Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρι... Τι έγινε καλέ σας κόλλησα πονοκέφαλο? Εγώ χθες τελικά πήρα ντεπον για τον πονοκέφαλο κ ευτυχώς μπόρεσα κ κοιμήθηκα...τώρα όμως ξύπνησα με τεράστιο πονοκέφαλο πάλι...δεν παλεύεται...δεν αντέχω...

Απυρετη είμαι προς το παρόν,δεν θέλω να λέω μεγαλα λόγια...μπούκωμα όμως φουλ κ βήχα...σήμερα θα τον ρωτήσω αν μπορω να πάρω κάτι για τον βήχα...πονάει πλέον πολλη η κοιλιά όταν Βήχω...

Χθες μας χάρισαν ένα λίκνο της chicco... Από την μια λέω νωρίς μαζεύω...από την άλλη κρίμα να μην το έπαιρνα ...

Εμείς τα δώσαμε όλα όλα όλα δεν έχω τίποτα τα τελευταία τα έδωσα δύο βδομάδες πριν μαθω για την εγκυμοσύνη...μακάρι να πάνε όλα καλά... 

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εγω είχα δει διαφορά με το nuperal όμως κάθε μέρα λες και μειωνόταν η επίδραση του. Σήμερα λαχταρησα κρεατοσουπα. Τρώω το μεσημέρι, νιώθω βαρυ το στομάχι. Έπινα λεμονάδα για να χωνέψω. Ξανατρωω το απόγευμα και δεν την κράτησε το στομάχι ούτε 5 λεπτά, την έβγαλα όλη! Και μετά είχα τρελή πεινα. Το στομάχι μου είτε το νιώθω βαρύ σα να έχω φάει πέτρες είτε σα να μου έχεις βάλει μια κουτάλα και μου το ανακατεύεις διαρκώς. Τα nuperal από την άλλη φοβάμαι να τα σταματήσω γιατί δεν ξέρω πόσο χάλια θα γίνω μετά. Όλοι μου λένε υπομονή, υπομονή.... στέρεψε και αυτή η υπομονή... ερείπιο όλη μέρα. 

Πόσο σε καταλαβαίνω κορίτσι μου...εγώ πολλές φορές θέλω να πιω λεμονάδα αλλά το ανθρακικό με πειράζει και τη βγάζω κατευθείαν...δεν ξέρω τι θα γίνει νιώθω ότι τίποτα δε βοηθάει...

• Δύναμη! 2

Καλημέρα σε όλες και το αγόρι της παρέας!!Περαστικα σε όσες ταλαιπωριέστε κουράγιο κ υπομονή.Εγω σήμερα θα ξεστολισω ευκαιρία που είναι η μικρή στο σταθμό να μαζέψω κ το σπίτι.

@Αννούλααααευχομαι να συνεχίσεις απυρετη κ να είναι στα τελειώματα όλο αυτό που πέρασες!!!

@Eustathia άμα μπορείς ακόμα να μην τους το πεις κάτι γιατί δεν ξέρω τι σύμβαση έχεις αλλά μια γνωστή μου όταν πήγε να ανανεώσει επειδή ήξεραν ότι ήταν εγγυος τελικά δεν την ανανέωσαν κ την απέλυσαν.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλες και το αγόρι της παρέας!!Περαστικα σε όσες ταλαιπωριέστε κουράγιο κ υπομονή.Εγω σήμερα θα ξεστολισω ευκαιρία που είναι η μικρή στο σταθμό να μαζέψω κ το σπίτι.

@Αννούλααααευχομαι να συνεχίσεις απυρετη κ να είναι στα τελειώματα όλο αυτό που πέρασες!!!

@Eustathia άμα μπορείς ακόμα να μην τους το πεις κάτι γιατί δεν ξέρω τι σύμβαση έχεις αλλά μια γνωστή μου όταν πήγε να ανανεώσει επειδή ήξεραν ότι ήταν εγγυος τελικά δεν την ανανέωσαν κ την απέλυσαν.

Καλημέρα! Ούτως ή άλλως πριν την αυχενική, Papp-a κ την εξέλιξη των αποτελεσμάτων, δεν πρόκειται να ανακοινώσω τίποτα πουθενά. Πραγματικά η ανακοίνωση εμένα με αγχώνει κάπως. Βασικά στην εργασία είναι άβολο 😇

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες! Θα ήθελα γνώμη για μοριακό καρυότυπο εμβρύου! Πέρα από χρωμοσωμικες ανωμαλίες και σύνδρομα, μπορεί να πιάσει και νοητική/ αναπτυξιακή καθυστέρηση που σχετίζεται σε πολλές περιπτώσεις με αυτισμό. Έτσι μου είπαν από κέντρο γενετικής στην Θεσσαλονίκη ( κοντά στα 2000€ η εξέταση). Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έκανε η γνωρίζει κάποια να έκανε και το παιδί να της βγήκε με πρόβλημα ενώ ο μοριακός καρυότυπος ήταν ολοκαθαρος.

Κορίτσια θελω την βοήθειά σας... Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ειχα ενα ΤΡΟΜΕΡΟ αίσθημα παλμών. Και ταχυκαρδία λογικα αν και απο κάποιο σημείο και μετα με επιασε εκνευρισμός οπότε όταν μέτρησα σφίξεις , δεν ήμουν και σε ηρεμία. Ένιωθα κορίτσια τόσο δυνατά την καρδια μου να χτυπαει που μαζι ενιωθα να πάλλεται το σωμα μου ολο και το στρώμα στο κρεβάτι μαζι!!! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ , ουτε απο τη δεξια πλευρά, ούτε ανάσκελα. Ανησυχώ μήπως ευθύνεται το χαπι του θυρεοειδή... Μηπως έχει γυρίσει σε υπερθυρεοειδισμό;; Πηγα και εκανα σήμερα εξετάσεις και ζήτησα η tsh μου να βγει άμεσα. Μου ειπαν αυριο το βραδυ 😤🤬😤 του είπα πιο νωρις γιατι και καλα ο ενδοκρινολόγος βιάζεται.(Δεν θα το κανουν) Δεν ειχα ποτε πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου. Τωρα στην κυηση βγηκε στο οριο η tsh. Οσες παίρνετε χαπι για θυρεοειδή, είχατε κάτι παρόμοιο;;

@Angel-11  αν θυμάμαι εσενα σου προέκυψε υπερθυρεοειδισμός ενω δεν ειχες. Ειχες ταχυπαλμιες;;

πρίν από 19 λεπτά , Renia87 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Θα ήθελα γνώμη για μοριακό καρυότυπο εμβρύου! Πέρα από χρωμοσωμικες ανωμαλίες και σύνδρομα, μπορεί να πιάσει και νοητική/ αναπτυξιακή καθυστέρηση που σχετίζεται σε πολλές περιπτώσεις με αυτισμό. Έτσι μου είπαν από κέντρο γενετικής στην Θεσσαλονίκη ( κοντά στα 2000€ η εξέταση). Ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έκανε η γνωρίζει κάποια να έκανε και το παιδί να της βγήκε με πρόβλημα ενώ ο μοριακός καρυότυπος ήταν ολοκαθαρος.

Ίσως ξερει η @Eustathiaνα σου πει. Κι εμενα στο τελευταίο παιδι μου ειχαν αναφέρει πως πλέον στην αμνιο μπορει να φανεί και εν μέρει αυτισμός αλλά μετά θυμάμαι είχα διαβάσει πως δεν έχει και 100% σίγουρα αποτέλεσμα.

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια θελω την βοήθειά σας... Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ειχα ενα ΤΡΟΜΕΡΟ αίσθημα παλμών. Και ταχυκαρδία λογικα αν και απο κάποιο σημείο και μετα με επιασε εκνευρισμός οπότε όταν μέτρησα σφίξεις , δεν ήμουν και σε ηρεμία. Ένιωθα κορίτσια τόσο δυνατά την καρδια μου να χτυπαει που μαζι ενιωθα να πάλλεται το σωμα μου ολο και το στρώμα στο κρεβάτι μαζι!!! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ , ουτε απο τη δεξια πλευρά, ούτε ανάσκελα. Ανησυχώ μήπως ευθύνεται το χαπι του θυρεοειδή... Μηπως έχει γυρίσει σε υπερθυρεοειδισμό;; Πηγα και εκανα σήμερα εξετάσεις και ζήτησα η tsh μου να βγει άμεσα. Μου ειπαν αυριο το βραδυ 😤🤬😤 του είπα πιο νωρις γιατι και καλα ο ενδοκρινολόγος βιάζεται.(Δεν θα το κανουν) Δεν ειχα ποτε πρόβλημα με τον θυρεοειδή μου. Τωρα στην κυηση βγηκε στο οριο η tsh. Οσες παίρνετε χαπι για θυρεοειδή, είχατε κάτι παρόμοιο;;

@Angel-11  αν θυμάμαι εσενα σου προέκυψε υπερθυρεοειδισμός ενω δεν ειχες. Ειχες ταχυπαλμιες;;

Ίσως ξερει η @Eustathiaνα σου πει. Κι εμενα στο τελευταίο παιδι μου ειχαν αναφέρει πως πλέον στην αμνιο μπορει να φανεί και εν μέρει αυτισμός αλλά μετά θυμάμαι είχα διαβάσει πως δεν έχει και 100% σίγουρα αποτέλεσμα.

Πότε θα κάνεις αυχενική;

@Renia87 με συγχωρείς... Τωρα ειδα οτι μιλας για μοριακό και οχι για αμνιοπαρακέντηση. 

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Renia87 είπε:

Καλημέρα! Με το μοριακό καρυότυπο μπορείς να εντοπίσεις ένα μικρό ποσοστό διαταραχών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, με την προϋπόθεση ότι οφείλονται σε χρωμοσωμική/γονιδιακή ανωμαλία. Γνωρίζουμε περίπου 50-60 γονίδια υψηλού κινδύνου για αυτισμό ASD. Αυτά ελέγχονται από όσο ξέρω στον καρυότυπο. Όμως πολλές διαταραχές του φάσματος του αυτισμού οφείλονται σε επιγενετικούς παράγοντες ή σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οπότε ένας καθαρός καρυότυπος ελάχιστοιεί τις πιθανότητες νευροαναπτυξιακών διαταραχών και αυτισμού, όμως δεν τις αποκλείει γιατί υπάρχουν κ άλλα αίτια πέρα από τα χρωμοσωμικά. 

Ελπίζω να βοήθησα, καλά αποτελέσματα σε όλα 🙏❤️

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Πότε θα κάνεις αυχενική;

@Renia87 με συγχωρείς... Τωρα ειδα οτι μιλας για μοριακό και οχι για αμνιοπαρακέντηση. 

Κορίτσι μου τελευταίες μέρες έχω κ εγώ όταν ξυπνάω ή ξαπλώνω σαν ταχυπαλμία, σαν να έχω τρομάξει κ ακούω τους παλμούς μου. Θα πάω σίγουρα σύντομα για επανέλεγχο θυρεοειδούς αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σύντομα για να απορρυθμίστηκε τόσο. 

Εν τω μεταξύ έχω 2η ημέρα πονοκέφαλο 🥺

Καλά αποτελέσματα 🙏❤️

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα! Με το μοριακό καρυότυπο μπορείς να εντοπίσεις ένα μικρό ποσοστό διαταραχών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, με την προϋπόθεση ότι οφείλονται σε χρωμοσωμική/γονιδιακή ανωμαλία. Γνωρίζουμε περίπου 50-60 γονίδια υψηλού κινδύνου για αυτισμό ASD. Αυτά ελέγχονται από όσο ξέρω στον καρυότυπο. Όμως πολλές διαταραχές του φάσματος του αυτισμού οφείλονται σε επιγενετικούς παράγοντες ή σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Οπότε ένας καθαρός καρυότυπος ελάχιστοιεί τις πιθανότητες νευροαναπτυξιακών διαταραχών και αυτισμού, όμως δεν τις αποκλείει γιατί υπάρχουν κ άλλα αίτια πέρα από τα χρωμοσωμικά. 

Ελπίζω να βοήθησα, καλά αποτελέσματα σε όλα 🙏❤️

Κορίτσι μου τελευταίες μέρες έχω κ εγώ όταν ξυπνάω ή ξαπλώνω σαν ταχυπαλμία, σαν να έχω τρομάξει κ ακούω τους παλμούς μου. Θα πάω σίγουρα σύντομα για επανέλεγχο θυρεοειδούς αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σύντομα για να απορρυθμίστηκε τόσο. 

Εν τω μεταξύ έχω 2η ημέρα πονοκέφαλο 🥺

Καλά αποτελέσματα 🙏❤️

@Renia87 επίσης κάτι που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι έχει μεγαλύτερη διαγνωστική αξία αν υπάρχει ιστορικό και κληρονομικότητα. Αλλιώς όχι κ τόσο (χωρίς να θέλω να επηρεάσω την απόφασή σου). 

@Farmakotriftena Ναι εγώ είχα πολύ έντονες ταχυκαρδίες όλη την ημέρα. Όσο κάπως άρχισε να ρυθμίζεται ο θυροειδής και αύξησα τα χάπια άρχισαν να μειώνονται και μέσα στη μέρα δεν παρατηρώ κάτι.Πολλά βράδια όμως με πιάνει κάτι σαν αυτό που περιγράφεις .Ο καρδιολόγος μου λέει πως είναι από την ένταση όλης της ημέρας και ότι δεν είναι ταχυκαρδίες αλλά έκτακτες συστολές λόγω της εγκυμοσύνης.Αν μετρήσω παλμούς εκείνη την ώρα δεν έχω ανεβασμένους.Αλλά το ξέρω πλέον και δεν αγχώνομαι αν με πιάσει.Τώρα αν ταράχτηκες λογικό να ανέβασες παλμούς ακόμη και αν δεν είχες.Δες αυτό με το θυροειδή σου μήπως έχει κατέβει. Γενικά όμως να μην σε αγχώνει, οι πολύ ανεβασμένες τιμές tsh  είναι ανησυχητικές όχι οι χαμηλές. Να ζητάς πάντως να σου γράφουν εξετάσεις για θυροειδή συχνά για να βλέπεις πως πάει.Εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε κάθε μήνα να τον παίρνω τηλ και να κάνουμε εξετάσεις για να βλέπουμε την πορεία της tsh.Ακόμη δεν έχουμε μπει μέσα στα όρια, ελπίζω αυτή τη φορά να είναι καλύτερα με τόσα χάπια.

@ΑννούλααααΣίγουρα κάτι θα επιτρέπεται να πάρεις .Τουλάχιστον είσαι απύρετη αυτό είναι καλό σημάδι αναρρώνεις .

Πολύ καλά έκανες και το πήρες το λίκνο να μην σκέφτεσαι οτι είναι νωρίς.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Angel-11μπράβο... Έκτακτες!!! Ειχα σε ολες τις εγκυμοσύνες μου έκτακτες το 1ο τριμηνο κυρίως αλλα οχι αυτο το πράγμα... Δεν με τρόμαξε αυτο χθες ώστε να πω οτι μετά δυνάμωσαν απ'το φόβο μου. Ηταν παρα πολύ έντονες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ. Οποτε μετα απο ενα 2ωρο που προκαλεσε εκνευρισμό .

Είχα οριακά ανεβασμένη την tsh στην αρχη ηταν 2,3 αν θυμάμαι καλα που η ενδο δεν ηθελε να μου δωσει κατι καθως απο εξετασεις που ειχα κανει ενα μηνα πριν και υπέρηχο και φυσικά την ψηλάφηση, θεώρησε πως ο θυρεοειδής μου ειναι πολύ υγιής. Ομως απο μονη μου επανελαβα 10 ημερες μετα και πηγε 3,01 και τοτε μου ειπε να παρω των 50mg και τα σκ να μην παίρνω τίποτα. Το κακό ειναι πως ημουν τοσο μα τοσο χαλια ολο αυτο το διάστημα που ηταν αδύνατον να παω να κοιτάξω τι γίνεται κι ετσι πέρασαν 7 βδομάδες χωρις επανέλεγχο 😓😓😓 λαθος μου αλλα δεν μπορούσα να καθήσω πάνω απο 5λ ορθια. Που να παω για εξετάσεις... Τουλάχιστον με καθησυχάζει που λες πως η χαμηλη tsh δεν κανει θέματα.

@Eustathia πόσο καιρο εχεις να τον τσεκαρεις; Εχεις υπο αν θυμάμαι καλά και πριν την εγκυμοσύνη ε; Ποσα mg παιρνεις; Εμεις παμε πακετο, και στις έκτακτες αλλα και στον πονοκέφαλο. Κι εγω σημερα πονοκέφαλο.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11μπράβο... Έκτακτες!!! Ειχα σε ολες τις εγκυμοσύνες μου έκτακτες το 1ο τριμηνο κυρίως αλλα οχι αυτο το πράγμα... Δεν με τρόμαξε αυτο χθες ώστε να πω οτι μετά δυνάμωσαν απ'το φόβο μου. Ηταν παρα πολύ έντονες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ. Οποτε μετα απο ενα 2ωρο που προκαλεσε εκνευρισμό .

Είχα οριακά ανεβασμένη την tsh στην αρχη ηταν 2,3 αν θυμάμαι καλα που η ενδο δεν ηθελε να μου δωσει κατι καθως απο εξετασεις που ειχα κανει ενα μηνα πριν και υπέρηχο και φυσικά την ψηλάφηση, θεώρησε πως ο θυρεοειδής μου ειναι πολύ υγιής. Ομως απο μονη μου επανελαβα 10 ημερες μετα και πηγε 3,01 και τοτε μου ειπε να παρω των 50mg και τα σκ να μην παίρνω τίποτα. Το κακό ειναι πως ημουν τοσο μα τοσο χαλια ολο αυτο το διάστημα που ηταν αδύνατον να παω να κοιτάξω τι γίνεται κι ετσι πέρασαν 7 βδομάδες χωρις επανέλεγχο 😓😓😓 λαθος μου αλλα δεν μπορούσα να καθήσω πάνω απο 5λ ορθια. Που να παω για εξετάσεις... Τουλάχιστον με καθησυχάζει που λες πως η χαμηλη tsh δεν κανει θέματα.

@Eustathia πόσο καιρο εχεις να τον τσεκαρεις; Εχεις υπο αν θυμάμαι καλά και πριν την εγκυμοσύνη ε; Ποσα mg παιρνεις; Εμεις παμε πακετο, και στις έκτακτες αλλα και στον πονοκέφαλο. Κι εγω σημερα πονοκέφαλο.

Εγώ έλεγξα μέσα Οκτωβρίου (ότι ήμουν έγκυος χωρίς να το ξέρω ακόμη 😇) και τώρα στο μεγάλο πακέτο εξετάσεων που μου έγραψε η γυναικολόγος, 9 Δεκεμβρίου. 

Είχα θυρεοειδιτιδα hashimoto που μετά από χρόνια εκδηλώθηκε κλινικά σε υποθυρεοειδισμό. Ρυθμισμένη παίρνω το T4 των 88μg πλέον. Θα δούμε με επανέλεγχο τι κ πώς. 

Άμα σου λέω πάει να σπάσει το κεφάλι μου όλη μέρα, λες κ με βαράνε με σφυριά. Είναι 2 μέρες σερι. Το βλεπω για ντεπον. Δεν πάει άλλο. 

Όντως μαζί εμείς 😇🥹 κ στα άγχη. Αύριο έχω την αυχενική 🙏 μπορεί να έχω πονοκέφαλο από το άγχος θεωρώ. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια κ εγώ είχα θερεοειδη στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά προς τα τελειώματα…τώρα θ κλείσω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο γιατί είναι ήδη στο 2.17 ενώ συνήθως ήμουν στη μονάδα κ νομίζω πως μ είχε πει τότε ότι δν είναι καλό ν ξεπεράσει το 2,5 για μια εγκυμονούσα 

Κορίτσια εγώ έχω θέμα με το θυρεοειδη μου. Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα υποθυροειδισμο και με παρακολουθούσε ενδοκρινολογος με τακτικούς ελέγχους tsh. 3 χρόνια μετά την εγκυμοσύνη, από υπό γύρισε σε υπερθυροειδισμο (νόσο Graves). Επειδή τα φάρμακα μου έκαναν χολοσταση, αναγκάστηκα να τον αφαιρέσω επειγόντως εν μέσω covid κιόλας τότε με κλειστά χειρουργεία. Μετά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τον ρυθμίσω. Λίγο οι ορμόνες της εξωσωματικής που τον απορρυθμιζαν, λίγο το άγχος και η αντίσταση στην ινσουλίνη που δε βοηθούσε. Μόλις αλλαξα τρόπο ζωής με απλές διατροφικές αλλαγές και γυμναστική, αμέσως είδα διαφορά. Εγώ είμαι περίπτωση που πλέον θα παίρνω εφ όρου ζωής χάπι. Πλέον έχω μάθει τόσο καλά τον οργανισμό μου που καταλαβαίνω από αυτές τις ταχυκαρδίες που περιγράφεις όταν έχει κατέβει πολύ η τιμή του και από την απίστευτη κόπωση όταν έχει ανέβει. Βέβαια στην εγκυμοσύνη πχ η κόπωση προκαλείται και από την ίδια την εγκυμοσύνη οπότε καλό να ελέγχετε την tsh τακτικά. Προσοχή στο να παίρνετε σωστά το χάπι γιατί μπορεί αυτός να είναι και ένας λόγος που δεν απορροφάται σωστά. Θέλει νηστική το πρωί με νερό και πχ από σίδηρο και ασβέστιο να απέχει 4-5 ώρες. Επίσης να ελέγχεται και κάποιο διάστημα μετά τον τοκετό γιατί πολλές γυναίκες εμφανίζουν τότε θέμα με το θυρεοειδη τους. 

• Μου αρέσει 1

@Eustathia  το Δεκέμβρη που εκανες ηταν οκ η tsh σου φαντάζομαι; Λογικα σε καλύπτει το 88αρι. Κι εγω απο δω και περα θα ελέγχω πολύ συχνά την tsh.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙ'ΑΥΡΙΟ🥰 Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Εμενα ειναι σε μια βδομάδα και όποτε το σκέφτομαι παθαίνω αλλου είδους ταχυκαρδία.

@Efaki στο 1ο τρίμηνο ειναι μεχρι 2,5 και στα 2 επόμενα ειναι μεχρι 3.

@Eternity στο γύρισε σε Graves ε; Είχες συμπτώματα πριν το μάθεις; Άτιμο πράγμα ο θυρεοειδής... Εγώ πάντα ειχα μια εμμονή μαζι του. Τα τελευταία 7 χρόνια που θηλάζω σερι, τον τσεκαρω καθε 6 μηνες. Και ετησίως εννοείται με υπέρηχο 

Εμενα πιο πολύ η φοβία μου ειναι μην έχει ανέβει αλλα με τέτοιο αίσθημα παλμών μαλλον μην έγινε το αντίθετο και το γύρισε σε υπερ. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...