Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα 3, έβαλα τις 2 κ είχα αποτυχημένη ετ. Εχει μείνει 1. Λέει να κάνουμε άλλες 2 και να βάλουμε σύνολο 3. 
      Δε θα με καλέσει γιατί μου είπε να κόψω τα φάρμακα επειδή ακόμα και αν γίνει βλαστοκύστη day 6, δε θέλει να το βάλει σε ενδομήτριο 6ημερων μετά την ωοληψια. Θέλει 5 ημερών λέει δλδ σήμερα, που δε μπορώ να προχωρήσω. Ελπίζω να σε ξεμπέρδεψα.

Συγνώμη κορίτσι μου που σε ταλαιπώρησε, ναι τώρα το κατάλαβα... ξέρω ότι είναι χαζό αυτό που θα πω αλλά εγώ πλέον το έχω σαν νόμο σε εισαγωγικά κάθε εμπόδιο για καλό 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ σήμερα εχω πονακια περιόδου... 

Από Τρίτη ξεκινάει η τρεχαλα. Πως θα τα καταφέρω ρε κορίτσια; Με παίρνει απίστευτα από κάτω. Ολη μερα τρεχω σχολεία, φροντιστήρια, λογοθεραπειες, εξωσχολικές δραστηριότητες. Πηγαινε το παιδί αγγλικά, τρεχα γρήγορα σπιτι μετα απο μια ωρα ξανατρεχα να το παρεις και ξανατρεξιμο γρήγορα στο σπίτι. Λογοθεραπείες κάνουν τα δυο μου παιδια παω το ενα γυριζω σπιτι παω στα 40λ να το παρω να αφησω το αλλο και στα 40λ ξανα το ιδιο. Τα δυο μεγάλα που τα πηγαίνω γυμναστική καλα δεν παίζει τώρα να το κάνω. Ειναι και μακριά. Και το σχολείο μας, ειναι μακρυά. 1,5χλμ. Πφφφφ

Πιστεύω θα είσαι όλο κ καλύτερα και θα γίνει η προσαρμογή σιγά σιγά... Μην απελπίζεσαι... Ότι μπορείς εσύ, τα υπόλοιπα ο άντρας σου, θα συνέλθεις σταδιακά 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Eustathia είπε:

Πιστεύω θα είσαι όλο κ καλύτερα και θα γίνει η προσαρμογή σιγά σιγά... Μην απελπίζεσαι... Ότι μπορείς εσύ, τα υπόλοιπα ο άντρας σου, θα συνέλθεις σταδιακά 🙏❤️

Για να δούμε. Σημερα ολη μερα με αναγουλα κόπωση και πόνους περιόδου.

yplDp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Τελικά έκανα 38.5 κ πήρα ντεπον... Μου είπε πάνω από 38 να παίρνω ντεπον 1g κάθε 8ωρες...τώρα μου έχει πέσει ιδρωσα κιόλας...αχχχ δεν είμαι καλά...μακάρι να την γλυτώσει η μικρή...

Μπράβο κορίτσι μου με την αυχενική...καλά αποτελέσματα στην papp-a όλα καλά θα είναι κ εκεί...

Δεν έχω καθόλου όρεξη... Μου έρχεται έμετος μόνο που σκέφτομαι το φαγητό... Έφαγα όμως το μεσημέρι κοτόσουπα,αλλά περισσότερο ζουμί...

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 3
  • Λυπημένη/-ος 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Αννούλααααπεραστικα κοπέλα μ ακόλουθα τις οδηγίες του γιατρού σου κ όλα καλά θ πάνε.

Κοριτσια υπομονή όσες βιώνετε έντονα συμπτώματα όσο εξελίσσετε η εγκυμοσύνη εύχομαι ν νιώθετε καλύτερα!!! Κουράγιο 

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα έγραψε για την αυχενική της συγχαρητήρια με το καλό καλά αποτελέσματα κ στις αιματολογικές ☺️

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Περαστικά @Αννούλαααα

από συμπτώματα κορίτσια 13+3 έχω κάποιες μέρες που είμαι οκ με απλά πεσμένη ενέργεια και κάποιες άλλες αναγούλες, ζαλάδες και εμετούς... τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά καλύτερα αλλά πχ παραμονή πρωτοχρονιάς δεν μου ερχόταν να φαω τίποτα από το τραπέζι. Και σταθερά κούραση αρκετά έντονη και νιώθω ότι φαίνομαι άρρωστη και καθόλου λαμπερή 😅 ελπίζω αυτή η βελτίωση να συνεχιστει αλλά δεν το έχω δεδομενο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , pasxalia90 είπε:

Περαστικά @Αννούλαααα

από συμπτώματα κορίτσια 13+3 έχω κάποιες μέρες που είμαι οκ με απλά πεσμένη ενέργεια και κάποιες άλλες αναγούλες, ζαλάδες και εμετούς... τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά καλύτερα αλλά πχ παραμονή πρωτοχρονιάς δεν μου ερχόταν να φαω τίποτα από το τραπέζι. Και σταθερά κούραση αρκετά έντονη και νιώθω ότι φαίνομαι άρρωστη και καθόλου λαμπερή 😅 ελπίζω αυτή η βελτίωση να συνεχιστει αλλά δεν το έχω δεδομενο

Θεωρώ πως πλέον θα βλέπεις μονο βελτίωση. Ακομα και στο 2ο παιδι μου που ημουν πααααρα πολύ χάλια απο 14η βδομάδα άρχισα να γίνομαι άλλος άνθρωπος. Στο εύχομαι!!

@Αννούλαααα περαστικα σου κορίτσι μου! Λιωσε στον ύπνο αν μπορείς να παρεις τα πανω σου και ντεπονακια όποτε ειναι απαραίτητο.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Για 4 ημέρες ήταν η δράση του nuperal.... 5η ημέρα σήμερα που το έχω πάρει και ανακατευομουν όλη μέρα και τώρα το βράδυ έκανα εμετό, δεν άντεξα. Όταν έρχεται η ώρα να πάρω φάρμακα είναι για εμένα μαρτύριο.... Νιώθω ότι θα τα βγάλω...Μετά την αυχενική μου ζήτησε η ενδοκρινολογος να κάνω καμπύλη σακχάρου επειδή έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα αντέξω να πιω τη γλυκόζη χωρίς να τη βγάλω... 

@ΑννούλααααΠεραστικά σου κορίτσι μου και γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 2

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ... Τελικά έκανα 38.5 κ πήρα ντεπον... Μου είπε πάνω από 38 να παίρνω ντεπον 1g κάθε 8ωρες...τώρα μου έχει πέσει ιδρωσα κιόλας...αχχχ δεν είμαι καλά...μακάρι να την γλυτώσει η μικρή...

Μπράβο κορίτσι μου με την αυχενική...καλά αποτελέσματα στην papp-a όλα καλά θα είναι κ εκεί...

Δεν έχω καθόλου όρεξη... Μου έρχεται έμετος μόνο που σκέφτομαι το φαγητό... Έφαγα όμως το μεσημέρι κοτόσουπα,αλλά περισσότερο ζουμί...

Περαστικά γλυκό κορίτσι μου να τρως κάτι έστω και ανά τακτά χρονικά διαστηματα και μικρά γεύματακια θα περάσει ..θα κάνει τον κύκλο του ...υπομονή ..μια μεγάλη αγκαλιά 

11 ώρες πρίν, pasxalia90 είπε:

καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες!! με υγεία και να μας φέρει τα μπεμπακια μας με το καλο ο νέος χρόνος 🐣 εμείς κάναμε αυχενικη και περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικες.. όλα φαίνονται φυσιολογικά 🙏 ήταν φοβερό ότι μπορούν και βλέπουν όλα τα όργανα σε ένα τόσο μικρό πλασματακι.. είχαμε να το δούμε και τέσσερις εβδομάδες και είχε μεγάλη διαφορά. 

Συγχαρητήρια....με το καλό να πάρετε το μωράκι σας αγκαλιά ..το πιο όμορφο συναίσθημα πλησιάζει 

Καλησπέρα σας κορίτσια. ...όμορφες εγκυουλες διαβάζω τα νέα σας ....νομίζω ότι σιγά σιγά περνάει ο καιρός ...εμείς κλείσαμε 22.1την αυχενική ..σήμερα νιώθω φουλ κόπωση ....πήρα πίεση κ μέτρησα ζάχαρο όλα καλά ...μπήκα 10η εβδομάδα ..αύριο έχουμε τραπέζι στην οικογένεια του συζύγου ...συνεχίζω άδεια από τη δουλειά . .οπότε θα είμαι χαλαρά ...να ρωτήσω κάτι ;;;λέτε τώρα που ξεκινάνε τα σχολεία ...να πω στη Διευθύντρια να με ενημερώνει για τυχον ιώσεις ώστε να κρατάω τη μικρή σπιτι μιας και είμαι στο σύλλογο ;ώστε να περνάει το διάστημα το βαρυ Γενάρης Φεβρουάριος Μάρτιος ;πιστευω από Απρίλη να είναι λίγο καλύτερα ....Οι υπόλοιπες πως είστε ;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλους.... Το βράδυ είχα πάλι κομαρες..αδυναμία...μπούκωμα  κ βηχα...από πυρετο 37.9...38...μου λέει ο άντρας μου πάρε ένα ντεπον να κοιμηθείς...γιατί δεν μπορούσα από τις ενοχλήσεις...όντως κοιμήθηκα καλά... Ο μικρός κ το βράδυ πυρετό κ τώρα το πρωί πάλι... Τι να πω... 

Ρε κορίτσια λέτε να πάθει κάτι το μωρό? Διαβάζω διάφορα κ δεν μπορώ να βρω κοπέλα που το πέρασε στην εγκυμοσύνη κ πήγαν όλα καλά κ το παιδί ήταν γερό... Έχω αγχωθει πάρα πολύ... Ρε τι με βρήκε...

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Για 4 ημέρες ήταν η δράση του nuperal.... 5η ημέρα σήμερα που το έχω πάρει και ανακατευομουν όλη μέρα και τώρα το βράδυ έκανα εμετό, δεν άντεξα. Όταν έρχεται η ώρα να πάρω φάρμακα είναι για εμένα μαρτύριο.... Νιώθω ότι θα τα βγάλω...Μετά την αυχενική μου ζήτησε η ενδοκρινολογος να κάνω καμπύλη σακχάρου επειδή έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα αντέξω να πιω τη γλυκόζη χωρίς να τη βγάλω... 

@ΑννούλααααΠεραστικά σου κορίτσι μου και γρήγορα. 

@Eternity πότε έχεις την αυχενική? Μπορεί μέχρι τότε να υποχωρήσουν οι εμετοί 🙏 αν κ το υγρό αυτό καμία μας δεν θα το πιει εύκολα θεωρώ 🤢 εμένα με αηδιάζει από τώρα 🥹

9 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Περαστικά γλυκό κορίτσι μου να τρως κάτι έστω και ανά τακτά χρονικά διαστηματα και μικρά γεύματακια θα περάσει ..θα κάνει τον κύκλο του ...υπομονή ..μια μεγάλη αγκαλιά 

Συγχαρητήρια....με το καλό να πάρετε το μωράκι σας αγκαλιά ..το πιο όμορφο συναίσθημα πλησιάζει 

Καλησπέρα σας κορίτσια. ...όμορφες εγκυουλες διαβάζω τα νέα σας ....νομίζω ότι σιγά σιγά περνάει ο καιρός ...εμείς κλείσαμε 22.1την αυχενική ..σήμερα νιώθω φουλ κόπωση ....πήρα πίεση κ μέτρησα ζάχαρο όλα καλά ...μπήκα 10η εβδομάδα ..αύριο έχουμε τραπέζι στην οικογένεια του συζύγου ...συνεχίζω άδεια από τη δουλειά . .οπότε θα είμαι χαλαρά ...να ρωτήσω κάτι ;;;λέτε τώρα που ξεκινάνε τα σχολεία ...να πω στη Διευθύντρια να με ενημερώνει για τυχον ιώσεις ώστε να κρατάω τη μικρή σπιτι μιας και είμαι στο σύλλογο ;ώστε να περνάει το διάστημα το βαρυ Γενάρης Φεβρουάριος Μάρτιος ;πιστευω από Απρίλη να είναι λίγο καλύτερα ....Οι υπόλοιπες πως είστε ;

@Melodia αν έχεις τη δυνατότητα για αυτή την πληροφορία γιατί όχι 😇 πιστεύω σιγά σιγά θα υποχωρήσουν οι εποχιακές ιώσεις 🙏

πρίν από 59 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλους.... Το βράδυ είχα πάλι κομαρες..αδυναμία...μπούκωμα  κ βηχα...από πυρετο 37.9...38...μου λέει ο άντρας μου πάρε ένα ντεπον να κοιμηθείς...γιατί δεν μπορούσα από τις ενοχλήσεις...όντως κοιμήθηκα καλά... Ο μικρός κ το βράδυ πυρετό κ τώρα το πρωί πάλι... Τι να πω... 

Ρε κορίτσια λέτε να πάθει κάτι το μωρό? Διαβάζω διάφορα κ δεν μπορώ να βρω κοπέλα που το πέρασε στην εγκυμοσύνη κ πήγαν όλα καλά κ το παιδί ήταν γερό... Έχω αγχωθει πάρα πολύ... Ρε τι με βρήκε...

@Αννούλαααα καλημέρα κορίτσι μου, πώς είσαι??? Μην σκέφτεσαι για το ενδεχόμενο να πάθει κάτι το μωρό. Στόχος είναι τώρα να είσαι εσύ πρώτα καλά, να ενυδατώνεσαι και να μην ανεβαίνει ο πυρετός μες στο 8ωρο ανάμεσα από τα ντεπον. Όλα καλά θα πάνε θα περάσει σύντομα 🙏❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia είπε:

@Eternity πότε έχεις την αυχενική? Μπορεί μέχρι τότε να υποχωρήσουν οι εμετοί 🙏 αν κ το υγρό αυτό καμία μας δεν θα το πιει εύκολα θεωρώ 🤢 εμένα με αηδιάζει από τώρα 🥹

@Melodia αν έχεις τη δυνατότητα για αυτή την πληροφορία γιατί όχι 😇 πιστεύω σιγά σιγά θα υποχωρήσουν οι εποχιακές ιώσεις 🙏

@Αννούλαααα καλημέρα κορίτσι μου, πώς είσαι??? Μην σκέφτεσαι για το ενδεχόμενο να πάθει κάτι το μωρό. Στόχος είναι τώρα να είσαι εσύ πρώτα καλά, να ενυδατώνεσαι και να μην ανεβαίνει ο πυρετός μες στο 8ωρο ανάμεσα από τα ντεπον. Όλα καλά θα πάνε θα περάσει σύντομα 🙏❤️

Μακάρι... Νιώθω αδύναμη...δεν έχω όρεξη ούτε να φάω .. 

Λοιπόν έκανα καμπύλη στις πρώτες εβδομάδες λόγω ιστορικου που κάνω διαβήτη κύησης...είχαν ξεκινήσει οι εμετοί...κ εγώ το φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω κ θα πάει χαμένη η προσπάθεια μου...κι όμως το κατάφερα... Πιστεύω όμως αν πάρετε από το φαρμακείο αν βρείτε την έτοιμη γλυκόζη το μπουκαλάκι που είναι σε γεύση λεμόνι κ πορτοκάλι θα το πιείτε πιο ευχάριστα είναι σαν χυμός αναψυκτικό... Το είχα πιεί μια φορά που το βρήκα κ ήταν τέλειο...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια δεν καταλαβαίνω οσες εχετε αντίσταση στην ινσουλίνη, για ποιο λογο να κανετε τη δοκιμασία της γλυκόζης αφού ξερει ο ενδοκρινολόγος ότι έχετε θεμα με την ινσουλίνη σας; Θεωρώ πως θα έπρεπε να σας γράψει ταινίες και σκαρφιστηρες και να μετριεστε . Κι αν το σάκχαρο βγει οκ, επαναπαυεται ο ενδοκρινολόγος και σας λέει να τρώτε ελεύθερα; Η σας βαζει να μετριεστε; Πάντως η δοκιμασία της γλυκόζης ειναι μια παρα πολύ αηδιαστική εξέταση χααχαχ αλλα σε εναν άνθρωπο που ηδη έχει πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατι να μπει σε αυτη τη διαδικασία. Αφού πάλι στις μετρήσεις θα καταλήξει.

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Καλημέρα!!

@Αννούλααααπροσπαθησε όσο μπορείς να ξεκουραστείς κ μην σκέφτεσαι τπτ αρνητικο!!!

Προσωπικα κορίτσια με την καμπύλη ζαχαρου το είχα πιει λες κ έπινα νερό δν με είχε πειράξει καθόλου😅

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 52 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια δεν καταλαβαίνω οσες εχετε αντίσταση στην ινσουλίνη, για ποιο λογο να κανετε τη δοκιμασία της γλυκόζης αφού ξερει ο ενδοκρινολόγος ότι έχετε θεμα με την ινσουλίνη σας; Θεωρώ πως θα έπρεπε να σας γράψει ταινίες και σκαρφιστηρες και να μετριεστε . Κι αν το σάκχαρο βγει οκ, επαναπαυεται ο ενδοκρινολόγος και σας λέει να τρώτε ελεύθερα; Η σας βαζει να μετριεστε; Πάντως η δοκιμασία της γλυκόζης ειναι μια παρα πολύ αηδιαστική εξέταση χααχαχ αλλα σε εναν άνθρωπο που ηδη έχει πρόβλημα δεν καταλαβαίνω γιατι να μπει σε αυτη τη διαδικασία. Αφού πάλι στις μετρήσεις θα καταλήξει.

Αυτό είπα κ εγώ στον γυναικολόγο όταν μου το είπε...κι όμως συμφώνησε χωρίς να το γνωρίζει τι μου είπε ο γυναικολόγο κ η ενδοκρινολόγος... Τι να πω...πάντως το έκανα κ θα την ξανά κάνω στις 22-25 εβδομάδων 😔😔😔😔

πρίν από 49 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα!!

@Αννούλααααπροσπαθησε όσο μπορείς να ξεκουραστείς κ μην σκέφτεσαι τπτ αρνητικο!!!

Προσωπικα κορίτσια με την καμπύλη ζαχαρου το είχα πιει λες κ έπινα νερό δν με είχε πειράξει καθόλου😅

Αχχχχ προσπαθώ αλλά πάλι το μυαλό κάνει τις δικές του σκέψεις...

Έλα ρε θηρίο ..μπράβο καλό για εσένα αυτό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...