Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλες και όλους!!! Καλώς ήρθαν τα καινούργια μέλη στην ομάδα μας!!! Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί είχα πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο!!! Προσπάθησα να διαβάσω λίγο τα νέα σας!!! Συγχαρητήρια @Eustathia για την αυχενική σου!!! Με το καλό οι αυχενικές και στις υπόλοιπες κοπέλες!!! Τα νέα τα δικά μου έκανα και το εμβόλιο της γρίπης και τώρα πρέπει να κανονίσω να το κάνουν και τα παιδιά μέσα στις επόμενες μέρες και έκανα και αυχενική η οποία Δόξα Τω Θεω πήγε κι αυτή πολύ καλά!!! Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα από την Papp-a και από εβδομάδα θα συναντηθώ και με τον γιατρό μου να τα δει κι εκείνος και να με δει γιατί έχω να πάω κι εγώ ένα μήνα!!! 

Συγχαρητήρια για την αυχενική!!Φύλο είδατε?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🥹🙏

Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι! Πήγανε όλα καλά στην αυχενική κ σε όλες τις μετρήσεις! Μου πήραν κ αίμα για PAPP-A κ χοριακή. Από βδομάδα θα τα έχουμε όλα μαζί τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου λέει πως θα είναι τα καλύτερα δυνατά γιατί βγήκαν όλα πολύ καλά! Μας πέδεψε το μπεμπάκι, κουνιόταν συνέχεια κ έκανε τσουλήθρα 🥹🥰 διακόψαμε να μου πάρουν πιέσεις, αίμα, ιστορικό κλπ κ μετά συνεχίσαμε πάλι. 

Επίσης μας είπε ότι είναι μπέμπα🥹🙏 λιώσαμε! Αυτά σε γενικές γραμμές 🥰 πήγαμε βολτίτσα κ για φαγητό μετά, να χαλαρώσω γιατί είχα πεθάνει από το άγχος μου 😇

Συγχαρητήρια Ευσταθία μου ...με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα την μπέμπα σας ετοιμάσου για γοργόνες πριγκίπισσες Έλσα .....και minnie ....επίσης πολλές πολλες κορδέλες στα μαλλιά και φιόγκους :-)

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική!!Φύλο είδατε?

Ευχαριστω πολύ! Γενικά ο εμβρυολόγος που πάω δεν θέλει να λέει φύλο γιατί δεν είναι σίγουρο από την αυχενική αλλά μου είπε πιο πολύ προς κορίτσι πιστεύει! Τώρα θα δούμε! Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου όταν πάω για τον επόμενο υπέρηχο μήπως δει κάτι κι αυτός 😜

• Λουλούδια 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Melodia είπε:

Συγχαρητήρια Ευσταθία μου ...με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα την μπέμπα σας ετοιμάσου για γοργόνες πριγκίπισσες Έλσα .....και minnie ....επίσης πολλές πολλες κορδέλες στα μαλλιά και φιόγκους :-)

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου🥹❤️ αχχχ τι ωραία 🥰🥰🥰 μου λέτε τέτοια κ ανυπομονώ! 

Έχουν αυτή τη χάρη τα κοριτσάκια με τα ντυσίματα και τα αξεσουάρ, πόσο χαριτωμένα 🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ευχαριστω πολύ! Γενικά ο εμβρυολόγος που πάω δεν θέλει να λέει φύλο γιατί δεν είναι σίγουρο από την αυχενική αλλά μου είπε πιο πολύ προς κορίτσι πιστεύει! Τώρα θα δούμε! Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου όταν πάω για τον επόμενο υπέρηχο μήπως δει κάτι κι αυτός 😜

Συγχαρητήρια......με το καλό ....ποπό πολλές πριγκίπισσες θα μαζευτούν ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Αααα κ άλλη μπεμπούλα θα έχουμε στην παρέα???? Θα τρελαθώ 😇🥰

Εμένα τα στέλνει ο εμβρυομητρικός στην γυναικολόγο τα αποτελέσματα όλα, οπότε λογικά σε περίπου 3 εβδομάδες θα χρειαστεί πλέον να πάω ξανά να με δει. Φαντάζομαι αν το είδε το φύλο εχθές ο εμβρυομητρικός, σε 3 εβδομάδες θα το επιβεβαιώσει κ η γυναικολόγος😇 για να δούμε γιατί τα κορίτσια εδώ λένε κ για εκπλήξεις, ότι τους τα άλλαξαν μετά 🙊

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Eternity βρε κορίτσι μου, ακόμα χαλια είσαι;; Κοντεύεις να κλείσεις την 12η αν θυμάμαι και ακόμα χάλια;; Πω πω λυπάμαι πολυ για την ταλαιπωρία σου. Σε μενα η 10η ηταν καλα και οι αρχες της 11ης χαλια αλλα απ'τις 11+4 ξεκίνησα να είμαι πλέον πολυ καλα. Σήμερα ημουν απο τις 12 εως τις 5 στους δρόμους. Αυτο πριν μια βδομάδα για εμένα φάνταζε απίθανο. 

@Angel-11 αν παρατηρήσεις, απ'ολο το 2025 μονο του Ιουλίου είμαστε ενεργή ομάδα. Πολλοί μηνες δε σχηματιστηκαν καν. Πράγμα περιεργο για το φόρουμ. Ειμαι εδω απ'το 2018 και καθε χρόνο ολοι οι μήνες ειχαν ομάδες με φουλ κίνηση.

@Eustathia χοριακή γιατι σου κάνουν μαζιε.την papp-a; Δεν εχω ξανακουσει χοριακή σε τέτοιες εβδομάδες.

Ναι το πρόσεξα και είναι κρίμα .Νομίζω τέτοιες ομάδες βοηθάνε πολύ.Τόσα πράγματα μοιραζόμαστε !

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σήμερα είμαι 11 και 4 σύμφωνα με την εμβρυομεταφορα ή 11 και 2 σύμφωνα με την τελευταία περίοδο. Χτες ήταν μαρτύριο η μέρα. Ένιωθα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου. Εφαγα μόνο φρυγανιές και λίγο φιδέ. Σήμερα είμαι καλύτερα. Μετά την αυχενική μου είπε ο γιατρός ότι θα δω διαφορά. Το περιμένω πως και πως γιατί τόσο καιρό είμαι σα ζόμπι. Ο γιος μου με το που γυρίζει από το σπίτι ή πρώτη του έννοια αν έχει κάνει η μαμά εμετό! Στεναχωριέται πολύ που με βλέπει έτσι. 

Γλυκούλης μωρέ! Το λέγαμε κ χθες είναι αγαπούληδες τα αγοράκια την προσέχουν πολύ την μαμα !

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννη μπεζ/ καφέ.

Αγχώθηκα... Κουραστηκα πολυ σήμερα δεν ξερω αν παίζει ρόλο. Δε θυμάμαι αν ειχα κάτι παρόμοιο σε προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. 

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ναι το πρόσεξα και είναι κρίμα .Νομίζω τέτοιες ομάδες βοηθάνε πολύ.Τόσα πράγματα μοιραζόμαστε !

Γλυκούλης μωρέ! Το λέγαμε κ χθες είναι αγαπούληδες τα αγοράκια την προσέχουν πολύ την μαμα !

Δεν είναι ότι μου αρέσει να διαχωρίζω τα φύλα και εννοείται σημασία είναι να έχουμε γερά παιδιά. Ήθελα πολύ αγόρι ακριβώς γιατί είναι τόσο αθώα! Είναι σχέση λατρείας ειλικρινά! Λιώνω από τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του, το πώς θέλει να με προσέχει, να με προστατεύει! Έχω αδερφό και τα περισσότερα ξαδέρφια μου είναι αγόρια. Εκτός αυτού πάντα είχα φίλους αγόρια και τα πήγαινα καλύτερα από τα κορίτσια που πολλές φιλίες μου χάλασαν. Ένα αγόρι βέβαια σου ρουφάει απίστευτη ενέργεια, δε σταματάς ποτέ! Είναι πολύ ωραίο όσο είσαι νέα, τώρα ίσως μου έρθει κοριτσακι για να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. 😊

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννα μπεζ/ καφέ.

Αγχώθηκα... Κουραστηκα πολυ σήμερα δεν ξερω αν παίζει ρόλο. Δε θυμάμαι αν ειχα κάτι παρόμοιο σε προηγούμενες εγκυμοσύνες μου. 

Και καφέ να είναι κορίτσι μου είναι αυτό που λένε παλιό αίμα .Εμένα μου έλεγε πάντως οτι το καφέ δεν τον ανησυχούσε .Είχα πολλές φορές  μέχρι τη 12η. Ξεκουράσου λίγο .Μου φαίνεται νιώθεις καλύτερα και πήρες φόρα και κάνεις δουλειές .

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν είναι ότι μου αρέσει να διαχωρίζω τα φύλα και εννοείται σημασία είναι να έχουμε γερά παιδιά. Ήθελα πολύ αγόρι ακριβώς γιατί είναι τόσο αθώα! Είναι σχέση λατρείας ειλικρινά! Λιώνω από τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του, το πώς θέλει να με προσέχει, να με προστατεύει! Έχω αδερφό και τα περισσότερα ξαδέρφια μου είναι αγόρια. Εκτός αυτού πάντα είχα φίλους αγόρια και τα πήγαινα καλύτερα από τα κορίτσια που πολλές φιλίες μου χάλασαν. Ένα αγόρι βέβαια σου ρουφάει απίστευτη ενέργεια, δε σταματάς ποτέ! Είναι πολύ ωραίο όσο είσαι νέα, τώρα ίσως μου έρθει κοριτσακι για να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. 😊

Αν κρίνω από τα ανίψια μου είναι όλα πάρα πολύ ζωηρά αγόρια και κορίτσια.Πιστεύω είναι στο παιδί βέβαια.Και μην ξεχνάς οτι θα υπάρχει πλέον δάσκαλος στο σπίτι σας! Και τα μικρά είναι σφουγγαράκια ,θα μιμείται κάθε σκανδαλιά .Αλλά σίγουρα αν είναι κοριτσάκι θα έχει προστάτη .Δεν θα της χαλάει χατίρι απ οτι φαίνεται !

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια... Βρήκα πριν λίγο στο χαρτί της τουαλέτας (2 φορες) ελάχιστη ποσοτητα απο μπεζ/καφε. Σαν βλέννα οχι σταγονες απο καφε αίμα. Βλέννη μπεζ/ καφέ.

Εντάξει ταυτιστήκαμε κ σε αυτό??? Δεν το πιστεύω! 

Αν δεν έχεις πόνο κ κόκκινο ζωντανό αίμα, μην ανησυχείς απλά ξεκουράσου. Κ εγώ χθες βράδυ είχα πάλι. Εν τω μεταξύ εγώ όντως το εντοπίζω όταν κουράζομαι κ στις αλλαγές εβδομάδας. Όμως τώρα προς τον 4ο λόγω αύξησης μεγέθους προκαλούνται μικροαιμορραγίες κάποιες φορές ως φυσιολογικό σύμπτωμα. 

Αν κάτι σε ανησυχεί, επικοινώνησε με το γιατρό σου. Εγώ ξέρεις οτι αυτό έκανα κ πήγα κ εκτάκτως να με δει να αποκλείσουμε κάποια αποκόλληση κλπ. Μόνο έτσι ηρεμείς. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...