Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , WomensPower είπε:

Ναι είμαστε πολλές που περάσαμε τα δύσκολα..κ τώρα πρώτα ο Θεός θα μας ανταμείψει με τα μωράκια μας! 

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε κ τις δύσκολες στιγμές ώστε όταν κοπέλες με αντίστοιχες περιπτώσεις τα διαβάζουν κ βλέπουν ότι τελικά το ουράνιο τόξου πάντα βγαίνει..να παίρνουν κ αυτές κουράγιο! 

Εσένα πρώτο σου μωράκι αν θυμάμαι καλά? 

Εμενα κ η κόρη μου είναι rainbow baby ♥️ μιας κ είχα μια βιοχημική...βέβαια όσο περίεργο κ αν ακούγεται ενώ ήταν πρώτη εγκυμοσύνη δεν στεναχωρέθηκα τόσο όσο στην παλινδρομη που είχα ήδη ένα γερό μωρό... Κ επίσης είχε προκύψει κατά λάθος. Ίσως φταιει ότι έμεινα καπάκι έγκυος στην κόρη μου μέχρι να το συνειδητοποιησω? Δεν πρόλαβα να το δω στον υπέρηχο? Έμεινα αμέσως έγκυος κ στάθηκα στο γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον γόνιμοι?κ όντως ήρθε η κόρη μου αμέσως... ευτυχώς είχα προλάβει να πάω σε αιματολογο κ μου βρήκε ότι είμαι ετεροζυγη σε 3 γονιδιακές μεταλλάξεις Θρομβοφιλιας κ είχα ξεκινήσει με σαλοσπιρ κ στην συνέχεια ενέσεις..

Τώρα στην παλινδρόμηση όσο ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας το θετικό τέστ τόσο σοκ παθαμε όταν μου είπαν ότι δεν πάει κάτι καλά στην ανάπτυξη.. τελικά όπως είπε κ μια κοπέλα εδώ στην ομάδα φαινόταν από την 7η εβδομάδα.. άλλαξα γιατρό για άλλη γνώμη..ακούσαμε καρδιά..μεγάλωσε το καημένο μου αλλά σταμάτησε η καρδιά 9η εβδ. η παλιά μου γυναικολόγος είχε πει τότε ότι μπορεί να είναι κ από θυρεοειδή.. η δεύτερη που είχα πάει είχε πει χρωμοσιμικη ανωμαλία κ το κόβει για βαρύ ντάουν.. ότι ο θυρεοειδής μου ήταν 4.2 κ δεν είναι τραγικός ώστε να προκαλέσει αποβολή..

Προτίμησα να αποβάλλω σπίτι παρά να κανω αποξεση..ήμουν κ από καισαρική κ φοβήθηκα μην επιβαρυνθεί η μήτρα μου.. επίσης το μωρό μου δεν έχει μείνει μακρυα μου πολλές ωρες..οπότε δεν δώσαμε το έμβρυο για εξετασεις.. βέβαια δεν ξέρω κ τι νόημα θα είχε..αν ήταν ντάουν τι θα άλλαζε..αν ήταν από τον θυρεοειδή πάλι δεν θ άλλαζε κάτι αφού πλέον το είχα στο νου μου να το ρυθμίσω.. 

Ναι το πρώτο μου είναι .Έχεις πολύ δίκιο σ αυτό που λες .Οι ιστορίες μας είναι για να τις μοιραζόμαστε και για να φεύγει από εμάς αλλά και για να δίνουμε κουράγιο σε όποια περνάει κάτι αντίστοιχο.Είμαστε πολλές και είναι σωτήριες οι ελπίδες που δίνουμε η μια στην άλλη.Το μόνο που καμιά φορά φοβάμαι είναι μην προκαλέσω επιπλέον άγχος σε κάποια κοπέλα γι αυτό συνήθως δεν μοιράζομαι τον αριθμό των ατυχιών που είχα.Δεν θέλω καμία να φοβηθεί μην το πάθει ξανά πχ.Ίσως μόλις πάρω το μωράκι μας στην αγκαλιά μου να το κάνω γιατί πιστεύω θα δώσω πολύ κουράγιο σε κάποιες κοπέλες.

Δυστυχώς δεν βρήκαμε ποτέ την αιτία και να σου πω την αλήθεια το αποδέχτηκα οτι δεν θα την βρούμε ποτέ. Είναι θετικό που βρήκες αυτό με την θρομβοφιλία και το θυροειδή ώστε να ξέρεις την κατάλληλη αγωγή που χρειάζεσαι.Εγώ παίρνω την αγωγή κάπως  εμπειρικά ας πούμε που καλύπτει πολλά και μάλλον γι αυτό καταφέραμε αυτή τη φορά να φτάσουμε εδώ και ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά.Μόνο ο θυροειδής μου προέκυψε ξαφνικά(είναι υπερθυροειδισμός) αλλά το ρυθμίζουμε . Εμπιστεύομαι πολύ το γιατρό μου γιατί με έχει στηρίξει απίστευτα τόσα χρόνια και δεν δίστασε μόνος του να με στείλει σε άλλους γιατρούς για να δούμε μήπως κάτι είναι πέρα από τις δικές του γνώσεις.Και το εκτίμησα πολύ αυτό.

Όσο για αυτό που λες για τη στεναχώρια πιστεύω οτι δεν έχουμε ιδέα πόση δύναμη έχουμε μέσα μας μέχρι να χρειαστεί να περάσουμε μια δύσκολη κατάσταση.Εγώ έλεγα οτι όσο και να κλάψω δεν θα αλλάξει κάτι οπότε σήκωνα το κεφάλι και έλεγα δεν πειράζει θα τα καταφέρουμε. Τώρα μου φαίνεται απίστευτο οτι νιώθω μωρό στην κοιλιά μου .Καλά μην φανταστείτε λίγο πετάρισμα νιώθω αλλά μου δίνει δύναμη.🥰

@Farmakotriftena Ακόμη δεν σου έβγαλαν αποτέλεσμα κορίτσι μου ?Μήπως την έκανες σε πυρηνικό την εξέταση. Γιατί σε απλό μικροβιολογικό την ίδια μέρα βγαίνει κιόλας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Angel-11 είπε:

Ναι το πρώτο μου είναι .Έχεις πολύ δίκιο σ αυτό που λες .Οι ιστορίες μας είναι για να τις μοιραζόμαστε και για να φεύγει από εμάς αλλά και για να δίνουμε κουράγιο σε όποια περνάει κάτι αντίστοιχο.Είμαστε πολλές και είναι σωτήριες οι ελπίδες που δίνουμε η μια στην άλλη.Το μόνο που καμιά φορά φοβάμαι είναι μην προκαλέσω επιπλέον άγχος σε κάποια κοπέλα γι αυτό συνήθως δεν μοιράζομαι τον αριθμό των ατυχιών που είχα.Δεν θέλω καμία να φοβηθεί μην το πάθει ξανά πχ.Ίσως μόλις πάρω το μωράκι μας στην αγκαλιά μου να το κάνω γιατί πιστεύω θα δώσω πολύ κουράγιο σε κάποιες κοπέλες.

Δυστυχώς δεν βρήκαμε ποτέ την αιτία και να σου πω την αλήθεια το αποδέχτηκα οτι δεν θα την βρούμε ποτέ. Είναι θετικό που βρήκες αυτό με την θρομβοφιλία και το θυροειδή ώστε να ξέρεις την κατάλληλη αγωγή που χρειάζεσαι.Εγώ παίρνω την αγωγή κάπως  εμπειρικά ας πούμε που καλύπτει πολλά και μάλλον γι αυτό καταφέραμε αυτή τη φορά να φτάσουμε εδώ και ευτυχώς όλα πάνε πολύ καλά.Μόνο ο θυροειδής μου προέκυψε ξαφνικά(είναι υπερθυροειδισμός) αλλά το ρυθμίζουμε . Εμπιστεύομαι πολύ το γιατρό μου γιατί με έχει στηρίξει απίστευτα τόσα χρόνια και δεν δίστασε μόνος του να με στείλει σε άλλους γιατρούς για να δούμε μήπως κάτι είναι πέρα από τις δικές του γνώσεις.Και το εκτίμησα πολύ αυτό.

Όσο για αυτό που λες για τη στεναχώρια πιστεύω οτι δεν έχουμε ιδέα πόση δύναμη έχουμε μέσα μας μέχρι να χρειαστεί να περάσουμε μια δύσκολη κατάσταση.Εγώ έλεγα οτι όσο και να κλάψω δεν θα αλλάξει κάτι οπότε σήκωνα το κεφάλι και έλεγα δεν πειράζει θα τα καταφέρουμε. Τώρα μου φαίνεται απίστευτο οτι νιώθω μωρό στην κοιλιά μου .Καλά μην φανταστείτε λίγο πετάρισμα νιώθω αλλά μου δίνει δύναμη.🥰

@Farmakotriftena Ακόμη δεν σου έβγαλαν αποτέλεσμα κορίτσι μου ?Μήπως την έκανες σε πυρηνικό την εξέταση. Γιατί σε απλό μικροβιολογικό την ίδια μέρα βγαίνει κιόλας

Ειναι τα ζωα μου αργά. Και την χοριακή θελουν 12 ωρες να τη βγάλουν.

Πριν 5λ ήρθαν. 0,2 η tsh. 🤷

yplDp3.png

Κορίτσια κ αγόρι καλησπέρα σας...

Καλώς ήρθατε τα καινούργια κορίτσια με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας...

Κατερίνα ,κ δεν θυμάμαι ποια άλλη έκανε την αυχενική...μπράβο κορίτσια όλα καλά... Εμένα η Νιπτ κόστισε με 13 ή16 σύνδρομα δεν θυμάμαι ...νομίζω 13... 560€ 

Εγώ σήμερα βγήκα αρνητική επιτέλους κ ελπίζω σύντομα να υποχωρήσουν τα υπόλοιπα... Βήχα έχω μπούκωμα κ πονοκέφαλο 🤣 (στο τέλος θα φύγει ο πονοκέφαλος κ από συνήθεια τόσο καιρό θα μου λείψει)

Διάβασα τόσα πολλά ,ήθελα να γράψω σε αρκετές κ τελικά δεν θυμάμαι ούτε σε ποιες ούτε τι...😔😔😔😔

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 ώρα πρίν, WomensPower είπε:

Ναι είμαστε πολλές που περάσαμε τα δύσκολα..κ τώρα πρώτα ο Θεός θα μας ανταμείψει με τα μωράκια μας! 

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε κ τις δύσκολες στιγμές ώστε όταν κοπέλες με αντίστοιχες περιπτώσεις τα διαβάζουν κ βλέπουν ότι τελικά το ουράνιο τόξου πάντα βγαίνει..να παίρνουν κ αυτές κουράγιο! 

Εσένα πρώτο σου μωράκι αν θυμάμαι καλά? 

Εμενα κ η κόρη μου είναι rainbow baby ♥️ μιας κ είχα μια βιοχημική...βέβαια όσο περίεργο κ αν ακούγεται ενώ ήταν πρώτη εγκυμοσύνη δεν στεναχωρέθηκα τόσο όσο στην παλινδρομη που είχα ήδη ένα γερό μωρό... Κ επίσης είχε προκύψει κατά λάθος. Ίσως φταιει ότι έμεινα καπάκι έγκυος στην κόρη μου μέχρι να το συνειδητοποιησω? Δεν πρόλαβα να το δω στον υπέρηχο? Έμεινα αμέσως έγκυος κ στάθηκα στο γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον γόνιμοι?κ όντως ήρθε η κόρη μου αμέσως... ευτυχώς είχα προλάβει να πάω σε αιματολογο κ μου βρήκε ότι είμαι ετεροζυγη σε 3 γονιδιακές μεταλλάξεις Θρομβοφιλιας κ είχα ξεκινήσει με σαλοσπιρ κ στην συνέχεια ενέσεις..

Τώρα στην παλινδρόμηση όσο ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας το θετικό τέστ τόσο σοκ παθαμε όταν μου είπαν ότι δεν πάει κάτι καλά στην ανάπτυξη.. τελικά όπως είπε κ μια κοπέλα εδώ στην ομάδα φαινόταν από την 7η εβδομάδα.. άλλαξα γιατρό για άλλη γνώμη..ακούσαμε καρδιά..μεγάλωσε το καημένο μου αλλά σταμάτησε η καρδιά 9η εβδ. η παλιά μου γυναικολόγος είχε πει τότε ότι μπορεί να είναι κ από θυρεοειδή.. η δεύτερη που είχα πάει είχε πει χρωμοσιμικη ανωμαλία κ το κόβει για βαρύ ντάουν.. ότι ο θυρεοειδής μου ήταν 4.2 κ δεν είναι τραγικός ώστε να προκαλέσει αποβολή..

Προτίμησα να αποβάλλω σπίτι παρά να κανω αποξεση..ήμουν κ από καισαρική κ φοβήθηκα μην επιβαρυνθεί η μήτρα μου.. επίσης το μωρό μου δεν έχει μείνει μακρυα μου πολλές ωρες..οπότε δεν δώσαμε το έμβρυο για εξετασεις.. βέβαια δεν ξέρω κ τι νόημα θα είχε..αν ήταν ντάουν τι θα άλλαζε..αν ήταν από τον θυρεοειδή πάλι δεν θ άλλαζε κάτι αφού πλέον το είχα στο νου μου να το ρυθμίσω.. 

Με το καλό και το δικό σου ουράνιο τόξο στην αγκαλιά σου...εσένα σε συγκράτησα γιατί περιμένεις 5ο..δύο κόρες κ δύο γιους έτσι? Δεν ρωτάω τι θα ήθελες γιατί εσύ τα έχεις ισοποσα τα φύλα 🤪

Πόσο θυροειδή είχες στην παλινδρομη? Εσύ απ ότι κατάλαβα έχεις μόνο στην εγκυμοσύνη έτσι? Σου προέκυψε δλδ τώρα στις τελευταίες.. γιατί εγώ κ όταν απέβαλα συνέχισα να παίρνω χάπι.. 

Όσο για τον διαβήτη κύησης δεν ήξερα ότι όσο πιο μεγάλη ηλικία τοσο αυξάνεται η πιθανότητα .. απίστευτο..σήμερα έκανα πάλι νηστείας..να δούμε τι θα δείξει 🤣

Μπράβο με τοσα παιδιά κ εμετούς που προσέχεις κ τη διατροφή.. 

Αχ τι ωραία που έχετε σήμερα αυχενική!!! Όλα να πάνε τέλεια... Θα δείτε κ το φύλο? Νομίζω είχες πει κάτι για gender reveal εσύ ή μπερδευομαι με άλλη? 

Συγχαρητήρια για την αυχενική.. τουλάχιστον το πρωτο άγχος έφυγε!!! Είδατε φύλο? Όταν είναι καλά τα αποτελεσματα δεν στο προτείνουν πιστεύω κυρίως λόγω κόστους..βέβαια εκεί που πας να υπογράψεις λένε ότι σε ενημέρωσαν για το τι προσφέρει το νιπτ..αν θυμάμαι καλά... 

Εμένα στην κόρη μου τελικές πιθανότητες για ντάουν ήταν 1/18000 ...δλδ τώρα που θα κανω θα μου κακοφανει οποιαδήποτε αποτελέσμα...ο εμβρυολογος μας τότε μας είπε ότι δεν χρειάζεται νιπτ γιατί εχω πολύ καλά αποτελέσματα.είπε απλά ότι αν ήμασταν φίλοι του κ περίσσευε η 600αρου θα μας  συνιστούσε να το κάνουμε.. 

Συγχαρητήρια...τώρα ξανά βλέπω ποια άλλη  κοπέλα είχε κάνει ήδη αυχενική..γιατί με τόσα που διάβασα τα έχασα... Με το καλό οπότε το αγοράκι σας!!! Νομίζω είναι το πρώτο εδώ στην ομάδα που διαβάζω για φύλο? 

Ώπα κ άλλος παλικαρος στην ομάδα !!! Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα...άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες 

Πωω πόλη δύσκολοι οι εμετοί..7 εμετοί σε μια μέρα? Εγώ μετρημένους έχω κάνει...κ με χάλασαν ως εκεί που δεν πάει...προσπάθησε αραιά αραιά να βάζει κάτι στο στόμα σου για να μην αφυδατωθείς..ευτυχώς μόνο αναγουλες έχω..με ανακουφίζουν οι Χολς, κουφετακια μεντος, κάτι πράσινες καραμέλες λιντλ...κ μαστιχονερο με τζίντζερ κ λεμόνι..είναι ένα που έχει το μπουκάλι πάνω H2O... Μήπως κ σε βοηθήσει κάτι..

Όσο γιατί την απόσταση με την αυχενική δύσκολο με τους εμετούς 1.5 ώρα απόσταση..

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Δεν ξέρω,εμείς κάναμε πριν μια εβδομάδα την αυχενική.Αγορακι τελικά,ο άντρας μου ξετρελαθηκε!Ίσως στη β επιπέδου μας κάνει την έκπληξη και μας βγει τελικά κορίτσι 😁🥰 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Άρα δικαιολογημένες οι ταχυκαρδίες σου .Δεν είναι τραγικά χαμηλό βέβαια αλλά ίσως πρέπει να ελαττωθεί κάπως  το χάπι σου.Μπράβο πάντως που ενεργείς άμεσα και το έψαξες αμέσως.

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Δεν ξέρω,εμείς κάναμε πριν μια εβδομάδα την αυχενική.Αγορακι τελικά,ο άντρας μου ξετρελαθηκε!Ίσως στη β επιπέδου μας κάνει την έκπληξη και μας βγει τελικά κορίτσι 😁🥰 

Ε δεν νομίζω για να σας το είπε στην αυχενική θα σας έδειξε καθαρά τα προσόντα του ο μικρός κύριος 😂

• Χαχα 2

πρίν από 54 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κ  η εξάντληση Κ οι ζαλάδες αν φτιάξεις την δόση του χαπιού θα νιώσεις πολύ καλητερα σίγουρα σε έχει επηρεάσει πολύ το χάπι. 

πρίν από 35 λεπτά , Angel-11 είπε:

Άρα δικαιολογημένες οι ταχυκαρδίες σου .Δεν είναι τραγικά χαμηλό βέβαια αλλά ίσως πρέπει να ελαττωθεί κάπως  το χάπι σου.Μπράβο πάντως που ενεργείς άμεσα και το έψαξες αμέσως.

Ε δεν νομίζω για να σας το είπε στην αυχενική θα σας έδειξε καθαρά τα προσόντα του ο μικρός κύριος 😂

Μας το έδειξε κιόλας στο μόνιτορ,αλλά εγώ σκέφτομαι πως ίσως να μην ήταν το πουλάκι και να ήταν σκιά😁Και οι κουμπάροι μας στο κοριτσάκι τους,είχαν μάθει στην αυχενική ότι θα κάνουν αγόρι και τελικά στη β επιπέδου είδαν ότι ήταν κορίτσι.Γιατι όχι και εμείς?😁🥰Εν τω μεταξύ προετοιμάζω την κόρη μου,της λέω ότι η μαμα έχει μπέμπη στην κοιλιά και βάζει το αυτακι της η γλυκούλα ❤️

• Μου αρέσει 4

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις απαντήσεις σας!!! Ήσασταν πολλές και δεν το περίμενα! Είμαι 34 (με εξωσωματική), νόμιζα ότι από τα 30+ κάνουν όλες nipt ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της αυχενικής… από τη στιγμή που μου είπε ότι όλα είναι τέλεια ίσως γι αυτό δεν χρειάζεται, αλλά έχω γνωστές που έκαναν λέω εμένα γιατί δε μου λέει 😝και δεν είχα πρόβλημα να δώσω κάποια χρήματα για να ξέρω ότι το μωράκι μου είναι εντάξει. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Κ  η εξάντληση Κ οι ζαλάδες αν φτιάξεις την δόση του χαπιού θα νιώσεις πολύ καλητερα σίγουρα σε έχει επηρεάσει πολύ το χάπι. 

Ειδικά οι ταχυκαρδιες μου... Θα το μειώσω τώρα..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μας το έδειξε κιό εγώ σκέφτομαι πως ίσως να μην ήταν το πουλάκι και να ήταν σκιά😁Και οι κουμπάροι μας στο κοριτσάκι τους,είχαν μάθει στην αυχενική ότι θα κάνουν αγόρι και τελικά στη β επιπέδου είδαν ότι ήταν κορίτσι.Γιατι όχι και εμείς?😁🥰Εν τω μεταξύ προετοιμάζω την κόρη μου,της λέω ότι η μαμα έχει μπέμπη στην κοιλιά και βάζει το αυτακι της η γλυκούλα ❤️

Αλήθεια ?Είναι λίγο κάπως να στο αλλάζουν μετά .Φυσικά και θέλουμε απλά γερά μωράκια αλλά εντάξει τώρα που μου είπε οτι είναι μπέμπα δεν θέλω να μου το αλλάξει .Έχω μπει σε ροζουλί σύννεφο 😂 Εμένα δεν μου το είπαν στην αυχενική μου το είπε ο γιατρός μου στην 16 εβδομάδα και μάλιστα μου τόνισε οτι δεν λέμε κορίτσι επειδή δεν βλέπουμε πουλάκι.Βλέπουμε καθαρά το γυναικείο σύστημα .Οπότε αν και με έβαλες σε σκέψεις δεν νομίζω χαχα

• Λουλούδια 1

πρίν από 4 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αλήθεια ?Είναι λίγο κάπως να στο αλλάζουν μετά .Φυσικά και θέλουμε απλά γερά μωράκια αλλά εντάξει τώρα που μου είπε οτι είναι μπέμπα δεν θέλω να μου το αλλάξει .Έχω μπει σε ροζουλί σύννεφο 😂 Εμένα δεν μου το είπαν στην αυχενική μου το είπε ο γιατρός μου στην 16 εβδομάδα και μάλιστα μου τόνισε οτι δεν λέμε κορίτσι επειδή δεν βλέπουμε πουλάκι.Βλέπουμε καθαρά το γυναικείο σύστημα .Οπότε αν και με έβαλες σε σκέψεις δεν νομίζω χαχα

Κοριτσάκι θα κάνεις? Τι τέλειο ❤️ Έχω μια κορούλα δύο χρονών και είναι μια γλύκα ❤️

Εννοείται πως πρώτα μας ενδιαφέρει να είναι υγιή τα μωράκια μας,απλά και εγώ κοριτσάκι ήθελα,να της φοράω τα ροζ και τα λιλά ρουχαλακια που έχω κρατήσει απο την μικρή μου. Αλλά δεν πειράζει,γερό να ναι το αγοράκι μου και θα του πάρω φορμακια με ζωάκια😁 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κοριτσάκι θα κάνεις? Τι τέλειο ❤️ Έχω μια κορούλα δύο χρονών και είναι μια γλύκα ❤️

Εννοείται πως πρώτα μας ενδιαφέρει να είναι υγιή τα μωράκια μας,απλά και εγώ κοριτσάκι ήθελα,να της φοράω τα ροζ και τα λιλά ρουχαλακια που έχω κρατήσει απο την μικρή μου. Αλλά δεν πειράζει,γερό να ναι το αγοράκι μου και θα του πάρω φορμακια με ζωάκια😁 

Τα αγοράκια μου βγάζουν οτι είναι πιο αγαπούληδες .Βέβαια εγώ κρίνω  από τα ανίψια μου που τα κορίτσια είναι μικρές ντίβες και τα αγοράκια φουλ αγαπούληδες και χαδιάρηδες .😂Αν με έβαζες να διαλέξω θα έλεγα οτι θέλω αγόρι αλλά για κάποιο λόγο κάπως περίμενα οτι θα είναι κορίτσι και μόλις το επιβεβαιώσαμε ένιωσα οτι μια μπέμπα μας χρειαζόταν τελικά.

Τι ωραίο όμως που η μικρή θα προσέχει τον αδερφούλη της ! Μέχρι να μεγαλώσει βέβαια και να την βασανίζει 😂

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα ομάδα 🥹🙏

Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι! Πήγανε όλα καλά στην αυχενική κ σε όλες τις μετρήσεις! Μου πήραν κ αίμα για PAPP-A κ χοριακή. Από βδομάδα θα τα έχουμε όλα μαζί τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου λέει πως θα είναι τα καλύτερα δυνατά γιατί βγήκαν όλα πολύ καλά! Μας πέδεψε το μπεμπάκι, κουνιόταν συνέχεια κ έκανε τσουλήθρα 🥹🥰 διακόψαμε να μου πάρουν πιέσεις, αίμα, ιστορικό κλπ κ μετά συνεχίσαμε πάλι. 

Επίσης μας είπε ότι είναι μπέμπα🥹🙏 λιώσαμε! Αυτά σε γενικές γραμμές 🥰 πήγαμε βολτίτσα κ για φαγητό μετά, να χαλαρώσω γιατί είχα πεθάνει από το άγχος μου 😇

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα 🥹🙏

Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι! Πήγανε όλα καλά στην αυχενική κ σε όλες τις μετρήσεις! Μου πήραν κ αίμα για PAPP-A κ χοριακή. Από βδομάδα θα τα έχουμε όλα μαζί τα αποτελέσματα αλλά ο γιατρός μου λέει πως θα είναι τα καλύτερα δυνατά γιατί βγήκαν όλα πολύ καλά! Μας πέδεψε το μπεμπάκι, κουνιόταν συνέχεια κ έκανε τσουλήθρα 🥹🥰 διακόψαμε να μου πάρουν πιέσεις, αίμα, ιστορικό κλπ κ μετά συνεχίσαμε πάλι. 

Επίσης μας είπε ότι είναι μπέμπα🥹🙏 λιώσαμε! Αυτά σε γενικές γραμμές 🥰 πήγαμε βολτίτσα κ για φαγητό μετά, να χαλαρώσω γιατί είχα πεθάνει από το άγχος μου 😇

Τι ωραία νέα κορίτσι μου συγχαρητήρια !Με το καλό η μπέμπα .Για σένα δεν λέγαμε με την  @Farmakotriftena οτι θα είναι μπέμπα τόσο που σε παίδεψε? Καλά θυμάμαι?

Πολύ ωραία λοιπόν με το καλό τα ευχάριστα νέα και από τις υπόλοιπες αυχενικές κορίτσια !Λίγο έμεινε!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...