Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα στο σπερμα γιαυτο φτιάξτε το όσο περισσότερο γίνεται!! Αμάν πια που δεν δίνουν σημασία στο σπερμα που συμβάλει κατά το ήμισυ στη γονιμοποίηση!! Αν ήταν έτσι, με τις μεθόδους τους όσες είχαμε θέμα με σπερμα θα είχαμε τέλεια έμβρυα! 

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@WomensPower ειχες κανει υπέρηχο και στην 7η βδομάδα φαινόταν ότι κάτι δεν παει καλα; Δηλαδή τι έβλεπαν;

Εμένα απ'την αρχή δεν πήγαινε καλα η προηγούμενη . Ήταν μέρες πίσω και στις 7+ βδομάδες ακομα δεν ειχε σχηματιστεί έμβρυο. Ωστόσο ο σάκος είχε την μορφολογία που πρέπει και μου έλεγε (ενας εμβρυολογος που ειχε παει) πως θεωρεί μεσα σε λιγες ημέρες θα εμφανιστεί. Οντως την 8η εμφανίστηκε αλλα καρδια δεν άκουσα ποτέ. Σε σένα τι ειχε φανεί; Η ενδοκρινολόγος μου ειχε πει πως το αποκλείει να ηταν απ'τον θυρεοειδή γιατι δεν θα ειχα θεμα απο τόσο νωρίς. Ηταν μαλλον τυχαίο γεγονός.

Ναι δεν είχα ποτέ θεμα με τον θυρεοειδή. Και το λεω με απόλυτη σιγουριά γιατί τα 7 τελευταία χρόνια που θηλάζω, τον ελέγχω 2 φορες το χρόνο στα πάντα (αιματολογικά) και υπέρηχο κάθε χρόνο. Δεν ξερω αν στην παλινδρομη ήταν ανεβασμένος. Πάντως 2 βδομάδες μετα την απόξεση πιυ έκανα εξέταση ηταν 1,7 . Και 2 μηνες μετα 1,2 περιπου, τον επόμενο μηνα έμεινα έγκυος (σε αυτή) και εμφανισα θεμα απ,'το πουθενά. Εντωμεταξυ ΑΚΟΜΑ περιμένω τα αποτελέσματα της tsh. Θα παρω σε καμια ωρα να παραπονεθω...

Φυλλο δεν έχω θέμα! Να το πάρω στα χέρια μου θέλω μόνο. Εχω να παω 5 βδ για υπέρηχο και δεν ξέρω αν χτυπάει η καρδιά του...

Α επίσης που λες για το 4,2 tsh μου ειχε πει πως μπιρει τα ορια να ειναι αυστηρά μέχρι 2,5 αλλα εχει αποδειχθεί παγκοσμίως απο την βιβλιογραφία και πως 5 tsh να βρεθεί, δεν σημαίνει πως θα βλάψει τον έμβρυο. Τα τελευταία χρόνια δηλαδή μου ειπε πως ειναι πιο χαλαρή με το αυστηρα εως 2,5. Τι να σου πω 🤷🤷

Είχα πάει κάπου 5+4 κ είχαμε δει σάκο κ κουκίδα? Λεκιθικο αν θυμάμαι κάτι τέτοιο....κ εννοείται έκλεισα μερικές μέρες μετά ξανά ραντεβού να δούμε πως εξελίσσεται.. και μου είπε η γιατρος ότι δεν έχουμε την ανάπτυξη που θα θελαμε..κ δεν ακούσαμε καρδιά..μου βάλε κάτι χοριακες..και 10.000 πήγε πχ 10.900...κ μετά από 3 μέρες πήγα πάλι για υπέρηχο κ μου είπε ότι δεν υπάρχει καρδιά..κ πάμε για αποξεση..Η απορία μου ήταν ότι αυτή η μικρή αύξηση της χοριακης τι σημαίνει? Γιατί αν αυτό παλεύει να ζήσει εγώ δεν μπορώ να κάνω αποξεση..Να μη στα πολύλεω μου είπε ότι αν θέλω να κάνω κ άλλη χοριακη να βγω από την ιδέα αλλά να κανονίζω αποξεση για δική μου ασφάλεια.. έφυγα με τα κλάματα..γιατί μου είπε ότι λόγω φρεσκιας καισαρικής θα μου βάλουν πρώτα χάπι στον κόλπο για συσπάσεις κ μετά θα κανουν επέμβαση.. της έλεγα ότι θηλαζω πως να αφήσω το μωρό..κ τα φάρμακα είναι συμβατά για να θηλάζω μετά το μωρό..κ μου έλεγε αποχή 2 μέρες.. οπότε πήγα σε άλλη γιατρό την επόμενη μέρα..με χοριακη που πάλι ανέβαινε αλλά λίγο... άκουσαμε καρδιά..περιμέναμε...κ τελικά ενώ μεγάλωσε το έμβρυο σταμάτησε η καρδιά.. κ με καθησύχασε ότι μπορώ να γλιτώσω την απόξεση αφού δεν θέλω κ φοβάμαι.. κ έτσι μου ήρθε σιγά σιγά λίγο αίμα...κ ένα βράδυ τα πολλά....ήταν απλά έντονες συσπάσεις περιόδου...λιγος πόνος..ούτε χάπι πήρα γιατί το κρατούσα για τα δύσκολα που φοβόμουν ότι θα έρθουν..

Εσύ πως κρατιεσαι καλε κ δεν πας τόσο καιρό? Λόγω κούρασης κ εμετών δεν έχεις κουράγιο? Η ο γιατρός σου το θεωρεί περιττο? Κανόνισε να έχεις τίποτα δίδυμα αχαχαχχα η κουμπάρα μου είχε πάει 6+2 άκουσε μια καρδιά..κ μετά ξανά αυχενική κ είδαν 4 χέρια κ 4 πόδια..σοκκκ... 

Εγώ πάντως κ στην πρώτη πήγαινα συχνά...κ τώρα εχω πάει σύνολο 5 ή 6 φορές 🤣 κ είμαι 11+3... 

Όσο για τις καισαρικές ήθελα να σου σχολιάσω ότι όλα θα πάνε τέλεια..ξέρω κοπέλα με 6 καισαρικές...κ πιστεύω ότι σίγουρα θα κάνει και 7ο..γιατί είναι ακόμα 35... 

Δεν σου κρύβω ότι σοκαριστηκα λίγο αυτά για τον πλακούντα που λέγατε γιατί κ εγώ καισαρική έκανα.. δεν τα ήξερα τόσα αναλυτικά.. 

πρίν από 1 λεπτό , WomensPower είπε:

Είχα πάει κάπου 5+4 κ είχαμε δει σάκο κ κουκίδα? Λεκιθικο αν θυμάμαι κάτι τέτοιο....κ εννοείται έκλεισα μερικές μέρες μετά ξανά ραντεβού να δούμε πως εξελίσσεται.. και μου είπε η γιατρος ότι δεν έχουμε την ανάπτυξη που θα θελαμε..κ δεν ακούσαμε καρδιά..μου βάλε κάτι χοριακες..και 10.000 πήγε πχ 10.900...κ μετά από 3 μέρες πήγα πάλι για υπέρηχο κ μου είπε ότι δεν υπάρχει καρδιά..κ πάμε για αποξεση..Η απορία μου ήταν ότι αυτή η μικρή αύξηση της χοριακης τι σημαίνει? Γιατί αν αυτό παλεύει να ζήσει εγώ δεν μπορώ να κάνω αποξεση..Να μη στα πολύλεω μου είπε ότι αν θέλω να κάνω κ άλλη χοριακη να βγω από την ιδέα αλλά να κανονίζω αποξεση για δική μου ασφάλεια.. έφυγα με τα κλάματα..γιατί μου είπε ότι λόγω φρεσκιας καισαρικής θα μου βάλουν πρώτα χάπι στον κόλπο για συσπάσεις κ μετά θα κανουν επέμβαση.. της έλεγα ότι θηλαζω πως να αφήσω το μωρό..κ τα φάρμακα είναι συμβατά για να θηλάζω μετά το μωρό..κ μου έλεγε αποχή 2 μέρες.. οπότε πήγα σε άλλη γιατρό την επόμενη μέρα..με χοριακη που πάλι ανέβαινε αλλά λίγο... άκουσαμε καρδιά..περιμέναμε...κ τελικά ενώ μεγάλωσε το έμβρυο σταμάτησε η καρδιά.. κ με καθησύχασε ότι μπορώ να γλιτώσω την απόξεση αφού δεν θέλω κ φοβάμαι.. κ έτσι μου ήρθε σιγά σιγά λίγο αίμα...κ ένα βράδυ τα πολλά....ήταν απλά έντονες συσπάσεις περιόδου...λιγος πόνος..ούτε χάπι πήρα γιατί το κρατούσα για τα δύσκολα που φοβόμουν ότι θα έρθουν..

Εσύ πως κρατιεσαι καλε κ δεν πας τόσο καιρό? Λόγω κούρασης κ εμετών δεν έχεις κουράγιο? Η ο γιατρός σου το θεωρεί περιττο? Κανόνισε να έχεις τίποτα δίδυμα αχαχαχχα η κουμπάρα μου είχε πάει 6+2 άκουσε μια καρδιά..κ μετά ξανά αυχενική κ είδαν 4 χέρια κ 4 πόδια..σοκκκ... 

Εγώ πάντως κ στην πρώτη πήγαινα συχνά...κ τώρα εχω πάει σύνολο 5 ή 6 φορές 🤣 κ είμαι 11+3... 

Όσο για τις καισαρικές ήθελα να σου σχολιάσω ότι όλα θα πάνε τέλεια..ξέρω κοπέλα με 6 καισαρικές...κ πιστεύω ότι σίγουρα θα κάνει και 7ο..γιατί είναι ακόμα 35... 

Δεν σου κρύβω ότι σοκαριστηκα λίγο αυτά για τον πλακούντα που λέγατε γιατί κ εγώ καισαρική έκανα.. δεν τα ήξερα τόσα αναλυτικά.. 

Όσο για τον θηλασμό συγκράτησα ότι θηλάζεις ακόμα..αλλά είσαι σε καλο δρόμο αποθηλασμου... Εμενα παλι θηλαζει συνέχεια σαν βρέφος..κ νομίζω θα καταλήξω να θηλάζω δύο ... μπράβο σου που κατάφερες κ θηλασες τόσα χρόνια όλα τα παιδιά σου...

7 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ναι το πρώτο μου είναι .Έχεις πολύ δίκιο σ αυτό που λες .Οι ιστορίες μας είναι για να τις μοιραζόμαστε και για να φεύγει από εμάς αλλά και για να δίνουμε κουράγιο σε όποια περνάει κάτι αντίστοιχο.Είμαστε πολλές και είναι σωτήριες οι ελπίδες που δίνουμε η μια στην άλλη.Το μόνο που καμιά φορά φοβάμαι είναι μην προκαλέσω επιπλέον άγχος σε κάποια κοπέλα γι αυτό συνήθως δεν μοιράζομαι τον αριθμό των ατυχιών που είχα.Δεν θέλω καμία να φοβηθεί μην το πάθει ξανά πχ.Ίσως μόλις πάρω το μωράκι μας στην αγκαλιά μου να το κάνω γιατί πιστεύω θα δώσω πολύ κουράγιο σε κάποιες κοπέλες.

Δυστυχώς δεν βρήκαμε ποτέ την αιτία και να σου πω την αλήθεια το αποδέχτηκα οτι δεν θα την βρούμε ποτέ. Είναι θετικό που βρήκες αυτό με την θρομβοφιλία και το θυροειδή ώστε να ξέρεις την κατάλληλη αγωγή που χρειάζεσαι.Εγώ παίρνω την αγωγή κάπως  εμπειρικά ας πούμε που καλύπτει πολλά και μάλλον γι αυτό καταφέραμε αυτή τη φορά να φτάσουμε εδώ και ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά.Μόνο ο θυροειδής μου προέκυψε ξαφνικά(είναι υπερθυροειδισμός) αλλά το ρυθμίζουμε . Εμπιστεύομαι πολύ το γιατρό μου γιατί με έχει στηρίξει απίστευτα τόσα χρόνια και δεν δίστασε μόνος του να με στείλει σε άλλους γιατρούς για να δούμε μήπως κάτι είναι πέρα από τις δικές του γνώσεις.Και το εκτίμησα πολύ αυτό.

Όσο για αυτό που λες για τη στεναχώρια πιστεύω οτι δεν έχουμε ιδέα πόση δύναμη έχουμε μέσα μας μέχρι να χρειαστεί να περάσουμε μια δύσκολη κατάσταση.Εγώ έλεγα οτι όσο και να κλάψω δεν θα αλλάξει κάτι οπότε σήκωνα το κεφάλι και έλεγα δεν πειράζει θα τα καταφέρουμε. Τώρα μου φαίνεται απίστευτο οτι νιώθω μωρό στην κοιλιά μου .Καλά μην φανταστείτε λίγο πετάρισμα νιώθω αλλά μου δίνει δύναμη.🥰

@Farmakotriftena Ακόμη δεν σου έβγαλαν αποτέλεσμα κορίτσι μου ?Μήπως την έκανες σε πυρηνικό την εξέταση. Γιατί σε απλό μικροβιολογικό την ίδια μέρα βγαίνει κιόλας

Αχ συγκινήθηκα για κάποιο λόγο..τα διαβάζω κ βράδυ.. μπράβο κ στον γιατρό σου που σε στήριξε κ σε παρέπεμψε κ αλλού κ δεν το είδε εγωιστικά.. φαντάζομαι προληπτική αγωγή τύπου αντιπηηκτικες κλπ?

Καλα από αυτήν την οπτική γωνία ότι μπορεί να τρομάξεις κάποια κοπέλα δεν το είχα σκεφτεί.. επειδή εγώ πάντα άκουω τέτοιες ιστορίες από φίλους φίλων να ξέρω να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.. δεν θέλω να είμαι σε σύννεφο.. πχ μια γνωστή μου στον 5ο μήνα της έσπασαν τα νερά γιατί είχε μικρύνει ο τράχηλος κ προφανώς ο γιατρός δεν το είχε δει για να πάρουν τε μετρα τους..σπάνιο μεν ...αλλά έβαζα τη γιατρό συχνά κολπικό υπέρηχο για να μου μετράει σωστά τον τράχηλο...κ έτσι ένιωθα ασφάλεια.. όπως κ για την βιοχημική μου το είχε περιγράψει η κοπέλα που εκανα λέιζερ κ ήξερα τι ειναι...

Πάντως είναι τέλειο συναίσθημα τα πρώτα φτερουγίσματα...να τα απολαύσεις..και πραγματικά "ζηλεύω" τόσο πολύ όσες έχετε πρώτη εγκυμοσύνη..όλα τόσο πρωτόγνωρα..εσύ είσαι πιο μπροστά από το έχω καταλάβει? Το πρώτο μπεμπακι θα είναι τ δικό σου? 

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ειναι τα ζωα μου αργά. Και την χοριακή θελουν 12 ωρες να τη βγάλουν.

Πριν 5λ ήρθαν. 0,2 η tsh. 🤷

Νομίζω καλά είναι εντός ορίων...αλλά ίσως σε παίρνει να μειώσεις το χάπι..άδικα αγχώθηκες.. πολλές ώρες κ αυτοί οι χριστιανοί για μια tsh

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια κ αγόρι καλησπέρα σας...

Καλώς ήρθατε τα καινούργια κορίτσια με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας...

Κατερίνα ,κ δεν θυμάμαι ποια άλλη έκανε την αυχενική...μπράβο κορίτσια όλα καλά... Εμένα η Νιπτ κόστισε με 13 ή16 σύνδρομα δεν θυμάμαι ...νομίζω 13... 560€ 

Εγώ σήμερα βγήκα αρνητική επιτέλους κ ελπίζω σύντομα να υποχωρήσουν τα υπόλοιπα... Βήχα έχω μπούκωμα κ πονοκέφαλο 🤣 (στο τέλος θα φύγει ο πονοκέφαλος κ από συνήθεια τόσο καιρό θα μου λείψει)

Διάβασα τόσα πολλά ,ήθελα να γράψω σε αρκετές κ τελικά δεν θυμάμαι ούτε σε ποιες ούτε τι...😔😔😔😔

Καλή ανάρρωση...για τον βήχα δεν έχει τίποτα να σε βοηθάει συμβατό με εγκυμοσύνη? Εγώ για το μπούκωμα που με κόλλησε η μικρή έβαζα παιδικές οτριβιν

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Μας το έδειξε κιόλας στο μόνιτορ,αλλά εγώ σκέφτομαι πως ίσως να μην ήταν το πουλάκι και να ήταν σκιά😁Και οι κουμπάροι μας στο κοριτσάκι τους,είχαν μάθει στην αυχενική ότι θα κάνουν αγόρι και τελικά στη β επιπέδου είδαν ότι ήταν κορίτσι.Γιατι όχι και εμείς?😁🥰Εν τω μεταξύ προετοιμάζω την κόρη μου,της λέω ότι η μαμα έχει μπέμπη στην κοιλιά και βάζει το αυτακι της η γλυκούλα ❤️

Μα ποσα παλικάρια αυτή η ομάδα..γεμίσαμε τσουτσουνακια.. 

Τελικά δεν είμαι η μονη που έχω κόρη κ λίγο παραπάνω θέλω πάλι κόρη..βέβαια γερά μωράκια.αλλα θα ήθελα μια αδερφή να της δώσω ..να έχουν η μια την άλλη σαν φίλες.. 

Πάντως κ η φίλη μου στην αυχενική αγόρι τους είχαν πει..κ θέλαν πάλι δεύτερο κορίτσι...αλλά αρκέστηκαν στην ιδέα του αγοριού.. κ στην β'επιπεδου την γύρισαν την μπιφτέκα..κ τελικά ήταν κορίτσι...καπως ξενερώνεις στην αρχή γιατί κανείς κάποια όνειρα..

Καλά κάνω εγώ κ περιμένω την γέννα να μάθω τ φύλο.. σίγουρα πράγματα 😂

Πως αντιδράει η μικρή για τον μπέμπη? Άρα ξέρουν να ξεχωρίζουν τη διαφορά φύλου τα δίχρονα? Εμένα λέει νινακι έχει η μαμά... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Αλήθεια ?Είναι λίγο κάπως να στο αλλάζουν μετά .Φυσικά και θέλουμε απλά γερά μωράκια αλλά εντάξει τώρα που μου είπε οτι είναι μπέμπα δεν θέλω να μου το αλλάξει .Έχω μπει σε ροζουλί σύννεφο 😂 Εμένα δεν μου το είπαν στην αυχενική μου το είπε ο γιατρός μου στην 16 εβδομάδα και μάλιστα μου τόνισε οτι δεν λέμε κορίτσι επειδή δεν βλέπουμε πουλάκι.Βλέπουμε καθαρά το γυναικείο σύστημα .Οπότε αν και με έβαλες σε σκέψεις δεν νομίζω χαχα

Άντε να κ μια μπέμπα στην ομάδα!!!! Τι ωραίο αυτό το ροζουλι σύννεφο...εγώ αν κ το έμαθα όταν άκουσα το κλάμα της το φύλο..ήμουν σε ροζουλι σύννεφο για 9 μήνες...κ μου έλεγε ο άντρας μου αν έρθει αγόρι φρόντισε να απογοητευτείς.. βέβαια εκείνη τη στιγμή όταν ακούς το κλάμα το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το φύλο.. μόνο να το πάρεις αγκαλιά.. 

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🥹🙏

Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι! Πήγανε όλα καλά στην αυχενική κ σε όλες τις μετρήσεις! Μου πήραν κ αίμα για PAPP-A κ χοριακή. Από βδομάδα θα τα έχουμε όλα μαζί τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου λέει πως θα είναι τα καλύτερα δυνατά γιατί βγήκαν όλα πολύ καλά! Μας πέδεψε το μπεμπάκι, κουνιόταν συνέχεια κ έκανε τσουλήθρα 🥹🥰 διακόψαμε να μου πάρουν πιέσεις, αίμα, ιστορικό κλπ κ μετά συνεχίσαμε πάλι. 

Επίσης μας είπε ότι είναι μπέμπα🥹🙏 λιώσαμε! Αυτά σε γενικές γραμμές 🥰 πήγαμε βολτίτσα κ για φαγητό μετά, να χαλαρώσω γιατί είχα πεθάνει από το άγχος μου 😇

Υπέροχα τα νέα σου... Έφυγε το πρώτο άγχος κ από σένα...κ φεύγεις κ συ σε ροζ σύννεφο ❤️ 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου συγχαρητήρια !Με το καλό η μπέμπα .Για σένα δεν λέγαμε με την  @Farmakotriftena οτι θα είναι μπέμπα τόσο που σε παίδεψε? Καλά θυμάμαι?

Πολύ ωραία λοιπόν με το καλό τα ευχάριστα νέα και από τις υπόλοιπες αυχενικές κορίτσια !Λίγο έμεινε!

Ευχαριστώ πολύ πολύ 🙏🙏🙏 εύχομαι τέλεια αποτελέσματα σε όλες 🙏❤️

Ναιιι μου το λέγατε, με παιδεύει η μπέμπα όντως. Κ στην εξέταση αρνούνταν πραγματικά το οτιδήποτε. Μόλις πλησίαζε την κεφαλή του υπερήχου ο γιατρός προς τη μία, τσοοοουπ γλιστρούσε προς την άλλη, κουνιόταν συνέχεια🥹🥹🥹🥰🥰🥰🥰

Εύχομαι μόνο καλά νέα να ακούμε❤️

4 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Άντε να κ μια μπέμπα στην ομάδα!!!! Τι ωραίο αυτό το ροζουλι σύννεφο...εγώ αν κ το έμαθα όταν άκουσα το κλάμα της το φύλο..ήμουν σε ροζουλι σύννεφο για 9 μήνες...κ μου έλεγε ο άντρας μου αν έρθει αγόρι φρόντισε να απογοητευτείς.. βέβαια εκείνη τη στιγμή όταν ακούς το κλάμα το τελευταίο που σε νοιάζει είναι το φύλο.. μόνο να το πάρεις αγκαλιά.. 

Υπέροχα τα νέα σου... Έφυγε το πρώτο άγχος κ από σένα...κ φεύγεις κ συ σε ροζ σύννεφο ❤️ 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου! Αγχώθηκα υπέρμετρα αυτό το διάστημα, δεν ξέρω γιατί τόσο. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα πολύ πιο σίγουρη. Ελπίζω να κρατήσει 🥰❤️

Ναιιι ροζ σύννεφο εκτός αν μας σκάσει καμιά έκπληξη και δούμε κάνα μπόμπιρα την άλλη φορά τελικά χαχαχα διάβασα για τις εκπλήξεις που λέτε παραπάνω 😇 

10 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Αλήθεια ?Είναι λίγο κάπως να στο αλλάζουν μετά .Φυσικά και θέλουμε απλά γερά μωράκια αλλά εντάξει τώρα που μου είπε οτι είναι μπέμπα δεν θέλω να μου το αλλάξει .Έχω μπει σε ροζουλί σύννεφο 😂 Εμένα δεν μου το είπαν στην αυχενική μου το είπε ο γιατρός μου στην 16 εβδομάδα και μάλιστα μου τόνισε οτι δεν λέμε κορίτσι επειδή δεν βλέπουμε πουλάκι.Βλέπουμε καθαρά το γυναικείο σύστημα .Οπότε αν και με έβαλες σε σκέψεις δεν νομίζω χαχα

Κ εγώ τώρα που μας είπε μπέμπα δεν θα ήθελα να μου το αλλάξει😇🥹 εννοείται γερό μωράκι θέλουμε, αλλά είχα ήδη ξετρελαθεί με την ιδέα μιας μπέμπας🥹🥹🥹 όπως τα λες🥰

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!

@Eustathiaμπράβο βρε κορίτσι! Ήμουν σίγουρη!!! Συγχαρητήρια!! Οπως λες τωρα πήρες επιτέλους αυτην την μεγάλη ανάσα και νιώθεις ανάλαφρη!

@WomensPower τελευταίος υπέρηχος ηταν τελος της 7ης βδομάδας σημερα ειμαι 12+1. Μακαρι να ελεγα να πηγαινα και γι'αλλον εναν. Αλλα μου ειχε πει πως ο επόμενος θα ειναι η αυχενική. Εκεινη τη στιγμή μου είχε φανει οκ. Όμως μόνο άγχος και στεναχώρια εχω ολο αυτο το διάστημα γιατι δεν ξέρω τι γίνεται. Θα χτυπαει η καρδιά του; Πάντως 2 φτου φτου μακριά. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω εγκυμοσύνη με δίδυμα. Θα ηταν εξαιρετικά επικίνδυνο στην περίπτωση μου. Οσο για τις καισαρικές, η Ελλάδα ειναι πισω και σε αυτο. Κι εγω έχω 2 γνωστε με 6 και η μια μαλιστα ζει σε νησί και η αλλη Πάτρα. Και σε ολες τις γεννες μου στο Ρεα, συνάντησα μαμα με 5κτ. Παρ'ολα αυτα, μας τρομοκρατούν.

Ειμαι σε μια ξενη ομάδα που ειναι για τις πολλές καισαρικές. Εκει η πλειοψηφία ειναι με 6,7,8 και λιγες με 9 καισαρικές . Οι 4, 5 θεωρείται παιχνιδάκι. Αλλα οι περισσότερες ειναι Αμερικανίδες και κάποιες Αυστραλέζες και Νοτιοαφρικανές. Φοβάμαι και ο εμβρυολογος μην αρχίσει να μου λέει διάφορα κ με φοβίσει. Δεν το αντέχω. Ο γυναικολόγος που βρήκα σε αυτήν την εγκυμοσύνη, με υποστηρίζει πλήρως πάντως και αυτο που δίνει δύναμη. Έχει ξεγεννησει γυναικες με 5κ.τ.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

7 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Όσο για τον θηλασμό συγκράτησα ότι θηλάζεις ακόμα..αλλά είσαι σε καλο δρόμο αποθηλασμου... Εμενα παλι θηλαζει συνέχεια σαν βρέφος..κ νομίζω θα καταλήξω να θηλάζω δύο ... μπράβο σου που κατάφερες κ θηλασες τόσα χρόνια όλα τα παιδιά σου...

Αχ συγκινήθηκα για κάποιο λόγο..τα διαβάζω κ βράδυ.. μπράβο κ στον γιατρό σου που σε στήριξε κ σε παρέπεμψε κ αλλού κ δεν το είδε εγωιστικά.. φαντάζομαι προληπτική αγωγή τύπου αντιπηηκτικες κλπ?

Καλα από αυτήν την οπτική γωνία ότι μπορεί να τρομάξεις κάποια κοπέλα δεν το είχα σκεφτεί.. επειδή εγώ πάντα άκουω τέτοιες ιστορίες από φίλους φίλων να ξέρω να είμαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.. δεν θέλω να είμαι σε σύννεφο.. πχ μια γνωστή μου στον 5ο μήνα της έσπασαν τα νερά γιατί είχε μικρύνει ο τράχηλος κ προφανώς ο γιατρός δεν το είχε δει για να πάρουν τε μετρα τους..σπάνιο μεν ...αλλά έβαζα τη γιατρό συχνά κολπικό υπέρηχο για να μου μετράει σωστά τον τράχηλο...κ έτσι ένιωθα ασφάλεια.. όπως κ για την βιοχημική μου το είχε περιγράψει η κοπέλα που εκανα λέιζερ κ ήξερα τι ειναι...

Πάντως είναι τέλειο συναίσθημα τα πρώτα φτερουγίσματα...να τα απολαύσεις..και πραγματικά "ζηλεύω" τόσο πολύ όσες έχετε πρώτη εγκυμοσύνη..όλα τόσο πρωτόγνωρα..εσύ είσαι πιο μπροστά από το έχω καταλάβει? Το πρώτο μπεμπακι θα είναι τ δικό σου? 

Νομίζω καλά είναι εντός ορίων...αλλά ίσως σε παίρνει να μειώσεις το χάπι..άδικα αγχώθηκες.. πολλές ώρες κ αυτοί οι χριστιανοί για μια tsh

Καλή ανάρρωση...για τον βήχα δεν έχει τίποτα να σε βοηθάει συμβατό με εγκυμοσύνη? Εγώ για το μπούκωμα που με κόλλησε η μικρή έβαζα παιδικές οτριβιν

Μα ποσα παλικάρια αυτή η ομάδα..γεμίσαμε τσουτσουνακια.. 

Τελικά δεν είμαι η μονη που έχω κόρη κ λίγο παραπάνω θέλω πάλι κόρη..βέβαια γερά μωράκια.αλλα θα ήθελα μια αδερφή να της δώσω ..να έχουν η μια την άλλη σαν φίλες.. 

Πάντως κ η φίλη μου στην αυχενική αγόρι τους είχαν πει..κ θέλαν πάλι δεύτερο κορίτσι...αλλά αρκέστηκαν στην ιδέα του αγοριού.. κ στην β'επιπεδου την γύρισαν την μπιφτέκα..κ τελικά ήταν κορίτσι...καπως ξενερώνεις στην αρχή γιατί κανείς κάποια όνειρα..

Καλά κάνω εγώ κ περιμένω την γέννα να μάθω τ φύλο.. σίγουρα πράγματα 😂

Πως αντιδράει η μικρή για τον μπέμπη? Άρα ξέρουν να ξεχωρίζουν τη διαφορά φύλου τα δίχρονα? Εμένα λέει νινακι έχει η μαμά... 

Καλημέρα! Της λέω ότι η μαμά έχει μπεμπακι/μπέμπη/νινι στην κοιλίτσα,οπότε δεν πιστεύω πως ξεχωρίζει το φύλο.Εχει πλάκα πάντως γιατί παίρνει το πλαστικο στηθοσκοπιο που της πήραμε,το βάζει στην κοιλιά και κάνει πως τον ακούει🤣Της λέω " έλα έλα να ακούσεις το μπέμπη" και τρέχει❤️

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

@Eustathia τι υπέροχα νέα!!!με το καλό να κρατήσετε την μπεμπουλα σας αγκαλιά!!

Και μένα που κοντεύει τα δύο η μικρή δεν αντιλαμβάνεται ακόμα τι έχω στην κοιλιά μ της λεω ότι η μαμά έχει μωράκι κ πως θα χει παρεούλα αλλά εκείνη επειδή βλέπει τις μελανιτσες απο τις ενέσεις στην κοιλιά μ λέει μαμά μιμι κ με φιλάει🥹

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...