα?... Όχι εγώ πήγα να αρρωστήσω... Όπως επίσης έπεσα στην ίδια λούμπα κ στις επόμενες δύο φορές που ξανά έμεινα... Η κάθε μία έχει την άποψη της... Εγώ πιστεύω ότι αν ζούμε την καθημερινότητα όπως έχει όλα θα γίνουν...έτσι κ αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε κ κάτι παραπάνω... Εκεί μέσα ότι είναι να γίνει θα γίνει όταν αυτό εναι στην κατάλληλη στιγμή για να πιαστεί ... Κ επειδή έχω δει κ ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με αυτό το ταξίδι του σπέρματος..δεν είναι όλα όπως φαίνονται... Αυτά... Εγώ θα σας ευχηθώ όσες επιθυμείτε να σας έρθει σύντομα γερό... Γιατί σημασία δεν έχει μόνο η σύλληψη αλλά κ όλα τα υπόλοιπα που επακολουθούν...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Κορίτσια και αγόρι καλησπέρα! Είχα αρκετές μέρες να μπω, τι είναι όλα αυτά που έχουν γραφτεί 😳😳😳

Απο τις 2 και άρχισα να διαβάζω χαχα

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω, γι αυτό δεν θα πω τίποτα ! Ενα ευχαριστώ μόνο για εμάς που είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και μαθαίνουμε τόσα πράγματα από εσάς! 
Αυτό με τον θηλασμό, δεν με έχει απασχολήσει ακόμη αν και καταλαβαίνω πως είναι σοβαρό ζήτημα. Νομίζω δεν θα αποφασίσω τίποτα από πριν, όπως έρθουν τα πράγματα. Οσο για τη βοήθεια, νομίζω το παν για όλες μας είναι η βοήθεια του συζύγου. Αν υπάρχει αυτή, όλα μπορούν να γίνουν με το ζευγάρι αγαπημένο! 

Εγώ έχω αυχενική την Τέταρτη. Τρομερό άγχος….

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Κορίτσια και αγόρι καλησπέρα! Είχα αρκετές μέρες να μπω, τι είναι όλα αυτά που έχουν γραφτεί 😳😳😳

Απο τις 2 και άρχισα να διαβάζω χαχα

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω, γι αυτό δεν θα πω τίποτα ! Ενα ευχαριστώ μόνο για εμάς που είναι η πρώτη μας εγκυμοσύνη και μαθαίνουμε τόσα πράγματα από εσάς! 
Αυτό με τον θηλασμό, δεν με έχει απασχολήσει ακόμη αν και καταλαβαίνω πως είναι σοβαρό ζήτημα. Νομίζω δεν θα αποφασίσω τίποτα από πριν, όπως έρθουν τα πράγματα. Οσο για τη βοήθεια, νομίζω το παν για όλες μας είναι η βοήθεια του συζύγου. Αν υπάρχει αυτή, όλα μπορούν να γίνουν με το ζευγάρι αγαπημένο! 

Εγώ έχω αυχενική την Τέταρτη. Τρομερό άγχος….

Με το καλό να κάνεις την αυχενική σου κορίτσι μου κ καλά αποτελέσματα να έχεις...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Αυτό που σε πατάνε μετά τη γέννα για να φύγουν τα λοχεια,είναι ο,τι πιο απάνθρωπο μου έχουν κάνει ποτέ.Γεννησα με καισαρικη στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη και όταν μου το έκανε μια μαία,μου κόπηκε η αναπνοή και ούρλιαζα από τους πόνους.Πηρα το γιατρό μου να τον ικετεψω να κάνει κάτι για να μην με ξαναπατήσει αυτή(αυτός δεν ήξερε τπτ) και την πήρε τηλ ο ίδιος και της είπε να μη με ακουμπήσει ξανά.Μου έβαλαν τρία υπόθετα για να κάνει συσπάσεις η μήτρα και ηρέμησα.Μια φίλη μου γέννησε στην Αγγλία,με καισαρική και αυτή,μου είπε.οτι δεν πατάνε καμία γυναίκα,απλά τους βάζουν εξ αρχής υπόθετα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Αννούλαααα είπε:

Με το καλό να κάνεις την αυχενική σου κορίτσι μου κ καλά αποτελέσματα να έχεις...

Σε ευχαριστώ πολύ !!!!! Και εσύ τώρα που ηρέμησες από τη γρίπη και είστε όλοι αρνητικοί, εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά από εδώ και πέρα ❤️

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Ολγακι96 είπε:

πρίν από 55 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Έχω κάνει τα πάντα 

Κορίτσι μου αρχικά καλώς ήρθες στην παρέα.Η δική μου συμβουλή είναι να ξεχάσεις το γιατί.Θα μου πεις κάτι μας είπες.Θα σου πω μέσες άκρες τι συνέβη σε μένα .Επειδή έχω ζήσει πολλές αποβολές και έχω κάνει τα πάντα από εξετάσεις .Πλήρωσα και πλήρωσα και έκανα και έκανα και έκανε κ ο άντρας μου και αρχίσαμε τα γιατί δεν βρίσκουμε το λόγο.Δεν μπορεί έλεγα κάτι θα βρούμε .Αφού είχα φτάσει σε σημείο να είναι οι εξετάσεις καλές και να απογοητεύομαι .Να λέω δεν θέλω να είναι καλές .Θέλω να βρούμε κάτι.Με στέλνει ο γιατρός μου σε ένα κέντρο υποβοηθούμενης (όχι συγκεκριμένο μου είπε μερικά με καλά ποσοστά επιτυχίας )όχι για να αρχίσω διαδικασία εξωσωματικής αλλά για να μας ενημερώσουν για επιπλέον εξετάσεις (πχ υστεροσκόπιση,σαλπιγγογραφια  κτλ κτλ). Μου τυχαίνει ένας απαράδεκτος γιατρός ο οποίος με το καλησπέρα, έχοντας μπει μάλιστα μετά από 2 ωρο αναμονής , μου αρχίζει με τιμές .Τόσο αυτό και τόσο αυτό και τι θέλεις να τα ψάξεις ?Θα τα ψάξουμε βέβαια άλλα η εξωσωματική είναι η μόνη λύση και κάνε ένα παιδί να έχεις και μετά προσπάθησε όσο θέλεις μόνη σου 🤡🤡.Λες και θα έπαιρνα ένα ρούχο πρόχειρο  να βγάλω το χειμώνα και μετά βρίσκω και αυτό που ήθελα .Δεν είχα και κανένα κόλλημα να κάνω αλλά έμενα έγκυος με μια σάλπιγγα με τον αέρα ρε παιδί μου .Δεν δεχόμουν έτσι απλά εξωσωματική αν δεν μου πεις κάτι .Μπορεί να φταίει κάτι σε μένα ποιος μου λέει οτι θα βοηθήσει η εξωσωματική .Μην στα πολυλογώ μου βγάζει ένα κασέ 10-12 χιλ.Γιατί?Γιατί θα έκανα από την αρχή όλες τις εξετάσεις στο δικό του κέντρο γιατί δεν του άρεσαν οι δικές μου και χίλια το ένα χίλια το άλλο συν εξωσωματική με προεμφυτευτικό 6χιλ .Εγώ έξαλλη αλλά ευγενική  φεύγω και έξω η γραμματέας μου είχε ήδη ετοιμάσει να υπογράψω τα χαρτιά για να αρχίσουμε τις άδειες κτλ για την εξωσωματική γιατί μεγάλωσα λέει πότε θα κάνω?31 εγώ .Φεύγω χωρίς να υπογράψω εννοείται παίρνω το γιατρό μου του λέω τι έγινε και μου λέει δεν θέλω να σε αποτρέψει δοκίμασε σε κάποιο ακόμη .Οκ λέω πάω στο επόμενο.Τι να σου πω μέρα με νύχτα.Η εξυπηρέτηση απίστευτη ο τρόπος τους το χαμόγελο που δεν ήταν ψεύτικο?Όλα ήταν ιδανικά.Ο δε γιατρός ευγενέστατος και άνθρωπος πάνω απ όλα βλέπει τις εξετάσεις συμφωνεί στο οτι έχω κάνει τα πάντα εκτός από υστεροσκόπιση την οποία απλά προτείνει για να πούμε ότι είδαμε τα πάντα .Κάνω λοιπόν κ με φωνάζει να μιλήσουμε μου λέει οτι είναι μια χαρά δεν έχουμε βρει κάτι παθολογικό και οτι μου έκανε και ένα " ψαλίδισμα "όπως το είπε της περιοχής γιατί βοηθάει .Οπότε η συμβουλή μου είναι μια μου είπε :Πήγαινε διακοπές ξέχνα τα γιατί εγώ ο ίδιος θα σου πω οτι δεν θα μάθεις ποτέ το λόγο και επειδή σε βλέπω οτι έχεις αντοχή και δεν σε πήρε από κάτω κάνε μια προσπάθεια μήπως το προλάβεις με αυτό που λέμε προληπτική αγωγή (ενέσεις κτλ.) Αν πάλι δεν θέλεις και αποφασίσεις για εξωσωματική εμείς είμαστε εδώ και θα σε ενημερώσω για όλα .Και ήταν η μόνη κουβέντα για εξωσωματική που βγήκε από το στόμα του .3 μήνες μετά έμεινα έγκυος .Δεν ξέρω τι βοήθησε ?Η υστεροσκόπιση ?Το οτι δεν ασχολήθηκα ξανά με το γιατί ?Οι ενέσεις ?Όλα ?Απάντηση δεν έχω .Το μόνο που ξέρω είναι οτι σε 3 μέρες μπαίνω στον 5ο.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει σε κάτι η ιστορία αυτή απλά θέλω να σου δείξω ότι καμιά φορά όσο και να ψάξεις δεν βρίσκεις τίποτα .Σημασία έχει να είστε ενωμένοι και να μην το βάλετε κάτω.Φυσικά θα στεναχωρηθείς φυσικά θα πεις γιατί αλλά μην το αφήσεις να σε φάει. Και ειδικά να μην σας χαλάσει μεταξύ σας .Είχε πει κάποια κοπέλα στην αρχή της ομάδας οτι κάθε κοπέλα θα ζήσει το θαυματάκι της κάποια στιγμή .Το πιστεύω όσο δεν πάει. Άλλες εύκολα άλλες δύσκολα αλλά θα το ζήσουν .Γιατί εμείς στα δύσκολα ?Δεν ξέρω και να σου πω πλέον δεν με νοιάζει .Σου εύχομαι σύντομα να το έχεις το θαυματάκι σου!

Συγγνωμη κορίτσια σεντόνι .Περιληπτικά κιόλας ήταν .😂

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...