Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Εσύ να κρατάς όλα αυτά τα περιστατικά με τις πολλές καισαρικές του εξωτερικού κ να παίρνεις αισιοδοξία..άλλωστε εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ καμία να έπαθε κάτι από πολλές καισαρικές..κ πίστεψε με έχω ακούσει πολλά δυσάρεστα περιστατικά από φίλους φίλων συγγενών κλπ σε εγκυμοσύνες.. 

Εδώ στην Ελλάδα γενικώς είμαστε πίσω από τον ήλιο σε ένα σωρό πράγματα 🤣

Σημαντικό που ο γιατρός είναι αισιόδοξος...κ μου αρέσει που είναι κουλ κ δεν σε αγχωνει..για να σου είπε ξανά να δεις το μωρό στην αυχενική αυτός ξέρει...όλα θα πάνε τέλεια! 

Τώρα τρωω φλασια ότι είχα διαβάσει για μια αναίτια καισαρική σου στον 8ο? Είδες μια λάθος επιλογή γιατρού μπορεί να σου στοιχίσει πολλά.. κ δεν θέλω να ακούω από τους γύρω ότι το μωρό σου είναι γερό..μπλα μπλα..σώθηκε..γιατί η ψυχολογία της μάνας με θερμοκοιτίδα κ να γυρνάει σπίτι με άδεια χέρια στοιχίζει πολύ.. 

Πως κ μετά την πρώτη καισαρική δεν σκέφτηκες vbac? Εγώ το σκέφτομαι τώρα.. η γιατρός που έχω τώρα λέει ότι αναλαμβάνει υπό όρους... πρέπει να έρθουν πόνοι μόνοι τους..δεν κάνει να σου βάλουν τεχνητούς επδ η μήτρα έχει τομή..

Εγώ μπήκα με πρόκληση 38+2 λόγω γερασμένου πλακούντα..πάλεψα 12 ώρες για φυσιολογικό αλλά συμφωνα με τη γιατρό δεν είχε εξέλιξη ο τοκετός κ όσο και να περίμενε δήθεν δεν θα άλλαζε κάτι..Ε βέβαια άρχισε να βραδιάζει...ώρα να γυρίσουν σπίτια τους... Μετανιώνω που δεν πήρα γνώμες από αλλούς γιατρούς για το πόσο γερασμένο πλακούντα είχα..ίσως να είχα γλιτώσει την πρόκληση..κ αυτή την τραγική εμπειρία του χειρουργείου που πήγα σαν αρνί στη σφαγή χωρίς να με πιάσει η επισκληριδιος.. 

Βέβαια όλοι λέγανε ξέχασε το τώρα.. προχωρά μπροστά..έχεις γερο μωρο.. 

Αχ αυτές οι παιδικές ψυχουλες πόσο αθωες είναι.. χαίρονται τώρα..αλλά όταν με το καλό εισβάλλουν τα νέα μέλη στην καθημερινότητα...εκεί να μας δω 😂😂😂

Βέβαια έχουμε καιρό να προετοιμάσουμε το έδαφος 🤪

Δεν έχω δει καθόλου τις ομάδες του 25... Όταν είχα μείνει έγκυος απρογραμμάτιστα..θα γεννούσα Οκτωβρη 24 κ είχε τότε πλ μικρή συμμετοχή κάνα δυο φορές που είχα Μπει.. 

Καλά έκανες κ ήρθες στην παρέα μας 🥰 

Εμείς τότε στου Μαρτίου 23 ήμασταν σούπερ ομάδα..έτσι ενεργές όπως εδώ..κάναμε κ ομαδική βαιμπερ...κ ακόμα μιλάμε ...βασικά είμαστε σαν οικογένεια..με πολλές βρεθήκαμε κιολας..μοιραζομαστε φωτό από τ μωρά μας...καλά το πιο συναρπαστικό ήταν οι τοκετοί μια μια που γεννούσε κ μας έστελνε φωτό κ ηχητικά.. 

Όσο για την αγωγή που ακολουθείς καλά κάνεις να είσαι καλυμμένη από παντού.. μπράβο στο γιατρό σου που είναι προληπτικός.. 

17+5?? Πωωω εσύ έχεις ξεφύγει 🤣 εντάξει τα δύσκολα πέρασαν..τώρα το νιώθεις κιόλας.. 6 εβδομάδες διάφορα έχουμε.  

Αχ εύχομαι να ηρεμήσεις γρήγορα... δύσκολο και το αγοράκι σου αντιλαμβάνεται τα πάντα κ λογικο να στεναχωριεται.. λογικά μετα τις 12 εβδομάδες στρώνεις λένε..εγώ σήμερα ήταν η πρώτη που είχα ελάχιστα αναγουλα... 11+3 βάση ΤΕΠ.. βέβαια σκέφτομαι μήπως σταμάτησε η καρδιά του κ έστρωσα.. κ λέω μήπως καλύτερα οι αναγουλες γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να πηγαίνουν όλα καλά...γενικώς δεν μας πιάνεις από που πουθενά σε αυτή τη φάση της ζωής μας..μόνο μεταξύ μας καταλαβαινομαστε..

Έτσι ήσουν κ στην πρώτη εγκυμοσύνη? Μια φίλη μου που ειναι λίγο παραπάνω από μας έγκυος πήγε κ νοσοκομείο από εμετούς..κ πλέον κάνει ενέσεις για να μην κάνει εμετούς..οπότε μηπως κάνα δυο μέρες πριν την αυχενική ζητήσεις καμία αγωγή δυνατή από το γιατρό? Είναι πολλές οι ώρες...συν το άγχος της όλης διαδικασίας.. 

Και πάντα αναρωτιομουν η χοριακη τι ρόλο βαράει με την αυχενική..αλλά δεν το έδωσα κ βάση..και να που μας τα μαθαίνεις εσύ ! Απίστευτο..άρα να παρακαλαμε για μικρή χοριακη  σε αυτή τη φάση 🤣 

Καλά εμένα δεν πιστεύω να είναι κ ψηλά..γιατί έκανα τη βλακεία κ έκανα χοριακη ενώ ήδη παρακολουθούσαμε υπερηχογραφικά..κ από 45.000 ανέβηκε σε 4 μέρες στο 56.000... δλδ ακόμα και για 48 ώρες αυτό δεν είναι επιθυμητή αύξηση..μου ήρθε ένας ντουβουρτζας..γιατί 2 μέρες είχαν κοπεί κ οι αναγουλες...την επόμενη πήγα γιατρό κ χτυπούσε η καρδούλα του..τι ανακούφιση..

Btw να σαι καλά για τις γνώσεις σου σ αυτά τα θέματα...είδα που εξηγούσες κ για την εξέταση με τα 2000€ τι προσφέρει περί αυτισμού..

@WomensPower εννοείται κορίτσι μου, ότι ξέρω και ότι γνώση έχω θα τη μοιράζομαι να τα συζητάμε 🙏❤️ νιώθω ότι είμαστε safe place εδώ 😇 σε ευχαριστώ πολύ 😘

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ειδες και σε αυτο αχαχα

Να σε ρωτήσω εσυ βλέπεις βλέννα ή σταγόνες; Εμενα ήταν βλέννα σαν ασπράδι αυγού δλδ πολύ μικρή  ποσότητα μπεζ/καφε.

Θελω να πιστεύω οτι ειναι απ'την πολύ κούραση. Να δω και σήμερα πως θα πάει..

@WomensPower Ναι ναι εγω ημουν με την αναίτια πρόωρη γέννα! Και να ήταν μόνο αυτο απ'τον συγκεκριμένο γιατρό καλα θα ήταν. Οταν με είχε ξεγεννησει τότε, μου ειχε πει καθως με έραβε, οτι η μήτρα μου ειναι σε άψογη κατάσταση και πως μου κανει ειδικη ραφή ετσι ωστε , αν θελω 5ο σε 2 χρόνια θα μπορώ. Όταν πήγα στα σχεδον 3 χρονια(το καλοκαίρι δλδ στην παλινδρομη) μου ειπε πως αποκλείεται να ειπε τέτοιο πράγμα και γενικά με τρομοκρατούσε σε μεγάλο  βαθμό κάθε φορά. Ισως γι'αυτο έχω τέτοιες φοβίες απ'την αρχή σε αυτήν.

Να ρωτήσω κι εσένα, είχες δει βλέννα ή σταγόνες; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η βλέννα βέβαια. Αλλά εμένα δεν ήταν σταγόνα..

Αυχενική εχω σε 5 ημέρες. Θα τον πάρω ενα τηλ. Αν κρίνει πως πρέπει να με δει θα πάω. Πάντως στο τελευταίο ραντεβού με ειχε ρωτήσει αν εχω δει καφε, ροζ η κόκκινα. Του ειχα πει οχι και μου ειχε πει τα ξέρεις βέβαια, αν δεις ειναι φυσιολογικό. Βέβαια ήμουν 7+ εβδ. τότε. Τωρα ειμαι 12+.

@Farmakotriftena εγώ δεν είχα ποτέ σταγόνες, ήταν λίγο σαν ζελατινώδης η υφή στην αρχή. Τώρα πλέον που έχω πιο σπάνια είναι βλέννη πηχτή. Επειδή πλέον έχουμε και λευκορροια λόγω των ορμονών, οι εκκρίσεις είναι πιο παχιές σαν σύσταση. Αυτό που λες σαν ασπράδι είναι νορμάλ δηλ. Το χρώμα μπεζ, καφέ δεν ανησυχεί καθόλου γενικά (μετά τις τόσες επικοινωνίες κ επισκέψεις στη γιατρό μου το έχω καταλάβει 🙊). 

Ωστόσο μας φρικάρει κ μας αγχώνει εμάς τις ίδιες. Ξεκούραση, επικοινωνία με το γιατρό να του το αναφέρεις, κ παρακολουθησε το. Όσο δεν αυξάνεται η ροή ή δεν είναι έντονο το χρώμα, μην φρικάρεις ❤️🙏

πρίν από 48 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλες και στο αγόρι της παρέας!!

@Eustathiaσυγχαρητηρια για τα υπέροχα νέα κορίτσι μ δεν θυμάμαι αν σου έγραψα έχασα λίγο τη ροή με τόσα που γράφτηκαν.

@Farmakotriftenaκουραστηκες απότι φαίνεται κορίτσι μ πήρες θάρρος που ένιωσες καλα ξεκουράσου σήμερα μην κάνεις βαριά πράγματα.Αντε ν περάσουν οι μέρες ν πάμε για την αυχενική κ εγώ αναρωτιέμαι τι γίνεται μετά από τόσο καιρό π έχω να με δει γιατρός πφφφ.

@WomensPowerέτσι κ εμείς στην ομάδα Φεβρουαρίου 23 με κάποιες κοπέλες κάναμε ομάδα βιμπερ κ ακόμα μιλάμε…αρα τα πρώτα μας μωράκια είναι κοντά σε ηλικία🙂

@Efaki ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏❤️ και στα δικά σας οι επόμενες! Αν θυμάμαι καλά είσαι με @Farmakotriftena??? Όπως κ να χει όλα τα αποτελέσματα σας να είναι σουπερ εύχομαι 🙏🙏🙏🙏

Καλημέρα σε όλη την ομάδα 🙏

Να έχουμε ένα όμορφο ΣΚ! 

Είδα τα σχόλια για το βαιμπερ, είχα αναφέρει κ εγώ παλιότερα ότι δεν με βολεύει καθόλου η μορφοποίηση αυτού του φόρουμ να τα παρακολουθώ εύκολα, το βαιμπερ πολύ πιο πρακτικό 👍

Σήμερα 12+6, πάει η 13η εβδομάδα. Δεν το πιστεύω μετά από τόσο άγχος που βιώνω παράλληλα, ότι τέλος 1ου τριμήνου. Αύριο μπαίνω στον 4ο μήνα. Το λέω κ μου φαίνεται παράξενο 😇🥹

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Λεω να κρατήσω τη ψυχραιμία μου και θεωρώ πως έφταιξε η κούραση. Πριν τα δω αυτά, σας έγραφα οτι πονάει ολο το σώμα μου και η μέση μου απ'την ταλαιπωρία που τράβηξα. Θα προσέχω πλέον.

Τωρα η αλήθεια είναι @Eustathia δεν ξερω πως να το περιγράψω, αν ηταν βλεννη , σαν ζελέ, σαν ασπράδι ή σαν μυξα αχαχαχαχαχ πάντως δεν ήταν σταγόνες. Πως ειχαμε στην ωορρηξία μας ; Ε παρόμοιο. Βαθιές ανάσες παίρνω 5 ημέρες έμειναν. Το κακό ειναι πως απ'το άγχος, ξύπνησα με πονοκέφαλο πάλι.

@Efaki αχ ρε κοριτσι, καλα αποτελέσματα να έχουμε να ξελαφρωσουμε επιτέλους.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

@Eustathia ναι ναι επόμενες αυχενικές η @Farmakotriftena κ εγώ δν θυμάμαι αν είναι κάποια άλλη μαζί μας…

Πως τις υπολογίζεις τις βδομάδες?Γτ ο 4ο μήνας ξεκινάει από την 14η βδομάδα…εγώ κτλβαινω ότι τώρα θα διανύσουμε την 13η εβδομάδα κ 13+6 μπαίνουμε στην 14η.Ετσι δηλαδή το υπολόγιζα κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη…

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Λεω να κρατήσω τη ψυχραιμία μου και θεωρώ πως έφταιξε η κούραση. Πριν τα δω αυτά, σας έγραφα οτι πονάει ολο το σώμα μου και η μέση μου απ'την ταλαιπωρία που τράβηξα. Θα προσέχω πλέον.

Τωρα η αλήθεια είναι @Eustathia δεν ξερω πως να το περιγράψω, αν ηταν βλεννη , σαν ζελέ, σαν ασπράδι ή σαν μυξα αχαχαχαχαχ πάντως δεν ήταν σταγόνες. Πως ειχαμε στην ωορρηξία μας ; Ε παρόμοιο. Βαθιές ανάσες παίρνω 5 ημέρες έμειναν. Το κακό ειναι πως απ'το άγχος, ξύπνησα με πονοκέφαλο πάλι.

@Efaki αχ ρε κοριτσι, καλα αποτελέσματα να έχουμε να ξελαφρωσουμε επιτέλους.

Έτσι όπως το περιγράφεις όλες αυτές οι υφές είναι νορμάλ για το διάστημα που διανύουμε. Εκτός αν παρατηρήσουμε κίτρινη ή πράσινη βλέννη ή δύσοσμη, που εκεί μιλάμε για λοίμωξη/κολπίτιδα. Κατά τα άλλα όλα καλά 🤞🙏

πρίν από 2 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia ναι ναι επόμενες αυχενικές η @Farmakotriftena κ εγώ δν θυμάμαι αν είναι κάποια άλλη μαζί μας…

Πως τις υπολογίζεις τις βδομάδες?Γτ ο 4ο μήνας ξεκινάει από την 14η βδομάδα…εγώ κτλβαινω ότι τώρα θα διανύσουμε την 13η εβδομάδα κ 13+6 μπαίνουμε στην 14η.

12+6 σημαίνει ότι διένυα την 13η εβδομάδα κ αύριο μπαίνω στην 14η. Δηλαδή 13+0 από αύριο κ έναρξη 2ου τριμήνου. 

13+6 ολοκληρώνεται η 14η εβδομάδα οπότε μετά 14+0 μπαινεις στην 15η. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Βγήκαν και οι περισσότερες εξετάσεις μου. Μονο η tsh που είναι ελαφρώς χαμηλή και ολα τα αιματολογικά που είναι στον πάτο (αιμοσφαιρίνη, αιματοκρίτης , σιδηρος κτλ). Αναμενόμενο. Θα ξεκινήσω σίδηρο σύντομα.

Μαγνήσιο κορίτσια παίρνει καμία;

yplDp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia έτσι στο χει πει κ ο γιατρός σου? Γτ εμένα που με νοιάζει πότε έχω είσοδο στον 5ο για να βγω σε άδεια κυήσεως μ είπε ότι έχω είσοδο 19 Φλεβάρη δλδ 18 εβδομάδων κ 1 ημέρα 

Έτσι όπως το περιγράφω το γνώριζα κ εγώ κ έτσι μου τα υπολογίζει κ η γιατρός κ ο εμβρυομητρικός, το βλέπω δηλαδή κ στους υπερήχους. 

Στον 5ο μήνα μπαίνεις στη 18η εβδομάδα. Δηλαδή από 17+1

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βγήκαν και οι περισσότερες εξετάσεις μου. Μονο η tsh που είναι ελαφρώς χαμηλή και ολα τα αιματολογικά που είναι στον πάτο (αιμοσφαιρίνη, αιματοκρίτης , σιδηρος κτλ). Αναμενόμενο. Θα ξεκινήσω σίδηρο σύντομα.

Μαγνήσιο κορίτσια παίρνει καμία;

Εμένα πέρα από βιταμίνη D και φυλλικό οξύ, δεν μου έχει δώσει κάτι άλλο. Ήταν πολύ καλές οι εξετάσεις μου. Επανέλεγχο δεν ξέρω πότε κάνουμε ωστόσο. Ίσως μου πει στο επόμενο ραντεβού. 

Θα ρωτήσω κ εγώ για άλλα συμπληρώματα, μαγνησιο και ασβέστιο πότε χρειάζεται να πάρω κλπ

@Eustathia εσύ αν δν κάνω λάθος 18 εβδομάδων θ είσαι 16 Φλεβάρη τότε μπαίνεις στον 5ο...νομίζω δύο μέρες διαφορά έχουμε γτ εγώ 18 εβδομάδων είμαι στις 18 Φλεβάρη…είναι από 18+1 η είσοδος όχι από 17

πρίν από 4 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia εσύ αν δν κάνω λάθος 18 εβδομάδων θ είσαι 16 Φλεβάρη τότε μπαίνεις στον 5ο...νομίζω δύο μέρες διαφορά έχουμε γτ εγώ 18 εβδομάδων είμαι στις 18 Φλεβάρη…είναι από 18+1 η είσοδος όχι από 17

Εγώ αλλάζω εβδομάδα κάθε Κυριακή, δηλαδή στον 5ο μήνα μπαίνω 9 Φεβρουαρίου. Τότε ολοκληρώνω την 17η εβδομάδα (θα είμαι 16+6 και θα γίνω 17+0)οπότε τότε ξεκινάει ο 5ος μήνας, που ξεκινάει η 18η εβδομάδα. 

Εμένα δεν με μπερδεύει ο υπολογισμός, αλλά αν κάποια κοπέλα βρει απλούστερο τρόπο να το περιγράψει ας πει μήπως βοηθηθείς παραπάνω 🤞

Σκέψου ότι όταν λεμε πχ 10+2 είναι 11η εβδομάδα. 13+3 είναι 14η εβδομάδα κλπ. 

Ο 5ος μήνας ξεκινάει 18η εβδομάδα (άρα από 17+1 έχεις μπει στη 18η)

Διαφημίσεις

@Eustathia ναι κ εγώ αλλάζω κάθε τρίτη δεν ξέρω εγώ μπερδεύτηκα έτσι όπως μ τα λες κ αν είναι έτσι τόσο λάθος είναι ο γιατρός μου?Γτ το χω ξαναπεράσει κ μένα τα χαρτιά μου περνάνε κ από άλλη επιτροπή για να μου δωθεί η άδεια να ναι όλοι λάθος?

δεν ξέρω μπερδεύτηκα πολύ 😅

Εγω μπερδευομαι οταν μια κοπέλα λεει  πχ "ειμαι 5μιση μηνών έγκυος". Τρεχα γυρευε τι να εννοεί. Ειδικά για κάποιους μήνες της εγκυμοσύνης που εχουν 5 βδομάδες. Οπότε λες ειμαι στον 5ο, διανύω  τον 5ο μηνα δηλαδη. @Efaki σε αδεια θα βγεις όταν κλείσεις την 18η δλδ 18+0 οχι οταν μπαινεις 17+. 

Ευτυχώς ο πονοκέφαλο φαίνεται να με έχει αφήσει όπως και οι μπεζ/καφε βλεννουλες. Βέβαια δεν έχω σηκωθεί και πολυ απ'το κρεβάτι. Σε λιγο που θα σηκωθώ να μαγειρέψω, θα δείξει... Ο άντρας μου, πηρε τα δύο μικρά στο φαρμακείο οπότε εμεινα με τα δύο μεγάλα που δεν με "κουράζουν" καθόλου.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...