Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!

Και εγώ είχα για κάποιες μέρες στομαχόπονο! Εμένα σήμερα με πιάνει ένα πονακι κάτω στην μήτρα και έχω αγχωθει!!

Δεν σε πονάει η κοιλια γενικά; Στις αρχες ειχα πόνους περιόδου ή πόνους κυρίως αριστερά. Τωρα πλεον οχι αλλα και να ειχα , δεν θα με αγχωνε. Ειναι φυσιολογικοτατοι! Ολα καλα!! Μεγαλώνει η μήτρα. Αν δεις ότι γίνονται έντονοι, μιλά στον γιατρό σου ❤️

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν σε πονάει η κοιλια γενικά; Στις αρχες ειχα πόνους περιόδου ή πόνους κυρίως αριστερά. Τωρα πλεον οχι αλλα και να ειχα , δεν θα με αγχωνε. Ειναι φυσιολογικοτατοι! Ολα καλα!! Μεγαλώνει η μήτρα. Αν δεις ότι γίνονται έντονοι, μιλά στον γιατρό σου ❤️

Ευτυχώς ξάπλωσα και σταμάτησαν, σαν τραβήγματα ήταν.

Εσύ πως είσαι;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ευτυχώς ξάπλωσα και σταμάτησαν, σαν τραβήγματα ήταν.

Εσύ πως είσαι;

Κι εγω ειμαι πολυ καλύτερα!! Εφυγε απο το μεσημέρι η πολυ ανακατωσουρα και η ταση για εμετο!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

τα έχω κ εγώ αυτά τα πονακια.. αλλά όχι όλες τις μέρες... σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα κ έχω αγχωθεί αν είναι όλα καλα 😜

Από βιταμίνες κορίτσια παίρνετε κάτι άλλο εκτός από φολικο;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , pasxalia90 είπε:

τα έχω κ εγώ αυτά τα πονακια.. αλλά όχι όλες τις μέρες... σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα κ έχω αγχωθεί αν είναι όλα καλα 😜

Από βιταμίνες κορίτσια παίρνετε κάτι άλλο εκτός από φολικο;

Αχ ειδες; Δεν παλευομαστε!! Είμαστε χαλια γκρινιαζουμε, ειμαστε καλα, ανησυχούμε αχααχαα

Εγώ παίρνω φολικο, β12, d3και ω3. Σιδηρο όποτε το θυμηθώ.. η αληθειαα ειναι πως με αηδιαζει αυτες τις μερες ο σίδηρος.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχ ειδες; Δεν παλευομαστε!! Είμαστε χαλια γκρινιαζουμε, ειμαστε καλα, ανησυχούμε αχααχαα

Εγώ παίρνω φολικο, β12, d3και ω3. Σιδηρο όποτε το θυμηθώ.. η αληθειαα ειναι πως με αηδιαζει αυτες τις μερες ο σίδηρος.

εμένα δεν μου έχει δώσει τίποτα άλλο ο γιατρός γιατί λέει τα καλύπτεις από τη διατροφή.. Β12 κ σίδηρος μου βγήκαν οκ στις εξετάσεις αλλά ειδικά αυτές τις μέρες δεν τρώω πολύ καλά.  θα τον ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Πως είστε;;

Εγώ νιώθω κάτι τσιμπήματα χαμηλά στη κοιλιτσα. Χθες είχα λίγο αηδία κ ανακατοσουρα. Δεν έχω κάτι άλλο από συμπτώματα. Εγώ μόνο folidex παίρνω που είναι το φυλλικό. Οταν πάω να με δει θα μ βάλει κιαλλα λογικά. 
σίδηρο επειδή κ εγώ είχα από παλιά θέμα. Εχω βρει κάτι φακελάκια κ γίνονται σα πορτοκαλάδα. Και ήταν πολύ ωραίο. Ferdiv λέγονται. 

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια! 

Κι εγώ ανακατωσουρα. 5+5 πήγα γιατρό, είδαμε μόνο σάκο. Μου είπε ότι είναι νωρίς αλλά εγώ αγχώθηκα. Επίσης είδε αίμα γύρω από το σάκο, λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κάνει. Θα δούμε πώς θα πάει. 

Την Τρίτη θα πάω γιατρό. 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Κι εγώ ανακατωσουρα. 5+5 πήγα γιατρό, είδαμε μόνο σάκο. Μου είπε ότι είναι νωρίς αλλά εγώ αγχώθηκα. Επίσης είδε αίμα γύρω από το σάκο, λόγω της υστεροσκοπησης που είχα κάνει. Θα δούμε πώς θα πάει. 

Την Τρίτη θα πάω γιατρό. 

5+4 κι εγω στο 4ο μου, που ειναι πιο φρέσκο, ειχαμε δει μόνο σάκο.. πηγα μια βδομάδα μετα και ακούσαμε και καρδούλα! Εύχομαι να πανε ολα καλα!!

Εγω αυριο γιατρο. Εχω παρα πολυ άγχος.

yplDp3.png

14 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

5+4 κι εγω στο 4ο μου, που ειναι πιο φρέσκο, ειχαμε δει μόνο σάκο.. πηγα μια βδομάδα μετα και ακούσαμε και καρδούλα! Εύχομαι να πανε ολα καλα!!

Εγω αυριο γιατρο. Εχω παρα πολυ άγχος.

Αύριο απόγευμα;; Περιμένουμε νεααααα! Εύχομαι όλα καλά! 

@Irene14 ναι σήμερα το απόγευμα. Εχω πολύ άγχος. Δεν ξερω, ίσως μου ειναι ακόμα φρέσκο αυτα με την παλινδρομη και φοβάμαι. Δεν εχω και τοσο καλό προαίσθημα. Αλλα μπορει να ειναι και ο φοβος . Θα παω και σε καινούριο γιατρό και είναι μεγάλο άγχος κι αυτό καθώς ειμαι 5η καισαρική.

Κορίτσια γιατί χαθήκατε ολες; Πως είστε; Εγω ειμαι χαλια... Μαυρα χαλια. Μονιμως με ανακατωσουρες και έντονη ταση για εμετο. Και εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βαρυστομαχια ενω δεν τρωω τίποτα. Σημερα ειμαι τοσο χαλια που ούτε που ξέρω πως θα βρω τη δύναμη να παω να παρω τα παιδια απ το σχολείο και πως θα παω στον γιατρό. Πηγα κατι χαπια emeculm λέγονται , τα έπαιρνα και στα αλλα παιδιά. Πότε βοηθησαν πότε όχι.

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Irene14 ναι σήμερα το απόγευμα. Εχω πολύ άγχος. Δεν ξερω, ίσως μου ειναι ακόμα φρέσκο αυτα με την παλινδρομη και φοβάμαι. Δεν εχω και τοσο καλό προαίσθημα. Αλλα μπορει να ειναι και ο φοβος . Θα παω και σε καινούριο γιατρό και είναι μεγάλο άγχος κι αυτό καθώς ειμαι 5η καισαρική.

Κορίτσια γιατί χαθήκατε ολες; Πως είστε; Εγω ειμαι χαλια... Μαυρα χαλια. Μονιμως με ανακατωσουρες και έντονη ταση για εμετο. Και εχω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βαρυστομαχια ενω δεν τρωω τίποτα. Σημερα ειμαι τοσο χαλια που ούτε που ξέρω πως θα βρω τη δύναμη να παω να παρω τα παιδια απ το σχολείο και πως θα παω στον γιατρό. Πηγα κατι χαπια emeculm λέγονται , τα έπαιρνα και στα αλλα παιδιά. Πότε βοηθησαν πότε όχι.

Καλησπέρα κορίτσι μου!

Πηγές στο γιατρό;;

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 37 και μπήκα στην 7η εβδομάδα. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.Για κάποιο λόγο όμως αντί να το απολαμβάνω επικρατεί ένας φόβος μέσα μου.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρουμε από την πρώτη προσπάθεια με φυσικό τρόπο και ότι πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι θα χρειαστεί να κάνω εξωσωματική λόγω ηλικίας. Ο φόβος μου αποτι  κατάλαβα αφορά το γεγονος ότι εξαιτίας της ηλικίας μου δεν θα τα καταφέρω να δημιουργήσω ένα υγιές παιδάκι και αυτό ίσως προέκυψε γιατί όσο  καθυστερούσα την εγκυμοσύνη αυτά τα χρόνια ,μου έλεγαν γνωστοί και άγνωστοι ότι θα δυσκολευτω κτλ κτλ. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...