Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Just now, Efaki είπε:

Και μένα με περίμενε ο γιατρός να γεννήσω…12 ώρες έκανα κ ποτέ δν μου ανέφερε για καισαρική..πήγαμε με πρόκληση ευτυχώς δν χρειάστηκε να πάρω ωοτοκυνη γιατί με το χάπι στον τράχηλο ξεκίνησε ο τοκετός μόνος του κ οι πόνοι…κ είχαμε κ την απόσταση γιατί ανέβηκα Αθήνα 2 βδομάδες πριν την ημερομηνία που θα μπαίναμε για πρόκληση κ εκείνος ήρθε την ημέρα που κάναμε εισαγωγή αλλά μου είχε συστήσει κ άλλον γυναικολόγο ώστε αν τυχόν γινόταν κάτι νωρίτερα να με αναλάμβανε ο άλλος.Αλλα ευτυχώς πήγαν όλα καλά δόξα τω θεω.

Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τη γιατρό μου να μην έχει υπομονή. Γιατί κ τηλέφωνα τα βραδυα με πήρε,μετά από χειρουργεία που είχε, να δει πώς πάω με τις μικροαιμορραγιες. Κ Κυριακή μου είπε να ανοίξει το ιατρείο να πάω να με δει αν είμαι πολύ αγχωμένη. Κ εκτάκτως όποτε θέλω μου λεει θα βρει 10 λεπτά να δούμε το μωρό στον υπέρηχο. 

Νιώθω ασφάλεια ότι αμα χρειαστεί θα έχει υπομονή. Τι να πω🥹

Χαίρομαι που είχες καλή εμπειρία. Πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια με το γιατρό αλλιώς δυσκολεύει πολύ η κατάσταση. 

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Πάντως εμένα συμβαδίζουν κ με τους 2 γιατρούς, οπότε δεν ξέρω τι να πω. Το έχω σαν εμπεδωμένη γνώση όλο αυτό αλλά ίσως κ να κάνω λάθος τι να πω. 

14+0 μπαίνεις στον 4ο? Δηλαδή 15η εβδομάδα???? 

Εγώ πχ ήξερα ότι 14η εβδομάδα μπαίνεις στον 4ο

Στο μήνα σου ναι επίσης 36η εβδομάδα μπαίνεις. Ποια ειναι η 36η εβδομάδα όμως? Από 35+1 μέχρι 35+6. 

Εν τω μεταξύ εμένα μου φαίνεται τοσο απλό 🤣🤣

πρίν από 4 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε??? Εγώ απ' το κακό στο χειρότερο, σήμερα απ' τις 6 το πρωί δεν έχω σταματήσει να κάνω εμετό...ο γιατρός επιμένει να παίρνω νουπεραλ 3 4 μέρες μόνο κ μετά από καμιά βδομάδα πάλι....έχω να πιω 4 μέρες κ κοντεύω να τρελαθώ....

Ρε κορίτσια εσείς με τους τόσους εμετούς πόσο δύσκολα περνάτε 🥺🥺 δεν σου είπε αν υπάρχει κάτι άλλο? 

Γιατι πχ η γιατρός μου εδωσε το νουπεραλ κ μου είπε αν έχουμε περιστατικά υπερεμεσης έχουμε λυσεις πιο δυνατές κ αποτελεσματικές. 

Δεν είχα θέμα όμως, οπότε δεν χρειάστηκε κάτι. Δεν ξέρω τι αγωγή εννοούσε για να σου πω. 

Κουράγιο 🥺 από ενυδάτωση πώς πας? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efaki είπε:

@Eustathia όπως το λες ένιωσα κ εγώ μεγάλη ασφάλεια μαζί του κ έτσι σε έκτακτα αμέσως να με δει κ ότι χρειαστώ έχουμε άμεση επικοινωνία 

Ε νομίζω αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του μαιευτήρα. Πάει να είναι απλός γυναικολόγος. Χρειάζεται επικοινωνία. Εν τω μεταξύ εγώ εκτάκτως που πήγα για υπέρηχο δεν μου πήρε λεφτά για επίσκεψη. 

Παίζουν πολλά ρόλο σε έναν γιατρό για να είναι ο γιατρός σου κ όχι απλά ο γιατρός. 

Εγώ είμαι κ πρωτάρα κ όσο να ναι νιώθω πολλά άγχη κ ανασφάλειες. Θέλω να μπορώ να έχω το θάρρος να επικοινωνήσω. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Πώς είστε??? Εγώ απ' το κακό στο χειρότερο, σήμερα απ' τις 6 το πρωί δεν έχω σταματήσει να κάνω εμετό...ο γιατρός επιμένει να παίρνω νουπεραλ 3 4 μέρες μόνο κ μετά από καμιά βδομάδα πάλι....έχω να πιω 4 μέρες κ κοντεύω να τρελαθώ....

Ποσο εισαι;; Καπου 11η; Κι εσυ και η @Eternityπολυ τυραννιεστε ρε κορίτσια... Εμενα μου είχε δώσει και primperan . Δεν τον ρωτας αν μπορείς να παρεις κατι αλλο;;

@Eustathia Να και σε κατι που φεν ταυτιζόμαστε εμεις αχαχαχαχ 🥰😁🥰

@Efaki το σωστο ειναι να σε περιμένει ώρες εκτος κι αν συντρέχει σοβαρός λόγος. Εμενα ηθελε απλα να παει σπιτι του. Και αυτες τις 4 ώρες που με περίμενε, μονο μια ακουσα να γεννάει φυσιολογικά. Τα φορεία για το χειρουργείο έφευγαν το ενα πισω απ το άλλο. Σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Και μετα απο 4 γέννες συναναστραφηκα με πόσες γυναίκες, στην αναμονη, στην ανάνηψη, στο δωμάτιο και στο διάδρομο. Είναι τρομακτικός ο αριθμός των καισαρικών. Γιατι μεχρι κι εκεί λαμόγια είμαστε οι Έλληνες. Ποσο διαφορετικά θα ηταν τα πράγματα αν εχω απλα περίμενα το 5ο μου παιδί χωρις προηγούμενες καισαρικές. Ούτε τρομοκρατία, ούτε άγχη ουτε κίνδυνοι για την μητρα μου,  για τη ζωή τη δικη και του παιδιού μου.

Στο 3ο μου παιδι με εβαλαν στην αιθουσα αναμονης για καισαρική στις 7 παρα και μπηκα περιπου 10 ήμασταν παρα πολλες σε μια αιθουσα πανω στα φορτία και περιμεναμε η μια μετα την άλλη. 

• Λυπημένη/-ος 2

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Αν πρέπει να είναι ολοκληρωμένη η 18η για να αιτηθείς άδεια, τότε 18+1 κ μετά. Θα είσαι δηλαδή στην 19η. 

Εγώ για άδεια θα μπορώ να βγω 56 ημέρες πριν τον τοκετό. Εχωωωω ακόμη 😇

32εβδομαδες θα βγεις δηλαδή εσύ σε άδεια ...

Διαφημίσεις

@Eustathia και μας η αλήθεια είναι δν μας πήρε λεφτά όταν πήγα έκτακτα με την αιμορραγία.

@Farmakotriftena πράγματι είναι πολύ λυπηρό το πόσο εύκολο το έχουν οι περισσότεροι γυναικολόγοι την καισαρική για να ξεμπερδεύουν κ η Ελλάδα δυστυχώς έχει μεγάλο ποσοστό καισαρικών κ μικρό ποσοστό ενημέρωσης κ γιατρών που πραγματικά σέβονται τη γυναίκα κ το τι είναι ικανή ν κάνει γιατί εφόσον δεν συντρέχει λόγος άνετα γεννάει φυσιολογικά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Melodia είπε:

32εβδομαδες θα βγεις δηλαδή εσύ σε άδεια ...

Έτσι υπολογίζω 🙏

Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι το Μάιο 🤣🤣🤣

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ποσο εισαι;; Καπου 11η; Κι εσυ και η @Eternityπολυ τυραννιεστε ρε κορίτσια... Εμενα μου είχε δώσει και primperan . Δεν τον ρωτας αν μπορείς να παρεις κατι αλλο;;

@Eustathia Να και σε κατι που φεν ταυτιζόμαστε εμεις αχαχαχαχ 🥰😁🥰

@Efaki το σωστο ειναι να σε περιμένει ώρες εκτος κι αν συντρέχει σοβαρός λόγος. Εμενα ηθελε απλα να παει σπιτι του. Και αυτες τις 4 ώρες που με περίμενε, μονο μια ακουσα να γεννάει φυσιολογικά. Τα φορεία για το χειρουργείο έφευγαν το ενα πισω απ το άλλο. Σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Και μετα απο 4 γέννες συναναστραφηκα με πόσες γυναίκες, στην αναμονη, στην ανάνηψη, στο δωμάτιο και στο διάδρομο. Είναι τρομακτικός ο αριθμός των καισαρικών. Γιατι μεχρι κι εκεί λαμόγια είμαστε οι Έλληνες. Ποσο διαφορετικά θα ηταν τα πράγματα αν εχω απλα περίμενα το 5ο μου παιδί χωρις προηγούμενες καισαρικές. Ούτε τρομοκρατία, ούτε άγχη ουτε κίνδυνοι για την μητρα μου,  για τη ζωή τη δικη και του παιδιού μου.

Στο 3ο μου παιδι με εβαλαν στην αιθουσα αναμονης για καισαρική στις 7 παρα και μπηκα περιπου 10 ήμασταν παρα πολλες σε μια αιθουσα πανω στα φορτία και περιμεναμε η μια μετα την άλλη. 

Έχουμε πολύ υψηλό ποσοστό καισαρικών στη χώρα κ αν θυμάμαι καλά μπήκαμε κ σε επιτήρηση από την ευρωπαϊκή επιτροπή για αυτό το λόγο. 

@Efaki νομίζω αλλάζει αυτο σιγά σιγά. Οι νέα φουρνιά γιατρών είναι αλλιώς. Οι χειρότεροι ειναι οι μεγάλης ηλικίας που είναι κολλημένοι στην ιατρική του '80 και η πλειοψηφία αυτών, ηταν ξεκάθαρα "καισαρικακιες"(δικη μου λεξη αυτή αχαχ)

@Eustathia είχα διαβάσει κάποτε οτι ο ΟΗΕ ειχε κάνει καταγγελίες για τις άσκοπες καισαρικές στην Ελλάδα. Έχουμε παγκοσμίως απ'τις πρώτες θέσεις. Νούμερα  ανω του 70%. Οπως και η Κύπρος. Ενω είχα διαβάσει σχεδόν μηδαμινές καισαρικές ειχε η Ισλανδία και μετα σκανδιναβικά κράτη. 

Τα ιδια ισχύουν και στον θηλασμό. Είμαστε απο τις πιο μη ενημερωμένες χώρες με αποτέλεσμά αν η λεχώνα δεν έχει μαία μαζι της (ενημερωμένη μαια) το έχασε το παιχνίδι. Γιατι οσο κι αν ο θηλασμός είναι στη φύση της γυναίκας, υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά που μπορει να τη δυσκολέψουν και να νομίζει οτι δεν μπορεί/δεν έχει και να το χάσει. Οι νοσηλεύτριες πάντως στα νοσοκομεία δεν βοηθούν.

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

@Eustathia @Efaki@Farmakotriftena Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι πλέον μετράμε από την Πητ .Ας πούμε ημερολογιακά(ασχέτως από τον υπέρηχο που είμαι μπροστά) εγώ έχω Πητ 16/6 και κάθε 16 αλλάζω μήνα άρα 16/1 μπαίνω στον 5ο 16/2 στον 6ο κτλ ... 16/5 θα μπω στο μήνα μου .Εγώ αλλάζω πχ βδομάδα κάθε Κυριακή αλλά στον 5ο θα μπω την Πέμπτη που έχει 16 ο μήνας.Θα είμαι 18+4.Χάνονται κάπου κάποιες εβδομάδες τώρα στον 4ο και από την αρχή.Αλλά μου είπε έτσι το μετράμε .Οι άδειες βγαίνουν με βάση την Πητ. Δηλ αν θέλεις τις 56 μέρες πριν δεν έχει σημασία σε ποια εβδομάδα είσαι εσύ θα μετρήσεις 56 μέρες πριν την Πητ.Μας μπερδεύει όλο αυτό είναι η αλήθεια αλλά κάπως πιο λογικό μου ακούγεται αυτό με το μήνα .Ώστε να βγαίνει και το πότε μπαίνουμε στο μήνα μας.

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Βγήκαν και οι περισσότερες εξετάσεις μου. Μονο η tsh που είναι ελαφρώς χαμηλή και ολα τα αιματολογικά που είναι στον πάτο (αιμοσφαιρίνη, αιματοκρίτης , σιδηρος κτλ). Αναμενόμενο. Θα ξεκινήσω σίδηρο σύντομα.

Μαγνήσιο κορίτσια παίρνει καμία;

Εγώ παίρνω solumag forte μια αμπούλα κάθε βράδυ!

Διάβασα και όλα όσα λέτε για τις γέννες .Τραυματικές εμπειρίες βρε κορίτσια.Πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο μαζί σου .Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί και άνθρωποι.Κάποιοι βλέπουν μόνο το πορτοφόλι. Εύχομαι για όλες μας αυτή η φορά και κάθε επόμενη να είναι υπέροχη και να έχουμε τη στήριξη που θέλουμε

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Efaki νομίζω αλλάζει αυτο σιγά σιγά. Οι νέα φουρνιά γιατρών είναι αλλιώς. Οι χειρότεροι ειναι οι μεγάλης ηλικίας που είναι κολλημένοι στην ιατρική του '80 και η πλειοψηφία αυτών, ηταν ξεκάθαρα "καισαρικακιες"(δικη μου λεξη αυτή αχαχ)

@Eustathia είχα διαβάσει κάποτε οτι ο ΟΗΕ ειχε κάνει καταγγελίες για τις άσκοπες καισαρικές στην Ελλάδα. Έχουμε παγκοσμίως απ'τις πρώτες θέσεις. Νούμερα  ανω του 70%. Οπως και η Κύπρος. Ενω είχα διαβάσει σχεδόν μηδαμινές καισαρικές ειχε η Ισλανδία και μετα σκανδιναβικά κράτη. 

Τα ιδια ισχύουν και στον θηλασμό. Είμαστε απο τις πιο μη ενημερωμένες χώρες με αποτέλεσμά αν η λεχώνα δεν έχει μαία μαζι της (ενημερωμένη μαια) το έχασε το παιχνίδι. Γιατι οσο κι αν ο θηλασμός είναι στη φύση της γυναίκας, υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά που μπορει να τη δυσκολέψουν και να νομίζει οτι δεν μπορεί/δεν έχει και να το χάσει. Οι νοσηλεύτριες πάντως στα νοσοκομεία δεν βοηθούν.

Ισχύει.. Κ για το θηλασμό πολύ λίγη ενημέρωση... Τι να πω κορίτσια μου. Να πάνε όλα καλά μας εύχομαι, δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα, τουλάχιστον να μη μας εμποδίσουν από τίποτα 🙏❤️

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

@Eustathia @Efaki@Farmakotriftena Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι πλέον μετράμε από την Πητ .Ας πούμε ημερολογιακά(ασχέτως από τον υπέρηχο που είμαι μπροστά) εγώ έχω Πητ 16/6 και κάθε 16 αλλάζω μήνα άρα 16/1 μπαίνω στον 5ο 16/2 στον 6ο κτλ ... 16/5 θα μπω στο μήνα μου .Εγώ αλλάζω πχ βδομάδα κάθε Κυριακή αλλά στον 5ο θα μπω την Πέμπτη που έχει 16 ο μήνας.Θα είμαι 18+4.Χάνονται κάπου κάποιες εβδομάδες τώρα στον 4ο και από την αρχή.Αλλά μου είπε έτσι το μετράμε .Οι άδειες βγαίνουν με βάση την Πητ. Δηλ αν θέλεις τις 56 μέρες πριν δεν έχει σημασία σε ποια εβδομάδα είσαι εσύ θα μετρήσεις 56 μέρες πριν την Πητ.Μας μπερδεύει όλο αυτό είναι η αλήθεια αλλά κάπως πιο λογικό μου ακούγεται αυτό με το μήνα .Ώστε να βγαίνει και το πότε μπαίνουμε στο μήνα μας.

Εγώ παίρνω solumag forte μια αμπούλα κάθε βράδυ!

Διάβασα και όλα όσα λέτε για τις γέννες .Τραυματικές εμπειρίες βρε κορίτσια.Πόσο δύσκολο είναι να μην έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο μαζί σου .Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι γιατροί και άνθρωποι.Κάποιοι βλέπουν μόνο το πορτοφόλι. Εύχομαι για όλες μας αυτή η φορά και κάθε επόμενη να είναι υπέροχη και να έχουμε τη στήριξη που θέλουμε

Ναι οι άδειες κυοφοριας κ λοχείας δίνονται με βάση την ημερομηνία τοκετού, για αυτό είπα κ εγώ πριν 56 ημέρες πριν την ημερομηνία τοκετού βγαίνω σε άδεια. Εκεί δεν μετράνε ούτε εβδομάδες, ούτε μήνες, ειναι άλλο κομμάτι. Πάει με βάση τον τοκετό, 56 ημέρες πριν κ 60 μετά. 

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Ισχύει.. Κ για το θηλασμό πολύ λίγη ενημέρωση... Τι να πω κορίτσια μου. Να πάνε όλα καλά μας εύχομαι, δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα, τουλάχιστον να μη μας εμποδίσουν από τίποτα 🙏❤️

Ναι οι άδειες κυοφοριας κ λοχείας δίνονται με βάση την ημερομηνία τοκετού, για αυτό είπα κ εγώ πριν 56 ημέρες πριν την ημερομηνία τοκετού βγαίνω σε άδεια. Εκεί δεν μετράνε ούτε εβδομάδες, ούτε μήνες, ειναι άλλο κομμάτι. Πάει με βάση τον τοκετό, 56 ημέρες πριν κ 60 μετά. 

Εμένα δεν με μπερδεύει καθόλου το σύστημα των εβδομάδων, απλά είναι μεχρι να το κατανοήσεις. Εγώ επειδή το γνώριζα από πριν, τώρα μου φαίνεται κ πιο εύκολο γιατί προγραμματιζεις κ τα ραντεβού κ τις εξετάσεις πιο εύκολα. Με τους μήνες θα χαθώ, πότε θα ξέρεις πχ τη β επιπέδου, το ντοπλερ κλπ αν δεν ξερεις ακριβώς τις εβδομάδες. 

Όμως έχω ακούσει οτι κ οι γιατροί ορισμένοι ακολουθούν διαφορετικά συστήματα. 

Οτι ειναι καλύτερο για την καθε μία, αυτό είναι το σωστό 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Εμένα δεν με μπερδεύει καθόλου το σύστημα των εβδομάδων, απλά είναι μεχρι να το κατανοήσεις. Εγώ επειδή το γνώριζα από πριν, τώρα μου φαίνεται κ πιο εύκολο γιατί προγραμματιζεις κ τα ραντεβού κ τις εξετάσεις πιο εύκολα. Με τους μήνες θα χαθώ, πότε θα ξέρεις πχ τη β επιπέδου, το ντοπλερ κλπ αν δεν ξερεις ακριβώς τις εβδομάδες. 

Όμως έχω ακούσει οτι κ οι γιατροί ορισμένοι ακολουθούν διαφορετικά συστήματα. 

Οτι ειναι καλύτερο για την καθε μία, αυτό είναι το σωστό 🙏❤️

Εννοείται οτι συνεχίζουμε να μετράμε εβδομάδες για τις εξετάσεις και όλα.Αλλιώς θα χάσουμε το μπούσουλα.Εγώ απλά μιλάω για το πότε μπαίνουμε στο κάθε μήνα .Από πότε δηλ θα λες μπήκα στον 5ο.Γιατί άντε να πεις σε κάποιον άντρα είμαι πχ 20+3 η ακόμη είμαι στην 21η εβδομάδα.Θα σε κοιτάει σαν χάνος .Όχι όλοι βέβαια αλίμονο.Υπάρχουν και οι ενημερωμένοι.

• Χαχα 1

@Angel-11μακαρι να φτάσω μέχρι εκει εγώ και εχω μια εμπειρία απο σωστό γυναικολόγο... Ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πολυ τίμιος άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ειναι και νέος σε ηλικία πριν λίγα χρόνια ήρθε απο Αγγλία. 

Ο πονοκέφαλος τελικά βλέπω να έρχεται σήμερα. Εχω κάπως βαρύ κεφάλι που θα εξελιχθεί σε πονοκέφαλο. Και απο το πρωί νιώθω πόνο (σαν να περνάει ρεύμα) στο αριστερό μου στήθος..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11μακαρι να φτάσω μέχρι εκει εγώ και εχω μια εμπειρία απο σωστό γυναικολόγο... Ο συγκεκριμένος γιατρός φαίνεται πολυ τίμιος άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ειναι και νέος σε ηλικία πριν λίγα χρόνια ήρθε απο Αγγλία. 

Ο πονοκέφαλος τελικά βλέπω να έρχεται σήμερα. Εχω κάπως βαρύ κεφάλι που θα εξελιχθεί σε πονοκέφαλο. Και απο το πρωί νιώθω πόνο (σαν να περνάει ρεύμα) στο αριστερό μου στήθος..

Σου το εύχομαι και να είναι τόσο ιδανικά όλα που να θέλεις και 6ο μωράκι 😂😍

Στο στήθος κ εγώ νιώθω συχνά πυκνά έτσι σαν τσιμπηματάκια .

πρίν από 15 λεπτά , Angel-11 είπε:

Σου το εύχομαι και να είναι τόσο ιδανικά όλα που να θέλεις και 6ο μωράκι 😂😍

Στο στήθος κ εγώ νιώθω συχνά πυκνά έτσι σαν τσιμπηματάκια .

Ε οχι και 6ο ρε φιλη 🤣🤣🤣 δε βλέπεις τι άγχη τραβαω εδω.

yplDp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...