Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

κορίτσι μου διαβάζω από εχθές συνέχεια για την ΑΜΗ, όπως έκανα και πριν 2 χρόνια. Το τονίζουν ότι χαμηλή ΑΜΗ δεν σημαίνει χαμηλή ποιότητα. Η χαμηλή ποιότητα ισούται με την ηλικία, επειδή συνήθως χαμηλή ΑΜΗ έχουμε μετά από κάποια ηλικία, αυτά συμπίπτουν . Οι μελέτες μιλάνε για το απόθεμα μόνο. Υπάρχουν μελέτες που δίνουν ότι μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση, με διατροφή, βιταμίνες όπως DHEA, με γυμναστική, όχι τσιγάρο, κάνεις βελονισμό να διαχειριστής το άγχος, το χρόνιο στρες επηρεάζει σοβαρά την ορμονική ισορροπία με αποτέλεσμα να δίνεις κακής ποιότητα ωάρια. Το ξανά είπες, το σπέρμα μπορεί να επηρεάζει. Άρα έχετε 50-50 ευθύνη στην εξέλιξη της βλαστοκύστης. Λόγω στεναχώριας και απελπισίας, είσαι σε άρνηση. 

Θα σου πω ότι εγώ ξεκίνησα προσπάθειες στα 23, μπουμπούκι, ποιο νέα δεν γίνετε, με όλους τους γιατρούς να μου λένε θα μείνεις πανεύκολα έγκυος. Ενδομήτριο να φτάνει και 22mm και ωορρηξία κάθε μήνα, με τεράστιο ωοθηλάκιο. Να νιώθω την ωορρηξία μου κάθε μήνα. Και να που τα κατάφερα μετά από 2,5 χρόνια ελεύθερον επαφών και μετά από 8 μήνες εξωματικής, 2 ετ. Πήρα θετικό τεστ στα χέρια μου μετά από ακριβώς 3 χρόνια. στα 26. 27 γέννησα. 

Θα πεις τα κατάφερες, είσαι νέα, δεν έζησα τίποτα 3 χρόνια θα σου πω. Έχασα τον εαυτό μου, ήθελα να χωρίσω για να βρει μια που να μπορεί να του κάνει παιδί. Σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει. Στα λέω όλα αυτά για να μπορέσεις να βγεις για λίγο από όλη αυτήν την βαβούρα για να τα δεις ποιο καθαρά. Θεωρώ ότι στην ψυχολογία σου ευθύνεται ο εξωσωματικός σου. Δεν πιστεύω πως από μόνη σου από την αρχή αντιδράς έτσι, να το έχεις πάρει όλο πάνω σου και να νιώθεις και ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Έχεις πέσει σε λάθος ομάδα και έχεις χάσει την πίστη και την αισιοδοξία σου. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως είστε βρε κορίτσια σήμερα; Βασικα.... Που είστε βρε κορίτσια σήμερα;;; @Eustathia που εισαι; @Αγγελικηη1

@Angel-11;  @Αννούλαααα εισαι καλυτερα; Και οι υπόλοιπες;;

Εγω έχω σήμερα λίγο βαρύ κεφαλή. Παει προς πονοκέφαλο δηλαδή. Ευτυχώς απο αναγουλες, σήμερα ειμαι καλύτερα, γιατι μεχρι και χθες ημουν πολύ χάλια. Παλι με μαρουλοφυλα την έβγαζα.

Αυριο θα παω να κανω και κατι εξετάσεις που μου εγραψε ο γιατρός. Το μεγάλο πακέτο. Αλλα να δω τι θα κάνω, με τα "πρώτα πρωινά ούρα" που σηκώνομαι ολο για κατούρημα ρε κορίτσια. Και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι πρώτα πρωινά στην ουσία.

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

@Farmakotriftena ααα τέλεια άντε να πάμε με το καλό!!!καλά αποτελέσματα να έχουμε 

Εγώ φοβάμαι πολυ. Δηλαδή δεν νιώθω χαρα και ανυπομονησία. Απ'την αλλη λεω να ερθει αυτη η μέρα να μάθω επιτέλους που βαδίζω. Ειμαι δεν ειμαι έγκυος ακόμα. Ο πλακούντας ειναι οπως πρέπει να ειναι στη περίπτωση μου; Μόνο άγχος έχω...

• Δύναμη! 1

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα?

@Αννούλαααα Πως είσαι κορίτσι μου?Μόνο ντεπον σου είπε να παίρνεις?

Καλησπέρα κορίτσια μου...αυτή την στιγμή νιώθω καλά...ο μικρός βγήκε αρνητικός... Η μικρή έκανε πυρετό...της έκανα τεστ αρνητική,μάλλον βιαστικά...

Ναι μόνο ντεπον μου είπε κάθε οχτώ ώρες τίποτα άλλο...😔

4 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!πως είστε?
@Αννούλαααα πως είσαι σήμερα?

Εκλεισα κ γω για την αυχενική ραντεβού 16/1 θα πάω για αίμα πρώτα ή μετά στο ακτινολογικό☺️ άντε να δούμε που βρισκόμαστε έχει περάσει τόσος καιρός πφφφ

Πρώτα κάνουν την αυχενική κ μετά την papp-a... Έτσι ξέρω εγώ τουλάχιστον...δεν ξέρω αν γίνεται κ αλλιώς... Με το καλό κορίτσι μου να την κάνεις...κ καλά αποτελέσματα να έχεις...

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Πως είστε βρε κορίτσια σήμερα; Βασικα.... Που είστε βρε κορίτσια σήμερα;;; @Eustathia που εισαι; @Αγγελικηη1

Εγω έχω σήμερα λίγο βαρύ κεφαλή. Παει προς πονοκέφαλο δηλαδή. Ευτυχώς απο αναγουλες, σήμερα ειμαι καλύτερα, γιατι μεχρι και χθες ημουν πολύ χάλια. Παλι με μαρουλοφυλα την έβγαζα.

Αυριο θα παω να κανω και κατι εξετάσεις που μου εγραψε ο γιατρός. Το μεγάλο πακέτο. Αλλα να δω τι θα κάνω, με τα "πρώτα πρωινά ούρα" που σηκώνομαι ολο για κατούρημα ρε κορίτσια. Και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι πρώτα πρωινά στην ουσία.

Εγώ φοβάμαι πολυ. Δηλαδή δεν νιώθω χαρα και ανυπομονησία. Απ'την αλλη λεω να ερθει αυτη η μέρα να μάθω επιτέλους που βαδίζω. Ειμαι δεν ειμαι έγκυος ακόμα. Ο πλακούντας ειναι οπως πρέπει να ειναι στη περίπτωση μου; Μόνο άγχος έχω...

Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ προκαταβολικά...να πας με το καλό κ βλέπεις πως θα είναι τα πράγματα... Κ είναι κ κάποια πράγματα που δεν περνάνε από τα χέρια μας... Αλλά κ για όλα υπάρχει λύση πλέον ...είμαστε στο 2025...θα έχει τύχει σε διάφορες κοπέλες κάτι ανάλογο... Εμενα στην μικρή ήταν πρόσθιος κ ήταν κοντά στον τράχηλο... Μετά στην τομή κ σιγά σιγά ανέβηκε...  Μακάρι φυσικά να είναι οπίσθιος...αλλά πολύ άγχος έχεις χωρίς να ξέρεις ρε παιδάκι μου...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλησπέρα κορίτσια μου, είμαι ακόμη στη δουλειά, τρέχω όλη μέρα. Ένας χαμός... Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα, θέλω απλά να κλαίω 🥺

Καλή επιτυχία στις αυχενικές μας! Εμένα έφτασαν οι μέρες σχεδόν κ έχω τόσο πολύ άγχος🫣

Τι κάνετε? 

• Μου αρέσει 1

@Αννούλαααα και την προηγούμενη φορά έτσι τα είχα κάνει κ τα δύο την ίδια μέρα είχα πάει είχα δώσει αίμα κ μετά έκανα την αυχενική κ στείλανε την αυχενική μαζί με το αίμα Αθήνα για να βγει κ το αποτέλεσμα της pap-a

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Αννούλαααα ναι ρε γμτ έχεις δίκιο ... πολύ άγχος δεν παλευομαι το ξέρω...😞😞

@Eustathia υπομονή... Τι ωρα σχολάς; Τουλάχιστον εισαι καλυτερα απο αναγουλες; Άποψή μου πάντως ειναι την Παρασκευή να τους μιλήσεις. Μια μερα μετα την αυχενική σου. Μην το καθυστερεις. Μπορει να σε βοηθήσει αυτο στο να ξέρουν.

@Efaki κι εμενα την ίδια μέρα μου τα κάνουν. Πρώτα υπέρηχο όμως και μετά αιμοληψία για την papp-a.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia υπομονή... Τι ωρα σχολάς; Τουλάχιστον εισαι καλυτερα απο αναγουλες; Άποψή μου πάντως ειναι την Παρασκευή να τους μιλήσεις. Μια μερα μετα την αυχενική σου. Μην το καθυστερεις. Μπορει να σε βοηθήσει αυτο στο να ξέρουν.

@Efaki κι εμενα την ίδια μέρα μου τα κάνουν. Πρώτα υπέρηχο όμως και μετά αιμοληψία για την papp-a.

Από χθες δεν έχω καθόλου αναγούλες... Δεν έχω κ πολλά από χθες κ σκέφτομαι διάφορα 🫣

15 του μήνα ανανεώνεται η σύμβασή μου, πριν υπογράψω την ανανέωση να το έλεγα?? Δύσκολο 

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ για εσένα το λέω... Φορτωνεσαι κ αγχώνεσαι πριν καν πας... Να σκέφτεσαι θετικά...κ αν λέω εγώ τώρα αν παιδάκι μου σου πουν το αντίθετο τότε βλέπεις πως θα κινηθείτε... Αν κ σου λέω εμένα πχ ανέβηκε... Όλα καλά θα είναι θα δεις...

Έχω έναν πονοκέφαλο άλλο πράγμα όμως ...δεν έχω σωτηρία τέλος...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Γεια σας κορίτσια! Χθες δεν πήρα nuperal κ έκανα πάνω από 15 φορές εμετό! Σήμερα 5 6 μέχρι τώρα....όλη μέρα το στομάχι λες κ έχει μίξερ μέσα!!!! Υποφέρω!!!! Εσείς πώς είστε???

• Λυπημένη/-ος 2

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια δεν σας μίλησα καθόλου χθες. Δεν είμαι και πολύ καλά.Κάτι που έφαγα με πείραξε προφανώς και έκανα εμετό 2 φορές .Ευτυχώς σήμερα δεν έκανα αλλά έχω έτσι περίεργο στομάχι.Με φιδέ και φρυγανιές είμαι.Τώρα άρχισα να νιώθω κάπως καλύτερα.Φοβήθηκα καμιά γαστρεντερίτιδα αλλά πραγματικά δεν βγήκαμε καθόλου και δεν είδαμε κανέναν από 30 του μήνα που είχα γιατρό.Ο άντρας μου είχε άδεια οπότε δεν ήρθαμε σε επαφή με κανέναν.

Για τα ούρα μην αγχώνεσαι ρώτησα σήμερα γιατί και εγώ σηκώνομαι κάθε ώρα σχεδόν και είναι να πάω την πέμπτη για εξετάσεις και μου είπε δεν πειράζει αν είναι να φανεί κάτι θα φανεί όπως και να έχει.Που να μείνουμε τώρα 5-6 ώρες ?

@Αννούλαααα Άντε να περάσουν μια δυο μέρες να είσαι περδίκι!

Και εγώ στην αυχενική έδωσα αίμα κ μετά πήγα .Έτσι μου είπαν από εκεί να κάνω. Νομίζω οτι απλά θέλουν να είναι την ίδια μέρα άντε την επόμενη το πρωί  για την σύγκριση.

@Αγγελικηη1 Πολλές φορές βρε κορίτσι μου πως την παλεύεις?Πίνεις λίγο νεράκι τουλάχιστον να μην αφυδατωθείς?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Από χθες δεν έχω καθόλου αναγούλες... Δεν έχω κ πολλά από χθες κ σκέφτομαι διάφορα 🫣

15 του μήνα ανανεώνεται η σύμβασή μου, πριν υπογράψω την ανανέωση να το έλεγα?? Δύσκολο 

Αχαχ ε οχι εντάξει. Αλλα κάποια στιγμή τουλάχιστον οταν δεις οτι δεν αντέχεις αλλο και σε παίρνει , πες τους το.

Ε βρε συ πλεον μπηκες στην 13η λογικό λογικοτατο. Κι εγω πλεον δε φοβάμαι που (σήμερα τουλάχιστον) ειδα καλυτέρευση. Και μακαρι να συνεχιστεί. 11+5 εχω μπει στην 12η πλέον.

1 hour ago, Αγγελικηη1 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Χθες δεν πήρα nuperal κ έκανα πάνω από 15 φορές εμετό! Σήμερα 5 6 μέχρι τώρα....όλη μέρα το στομάχι λες κ έχει μίξερ μέσα!!!! Υποφέρω!!!! Εσείς πώς είστε???

Ωωω ρε κοριτσι μου... Ποσο εισαι; Εμενα μου ειχε δωσει και άλλο φάρμακο συν το nuperal. Μιλα ξανα μαζι του. 15 εμετοί εισαι για εισαγωγή κανονικά.

yplDp3.png

Και εγώ από το απόγευμα κ μετά έχω εναν πονοκέφαλο κ έτσι λίγα πονακια δν ξέρω κουράστηκα μάλλον κ δεν το κατάλαβα…νυστάζω κιόλας ξυπνήσαμε κ πιο νωρίς σήμερα για να πάει η μικρή στο σταθμό 

πρίν από 1 λεπτό , Efaki είπε:

Και εγώ από το απόγευμα κ μετά έχω εναν πονοκέφαλο κ έτσι λίγα πονακια δν ξέρω κουράστηκα μάλλον κ δεν το κατάλαβα…νυστάζω κιόλας ξυπνήσαμε κ πιο νωρίς σήμερα για να πάει η μικρή στο σταθμό 

Έχω εδώ κ καμιά ώρα έναν πονοκέφαλο κ εγώ, πάει να σπάσει το κεφάλι μου 🤢 τι πάθαμε πια🤷

πρίν από 52 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αχαχ ε οχι εντάξει. Αλλα κάποια στιγμή τουλάχιστον οταν δεις οτι δεν αντέχεις αλλο και σε παίρνει , πες τους το.

Ε βρε συ πλεον μπηκες στην 13η λογικό λογικοτατο. Κι εγω πλεον δε φοβάμαι που (σήμερα τουλάχιστον) ειδα καλυτέρευση. Και μακαρι να συνεχιστεί. 11+5 εχω μπει στην 12η πλέον.

Ωωω ρε κοριτσι μου... Ποσο εισαι; Εμενα μου ειχε δωσει και άλλο φάρμακο συν το nuperal. Μιλα ξανα μαζι του. 15 εμετοί εισαι για εισαγωγή κανονικά.

Έτσι λέω κ εγώ. Πιστεύω θα βγει ο Ιανουάριος κ θα το πω. Ξέρω οτι μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά είμαι φορτωμένη με πολλά και είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, κυρίως το timing. 

Υπομονή μέχρι τέλος του μήνα λέω. Να πάνε όλα καλά την Πέμπτη. Δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχω αγχωθεί.. Τώρα μιλάει κ η κούραση κ ο πονοκέφαλος 🫣😇

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Angel-11 είπε:

Κορίτσια δεν σας μίλησα καθόλου χθες. Δεν είμαι και πολύ καλά.Κάτι που έφαγα με πείραξε προφανώς και έκανα εμετό 2 φορές .Ευτυχώς σήμερα δεν έκανα αλλά έχω έτσι περίεργο στομάχι.Με φιδέ και φρυγανιές είμαι.Τώρα άρχισα να νιώθω κάπως καλύτερα.Φοβήθηκα καμιά γαστρεντερίτιδα αλλά πραγματικά δεν βγήκαμε καθόλου και δεν είδαμε κανέναν από 30 του μήνα που είχα γιατρό.Ο άντρας μου είχε άδεια οπότε δεν ήρθαμε σε επαφή με κανέναν.

Για τα ούρα μην αγχώνεσαι ρώτησα σήμερα γιατί και εγώ σηκώνομαι κάθε ώρα σχεδόν και είναι να πάω την πέμπτη για εξετάσεις και μου είπε δεν πειράζει αν είναι να φανεί κάτι θα φανεί όπως και να έχει.Που να μείνουμε τώρα 5-6 ώρες ?

@Αννούλαααα Άντε να περάσουν μια δυο μέρες να είσαι περδίκι!

Και εγώ στην αυχενική έδωσα αίμα κ μετά πήγα .Έτσι μου είπαν από εκεί να κάνω. Νομίζω οτι απλά θέλουν να είναι την ίδια μέρα άντε την επόμενη το πρωί  για την σύγκριση.

@Αγγελικηη1 Πολλές φορές βρε κορίτσι μου πως την παλεύεις?Πίνεις λίγο νεράκι τουλάχιστον να μην αφυδατωθείς?

Δεν την παλεύω!!! Έχω κ το μικρό ζουζούνι κανονικό διαολακι!!! Δεν ξέρω πραγματικά πως αντέχω...πίνω πολύ λίγο δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω...

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τώρα είμαι 9 και 3, υποφέρω!!!! Είναι γενικά κατά των χαπιών και δεν βλέπω φως....

• Λυπημένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Εγω είχα δει διαφορά με το nuperal όμως κάθε μέρα λες και μειωνόταν η επίδραση του. Σήμερα λαχταρησα κρεατοσουπα. Τρώω το μεσημέρι, νιώθω βαρυ το στομάχι. Έπινα λεμονάδα για να χωνέψω. Ξανατρωω το απόγευμα και δεν την κράτησε το στομάχι ούτε 5 λεπτά, την έβγαλα όλη! Και μετά είχα τρελή πεινα. Το στομάχι μου είτε το νιώθω βαρύ σα να έχω φάει πέτρες είτε σα να μου έχεις βάλει μια κουτάλα και μου το ανακατεύεις διαρκώς. Τα nuperal από την άλλη φοβάμαι να τα σταματήσω γιατί δεν ξέρω πόσο χάλια θα γίνω μετά. Όλοι μου λένε υπομονή, υπομονή.... στέρεψε και αυτή η υπομονή... ερείπιο όλη μέρα. 

• Λουλούδια 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...