Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Xristina96 αυτο με το δάγκωμα δεν το έχω ζήσει. Λιγο το 2ο πηγε να το ξεκινήσει αλλα σταματησε γρήγορα. Και μονο που το σκέφτομαι όμως ανατριχιαζω🤣 Ισως κάτι τετοιο, να ηταν και για μένα λόγος να κόψω τον θηλασμό!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν ηταν ετσι το 2015 και το 2018. Το 2019 όμως υπήρχε φανερή μείωση προσωπικού και μάλλον απο αυτό απέκτησαν νεύρα. Το 2015 νοσηλευομουν ανα 2η βδομάδα  περίπου για μέρες τη κάθε φορά. Ήταν άψογο εκεινη την εποχή.

Για το σήκωμα που λες, 2019 και το 2021 φέρθηκαν απαράδεκτα σε αυτό. Επιπλέον το 2019 εμενα και την διπλανή μου που γεννησαμε μαζί, ήρθαν την επόμενη μέρα να μας αλλάξουν και να μας πλύνουν χαμηλά και οταν κάναμε παράπονα η μια νοσηλεύτρια κατηγορούσε την αλλη. Τα σεντονια μας  είχαν γεμίσει αίματα και συγγνώμη  για την περιγραφή, ημασταν σχεδον μία ημέρα με την ιδια σερβιετα, μια αηδία εμεις τις καλουσαμε απο την προηγούμενη  μερα και δεν βοηθούσαν.

Αυτο με το πάτημα, συζητησε το με τον γιατρό σου . Αν σου πει οτι δεν πρέπει, να τους το πεις. Θεωρω πως ειναι μαιευτική βία. Κι εγω αν φτάσω μεχρι εκεί, ειδικα μετα απο 5ο άνοιγμα μήτρας, δεν θα το επιτρέψω. Παίρνουμε mitrotan  στην τελική γι'αυτο το λόγο, μας βαζουν και τις γαζες πολυ σφιχτά επίσης για να πιέζεται η μήτρα. 

μιτροτάν γιατί; 

5;;; wow

γάζες γιατί; 

στην καισαρική πάντως σε πατάνε κανονικά και μέσα στο χειρουργείο και μετά. Βέβαια εμένα με παραπάτησαν και δεν έμεινε για κάτι μετά. Ξέρω ότι πρέπει να γίνετε. Μήπως έχει να κάνει με τον γιατρό; 

Για εμένα το χειρότερο που βιώσαμε, ήταν ο έλεγχος του τραχήλου, για την διαστολή. 

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Xristina96 αυτο με το δάγκωμα δεν το έχω ζήσει. Λιγο το 2ο πηγε να το ξεκινήσει αλλα σταματησε γρήγορα. Και μονο που το σκέφτομαι όμως ανατριχιαζω🤣 Ισως κάτι τετοιο, να ηταν και για μένα λόγος να κόψω τον θηλασμό!

Ο πόνος είναι τόσο δυνατός από ένα 16 μηνών παιδί, που κοντεύεις να λιποθυμήσεις. ένα βράδυ νόμιζα ότι μου την έκοψε, ήρθε ο άντρας μου και την πήρε από πάνω μου δεν το άφηνε με τίποτα. Και το τέλος του ταξιδιού ήρθε , όταν με δάγκωσε απανωτά και φοβήθηκα μην την χτυπήσω από ανακλαστικά στο να την απομακρύνω. Οπότε με πολύ στεναχώρια, το κόψαμε, ήθελα τόσο πολύ να πιάναμε τα 2. Αλλά όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα κορίτσια..

Συμφωνώ ότι αν μια μαμά δεν έχει αντοχές να θηλάσει ή δεν θέλει..να μη νιώθει τύψεις...αρκεί να είναι επιλογή της κ όχι λάθος οδηγίες..

Εγώ δεν ήξερα αν θα μπορούσα να απέχω από τσιγάρο..ειδικά στο τέλος της εγκυμοσύνης πίστευα ότι με το που βγει το μωρό θα κατέβω να ανάψω τσιγάρο..τελικά μόνο αυτό δεν έκανα 😂

Επίσης πολλές φορές φλερτάρω με την ιδέα να δίνω κ λίγο σκονη στο βρέφος να μπορώ να είμαι πιο φρι..μιας τώρα θα έχω δύο πρώτα ο θεος..αλλά με πιάνουν κ τύψεις ότι πρέπει να είμαι δίκαιη κ ότι προσφέρω στο ένα να προσφερω στο άλλο.. άσε που κ με ένα μπουκάλι ξένο τη μέρα να δίνεις..στο τέλος δεν θα το θέλουν...νόμος..με τοσο λίγη επαφή με το μπουκάλι η ζυγαριά γέρνει στο βυζολακ συνήθως..καλά εμένα ούτε το δικό μου ήθελε με μπιμπερο...δεν συζητώ για ξένο.. 

@Eternity αν στοχεύεις στο 6 μηνο νομίζω θα πρέπει να δίνεις από την αρχη συχνά γεύματα μπουκάλι έστω κ μικρά...για να έχει επαφή...γιατί αν μάθει βυζολακ 6 μήνες..χλωμό μετά να πάρει φόρμουλα..βέβαια ρωτά κ κανένα αρμόδιο..εγώ από την μικρή εμπειρία μου το λέω.. κριμα για τον μπαμπακα σου..να σκέφτεσαι όμως ότι αυτός θέλει να σε βλέπει χαμογελαστή κ δυνατή..

Και θα συμφωνήσω κορίτσια με όλες σας για τον αποθηλασμο .δύσκολο κομμάτι.για μένα πιο δύσκολο από το να πετύχω τον θηλασμό 🤣πως το κάνατε? Είχατε κλάματα? Εμένα σχεδόν 22 μηνων θηλάζει όλη μέρα όλη νύχτα... Πραγματικά αν ήθελε μόνο πρωί κ βράδυ δεν θα με πείραζε..αλλά τώρα οι θηλές πονάνε πολύ..έχω τις αναγουλες..αϋπνίες με κατούρημα κλπ..έχω κ τη μικρή με το νου της εκεί...καλά για σερί ύπνο έχω ξεχάσει τι θα πει 😂 από την άλλη κάποιες μου λένε ότι κόβεται το γάλα όσο προχωράει η κυηση κ το κόβουν μόνα τους..  Μακάρι να γίνει τοσο εύκολα με το που μειωθεί η ροή..  αλλιώς με βλέπω να δίνω φόρμουλα στο βρέφος κ να θηλάζω το νήπιο 😂

Όσο για την γέννα που ρώτησε η Έφη...εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη.. Γένεσις γέννησα ..κ μου άρεσε σαν εμπειρία..πρώτα ο Θεός εκεί θα ξανά πάω...αν είναι κάποια κοπέλα από σαλονικα κ θέλει κάποια εμπειρία να αναλύσω ..

Πάντως είμαι υπέρ στο όσο πιο λίγες γυναίκες σε ένα δωμάτιο τόσο πιο βολικό...εφόσον υπάρχει η δυνατότητα..γνώμη μου πάντα..γιατί άλλες τους αρέσει η παρέα...νέες μαμάδες κλπ... Για μένα μειονέκτημα είναι που οι μπαμπάδες μπορούν και κάθονται στα δωμάτια μέσα στη μέρα.. άσχετα που έχει κουρτίνες... ιδιωτικότητα μηδέν..μία τουαλέτα να θες να πας.. τουλάχιστον σε περίοδο κόβιντ οι μπαμπάδες δεν ανέβαιναν στα δωμάτια.. 

Όσο για τα συμπληρώματα που λέγατε... Εγώ παίρνω ένα χαπι σίδηρο-φυλικο μαζί... Β12... Κ δύο Μαγνησία πρωί βράδυ κανονικά... πολλές φορές τα ξεχνάω 🤣 στην πρώτη όλα αυτά τα είχα ξεκινήσει μετα τον 4ο μήνα...προφανώς λόγω κούρασης τώρα το σύστημα υπολειτουργεί.

Αααα επίσης ήθελα να πω ότι ο Γιάννης θα έχει πάθει πλάκα με τα τόσα μνμτ 🤣 χαχα μπορεί να βγήκε κ από την ομάδα..

Γιαννη πως είναι η γυναίκα σου? Αν είσαι ακόμα εδώ απαντησε μας.. επίσης νομίζω είχες γράψει ότι αγοράζεις ανανά γιατί της αρέσει? Αν έχεις πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ Σκλαβ3nιτη έχει έτοιμο κομμένο ανανά σε ροδελες.. 

Νομίζω είναι και στο παιδί το πώς θα εξελιχθεί ο θηλασμός. Τα αγορια νομίζω είναι πιο προσκολλημενα στο στήθος. Εμένα ακόμη και τώρα θέλει να το αγγίζει, τον ηρεμεί. Μπουκάλι δεν πήρε ποτέ, ούτε καν το δικό μου γάλα. Πιπίλα πήγαινα να του βάλω κόντευε να κάνει εμετό. Αφού τώρα 7,5 χρόνων και με ρωτάει αν θα τον αφήσω να πιει κι αυτός λίγο γάλα όταν γεννηθεί το μωρό!!! Από θήλασα νέα πααααρα πολύ συζήτηση και όταν χρειάστηκε να αφαιρέσω το θυρεοειδη. Είπα αν δεν το κάνω τώρα τέλος, όταν πάει 18 χρόνων μετά! Επειδή κάναμε συγκοιμηση, εκεί είχα ανάγκη από βοήθεια γιατί θα έπρεπε να κοιμάται με άλλον και με πολυυυυ προσπάθεια. 

Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα πάει η κατάσταση. Νομίζω βλέποντας και κάνοντας. Ιδανικα δε θα ήθελα να δώσω ξένο γάλα μέχρι τους 6 μήνες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

μιτροτάν γιατί; 

5;;; wow

γάζες γιατί; 

στην καισαρική πάντως σε πατάνε κανονικά και μέσα στο χειρουργείο και μετά. Βέβαια εμένα με παραπάτησαν και δεν έμεινε για κάτι μετά. Ξέρω ότι πρέπει να γίνετε. Μήπως έχει να κάνει με τον γιατρό; 

Για εμένα το χειρότερο που βιώσαμε, ήταν ο έλεγχος του τραχήλου, για την διαστολή. 

Mitrotan δίνουν για να αποφύγουν την ατονία της μήτρας. Βοηθάει και ο θηλασμός στο να γινουν συσπάσεις βέβαια. Αλλα δεν το ρισκαρα να μην παίρνω και τα mitrotan.

Γαζες τι να σου πω.... Το Ρεα έτσι κάνει. Μετα το χειρουργείο, σου βάζουν tape πολύ σφιχτά στην μήτρα για να υπάρχει μια μόνιμη πίεση να βγαίνει το αίμα και έρχονται 2,3,4 φορές δεν θυμάμαι, και σε πατάνε με ολο τους το βάρος για να φύγει κι άλλο αίμα απο την μήτρα! Σε ποιο γεννησες;

@Melodia Αααν φτάσω μέχρι εκεί, θα γεννήσω στο Ιασώ αυτη τη φορά γιατι άλλαξα γιατρό. Βέβαια χάνω την έκπτωση στο Ρεα που στην 5η γεννά ειναι μεγάλη (μπορεί και δωρεάν δεν θυμάμαι, τα εχω ξεχάσει) αλλα δεν πειράζει..

@Eternity τα αγοράκια εχουν κολλημα με τις μαμαδες τους γενικά, ειναι πιο συναισθηματικά νομιζω 🥰🥰🥰 Κι εμενα ο μικρός πιο πολυ να πιάνει το στήθος μου θέλει πλέον! Την Παρασκευή εχεις αυχενικη;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Mitrotan δίνουν για να αποφύγουν την ατονία της μήτρας. Βοηθάει και ο θηλασμός στο να γινουν συσπάσεις βέβαια. Αλλα δεν το ρισκαρα να μην παίρνω και τα mitrotan.

Γαζες τι να σου πω.... Το Ρεα έτσι κάνει. Μετα το χειρουργείο, σου βάζουν tape πολύ σφιχτά στην μήτρα για να υπάρχει μια μόνιμη πίεση να βγαίνει το αίμα και έρχονται 2,3,4 φορές δεν θυμάμαι, και σε πατάνε με ολο τους το βάρος για να φύγει κι άλλο αίμα απο την μήτρα! Σε ποιο γεννησες;

ο Χριστός και η μανά του! Τι λες;; Με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι πραγματικά. Στο Μητέρα γέννησα το 2023. Απίστευτη εμπειρία. 

Το πάτημα το είχα στο χειρουργείο και δεν το ήξερα ότι συμβαίνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Ήρθε μετά στο δωμάτιο η μαία και με ξανά πάτησαν λίγο, είδαν ότι δεν βγάζω και δεν ξανά ήρθαν. Αλλά θα ξανά πω ότι όλα ήταν φανταστικά. Η δική μου εμπειρία. Επίσης, παίζει ρόλο ο γιατρός. Και σεβάστηκαν όλα όσα έγραψα. Επειδή είχα πει unmedicated η έξυπνη, με ρώτησαν άπειρες φορές αν όντως θέλω επισκληρίδιο τελικά. 

25 ώρες πάλευα για φυσικό και ήταν όλο το προσωπικό τέλειο.

Μακάρι να με αξιώσει ο θεός να το ξανά βιώσω. 

πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Νομίζω είναι και στο παιδί το πώς θα εξελιχθεί ο θηλασμός. Τα αγορια νομίζω είναι πιο προσκολλημενα στο στήθος. Εμένα ακόμη και τώρα θέλει να το αγγίζει, τον ηρεμεί. Μπουκάλι δεν πήρε ποτέ, ούτε καν το δικό μου γάλα. Πιπίλα πήγαινα να του βάλω κόντευε να κάνει εμετό. Αφού τώρα 7,5 χρόνων και με ρωτάει αν θα τον αφήσω να πιει κι αυτός λίγο γάλα όταν γεννηθεί το μωρό!!! Από θήλασα νέα πααααρα πολύ συζήτηση και όταν χρειάστηκε να αφαιρέσω το θυρεοειδη. Είπα αν δεν το κάνω τώρα τέλος, όταν πάει 18 χρόνων μετά! Επειδή κάναμε συγκοιμηση, εκεί είχα ανάγκη από βοήθεια γιατί θα έπρεπε να κοιμάται με άλλον και με πολυυυυ προσπάθεια. 

Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα πάει η κατάσταση. Νομίζω βλέποντας και κάνοντας. Ιδανικα δε θα ήθελα να δώσω ξένο γάλα μέχρι τους 6 μήνες. 

εγώ έχω κοριτσάκι και ακόμα μετά από 1 μήνα μου βάζει το χέρι και μου δίνει φυλάκια στο ντεκολτέ η κοιλιά. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Σε Ευχαριστώ παρά πολύ.Εχω παρά πολύ άγχος.Και περιμένω περίοδο σε 13 μέρες.Πως θα περάσουν 

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολυκιστηκες.Απλα πονούσα εκείνες τις μέρες όπως κάθε φορά που έχω.Το θέμα είναι ότι τον προηγούμενο μήνα με χάπια για ωορρηξία και υπερυχο από τον γιατρό για τις γονικές Δυστηχως μου ήρθε περίοδος.Δεν ξέρω τι φταίει έχω απελπιστεί 

Εγώ θα σου πω μην αγχώνεσαι κ μην το σκέφτεσαι...ξέρω μια κουβέντα είναι... Αλλά όταν το έβγαζα από το μυαλό μου τον άλλο μήνα είχα θετικό τεστ... Επίσης μια συνάδερφος μου με πολυκιστηκες έκανε δίδυμα φυσιολογική συλληψη...όλα είναι δυνατά μην απογοητευεσαι 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

ο Χριστός και η μανά του! Τι λες;; Με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι πραγματικά. Στο Μητέρα γέννησα το 2023. Απίστευτη εμπειρία. 

Το πάτημα το είχα στο χειρουργείο και δεν το ήξερα ότι συμβαίνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Ήρθε μετά στο δωμάτιο η μαία και με ξανά πάτησαν λίγο, είδαν ότι δεν βγάζω και δεν ξανά ήρθαν. Αλλά θα ξανά πω ότι όλα ήταν φανταστικά. Η δική μου εμπειρία. Επίσης, παίζει ρόλο ο γιατρός. Και σεβάστηκαν όλα όσα έγραψα. Επειδή είχα πει unmedicated η έξυπνη, με ρώτησαν άπειρες φορές αν όντως θέλω επισκληρίδιο τελικά. 

25 ώρες πάλευα για φυσικό και ήταν όλο το προσωπικό τέλειο.

Μακάρι να με αξιώσει ο θεός να το ξανά βιώσω. 

Μπράβο στον γιατρό σου που σε άφησε 25 ωρες! Τουλάχιστον όντως το παλεψατε για φυσιολογικό. Μικρή εισαι, πολυ κοντά στον τελευταίο σου τοκετό είσαι, σίγουρα θα το βιώσεις ξανά σύντομα. Ολα είναι με το μερος σου 🙏🙏

yplDp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Melodia Αααν φτάσω μέχρι εκεί, θα γεννήσω στο Ιασώ αυτη τη φορά γιατι άλλαξα γιατρό. Βέβαια χάνω την έκπτωση στο Ρεα που στην 5η γεννά ειναι μεγάλη (μπορεί και δωρεάν δεν θυμάμαι, τα εχω ξεχάσει) αλλα δεν πειράζει..

@Eternity τα αγοράκια εχουν κολλημα με τις μαμαδες τους γενικά, ειναι πιο συναισθηματικά νομιζω 🥰🥰🥰 Κι εμενα ο μικρός πιο πολυ να πιάνει το στήθος μου θέλει πλέον! Την Παρασκευή εχεις αυχενικη;

Αχχχχχ εμένα με κοιτούσε και μου χαμογελούσε από μικρός και έλιωνα! Να σας πω και κάτι που έχω διαβάσει και με συγκίνησε? Σας έχει συμβεί πολλές φορές που ενώ θηλαζατε, το μωρό έπαιρνε το χεράκι του και το έβαζε στο στόμα σας! Είναι για να σας ευχαριστήσει που το ταιζετε, σα να προσπαθήσει να σας ταΐσει κι αυτό! 

Εγω ναι, Παρασκευή έχω αυχενική και έχει αρχίσει το άγχος... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 37 λεπτά , Melodia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και εγώ το πρώτο στο Μητέρα και τώρα με το καλό στο Μητέρα θα πάμε ....από ότι έχω δει έχουν ανέβει οι τιμές σε σχέση με το 2019

Αλήθεια ? Κ εκεί εεε? Πόσο έχουν πάει?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αχχχχχ εμένα με κοιτούσε και μου χαμογελούσε από μικρός και έλιωνα! Να σας πω και κάτι που έχω διαβάσει και με συγκίνησε? Σας έχει συμβεί πολλές φορές που ενώ θηλαζατε, το μωρό έπαιρνε το χεράκι του και το έβαζε στο στόμα σας! Είναι για να σας ευχαριστήσει που το ταιζετε, σα να προσπαθήσει να σας ταΐσει κι αυτό! 

Εγω ναι, Παρασκευή έχω αυχενική και έχει αρχίσει το άγχος... 

Ναι αυτό το χερακι❤️❤️

Τι μήνα ειναι γεννημένος ο μικρός σου; Ο μεγάλος μου ειναι 6,5 απ'τα 2,5 του μέχρι τώρα, ερωτική εξομολόγηση μου κάνει καθε μέρα. Ολο μαμα σ' αγαπάω και οπως λες κι εσύ, το τι εχει πει το στόμα του!! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Ναι με ρώτησε και όλας τι θέλω να κάνουμε, του είπα πάμε με καισαρική, κουράστηκα, θέλω να την πάρω αγκαλιά. 

Και με έβαλε. Φαντάσου μου έβαλε πολύ λίγο επισκληρίδιο για να με τσεκάρει στον τράχηλο, να δούμε αν έχω ανοίξει. μήπως και γλιτώσω την καισαρική. Πολύ καλός άνθρωπος. 

Μικρή, αλλά...με εξωσωματική. 

Καλή σας επιτυχία με τις αυχενικές σας. Καλά αποτελέσματα να έχετε. 

• Μου αρέσει 5

Εγώ κορίτσια γέννησα στο Αλεξανδρας, εκεί ήταν ο γιατρός μου. Ήταν και στο Μητέρα αλλά δεν ήθελα. Πλήρωσα κανονικά το γιατρό και τη μαία. Από εκεί και πέρα με ενδιέφερε η ασφάλεια ενός μεγάλου δημοσίου νοσοκομείου. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός δε με ενδιαφερε αν και λόγω ασφαλείας μπορούσα να μπω σε μονόκλινο. Δεν ήθελα, ήταν και καλοκαίρι δεν είχα άγχος με τις ιώσεις, ήταν ωραία που είχα παρεουλα άλλες δύο κοπέλες. Εξάλλου πέρασαν πολύ γρήγορα οι μέρες. Όλες οι κοπέλες ήταν πολύ υποστηρικτές και με το θηλασμό και με τη φροντίδα του μωρού. Τη μέρα που φεύγαμε, ερχόταν επείγον περιστατικό με ασθενοφόρο του ΙΑΣΩ... νομίζω καταλαβαίνετε. Ακόμη και τώρα στην επαρχία σε δημόσιο νοσοκομείο θα γεννήσω γιατί βοήθεια σου αν σου συμβεί κάτι σε ιδιωτικη κλινική.... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι με ρώτησε και όλας τι θέλω να κάνουμε, του είπα πάμε με καισαρική, κουράστηκα, θέλω να την πάρω αγκαλιά. 

Και με έβαλε. Φαντάσου μου έβαλε πολύ λίγο επισκληρίδιο για να με τσεκάρει στον τράχηλο, να δούμε αν έχω ανοίξει. μήπως και γλιτώσω την καισαρική. Πολύ καλός άνθρωπος. 

Μικρή, αλλά...με εξωσωματική. 

Και παλι ολα με το μερος σου είναι! Όπως πέτυχε η προηγούμενη θα πετύχει και η επόμενη! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι αυτό το χερακι❤️❤️

Τι μήνα ειναι γεννημένος ο μικρός σου; Ο μεγάλος μου ειναι 6,5 απ'τα 2,5 του μέχρι τώρα, ερωτική εξομολόγηση μου κάνει καθε μέρα. Ολο μαμα σ' αγαπάω και οπως λες κι εσύ, το τι εχει πει το στόμα του!! 

Τέλη Αυγούστου! Έχουμε γενεθλια με 3 ημέρες διαφορά! Παρθενακια και οι δύο! Από τότε που του είπαμε για το μωρό μου γράφει γράμματα για το πόσο μας αγαπάει!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Farmakotriftena είπε:

Και παλι ολα με το μερος σου είναι! Όπως πέτυχε η προηγούμενη θα πετύχει και η επόμενη! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Μακάρι!! Δεν πέτυχα με την πρώτη, αλλά ναι...έχω την ηλικία με το μέρος μου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...