Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες!! με υγεία και να μας φέρει τα μπεμπακια μας με το καλο ο νέος χρόνος 🐣 εμείς κάναμε αυχενικη και περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικες.. όλα φαίνονται φυσιολογικά 🙏 ήταν φοβερό ότι μπορούν και βλέπουν όλα τα όργανα σε ένα τόσο μικρό πλασματακι.. είχαμε να το δούμε και τέσσερις εβδομάδες και είχε μεγάλη διαφορά. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 2

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Αχχχ κορίτσια... Δεν νιώθω καλά... Έβαλα θερμόμετρο 37.5 μάλλον ανεβαίνει,δεν την γλυτωσα όπως φαίνεται... Μετρησα τον μικρό 37.3 ... Πονάει το κορμί μου...ούτε να περπατήσω δεν μπορω ..πονάνε οι γαμπες μου... πονοκέφαλο (αλίμονο)...χαλιά χαλιά...τι θα κάνω? Κ βήχα πολύ βήχα...έχει αρχίσει κ πονάει κ η κοιλιά από τα τραντάγματα 

Περαστικά σου κορίτσι μου!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, pasxalia90 είπε:

καλημέρα κορίτσια και καλή χρονιά σε όλες!! με υγεία και να μας φέρει τα μπεμπακια μας με το καλο ο νέος χρόνος 🐣 εμείς κάναμε αυχενικη και περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα από τις αιματολογικες.. όλα φαίνονται φυσιολογικά 🙏 ήταν φοβερό ότι μπορούν και βλέπουν όλα τα όργανα σε ένα τόσο μικρό πλασματακι.. είχαμε να το δούμε και τέσσερις εβδομάδες και είχε μεγάλη διαφορά. 

Συγχαρητήρια 🙏❤️ καλά αποτελέσματα κ στις αιματολογικές εύχομαι! 

Αυτό σκέφτομαι κ εγώ, 3 εβδομάδες μετά θα έχει διαφορά μεγάλη 🥹🙏 το είχαμε δει να κουνάει χεράκια κ ποδαράκια την τελευταία φορά. Πώς θα ναι τώρα 🥰

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, όλα αυτά τα συμπτώματα όπως η ανακατωσουρα, οι εμετοι, η αηδία, η όσφρηση σα λαγωνικό, η αύξηση σαλιών στο στόμα, η εξάντληση, σταματούν κάποια στιγμή? 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω, όλα αυτά τα συμπτώματα όπως η ανακατωσουρα, οι εμετοι, η αηδία, η όσφρηση σα λαγωνικό, η αύξηση σαλιών στο στόμα, η εξάντληση, σταματούν κάποια στιγμή? 

Εγω παλι ξανακυλησα εδώ και 2,3 ημέρες. Ενω με ειχαν αφήσει. Νομίζω το ιδιο επαθε και η @Eustathia στην 11η εμφανίστηκαν ξανα. Βεβαια εγω δεν ημουν οπως πριν, τελείως χάλια. Ας ελπίσουμε μετα την 13η να επανέλθουμε εντελώς και να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας. 11+ κατι δεν εισαι κι εσυ;

@pasxalia90συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Και οι αιματολογικές σούπερ θα είναι, θα δεις!!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Κορίτσια εγώ είμαι σήμερα 13+1 και διαφορά δεν βλέπω.Σημερα ξύπνησα με βαρύ στομάχι και όλη την νύχτα έκανα εμετούς, ήταν άδειο το στομάχι μου για να είναι βαρύ 😔

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω παλι ξανακυλησα εδώ και 2,3 ημέρες. Ενω με ειχαν αφήσει. Νομίζω το ιδιο επαθε και η @Eustathia στην 11η εμφανίστηκαν ξανα. Βεβαια εγω δεν ημουν οπως πριν, τελείως χάλια. Ας ελπίσουμε μετα την 13η να επανέλθουμε εντελώς και να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας. 11+ κατι δεν εισαι κι εσυ;

@pasxalia90συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Και οι αιματολογικές σούπερ θα είναι, θα δεις!!

Εμένα άρχισαν γενικά όσο περνάνε οι εβδομάδες να γίνονται πιο έντονα τα συμπτώματα αντί το ανάποδο. Τώρα κάποιες μέρες είμαι πολύ καλά κ κάποιες πεσμένη. 

Σήμερα μπήκα 13η εβδομάδα 🥹 κ έχω πονάκια σαν περιόδου όλη μέρα 

πρίν από 39 λεπτά , Eternity είπε:

Στην 11η άρχισαν να μειώνονται 12η δεν είχα σχεδόν τίποτα .Οι εμετοί σταμάτησαν εντελώς αν και δεν έκανα πάρα πολλούς  για κάνα δυο βδομάδες είχα μόνο. Η όσφρηση νομίζω θα μας μείνει μέχρι τέλος χαχα. Αύξηση στα σάλια λογικά από τους εμετούς έχεις .Τώρα έχω το αντίθετο εγώ στεγνώνει συνέχεια το στόμα μου και θέλω να πίνω κάτι.Η εξάντληση θα έλεγα χειροτερεύει 10 σκαλιά ανεβαίνω και είμαι χάλια.Βέβαια εγώ είμαι μονίμως σπίτι και όσο μπορώ ξαπλωμένη οπότε και αυτό παίζει ρόλο στην κούραση με το παραμικρό .Μια στις 2-3 βδομάδες θα βγω για γιατρό. Αναγούλα έχω τα βράδια αρκετή καλά για συχνοουρία ας μην μιλήσω.Σε γενικές γραμμές όμως καμία σχέση με αυτό το μαρτύριο που ήταν μέχρι την 11η.Μετά βέβαια αρχίζουν άλλα.Τα λέγαμε και χθες.Σκέφτεσαι τώρα γιατί νιώθω τόσο καλά?Τι γίνεται?Μετά λέω άντε μην παραπονιέσαι καλύτερα είναι τώρα.

Βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός .Άλλα κορίτσια από την 9η είδαν διαφορά και βλέπω η @Kate89 είναι στη 13η και συνεχίζει.

@Αννούλαααα Περαστικά κορίτσι μου .Να περάσει γρήγορα και χωρίς ταλαιπωρία.

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Εμένα άρχισαν γενικά όσο περνάνε οι εβδομάδες να γίνονται πιο έντονα τα συμπτώματα αντί το ανάποδο. Τώρα κάποιες μέρες είμαι πολύ καλά κ κάποιες πεσμένη. 

Απο χθές έχω πονάκια συχνά πυκνά. Εμείς αλλάζουμε βδομάδα μαζί  απ οτι βλέπω .Μαζί τα παθαίνουμε .Σίγουρα κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες .

• Μου αρέσει 4

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω σήμερα με βάση την εμβρυομεταφορα είμαι 10 εβδομάδων και 6 ημερών ενω με βάση την τελευταία περίοδο είμαι 10 εβδομάδων και 4 ημερών. Στην αυχενική θα ξεκαθαρισει πόσο είμαι. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Eustathia είπε:

Κι εγώ σήμερα εχω πονακια περιόδου... 

Από Τρίτη ξεκινάει η τρεχαλα. Πως θα τα καταφέρω ρε κορίτσια; Με παίρνει απίστευτα από κάτω. Ολη μερα τρεχω σχολεία, φροντιστήρια, λογοθεραπειες, εξωσχολικές δραστηριότητες. Πηγαινε το παιδί αγγλικά, τρεχα γρήγορα σπιτι μετα απο μια ωρα ξανατρεχα να το παρεις και ξανατρεξιμο γρήγορα στο σπίτι. Λογοθεραπείες κάνουν τα δυο μου παιδια παω το ενα γυριζω σπιτι παω στα 40λ να το παρω να αφησω το αλλο και στα 40λ ξανα το ιδιο. Τα δυο μεγάλα που τα πηγαίνω γυμναστική καλα δεν παίζει τώρα να το κάνω. Ειναι και μακριά. Και το σχολείο μας, ειναι μακρυά. 1,5χλμ. Πφφφφ

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

Αυτό το βαρύ στομάχι που έχω σαν να έχω φάει ένα αρνί έχει σχέση με δυσπεψία;; δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα σήμερα! Να πιω λίγο maalox?

Φριγανιες απλές τελείως όμως λευκές μπορείς να φας  . Κ πιες κάτι χλιαρό όχι παγωμένο όχι καυτό.  Δεν είναι ακριβώς δυσπεψία αλλά  συνδιασμός . 

Ποτέ μην μένεις εντελώς νηστική γίνετε χειρότερο μαζεύει το στομάχι πολλά υγρά . Πάντα να έχεις μια φριγανια στο χερι  Κ πάντα σκέτη όχι πολυσπορη όχι μαύρη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Kate89 είπε:

Αυτό το βαρύ στομάχι που έχω σαν να έχω φάει ένα αρνί έχει σχέση με δυσπεψία;; δεν έχω φάει σχεδόν τίποτα σήμερα! Να πιω λίγο maalox?

Μπορείς να παίρνεις simeco,μου είχε πει ο γιατρός να παίρνω μέχρι και 3-4 τη μερα, βοηθάνε παρά πολύ.Ειδικα για τις καούρες είναι βάλσαμο.

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Αναλόγως την εγκυμοσύνη..συνήθως σταματάνε στον τέταρτο μήνα,αλλά μπορεί να κρατήσουν και εννιά μήνες όπως σε μένα.Τωρα σκέψου είμαι στη 13η εβδομάδα και κάνω κάθε μέρα εμετούς,έχω γαστρικά υγρά,σάλια και πικριλα.Απο την αφυδάτωση εχουν ξεραθεί τα χείλη μου,το δέρμα μου έχει σκάσει και τα μαλλιά μου είναι σαν άχυρα.Αναγουλες,αηδία κτλ σχεδον με όλα τα φαγητά και ευτυχώς που έχω λίγες και διαχειρισιμες καούρες(προς το παρόν).Στην κόρη μου κοιμόμουν επί μήνες κάπως σαν καθιστή στο κρεβάτι,γιατί όταν ξάπλωνα,ανέβαιναν τα γαστρικά υγρά και ετσουζε ο οισοφάγος και το στομάχι μου.

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...