Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , WomensPower είπε:

Κλαίω με τα μαντζουνια 😂Μπράβο ρε συ που παλέψες με θηλασμό κ αλλεργία.. δυσκολη πίστα μου φαίνεται.. τουλάχιστον το ξεπέρασε? Εντάξει μαλλιά χάνεις έτσι κ αλλιώς μετά τη γέννα.. φαντάζομαι εσύ συνδυαστικά με κούραση κ μικρότερη επιλογή φαγητών..

Κ για το ροχαλητο του συζύγου...😂 

Ήταν δύσκολο και σκέψου ότι στην εγκυμοσύνη έκανα εμετους και τους εννιά μήνες.Βαλε μετά και όλο αυτό με το θηλασμό,οπότε λογικό να μου πέφτουν τα μαλλιά.Παλι καλά που δεν έπεσαν και τα δόντια μου,θα είχα γίνει και καραφλη και φαφουτα 🤣 Πάντως πήρα κάτι πολυβιταμίνες της pregnacare για τα μαλλιά,έβαζα και κάτι αμπούλες και κάπως διορθώθηκε το πρόβλημα.Τωρα είμαι καλά,δεν έχω το μαλλί του Jimmy Hendrix βέβαια,αλλά δεν έγινα και σαν τον Ζουγανέλη 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 29 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσι μου όσα είπε η καθεμία νομίζω το έκανε περισσότερο θέλοντας να δώσει τη δική της οπτική, να μοιραστεί τη δική της ιστορία, τις δικές τις εμπειρίες. Είμαστε μια ομάδα που αν μη τι άλλο υπάρχει για να στηρίζει η μία την άλλη και όχι για να οδηγηθούμε σε αντιπαράθεση. Η οπτική του καθενός διαφέρει και καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις. Η καθεμία στην πράξη θα βρει αυτό που της ταιριάζει. 

Αυτό που ανέφερα εξαρχής είναι το ποσό τυχερή ένιωσα που μπορούσα να έχω στην αρχή το σύζυγό μου 24 ώρες το 24 ωρο. Αυτό θα έπρεπε να παρέχεται από το κράτος ως δυνατότητα. Σημασία έχει να είναι το ζευγάρι μαζί, να βρουν τις ισορροπίες τους και πώς θα συνεχίσουν μετέπειτα. Είχα τη δυνατότητα να έχω κάποιο καιρό και τη μητέρα μου και την πεθερά μου όμως συμφωνώ μαζί σου πολλές φορές σε νευριαζουν άθελά τους. 

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αν κάποια κοπέλα δεν έχει την απαραίτητη στήριξη δεν είναι κακό αν νιώσει ότι θέλει να σταματήσει να θηλάζει. Γιατί πολλές φορές δημιουργούνται ενοχές στις γυναίκες. Σημασία είναι να είναι καλά γιατί μόνο τότε θα μπορέσει να το κάνει. Μπορεί κάποια μόνη της να είναι καλύτερα ψυχολογικά και από κάποια που τα έχει όλα, νταντάδες, καθαρίστριες, λυμένα οικονομικά προβλήματατα. 

Καμία δε μπορεί να μπει στα παπούτσια της άλλης... εγώ έχοντας βιώσει τη μητρότητα μια φορά και το θηλασμό για μεγάλο διάστημα θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες να μην πιέζουν τον εαυτό του και να κάνουν ως εκεί που μπορούν. Το παιδί τους θέλει μόνο μια χαρούμενη μητέρα. 

Πολύ σωστό αυτό που λες και πρέπει να ακούγεται ότι το πιο σημαντικό είναι μια χαρούμενη μαμά. Ας μην νιώθουμε ενοχές για τίποτα.

Καλά μεταξύ μας κορίτσια εγώ είμαι λίγο ντελουλου που λένε και οι νεολαίοι δεν χαμπαριάζω εύκολα. Τώρα καθαρά στην εγκυμοσύνη μου προέκυψε λόγω ιστορικού κυρίως ένα άγχος για να τα καταφέρουμε  . Θα σας πω όταν έρθει η ώρα για το πως θα είμαι σαν μαμά.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Ήταν δύσκολο και σκέψου ότι στην εγκυμοσύνη έκανα εμετους και τους εννιά μήνες.Βαλε μετά και όλο αυτό με το θηλασμό,οπότε λογικό να μου πέφτουν τα μαλλιά.Παλι καλά που δεν έπεσαν και τα δόντια μου,θα είχα γίνει και καραφλη και φαφουτα 🤣 Πάντως πήρα κάτι πολυβιταμίνες της pregnacare για τα μαλλιά,έβαζα και κάτι αμπούλες και κάπως διορθώθηκε το πρόβλημα.Τωρα είμαι καλά,δεν έχω το μαλλί του Jimmy Hendrix βέβαια,αλλά δεν έγινα και σαν τον Ζουγανέλη 

Τώρα που λέτε για μαλλιά κορίτσια έχω γίνει Ραπουνζέλ. Έχω μαλλί γενικά αλλά δεν μπορώ να πω οτι μεγαλώνει και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά κοντεύει να φτάσει μέση ενώ τα κόβω κάτω από τους ώμους.Δεν έχω πάνω από 4 μήνες που τα έκοψα.Λέτε φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνουμε? Και τι ? Μετά θα γίνω κουρούπα ξαφνικά?

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Τώρα που λέτε για μαλλιά κορίτσια έχω γίνει Ραπουνζέλ. Έχω μαλλί γενικά αλλά δεν μπορώ να πω οτι μεγαλώνει και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά κοντεύει να φτάσει μέση ενώ τα κόβω κάτω από τους ώμους.Δεν έχω πάνω από 4 μήνες που τα έκοψα.Λέτε φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνουμε? Και τι ? Μετά θα γίνω κουρούπα ξαφνικά?

Η τριχόπτωση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μετά την εγκυμοσύνη,αλλά δεν είναι και στάνταρ.Θα παίρνεις τις βιταμίνες σου και θα είσαι μια χαρά ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Angel-11 είπε:

Κι εμενα εφτασαν στον αφαλό τα μαλλιά μου. Τριχόπτωση εγω ειχα μόνο στο πρωτο παιδι οταν γεννήθηκε. Στα υπόλοιπα δεν ειχα.

Έχουν γίνει όμως ατίθασα τα μαλλια μου εμένα. Ηταν πιο λαμπερά πριν την εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Angel-11 είπε:

Πολύ σωστό αυτό που λες και πρέπει να ακούγεται ότι το πιο σημαντικό είναι μια χαρούμενη μαμά. Ας μην νιώθουμε ενοχές για τίποτα.

Καλά μεταξύ μας κορίτσια εγώ είμαι λίγο ντελουλου που λένε και οι νεολαίοι δεν χαμπαριάζω εύκολα. Τώρα καθαρά στην εγκυμοσύνη μου προέκυψε λόγω ιστορικού κυρίως ένα άγχος για να τα καταφέρουμε  . Θα σας πω όταν έρθει η ώρα για το πως θα είμαι σαν μαμά.

Εγω για παράδειγμα τώρα, παρόλο που έχω την εμπειρία του 1ου παιδιού νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά. Λίγα χρόνια μετά την εγκυμοσύνη μου ταλαιπηρηθηκα με ένα θέμα με το θυρεοειδη μου και αναγκάστηκα να τον αφαιρέσω. Η ιστορία που είχα πιθανολογειται ότι ήταν αποτέλεσμα πολύ κακής ψυχολογιας για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της αρρώστιας του πατέρα μου και της απώλειας του τελικά. 

Θήλαζα το γιο μου σχεδόν 2 χρόνια ενώ ήθελα να αποθηλασω στο χρόνο. Δυσκολεύτηκα απίστευτα να αποθηλασω και αυτό με κούρασε πολύ. 

Μετά 3,5 χρόνια ασταμάτητα προσπαθειών εξωσωματικής, με οικονομικές δυσκολίες. Ακόμη και ο κορονοιος ένα ψυχολογικο μου το άφησε. Εν τω μεταξύ πλέον δεν είμαι και νιατο. 

Χωρίς τύψεις λοιπόν λέω στον άντρα μου ότι δεν το βλέπω να θηλάζω πάνω από 6μηνο και αν... Αν τελικά καταφέρω περισσότερο καλώς. Προέχει να είμαι καλά και για το γιο μου και φυσικά για το παιδί που θα έρθει με το καλό. Χωρίς ενοχές μπορεί να τα καταφέρω και περισσότερο! 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εγω για παράδειγμα τώρα, παρόλο που έχω την εμπειρία του 1ου παιδιού νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά. Λίγα χρόνια μετά την εγκυμοσύνη μου ταλαιπηρηθηκα με ένα θέμα με το θυρεοειδη μου και αναγκάστηκα να τον αφαιρέσω. Η ιστορία που είχα πιθανολογειται ότι ήταν αποτέλεσμα πολύ κακής ψυχολογιας για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της αρρώστιας του πατέρα μου και της απώλειας του τελικά. 

Θήλαζα το γιο μου σχεδόν 2 χρόνια ενώ ήθελα να αποθηλασω στο χρόνο. Δυσκολεύτηκα απίστευτα να αποθηλασω και αυτό με κούρασε πολύ. 

Μετά 3,5 χρόνια ασταμάτητα προσπαθειών εξωσωματικής, με οικονομικές δυσκολίες. Ακόμη και ο κορονοιος ένα ψυχολογικο μου το άφησε. Εν τω μεταξύ πλέον δεν είμαι και νιατο. 

Χωρίς τύψεις λοιπόν λέω στον άντρα μου ότι δεν το βλέπω να θηλάζω πάνω από 6μηνο και αν... Αν τελικά καταφέρω περισσότερο καλώς. Προέχει να είμαι καλά και για το γιο μου και φυσικά για το παιδί που θα έρθει με το καλό. Χωρίς ενοχές μπορεί να τα καταφέρω και περισσότερο! 

διόρθωση.... σχεδόν 2,5 χρόνια θηλασμου

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , Eternity είπε:

διόρθωση.... σχεδόν 2,5 χρόνια θηλασμου

Δυστυχώς ο αποθηλασμος και έμενε με κούρασε πάρα πολύ. Αφού τα καταφέραμε η μικρή ξεκίνησε να κοιμάται σερί και εγώ να ξεκουράζομαι και να νιώθω πάλι ο εαυτός μου. Δυστυχώς το δικό μου παιδί δάγκωνε πάρα πολύ. Καμία σύμβουλος θηλασμού ίσως να μην πέτυχα τους σωστούς, δεν με βοήθησε σε αυτό, ούτε στο να αποθηλασω, ούτε στο πώς να μην με δαγκώνει και να μου φεύγει η ψυχή. Τα κατάφερα 16 μήνες και θήλασα. Το ίδιο λέω με σένα. Αν καταφέρω ποτέ να κάνω δεύτερο, για χάρη της μικρής μου θα το προσπαθήσω ξανά 6 μηνο, αν ζοριστώ όπως στο πρώτο, δεν θα το παιδέψω πολύ. Θα έχω και το πρώτο μου παιδί που θα θέλει εξίσου την προσοχή μου και τον χρόνο μου. Βεβαια όπως είπα και στην αρχή, we go with the flow. Μπορεί το δεύτερο να είναι τόσο εύκολο που και θα θηλάσουμε και δεν θα σταματάμε, μπορεί να κοιμάται να μην έχει κολικούς, και το πρώτο μας παιδάκι να είναι πολύ εύκολο αφού περάσει τα 3-4 έτη.

• Μου αρέσει 4

Βρε κορίτσια έχασα την μπάλα με τόσα που γράψατε.Εγω αυτό που θα πω είναι οι κοπέλες που πρόκειται ν γίνουν πρώτη φορά μανούλες να μην αγχώνονται κ ότι θ βρουν τα πατήματα τους με το μωράκι τους σ όλους τους τομείς είτε με βοήθεια είτε χωρίς η καθεμία ξέρει τι πρέπει να κάνει για το μωράκι της☺️☺️.

Θα κάνω άλλη ερώτηση εγώ τώρα να αλλάξουμε έτσι λίγο θέμα.Σε ποιο νοσοκομείο λέτε να γεννήσετε?Εμενα ο γιατρός μ είναι στο Μητέρα οπότε πάλι εκεί θα παμε

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...