Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους! Πολύ χαίρομαι για τα νέα του μπαμπά της παρέας! 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ❤️🙏 εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες 🙏

Είμαι στη δουλειά, θέλω να φύγω νωρίτερα να προλάβω, να ξεκουραστώ λίγο, να καθαρίσει το μυαλό μου. Έχω πολύ άγχος δεν μπορείτε να φανταστείτε. 

Εν τω μεταξύ ξύπνησα 5 κ μιση για να πάω προς νερού μου (αυξήθηκε η συχνότητα 🙊) κ ξύπνησα με αγωνία κ χαρά ότι θα δούμε το μωράκι σήμερα 🥰😇 απλά έχω πολύ άγχος, φοβάμαι μη φύγω στενοχωρημένη. 

Καλώς ήρθατε τα νέα μέλη! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά μωράκια σε ολους μας❤️

Btw πώς είστε σήμερα? 3η μέρα πονοκέφαλος εγώ, το πρωί λίγη ναυτία κ πονάκια αρκετά. Επίσης τη νύχτα είδα πάλι λίγο μπεζ/προς καφέ ανοιχτό. 

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια! Καινούργια στην ομαδούλα σας! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την αυχενική διαφάνεια όπου μου είπε ο γιατρός ότι είναι όλα πολύ καλά! Το ποσό ηρέμησα δεν λέγεται.. αλλά αγχώνομαι γιατί το επόμενο ραντεβού είναι αρχές Φεβρουαρίου και νιώθω ότι είναι πολυυυ μακριά ουφ! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έκανε το nipt test γιατί δεν μου είπε κάτι και λέω μήπως πρέπει να το κάνουμε όλες τελικά; 
Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά και να κρατήσουμε όλες στη αγκαλιτσα μας τα μικρακια μας φέτος το καλοκαίρι 🌈💕

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Arielaki90 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καινούργια στην ομαδούλα σας! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την αυχενική διαφάνεια όπου μου είπε ο γιατρός ότι είναι όλα πολύ καλά! Το ποσό ηρέμησα δεν λέγεται.. αλλά αγχώνομαι γιατί το επόμενο ραντεβού είναι αρχές Φεβρουαρίου και νιώθω ότι είναι πολυυυ μακριά ουφ! Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς έκανε το nipt test γιατί δεν μου είπε κάτι και λέω μήπως πρέπει να το κάνουμε όλες τελικά; 
Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά και να κρατήσουμε όλες στη αγκαλιτσα μας τα μικρακια μας φέτος το καλοκαίρι 🌈💕

Καλημέρα και συγχαρητήρια!Και εγώ πριν μια βδομάδα έκανα και πήγαν ολα καλά τόσο στην αυχενική όσο και στην papp-a,γι αυτό και ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω.Ειδατε φύλο? Εμείς θα κάνουμε αγοράκι 😊 

• Μου αρέσει 4

Καλησπέρα σας κορίτσια. ...όμορφες εγκυουλες διαβάζω τα νέα σας ....νομίζω ότι σιγά σιγά περνάει ο καιρός ...εμείς κλείσαμε 22.1την αυχενική ..σήμερα νιώθω φουλ κόπωση ....πήρα πίεση κ μέτρησα ζάχαρο όλα καλά ...μπήκα 10η εβδομάδα ..αύριο έχουμε τραπέζι στην οικογένεια του συζύγου ...συνεχίζω άδεια από τη δουλειά . .οπότε θα είμαι χαλαρά ...να ρωτήσω κάτι ;;;λέτε τώρα που ξεκινάνε τα σχολεία ...να πω στη Διευθύντρια να με ενημερώνει για τυχον 

Καλημέρα σε όλες κοριτσια!

Καλα αποτέλεσματα να ακούμε όλες μας πώς είστε ;;;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα σήμερα στο γιατρό να δούμε το μωράκι και είπε ότι είναι όλα καλά με την αυχενική! Μου είπε να κάνω και την Nipt για να είμαστε 100% για τυχόν σύνδρομα γιατί είμαι 35ετων.Επισης μάλλον είναι αγοράκι ♥️

• Μου αρέσει 5
  • Λουλούδια 1

2 ώρες πρίν, Arielaki90 είπε:

Συγχαρητήρια υπεροχα νέα κορίτσι μου !

Με το καλό και καλή τελειομηνη εγκυμοσυνη εύχομαι !

Στο 1ο μας κοριτσάκι δεν μας είπαν να κάνουμε νιπτ το 2019 η αυχενική και η papp a είχαν βγει οκ 

Τώρα δεν ξέρω ακόμα γιατί αυχενική θα έχω 21.1

Just now, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήγα σήμερα στο γιατρό να δούμε το μωράκι και είπε ότι είναι όλα καλά με την αυχενική! Μου είπε να κάνω και την Nipt για να είμαστε 100% για τυχόν σύνδρομα γιατί είμαι 35ετων.Επισης μάλλον είναι αγοράκι ♥️

Μπράβο Κατερίνα μου .... συγχαρητήρια ωραία νέα ....και εγώ 35ειμαι ...αναμένω το ραντεβού μας 21.1

• Μου αρέσει 2

@Arielaki90 καλώς ήρθες στην παρέα μας!!αν είναι όλα καλά με την αυχενική και την pap a σου λογικά δεν θα σου ζητηθεί να κάνεις κ nipt.

Ανυπομονώ και εγώ για την αυχενική κατά τ άλλα είμαι μια χαρά αποτελείωσα ξεστολισματα κ καθαριότητες κ άραξα όλη μέρα καναπέ..είμαι ακόμα σε άδεια την επόμενη βδομάδα θα γυρίσω για κάνα μήνα περίπου στη δουλειά κ μετά θ βγω σε άδεια κυήσεως.

Καλα αποτελέσματα σε όλες μας!!!κ συγχαρητήρια σε όσες ήδη τα έχουν πάρει🥰

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα!!

@WomensPower καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

@Farmakotriftena και εγώ μαζί σας για αυχενική ☺️☺️

@Eustathia θα περιμένουμε νέα σου καλά αποτελέσματα!!!

Α μαζί έχουμε μπερδευτηκα🥰

3 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Είμαι στη δουλειά, θέλω να φύγω νωρίτερα να προλάβω, να ξεκουραστώ λίγο, να καθαρίσει το μυαλό μου. Έχω πολύ άγχος δεν μπορείτε να φανταστείτε. 

Εν τω μεταξύ ξύπνησα 5 κ μιση για να πάω προς νερού μου (αυξήθηκε η συχνότητα 🙊) κ ξύπνησα με αγωνία κ χαρά ότι θα δούμε το μωράκι σήμερα 🥰😇 απλά έχω πολύ άγχος, φοβάμαι μη φύγω στενοχωρημένη. 

Καλώς ήρθατε τα νέα μέλη! Εύχομαι τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά μωράκια σε ολους μας❤️

Btw πώς είστε σήμερα? 3η μέρα πονοκέφαλος εγώ, το πρωί λίγη ναυτία κ πονάκια αρκετά. Επίσης τη νύχτα είδα πάλι λίγο μπεζ/προς καφέ ανοιχτό. 

Είπαμε εμεις παμε πακετο. Κι εγω πονοκέφαλο και σήμερα μολις πηρα ντεπον ομως γιατι ξερω πως θα γίνει πολυ χειρότερος αν τον αφησω. Και χθες ειδα κι εγω κατι μπεζ. Εκρου/μπεζ βασικα. Δεν ξερω πως να το περιγράψω. Πάντως  δεν ηταν προς καφε . Θελω να πιστεύω πως ηταν άνευ σημασίας..

3 ώρες πρίν, Arielaki90 είπε:

Καλως ηλθες!! Με το καλο το μωρο σου! Τι ηλικια εχεις αν επιτρέπεται; Μήπως στο ειπαν γι'αυτο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κορίτσια και μπαμπά της παρέας καλησπέρα! Εγώ σήμερα ένα μάτσο χάλια... Μέχρι τις 2 το μεσημέρι 7 εμετοι... Με το που κάνω να σηκωθώ σε όρθια θέση, τρέχω να τα βγάλω. Που τι να βγάλω, σάλια και υγρά. Δεν ξέρω πώς θα πάω για αυχενική την άλλη βδομάδα σε αυτά τα χάλια γιατί έχω και ταξίδι 1,5 ώρα. Ο, τι χάπι πήρα σήμερα το έβγαλα με τη μία οπότε οποία μπορώ τα βάζω κολπικά. Ο γιατρος μου πρόσθεσε το πρωί ένα nuperal ακόμη. Μετά την αυχενική μου είπε να περιμένω να δω βελτίωση. Τώρα κρατιέμαι στο κρεβάτι για να μη βγάλω το nuperal. Με φρυγανιές και φιδέ είμαι. Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο αναίσθητη για την αυχενική. Ίσως επειδή ξέρω ότι σίγουρα θα κάνω αμνιοπαρακέντηση οπότε εκεί θα τρελαθώ από την αγωνία. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Arielaki90 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Με το καλό το μωράκι.Εμένα για τη nipt μου ανέφερε απλά οτι υπάρχει και μου είπε οτι αν ήμουν πιο μεγάλη θα μου έλεγε να την κάνω σίγουρα.Εγώ είμαι 33. Τώρα απλά με ενημέρωσε και μου είπε αν θέλω εγώ να την κάνω κανένα θέμα απλά δεν το θεωρεί απαραίτητο.Η αυχενική ήταν μια χαρά.Αν ήταν λίγο πιο προσιτό το κόστος ίσως την έκανα έτσι για να μου φύγει.

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ακριβώς, θα φαινόταν μόνο αν η νευροαναπτυξιακή διαταραχή του φάσματος οφείλεται σε χρωμοσωμική ανωμαλία. Όμως επειδή οφείλεται κ σε άλλα αίτια τουλάχιστον αποκλείεις το κληρονομικό. Για αυτό σου είπα ότι αν υπάρχει παιδάκι με αυτισμό έχει μεγαλύτερη διαγνωστική αξία γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί χρωμοσωμική ανωμαλία. Διαφορετικά από καρυότυπο βρίσκεις ελάχιστα μωράκια που έχουν αυτισμό. 

Κ στην Ελλάδα χρησιμοποιείται ευρέως ο καρυοτυπος, κυρίως πιο παλιά μάλιστα. Απλά δεν καλύπτεται από ασφαλιστικό ταμείο. Μάλιστα, όταν είχε βγει μία τεχνική η FISH κ γινόταν μόνο στο εξωτερικό, πολλοί γονείς πλήρωσαν έως κ χιλιάδες ευρώ για να την κάνουν. 

I love my job🙏❤️

Ρωτήστε με ότι θέλετε 😇

22 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ακριβώς, θα φαινόταν μόνο αν η νευροαναπτυξιακή διαταραχή του φάσματος οφείλεται σε χρωμοσωμική ανωμαλία. Όμως επειδή οφείλεται κ σε άλλα αίτια τουλάχιστον αποκλείεις το κληρονομικό. Για αυτό σου είπα ότι αν υπάρχει παιδάκι με αυτισμό έχει μεγαλύτερη διαγνωστική αξία γιατί αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί χρωμοσωμική ανωμαλία. Διαφορετικά από καρυότυπο βρίσκεις ελάχιστα μωράκια που έχουν αυτισμό. 

Κ στην Ελλάδα χρησιμοποιείται ευρέως ο καρυοτυπος, κυρίως πιο παλιά μάλιστα. Απλά δεν καλύπτεται από ασφαλιστικό ταμείο. Μάλιστα, όταν είχε βγει μία τεχνική η FISH κ γινόταν μόνο στο εξωτερικό, πολλοί γονείς πλήρωσαν έως κ χιλιάδες ευρώ για να την κάνουν. 

I love my job🙏❤️

Ρωτήστε με ότι θέλετε 😇

Είσαι της άποψης NIpt test το full πακέτο από την 10η βδομάδα που γίνεται, η αμνιο;

15 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας !Με το καλό το rainbow baby σου .Είμαστε πολλές τελικά με raibow μωράκια !

Ναι είμαστε πολλές που περάσαμε τα δύσκολα..κ τώρα πρώτα ο Θεός θα μας ανταμείψει με τα μωράκια μας! 

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε κ τις δύσκολες στιγμές ώστε όταν κοπέλες με αντίστοιχες περιπτώσεις τα διαβάζουν κ βλέπουν ότι τελικά το ουράνιο τόξου πάντα βγαίνει..να παίρνουν κ αυτές κουράγιο! 

Εσένα πρώτο σου μωράκι αν θυμάμαι καλά? 

Εμενα κ η κόρη μου είναι rainbow baby ♥️ μιας κ είχα μια βιοχημική...βέβαια όσο περίεργο κ αν ακούγεται ενώ ήταν πρώτη εγκυμοσύνη δεν στεναχωρέθηκα τόσο όσο στην παλινδρομη που είχα ήδη ένα γερό μωρό... Κ επίσης είχε προκύψει κατά λάθος. Ίσως φταιει ότι έμεινα καπάκι έγκυος στην κόρη μου μέχρι να το συνειδητοποιησω? Δεν πρόλαβα να το δω στον υπέρηχο? Έμεινα αμέσως έγκυος κ στάθηκα στο γεγονός ότι είμαστε τουλάχιστον γόνιμοι?κ όντως ήρθε η κόρη μου αμέσως... ευτυχώς είχα προλάβει να πάω σε αιματολογο κ μου βρήκε ότι είμαι ετεροζυγη σε 3 γονιδιακές μεταλλάξεις Θρομβοφιλιας κ είχα ξεκινήσει με σαλοσπιρ κ στην συνέχεια ενέσεις..

Τώρα στην παλινδρόμηση όσο ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας το θετικό τέστ τόσο σοκ παθαμε όταν μου είπαν ότι δεν πάει κάτι καλά στην ανάπτυξη.. τελικά όπως είπε κ μια κοπέλα εδώ στην ομάδα φαινόταν από την 7η εβδομάδα.. άλλαξα γιατρό για άλλη γνώμη..ακούσαμε καρδιά..μεγάλωσε το καημένο μου αλλά σταμάτησε η καρδιά 9η εβδ. η παλιά μου γυναικολόγος είχε πει τότε ότι μπορεί να είναι κ από θυρεοειδή.. η δεύτερη που είχα πάει είχε πει χρωμοσιμικη ανωμαλία κ το κόβει για βαρύ ντάουν.. ότι ο θυρεοειδής μου ήταν 4.2 κ δεν είναι τραγικός ώστε να προκαλέσει αποβολή..

Προτίμησα να αποβάλλω σπίτι παρά να κανω αποξεση..ήμουν κ από καισαρική κ φοβήθηκα μην επιβαρυνθεί η μήτρα μου.. επίσης το μωρό μου δεν έχει μείνει μακρυα μου πολλές ωρες..οπότε δεν δώσαμε το έμβρυο για εξετασεις.. βέβαια δεν ξέρω κ τι νόημα θα είχε..αν ήταν ντάουν τι θα άλλαζε..αν ήταν από τον θυρεοειδή πάλι δεν θ άλλαζε κάτι αφού πλέον το είχα στο νου μου να το ρυθμίσω.. 

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Εγώ σήμερα 12+0. Εχω πονακια χαμηλα σήμερα. 

Καταρχήν να πω ενα μεγάλο "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ @Eustathia για σήμερα!!! 

Ποιο κορίτσι ειναι μετα;;; Εγω και η @Eternityεχουμε σε μια βδομάδα ακριβώς.

@GiannisP.συγχαρητήρια για τον υπέρηχο σας! Οι έκτακτες οι δικές μου, σημερα θα μάθω αν οφείλονται στον θυρεοειδή ή απλα στην εγκυμοσύνη. Περιμένω αποτελέσματα της tsh και T4.

@WomensPower  Καλως μας ηλθες🥰 εύχομαι καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Κι εγω το ουράνιο τόξο μου περιμένω. Είχα μια παλινδρομη τον Ιούλιο. Δεν ξερω αν ευθυνοταν ο θυρεοειδής μου. Πάντως σε αυτη την εγκυμοσύνη , οταν εμαθα οτι ειμαι έγκυος την επόμενη απο μονη μου εκανα μια tsh μαζι με την χοριακή. Οπως κι εσυ, ειχα αρχικα 2,3 και απο μονη μου παλι πηγα και ξανα τσεκαρα μετα από λίγες μερες (ενω η ενδο μου ελεγε να παω ξανα σε 1,5 μηνα να τσεκαρω) και ειχε παει 3,1. Ξεκινησα tirosint των 50. Το κακο ειναι πως ημουν χάλια πολυ καιρο και δεν εχω ξανα κάνει έλεγχο. Σημερα θα μάθω. Ελπιζω να μην δω αυξηση αλλά μείωση.

Οσο για το σάκχαρο η αλήθεια ειναι πως οσο μεγαλώνουμε είμαστε πιο επιρρεπείς στον ΔΚ. Στις 3 πρώτες εγκυμοσύνες δεν ειχα κανενα θεμα. Στην 4η (35χρ) ειχα οριακό αλλα με διατροφή ειχα μετα ονειρεμενες τιμές. Σε αυτην απ την αρχή προσέχω και καλού κακού μετράω κυρίως νηστείας και δεν εχω δει κατι κακό μέχρι στιγμής. Κάποιοι ενδο είναι υπερβολικοί που θέλουν νηστείας κατω απο 90 για παράδειγμα. Το οποίο θεωρω κιόλας παράλογο απ'τη στιγμη που τα όρια είναι αλλά (διεθνώς και παγκοσμίως).

Με το καλό και το δικό σου ουράνιο τόξο στην αγκαλιά σου...εσένα σε συγκράτησα γιατί περιμένεις 5ο..δύο κόρες κ δύο γιους έτσι? Δεν ρωτάω τι θα ήθελες γιατί εσύ τα έχεις ισοποσα τα φύλα 🤪

Πόσο θυροειδή είχες στην παλινδρομη? Εσύ απ ότι κατάλαβα έχεις μόνο στην εγκυμοσύνη έτσι? Σου προέκυψε δλδ τώρα στις τελευταίες.. γιατί εγώ κ όταν απέβαλα συνέχισα να παίρνω χάπι.. 

Όσο για τον διαβήτη κύησης δεν ήξερα ότι όσο πιο μεγάλη ηλικία τοσο αυξάνεται η πιθανότητα .. απίστευτο..σήμερα έκανα πάλι νηστείας..να δούμε τι θα δείξει 🤣

Μπράβο με τοσα παιδιά κ εμετούς που προσέχεις κ τη διατροφή.. 

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Αχ τι ωραία που έχετε σήμερα αυχενική!!! Όλα να πάνε τέλεια... Θα δείτε κ το φύλο? Νομίζω είχες πει κάτι για gender reveal εσύ ή μπερδευομαι με άλλη? 

6 ώρες πρίν, Arielaki90 είπε:

Συγχαρητήρια για την αυχενική.. τουλάχιστον το πρωτο άγχος έφυγε!!! Είδατε φύλο? Όταν είναι καλά τα αποτελεσματα δεν στο προτείνουν πιστεύω κυρίως λόγω κόστους..βέβαια εκεί που πας να υπογράψεις λένε ότι σε ενημέρωσαν για το τι προσφέρει το νιπτ..αν θυμάμαι καλά... 

Εμένα στην κόρη μου τελικές πιθανότητες για ντάουν ήταν 1/18000 ...δλδ τώρα που θα κανω θα μου κακοφανει οποιαδήποτε αποτελέσμα...ο εμβρυολογος μας τότε μας είπε ότι δεν χρειάζεται νιπτ γιατί εχω πολύ καλά αποτελέσματα.είπε απλά ότι αν ήμασταν φίλοι του κ περίσσευε η 600αρου θα μας  συνιστούσε να το κάνουμε.. 

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα και συγχαρητήρια!Και εγώ πριν μια βδομάδα έκανα και πήγαν ολα καλά τόσο στην αυχενική όσο και στην papp-a,γι αυτό και ο γυναικολόγος μου είπε πως δεν χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω.Ειδατε φύλο? Εμείς θα κάνουμε αγοράκι 😊 

Συγχαρητήρια...τώρα ξανά βλέπω ποια άλλη  κοπέλα είχε κάνει ήδη αυχενική..γιατί με τόσα που διάβασα τα έχασα... Με το καλό οπότε το αγοράκι σας!!! Νομίζω είναι το πρώτο εδώ στην ομάδα που διαβάζω για φύλο? 

4 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Ώπα κ άλλος παλικαρος στην ομάδα !!! Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα...άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια και μπαμπά της παρέας καλησπέρα! Εγώ σήμερα ένα μάτσο χάλια... Μέχρι τις 2 το μεσημέρι 7 εμετοι... Με το που κάνω να σηκωθώ σε όρθια θέση, τρέχω να τα βγάλω. Που τι να βγάλω, σάλια και υγρά. Δεν ξέρω πώς θα πάω για αυχενική την άλλη βδομάδα σε αυτά τα χάλια γιατί έχω και ταξίδι 1,5 ώρα. Ο, τι χάπι πήρα σήμερα το έβγαλα με τη μία οπότε οποία μπορώ τα βάζω κολπικά. Ο γιατρος μου πρόσθεσε το πρωί ένα nuperal ακόμη. Μετά την αυχενική μου είπε να περιμένω να δω βελτίωση. Τώρα κρατιέμαι στο κρεβάτι για να μη βγάλω το nuperal. Με φρυγανιές και φιδέ είμαι. Εγώ πάλι δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο αναίσθητη για την αυχενική. Ίσως επειδή ξέρω ότι σίγουρα θα κάνω αμνιοπαρακέντηση οπότε εκεί θα τρελαθώ από την αγωνία. 

Πωω πόλη δύσκολοι οι εμετοί..7 εμετοί σε μια μέρα? Εγώ μετρημένους έχω κάνει...κ με χάλασαν ως εκεί που δεν πάει...προσπάθησε αραιά αραιά να βάζει κάτι στο στόμα σου για να μην αφυδατωθείς..ευτυχώς μόνο αναγουλες έχω..με ανακουφίζουν οι Χολς, κουφετακια μεντος, κάτι πράσινες καραμέλες λιντλ...κ μαστιχονερο με τζίντζερ κ λεμόνι..είναι ένα που έχει το μπουκάλι πάνω H2O... Μήπως κ σε βοηθήσει κάτι..

Όσο γιατί την απόσταση με την αυχενική δύσκολο με τους εμετούς 1.5 ώρα απόσταση..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

@WomensPower ειχες κανει υπέρηχο και στην 7η βδομάδα φαινόταν ότι κάτι δεν παει καλα; Δηλαδή τι έβλεπαν;

Εμένα απ'την αρχή δεν πήγαινε καλα η προηγούμενη . Ήταν μέρες πίσω και στις 7+ βδομάδες ακομα δεν ειχε σχηματιστεί έμβρυο. Ωστόσο ο σάκος είχε την μορφολογία που πρέπει και μου έλεγε (ενας εμβρυολογος που ειχε παει) πως θεωρεί μεσα σε λιγες ημέρες θα εμφανιστεί. Οντως την 8η εμφανίστηκε αλλα καρδια δεν άκουσα ποτέ. Σε σένα τι ειχε φανεί; Η ενδοκρινολόγος μου ειχε πει πως το αποκλείει να ηταν απ'τον θυρεοειδή γιατι δεν θα ειχα θεμα απο τόσο νωρίς. Ηταν μαλλον τυχαίο γεγονός.

Ναι δεν είχα ποτέ θεμα με τον θυρεοειδή. Και το λεω με απόλυτη σιγουριά γιατί τα 7 τελευταία χρόνια που θηλάζω, τον ελέγχω 2 φορες το χρόνο στα πάντα (αιματολογικά) και υπέρηχο κάθε χρόνο. Δεν ξερω αν στην παλινδρομη ήταν ανεβασμένος. Πάντως 2 βδομάδες μετα την απόξεση πιυ έκανα εξέταση ηταν 1,7 . Και 2 μηνες μετα 1,2 περιπου, τον επόμενο μηνα έμεινα έγκυος (σε αυτή) και εμφανισα θεμα απ,'το πουθενά. Εντωμεταξυ ΑΚΟΜΑ περιμένω τα αποτελέσματα της tsh. Θα παρω σε καμια ωρα να παραπονεθω...

Φυλλο δεν έχω θέμα! Να το πάρω στα χέρια μου θέλω μόνο. Εχω να παω 5 βδ για υπέρηχο και δεν ξέρω αν χτυπάει η καρδιά του...

Α επίσης που λες για το 4,2 tsh μου ειχε πει πως μπιρει τα ορια να ειναι αυστηρά μέχρι 2,5 αλλα εχει αποδειχθεί παγκοσμίως απο την βιβλιογραφία και πως 5 tsh να βρεθεί, δεν σημαίνει πως θα βλάψει τον έμβρυο. Τα τελευταία χρόνια δηλαδή μου ειπε πως ειναι πιο χαλαρή με το αυστηρα εως 2,5. Τι να σου πω 🤷🤷

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...