Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Αννούλαααα εγω και τα 4 στο Ρεα. Ηταν καθε φορα και χειρότερα αυτη η κλινική δυστυχώς. Στο 3ο και στο 4ο καθόλου βοηθητικες να μας βοηθήσουν στο να σηκωθούμε μετα την καισαρική, στα σεντόνια στο πλύσιμο. Επίσης στην ΜΕΝΝ ακομα και στην απλή παρακολούθηση, δεν επιτρέπουν τον θηλασμό. Εχουν μια τακτική να έρχονται να πατάνε πανω στην τομή σου για να φυγει το πολύ αίμα και πονάει πάρα πολύ αυτο. Η μια εβαλε ολο της το βαρος τα πόδια της βρέθηκαν στον αέρα. Δεν ξέρω αν το κάνουν γενικά...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δήλωσα αδιαθεσία στη δουλειά σήμερα κ δεν θα πάω... Με ταλαιπώρησαν πολύ τελευταία κ σήμερα νιώθω κόπωση, θα μείνω να ξεκουραστώ. 

Πάντως να σας πω την αλήθεια, εγώ θέλω να το ζήσω με τον άντρα μου το όλο θέμα. Κ εκείνος το ίδιο. Να μπει κ στον τοκετό κ μετά μαζί σε όλα να βρούμε τα πατήματά μας κλπ. Θέλω να θηλάσω για όσο διάστημα θα μείνω εκτός δουλειάς αλλά θα προσπαθήσω να μην ακούω γύρω γύρω κ επηρεάζομαι. 

Γενικώς νομίζω όλα θα έρθουν στην πορεία, φυσικά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το θέμα είναι να είμαστε χαρούμενοι για να είναι κ το παιδί χαρούμενο, ετσι το βλέπω. 

Για μαιευτήριο δεν έχουμε συζητήσει ακόμη τίποτα. Η γιατρός μου είναι σε 2-3, έχω κάποια προτίμηση κυρίως λόγω απόστασης. Θέλω να ναι προς βόρεια να ειμαστε κοντά στο σπίτι μας. 

Σε άλλα νέα, έχω κανα 2 μερες που επειδή απελευθερώθηκα απο το άγχος, κοιτάω ασταμάτητα ψώνια, έπιπλα κ πράγματα μωρού. 

Είμαι σε φάση τα θέλω όλα 😇🙈 

Πότε είναι καλά να αρχίσουμε τα ψώνια??? Και πότε φτιάχνουμε το δωμάτιο του μωρού ιδανικά? 

πρίν από 38 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα...

Πωπω πάλι είχα μπόλικο διάβασμα... Εμένα με κάλυψε η @Efaki θα έγραφα τα ίδια... Η κάθε μανουλα κ πόσο μάλλον αν είναι το πρώτο της θα βρει τα δικά της πατήματα .. δεν χρειάζεται να επηρεαστεί από όλα αυτά... Αν νιώσει ότι θέλει βοήθεια θα την βρει... Αν μπορει κ καταφέρει να θηλάσει καλώς,αλλιώς δεν χάλασε κ ο κόσμος... Είμαι υπέρ του θηλασμού αν κ δεν τα κατάφερα...αλλά κ να τα κατάφερνα θα θήλαζα 5-6 μήνες κ όχι παραπάνω...η κάθε μία έχει την άποψη της ...μια χαρά μεγαλωνουν τα μωρά κ με την φόρμουλα,πλέον είναι αξιόλογες αρκετές ... Κ εγώ δεν είχα βοήθεια κ το προτιμούσα από το να είχα σπίτι κ να μου έλεγαν το μακρύ κ το κοντό τους ...

Στο πρώτο μωρό μου έβγαλα αίμα μετά από κάποιες μέρες ...θεωρώ ότι ίσως πληγιασαν,δεν πιστεύω να ήταν απο εσωτερικα...από το μητερα που ήρθαν σπίτι μου είπαν να συνεχίζω να το δίνω... Εγώ όμως δεν ήθελα να δίνω γάλα με αίμα... Οπότε είπα στον γιατρό να το κόψω ... Στο 2ο μπήκε 2 μέρες μενν... Είχα θηλαστρο όμως κάθε μιση ώρα? Αν θυμάμαι καλά? Τίποτα ούτε σταγόνα... Τώρα τι να πω από την στεναχώρια? Ούτε πρωτογαλα τίποτα... Αλήθεια? Δεν με ένοιαξε καθόλου...απλά είπα να προσπαθήσω... Εγώ ήθελα το μωρό μου να βγει από την μενν κ να είναι καλά... Τώρα πρώτα ο Θεός σε αυτό να φτάσουμε στο τέλος...είμαι κάθετη δεν θα προσπαθήσω καν... Κατευθείαν θα πάρω χάπι για διακοπή... 

Κ ήθελα να κάνω κ εγώ την ίδια ερώτηση που έκανε @Efaki που γεννησατε όσες έχετε ήδη παιδάκια κ που θα γεννησετε αυτή την φορά ... (Το που θα γεννησετε πιάνει όλες) Εγώ στο 1ο πήγαμε στο μητερα...2ο Ρέα γιατί άλλαξε νοσοκομεία ο γιατρός μου... Τώρα είμαι για Ρέα ... Ή από ότι έμαθα ενδέχεται να μπει κ στο Έλενας μέσα της χρονιάς,βέβαια οριακά ίσως τον προλάβω εκεί... Αν τον προλάβω όμως το σκέφτομαι...

Εγώ κατά τα άλλα σκ ήμουν χαλιά... Το μόνο καλό είναι ότι οι πονοκέφαλοι έχουν μειωθεί...έχω αλλά πολύ λίγο ίσα που νιώθω κάτι...αρνητικοί έχουμε βγει όλοι,αλλά παίζει πολύ μπούκωμα κ πολύ βήχα... Κ σχετικά με την εγκυμοσύνη έχω καούρες δυσφορία κ έκανα πολλούς εμετούς πάλι...κουράστηκα κορίτσια...βλέπω δεν έχω την ίδια υπομονή όσο μεγαλώνω πάντως... Δεν ξέρω αν τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος...με έχει πάρει πολύ από κάτω ... Κ το σάκχαρο με έχει κουράσει ... Αυτό το πότε πρέπει να φας...το πρέπει να φας... Να μετρηθεις... Να πεινάς κι άλλο κ να μην μπορείς να φας...απλά δεν το μπορώ...

Όλα τα συναισθήματα κ η κούραση είναι απόλυτα λογικά, ταλαιπωρήθηκες κ με τη γρίπη. Όμως μην το βάζεις κάτω 🙏💪you got this ❤️ 

• Μου αρέσει 2

@Eustathia μετα την β επιπέδου νομίζω ειναι ιδανικός χρόνος να ξεκινήσεις να ψάχνεις 😺

Εγω κοριτσια οσο πλησιάζει η αυχενική τοσο πιο πολύ αγχώνομαι. Μονο άσχημες σκέψεις περνούν απο το μυαλό μου.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia μετα την β επιπέδου νομίζω ειναι ιδανικός χρόνος να ξεκινήσεις να ψάχνεις 😺

Εγω κοριτσια οσο πλησιάζει η αυχενική τοσο πιο πολύ αγχώνομαι. Μονο άσχημες σκέψεις περνούν απο το μυαλό μου.

Έχουμε ακόμη δηλαδή 😇 θέλω να ψωνίσω κ πραγματικά σταμάτησα να βλέπω για μενα κ κοιτάω μόνο πράγματα για μωρά, δεν υπάρχει αυτό 😇😇

Έφτασαν οι μέρες, θα πάνε όλα καλά κ θα πάρεις μια τεράστια ανάσα 🙏❤️💪 θα ηρεμήσεις σίγουρα μετά! 

Just now, Eustathia είπε:

Έχουμε ακόμη δηλαδή 😇 θέλω να ψωνίσω κ πραγματικά σταμάτησα να βλέπω για μενα κ κοιτάω μόνο πράγματα για μωρά, δεν υπάρχει αυτό 😇😇

Έφτασαν οι μέρες, θα πάνε όλα καλά κ θα πάρεις μια τεράστια ανάσα 🙏❤️💪 θα ηρεμήσεις σίγουρα μετά! 

Εγώ περιμένω τα βιοχημικά αυτές τις μέρες, πιστεύω μέχρι αύριο. Κ μες στην εβδομάδα τα αποτελέσματα μας απο τους γονιδιακούς ελέγχους. Ο εμβρυομητρικός θα στείλει στη γιατρό τα αποτελέσματα από αυχενική όλα κ βιοχημικά, το γενετικό εργαστήριο θα στείλει τα υπόλοιπα. Κ θα μιλήσουμε με τη γιατρό, μόλις τα λάβει όλα, να τα δούμε όλα μαζί κ να κανονίσουμε το επόμενο ραντεβού (περίπου 3 εβδομάδες μετα την αυχενική είχε πει). 

κορίτσια καλημέρα.Συγνωμη που γράφω εδώ θέλω μια γνώμη.Τελευταια περίοδος 26/12 επαφές 30-1-6-8-10-12-13 και σε αυτές είναι και η μέρες ωορρηξίας.Υπαρχει πιθανότητα λέτε κορίτσια?.Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

@Eustathia μακάρι... Δεν εχω τοσο καλο ένστικτο, αλλα ίσως είναι ο φόβος μου. Με κούρασε τόσο πολύ όλο αυτό που ας έρθει η Πέμπτη να ξέρω τι μου γίνεται. Ειμαι δεν είμαι... Δεν ονειρεύομαι και άδικα.

Για τα βρεφικά που λες, εμπειρικά θα πω ειναι να επενδύσεις - σε ένα καλό καρότσι, έχω αλλαξει 2, κι αν ολα πανε καλα θα πάρω άλλο που ξέρω οτι είναι πραγματικά καλό. Εγω έπαθα ζημιά στον αυχένα απ'τις σκληρές αναρτήσεις

- Στο κάθισμα αυτοκινήτου να ειναι με πιστοποίηση i size και το καλύτερο να μπαίνει με isofix υποδοχής οχι με τη ζώνη (ακομα και το αυγό)

και αν θες να εχεις αγκαλίτσα το μωρό σου να επενδύσεις σε έναν πιστοποιημένο μάρσιπο αγκαλιας (δεν θα τους βρεις στα βρεφικα πολυκαταστήματα/καταστήματα).

πρίν από 53 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

κορίτσια καλημέρα.Συγνωμη που γράφω εδώ θέλω μια γνώμη.Τελευταια περίοδος 26/12 επαφές 30-1-6-8-10-12-13 και σε αυτές είναι και η μέρες ωορρηξίας.Υπαρχει πιθανότητα λέτε κορίτσια?.Ευχαριστω πολυ

Σου εύχομαι καλη επιτυχία ❤️

• Ευχή 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Αννούλαααα εγω και τα 4 στο Ρεα. Ηταν καθε φορα και χειρότερα αυτη η κλινική δυστυχώς. Στο 3ο και στο 4ο καθόλου βοηθητικες να μας βοηθήσουν στο να σηκωθούμε μετα την καισαρική, στα σεντόνια στο πλύσιμο. Επίσης στην ΜΕΝΝ ακομα και στην απλή παρακολούθηση, δεν επιτρέπουν τον θηλασμό. Εχουν μια τακτική να έρχονται να πατάνε πανω στην τομή σου για να φυγει το πολύ αίμα και πονάει πάρα πολύ αυτο. Η μια εβαλε ολο της το βαρος τα πόδια της βρέθηκαν στον αέρα. Δεν ξέρω αν το κάνουν γενικά...

Έχεις δίκιο τα έζησα όλα αυτά που λες ... Βέβαια τις πήρε κ τις σήκωσε... Εγώ μιλάω...ευγενικά μεν αλλά δεν χαρίζω ... Ερχόντουσαν από πάνω μου κ μου έλεγα έλα σήκω να αλλάξουμε σεντόνια... Ώπα ώπα λέω ...καταρχήν κάνε πιο πίσω κ να περιμένεις να σηκωθώ... Είμαι με καισαρικη...

Με την κοιλιά με πέθαναν κ εμένα ...τραγικό απλά κ απάνθρωπο... 

Μενν με άφηναν μόνο 5 λεπτά εμένα ήταν στην 3...κ χωρίς καμμία ενημέρωση στο δωμάτιο έπρεπε να κατέβεις κάτω να μάθεις... Στο μητερα καμμία σχέση ...μακράν το καλύτερο για εμένα από αυτά τα δύο ...

• Λυπημένη/-ος 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Ολγακι96 είπε:

Είναι μέσα οι hot ημερομηνίες 😉 ειδικά αν έχεις σταθερό κύκλο κ ξέρεις πότε είναι η ωορρηξία σου. 

Καλή επιτυχία 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ολγακι96 είπε:

Όλα παίζονται κορίτσι μου...σαν μέρες είναι καλές .. αλλά ο Θεός ξέρει... Αν θέλει κ με μια επαφή κάθεται.... Εγώ θα σου ευχηθώ σύντομα με θετικό τεστ στα χέρια σου ...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia μακάρι... Δεν εχω τοσο καλο ένστικτο, αλλα ίσως είναι ο φόβος μου. Με κούρασε τόσο πολύ όλο αυτό που ας έρθει η Πέμπτη να ξέρω τι μου γίνεται. Ειμαι δεν είμαι... Δεν ονειρεύομαι και άδικα.

Για τα βρεφικά που λες, εμπειρικά θα πω ειναι να επενδύσεις - σε ένα καλό καρότσι, έχω αλλαξει 2, κι αν ολα πανε καλα θα πάρω άλλο που ξέρω οτι είναι πραγματικά καλό. Εγω έπαθα ζημιά στον αυχένα απ'τις σκληρές αναρτήσεις

- Στο κάθισμα αυτοκινήτου να ειναι με πιστοποίηση i size και το καλύτερο να μπαίνει με isofix υποδοχής οχι με τη ζώνη (ακομα και το αυγό)

και αν θες να εχεις αγκαλίτσα το μωρό σου να επενδύσεις σε έναν πιστοποιημένο μάρσιπο αγκαλιας (δεν θα τους βρεις στα βρεφικα πολυκαταστήματα/καταστήματα).

Σου εύχομαι καλη επιτυχία ❤️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη γιατί κ εμείς τώρα τα ψάχνουμε. Θα μας έρθουν κάποια πραγματάκια από τον αδερφό μου που έχουν κρατήσει. Αλλά σχεδόν όλα θα τα αγοράσουμε, οπότε να ξέρω τι να ψαξω🙏

Από το πολύ άγχος σκέφτεσαι έτσι. Επειδή υπήρξε πολύ αναμονή κ εντάθηκαν οι ανησυχίες. Να έρθει η Πέμπτη, να ηρεμήσεις ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Όλα παίζονται κορίτσι μου...σαν μέρες είναι καλές .. αλλά ο Θεός ξέρει... Αν θέλει κ με μια επαφή κάθεται.... Εγώ θα σου ευχηθώ σύντομα με θετικό τεστ στα χέρια σου ...

Σε Ευχαριστώ παρά πολύ.Εχω παρά πολύ άγχος.Και περιμένω περίοδο σε 13 μέρες.Πως θα περάσουν 

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Είναι μέσα οι hot ημερομηνίες 😉 ειδικά αν έχεις σταθερό κύκλο κ ξέρεις πότε είναι η ωορρηξία σου. 

Καλή επιτυχία 🙏❤️

Η αλήθεια είναι ότι έχω πολυκιστηκες.Απλα πονούσα εκείνες τις μέρες όπως κάθε φορά που έχω.Το θέμα είναι ότι τον προηγούμενο μήνα με χάπια για ωορρηξία και υπερυχο από τον γιατρό για τις γονικές Δυστηχως μου ήρθε περίοδος.Δεν ξέρω τι φταίει έχω απελπιστεί 

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Xristina96 σε κάποιες γυναίκες λόγω ορμονών στο 2ο και αρχές 3ου τριμήνου κόβεται και αυξάνεται στη πορεία . Θηλάζω 7 χρόνια σερί και ξέρω καλά και το σωμα μου και από προσφορά - ζήτηση, εν μη τι άλλο .

Και εχω παράδειγμα απο φιλες που έκαναν ταντεμ , για το πως υπέφεραν εκείνο το διάστημα που το μωρο ρουφαγε δυνατα και δυσανασχετουσε και μετα στο 3ο τρίμηνο άρχισαν να έχουν πάλι γάλα. Αν μπεις στην ομάδα θηλασμού υπάρχει σε πολλές πιυ δεν ήθελαν να αποθηλασουν. Πάντως οι μαίες εκεί ότι αλλάζει γεύση το γάλα, το έχουν απορρίψει. Τωρα βέβαια εγω δεν ξέρω σε αυτό 🤷 Εσυ πως ξέρεις οτι αλλάζει γεύση; Ο δικος μου πάντως, ακόμα θηλάζει αλλά λιγότερη ώρα.

Φυσικά και παλι θα πω οτι ο κάθε οργανισμός ειναι δεν ίδιος και δεν υπάρχει μια απάντηση.

ωχ πολλά χρόνια, εργάζεσαι; Μακάρι να μην με δάγκωνε για να θήλαζα ακόμα και ας είχαμε τόσες αφυπνίσεις. Έχεις δυνατό οργανισμό γιατί σε όλα σου τα παιδιά είχες τα ίδια συμπτώματα, δηλαδή ήσουν ευδιάθετη, είχες ενέργεια και θηλάζατε μέχρι λίγο πριν γεννήσεις. Ακόμα και αυτό σε κάποιες γυναίκες δεν ισχύει, κάθε εγκυμοσύνη και παιδί διαφέρει. Εννοώ για όλο το ταξίδι του θηλασμού. 

Εννοείται, αυτό που λες, συμφωνώ, εδώ είναι σπάνιο να μην αδιαθετείς επειδή θηλάζεις λίγο. Ήμουν μια απο αυτές. Ευαίσθητη στην προλακτίνη. Εδώ σε διάφορες σελίδες, όταν είπα ότι θέλω να το κόψω τι να κάνω για να μην πάθω μαστίτιδα, και μόνο που δεν με κορόιδεψαν ότι δεν έχω γάλα για 16 μηνώ μωρό θα πάθω και μαστίτιδα. Να που για 2 εβδομάδες, τα βυζιά μου είχαν παραμορφωθεί με γωνίες, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και δεν μπορούσα ούτε να τα σηκώσω, κυριολεκτικά πέτρα παραμορφωμένα. Η μια σύμβουλος είπε να τα πατάω, ο γυναικολόγος είπε το ίδιο, η παιδίατρος είπε να το πατάω μόνο αν έχει φτάσει στο αμήν ο πόνος και η ενδοκρινολόγος τα ίδια αλλά να πάρω dostinex λόγω ευαισθησίας που έχω, τα δοκίμασα όλα, σε εμένα δούλεψαν οι συμβουλές της ενδοκρινολόγου. 

Σχετικά με την γεύση, λένε ότι μάλλον δεν ισχύει, καταρρίπτεται σιγά σιγά δηλαδή ότι αλλάζει η γεύση του γάλακτος από αυτά που τρώμε. Που έλεγαν παλιά μην τρως κρεμμύδι, σκόρδο αλλάζει η γεύση, αυτό λένε ότι μάλλον δεν ισχύει. Επίσημα δεν έχει καταρριφθεί αλλά...

Σχετικά με τις ορμόνες, όλο το κομμάτι του θηλασμού αποτελείται από μια ορμονική διαδικασία. Για αυτό η κάθε γυναίκα διαφέρει, γιατί η υπόφυση του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετική ευαισθησία. Λίγο πριν την περίοδο, πέφτει η προγεστερόνη και τα οιστρογόνα, με αποτέλεσμα να αλλάζει η υφή και οι επιστήμονες λένε ότι αλλάζει η γεύση, με αποτέλεσμα, ή το παιδί να θηλάζει περισσότερο ή 2-3 μέρες να έχει μια γκρίνια. Το ίδιο συμβαίνει στην εγκυμοσύνη που οι ορμόνες εκτοξεύονται στο θεό. Κάποια μωρά αποθηλάζουν και στο πρώτο μήνα με την αύξηση της προγεστερόνης και της β- χοριακής. Εννοείται πως με γυμνό μάτι δεν το καταλαβαίνουμε. Επίσης, το γάλα μας το πρωί διαφέρει από το βραδινό, το βράδυ έχει περισσότερη από την ορμόνη της χαλάρωσης και την ημέρα από τις ορμόνες με την αδρεναλίνη, να το πω έτσι χοντρικά, γιαυτό όταν αντλούμε γάλα, δεν μπερδεύουμε τις βραδινές με τις πρωινές αντλήσεις. 

Οι αρμόδιοι για τις ορμόνες είναι οι ενδοκρινολόγοι. Επίσης, ναι μπορεί να έχεις γάλα με μια τυρόπιττα, αλλά σύντομα θα πέσεις κάτω. Το μωρό τα παίρνει όλα από τον θηλασμό πέραν του σιδήρου.  

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημερα!!

Επιστροφη στη δουλειά σήμερα με μηδέν διάθεση αντε να περάσουν οι μέρες να βγω σε άδεια.

Εμεις με τον αποθηλασμο που θηλασε τελευταία φορά οταν ηταν 13 μηνών με βοήθησε πολύ η έναρξη του βρεφικού γιατί την πήγα από 10 μηνών οπότε κόπηκε ο πρωινός μετα το μεσημέρι που γυρίζαμε την απασχολούσα με παιχνίδια βόλτες αγκαλιά οπότε σιγά σιγά κόπηκε κ αυτός κ πλέον οι βραδινοί με την εισαγωγή φρέσκου γάλακτος κ την ενασχόληση περισσότερο του συζύγου κόπηκαν κ οι βραδινοί…Δν περίμενα ότι θ πάει τόσο ομαλά…όταν ξεκίναγα μ φαινόταν βουνό

και εγώ γύρισα και λείπω 10 ώρες κάθε μέρα και κόλλησε χειρότερα πάνω μου. Βέβαια θήλαζα από την αρχή, όσες φορές ήθελε, όσο ήθελε, δεν είχα βάλει πρόγργαμμα. Μια μέρα μπορεί να θήλαζε 6 φορές, την επόμενη 24. Πάντως όταν γύρισα δουλειά, κόλλησε πάνω μου. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Βρε κορίτσια έχασα την μπάλα με τόσα που γράψατε.Εγω αυτό που θα πω είναι οι κοπέλες που πρόκειται ν γίνουν πρώτη φορά μανούλες να μην αγχώνονται κ ότι θ βρουν τα πατήματα τους με το μωράκι τους σ όλους τους τομείς είτε με βοήθεια είτε χωρίς η καθεμία ξέρει τι πρέπει να κάνει για το μωράκι της☺️☺️.

Θα κάνω άλλη ερώτηση εγώ τώρα να αλλάξουμε έτσι λίγο θέμα.Σε ποιο νοσοκομείο λέτε να γεννήσετε?Εμενα ο γιατρός μ είναι στο Μητέρα οπότε πάλι εκεί θα παμε

Καλημέρα κορίτσι μου και εγώ το πρώτο στο Μητέρα και τώρα με το καλό στο Μητέρα θα πάμε ....από ότι έχω δει έχουν ανέβει οι τιμές σε σχέση με το 2019

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Έχεις δίκιο τα έζησα όλα αυτά που λες ... Βέβαια τις πήρε κ τις σήκωσε... Εγώ μιλάω...ευγενικά μεν αλλά δεν χαρίζω ... Ερχόντουσαν από πάνω μου κ μου έλεγα έλα σήκω να αλλάξουμε σεντόνια... Ώπα ώπα λέω ...καταρχήν κάνε πιο πίσω κ να περιμένεις να σηκωθώ... Είμαι με καισαρικη...

Με την κοιλιά με πέθαναν κ εμένα ...τραγικό απλά κ απάνθρωπο... 

Μενν με άφηναν μόνο 5 λεπτά εμένα ήταν στην 3...κ χωρίς καμμία ενημέρωση στο δωμάτιο έπρεπε να κατέβεις κάτω να μάθεις... Στο μητερα καμμία σχέση ...μακράν το καλύτερο για εμένα από αυτά τα δύο ...

Δεν ηταν ετσι το 2015 και το 2018. Το 2019 όμως υπήρχε φανερή μείωση προσωπικού και μάλλον απο αυτό απέκτησαν νεύρα. Το 2015 νοσηλευομουν ανα 2η βδομάδα  περίπου για μέρες τη κάθε φορά. Ήταν άψογο εκεινη την εποχή.

Για το σήκωμα που λες, 2019 και το 2021 φέρθηκαν απαράδεκτα σε αυτό. Επιπλέον το 2019 εμενα και την διπλανή μου που γεννησαμε μαζί, ήρθαν την επόμενη μέρα να μας αλλάξουν και να μας πλύνουν χαμηλά και οταν κάναμε παράπονα η μια νοσηλεύτρια κατηγορούσε την αλλη. Τα σεντονια μας  είχαν γεμίσει αίματα και συγγνώμη  για την περιγραφή, ημασταν σχεδον μία ημέρα με την ιδια σερβιετα, μια αηδία εμεις τις καλουσαμε απο την προηγούμενη  μερα και δεν βοηθούσαν.

Αυτο με το πάτημα, συζητησε το με τον γιατρό σου . Αν σου πει οτι δεν πρέπει, να τους το πεις. Θεωρω πως ειναι μαιευτική βία. Κι εγω αν φτάσω μεχρι εκεί, ειδικα μετα απο 5ο άνοιγμα μήτρας, δεν θα το επιτρέψω. Παίρνουμε mitrotan  στην τελική γι'αυτο το λόγο, μας βαζουν και τις γαζες πολυ σφιχτά επίσης για να πιέζεται η μήτρα. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Καλή εβδομάδα σε όλες τις γλυκιες εγκυμονούσες 😍πως πάμε ;;σήμερα κορίτσια τρελή δυσκοιλιότητα ...επίσης με κάλεσαν από το εφκα ...και δυστυχώς η αμοιβή της επαπιλουμενης είναι 50%κατω από τον μισθό μου ....τι χάλι είναι αυτό ..... Έτσι λοιπόν εφόσον η αυχενική θα είναι οκ  σκέφτομαι πολύ σοβαρά τον Φεβρουάριο να επιστρέψω όμως με τον όρο της εργασίας από το σπίτι...

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν ηταν ετσι το 2015 και το 2018. Το 2019 όμως υπήρχε φανερή μείωση προσωπικού και μάλλον απο αυτό απέκτησαν νεύρα. Το 2015 νοσηλευομουν ανα 2η βδομάδα  περίπου για μέρες τη κάθε φορά. Ήταν άψογο εκεινη την εποχή.

Για το σήκωμα που λες, 2019 και το 2021 φέρθηκαν απαράδεκτα σε αυτό. Επιπλέον το 2019 εμενα και την διπλανή μου που γεννησαμε μαζί, ήρθαν την επόμενη μέρα να μας αλλάξουν και να μας πλύνουν χαμηλά και οταν κάναμε παράπονα η μια νοσηλεύτρια κατηγορούσε την αλλη. Τα σεντονια μας  είχαν γεμίσει αίματα και συγγνώμη  για την περιγραφή, ημασταν σχεδον μία ημέρα με την ιδια σερβιετα, μια αηδία εμεις τις καλουσαμε απο την προηγούμενη  μερα και δεν βοηθούσαν.

Αυτο με το πάτημα, συζητησε το με τον γιατρό σου . Αν σου πει οτι δεν πρέπει, να τους το πεις. Θεωρω πως ειναι μαιευτική βία. Κι εγω αν φτάσω μεχρι εκεί, ειδικα μετα απο 5ο άνοιγμα μήτρας, δεν θα το επιτρέψω. Παίρνουμε mitrotan  στην τελική γι'αυτο το λόγο, μας βαζουν και τις γαζες πολυ σφιχτά επίσης για να πιέζεται η μήτρα. 

Τι αισχος είναι αυτό που κάνουν στο Ρέα απαράδεκτο ...να σε αφήνουν ένα ολόκληρο 24ωρο χωρίς να σε καθαρίζουν ...στο Μητέρα μπορώ να πω ότι ήρθα κατευθείαν για αλλαγη κλπ ..

Το μόνο παράπονο που είχα ....είναι η αναισθησιολογος που μου πέρασε 2φορες επισκλυριδειο...γιατί μουδιάζε μόνο η αριστερή μου πλευρά και όχι η δεξιά 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...