Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Sandra.s είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Χαίρομαι πάρα πολύ σε πιο στάδιο βρίσκεσαι;😻 

εμένα είναι πολύ διογκωμένες λόγω χρόνιας φλεγμονής. Πήρα 6 γνώμες από ιδιωτικούς και δημόσιους κ όλοι είπαν σαλπιγγεκτομη. Ευχαριστώ για την δύναμη ❤️ 

Έχω ένα αγοράκι ενός έτους! Έκανα απολίνωση την υδροσαλπιγγα και μάλιστα μου χαν πει πως και η άλλη δείχνει να αλλάζει εικόνα (προς το κακό). Από παλιό χειρουργείο κοιλιάς και συμφυσεις πρέπει να το έπαθα. Όπως και να χει μη ρισκάρεις,βγαλτες για να μην έχεις φλεγμονή!

9 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Χρόνια σας Πολλά κορίτσια,

Ήρθε η ώρα να σας γράψω ένα μήνυμα από τη θέση που έβλεπα να γράφουν στο παρελθόν γυναίκες και δεν πίστευα ότι μπορεί ποτέ να βρεθώ εγώ.

Λίγες από εσάς θα με θυμούνται, κάποιες μου είχαν στείλει και μηνύματα, αλλά για καιρό το site δε με άφηνε να συνδεθώ.

Η ιστορία μου εν συντομία είναι μια διάγνωση υπογονιμότητας πριν δυο χρόνια, με ΑΜΗ 0,1 και FSH από 9 έως 18. Δύο γιατροί μου απέκλεισαν τη φυσική σύλληψη και αμφέβαλαν ότι θα τα πάω καλά ακόμη και με εξωσωματική. Ο Κ. Πάντος, ο γιατρός στον οποίο κατέληξα, μου είπε ότι όλα είναι πιθανά, και μαζί κάναμε μια αποτυχημένη σπερματέγχυση και 12 ωοληψίες σε διάστημα ενός έτους, που απέδωσαν 24 ωάρια στην κατάψυξη. Στο τέλος του έτους, το περασμένο καλοκαίρι, συμφωνήσαμε με το γιατρό να σταματήσω τις ωοληψίες και να προσπαθήσω για λίγους κύκλους μαζί με το σύζυγό μου για φυσική σύλληψη. Να σημειώσω ότι ο σύζυγος είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ευτυχώς ξεπέρασε, και λόγω του οποίου δεν μπορούσαμε ως τότε ούτε να προσπαθήσουμε φυσικά, ούτε να γονιμοποιήσουμε.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού έκανα τεστ ωορρηξίας και είχαμε επαφές. Είχα πολύ άγχος και καθόλου πίστη, αλλά δεν ήθελα να απορρίψω τις ελάχιστες πιθανότητες που μου έδινε η φύση και κυρίως τη μεγάλη δυνατότητα που δίνει όταν το θέλει ο Θεός. Και πράγματι αγαπητές μου, συνέλαβα το παιδί μου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου!

Όλα βαίνουν καλώς ως τώρα και προσδοκούμε να ειδωθούμε ως τις αρχές Μαΐου με το δικό μας θαύμα.

Σας γράφω με την ελπίδα να μην κάνετε πολλά από τα λάθη που έκανα εγώ και με ταλαιπώρησαν άδικα. Θέλω να τονίσω ότι είναι καταστροφικό να στεκόμαστε πάντα και μόνο στους αριθμούς και τις στατιστικές. Μη δέχεστε άκριτα τις απόψεις που ακούτε και διαβάζετε. Είναι καταστροφικό να αποκαλούμε τους εαυτούς μας άμοιρους, άτυχους, τιμωρημένους. Είμαστε ζωντανές και η ζωή είναι κινούμενη δύναμη, στα σώματα και στο νου μας. 

Βρείτε γιατρούς με εμπειρία και γνώση, ακόμη κι αν δε σας γλυκομιλάνε. Μη δεχτείτε όμως γιατρούς που σας θέτουν προ τετελεσμένων και δεν έχουν διάθεση να δουλέψουν μαζί σας. Μην προτάσσετε το Θέλω σας, αλλά προσπαθήστε να αποδέχεστε τα θελήματα του Θεού. Καλλιεργήστε την υπομονή και την αντοχή σας. Ταυτόχρονα επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποφορτίζεται συναισθηματικά. Αυτά που περνάμε είναι η σφύρα και ο άκμονας μεταξύ των οποίων διαμορφώνουμε το μέταλλο της προσωπικότητάς μας. Έτσι γινόμαστε τα όπλα των αγαπημένων μας και κυρίως των παιδιών μας. 

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Καλή Φώτιση!

Πόσο ελπιδοφόρο το μήνυμα! Με το καλό το μωράκι σας! Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Eustathia είπε:

Εμένα είναι πολύ υποστηρικτικός, ψύχραιμος γενικά. Είναι ηρεμη δύναμη. Εν τω μεταξύ σε αυτό το σπίτι κάνουμε τις δουλειές και οι δύο, το μαγείρεμα και οι δύο, τα πάντα από κοινού ανέκαθεν. Οπότε τώρα που έπρεπε να ξεκουράζομαι τόσο καιρό και δεν κάνω το παραμικρό, όλα τα κάνει ο άντρας μου πολύ φυσικά και δεν χρειάζεται να ανησυχώ καθόλου για αυτό. Αυτό πχ με καθυσηχαζει πολύ και για το σπίτι κ για το μωρό που έρχεται. Γενικά μου καθησυχάζει τους φόβους. 

Αυτό το σκεπτικό το έχω μετά από κάθε ραντεβού με τη γιατρό που όλα είναι καλά ως τώρα απλά κρατάει λίγο κ μετα αρχίζει πάλι το άγχος και η αγωνία μου🫣 μπράβο σου και συνέχισε έτσι 🙏

Ελπίζω μετά την αυχενική, αν όλα είναι καλά, επειδή θα έχει περάσει πλέον κ το αρχικό επικίνδυνο διάστημα, θα είμαι κ εγώ πολύ πιο ήρεμη. Μέχρι την αυχενική δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα, σκέφτομαι τι μπορεί να πάει λάθος και αγχώνομαι 🥺

Εμείς είμαστε το ακριβώς αντίθετο.Εγώ είμαι η ψύχραιμη και αυτή που πάντα φέρνει την ισορροπία και δεν αγχώνεται.Οπότε τώρα που για την εγκυμοσύνη αγχώνομαι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Τα έχει δει όλα.Αλλά ευτυχώς στο θέμα σπίτι και εμείς κάπως τα μοιραζόμασταν οπότε κάνει τις δουλειές και είμαι ήσυχη.Το μαγείρεμα βέβαια δεν το κατέχει αλλά εντάξει ένα φαγητό το κάνουμε μαζί από την προηγούμενη μέρα .Απλά πράγματα βέβαια αλλά εντάξει .Τι ωραίο που μαγειρεύει και ο άντρας σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Eustathia και εμείς τα μοιραζόμαστε κ με τη μικρή που δν έπρεπε να την σηκώνω κ γενικά ν μην κουράζομαι με βοηθάει πάρα πολύ!!

Άντε να πάρουμε ανάσα μετά την αυχενική 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εμείς είμαστε το ακριβώς αντίθετο.Εγώ είμαι η ψύχραιμη και αυτή που πάντα φέρνει την ισορροπία και δεν αγχώνεται.Οπότε τώρα που για την εγκυμοσύνη αγχώνομαι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Τα έχει δει όλα.Αλλά ευτυχώς στο θέμα σπίτι και εμείς κάπως τα μοιραζόμασταν οπότε κάνει τις δουλειές και είμαι ήσυχη.Το μαγείρεμα βέβαια δεν το κατέχει αλλά εντάξει ένα φαγητό το κάνουμε μαζί από την προηγούμενη μέρα .Απλά πράγματα βέβαια αλλά εντάξει .Τι ωραίο που μαγειρεύει και ο άντρας σου!

Εγώ ποτέ δεν ήμουν η ψύχραιμη 🙊🙊 ναι και μαγειρεύει κ τα πάντα από την πρώτη μέρα μέχρι τώρα🙏🙏 εγώ είμαι κ λίγο freak με την καθαριότητα κλπ κ ευτυχώς ταιριάζουμε σε αυτό γιατί δεν θα γινόταν αλλιώς, είμαστε μαζί 13 χρόνια 😇

πρίν από 2 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia και εμείς τα μοιραζόμαστε κ με τη μικρή που δν έπρεπε να την σηκώνω κ γενικά ν μην κουράζομαι με βοηθάει πάρα πολύ!!

Άντε να πάρουμε ανάσα μετά την αυχενική 

Μπράβο 🙏❤️ πολύ χαίρομαι να διαβάζω τέτοια 🥰🥰🥰

Το ελπίζω, αυτή την ανάσα την έχω πολύ ανάγκη

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;

Σήμερα έχω έντονη καούρα.Τι να κάνω να με ανακουφίσει; Γνωρίζετε;;

Λίγη σόδα Κ μπορείς να μασάς  μαστίχα Χίου βοηθάει πολύ. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Kate89 είπε:

Γαλατάκι φρέσκο επίσης βοηθάει 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Δεν το νιώθω χαμηλά στην κοιλιά, εγώ το πρήξιμο το νιώθω εσωτερικά ψηλά, προς το στομάχι. Όχι αυτό που περιγράφεις. Κι επειδή σε αυτή την εγκυμοσύνη μου όλα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτή του γιου μου, νομίζω ότι άδικα ανησυχείς. 

Οι εμετοι είναι τις εγκυμοσύνες? Εννοώ είχες ως τώρα? Προσπάθησε να πίνεις λίγο λίγο υγρά να μην αφυδατωνεσαι και για τον πονοκέφαλο πάρε ντεπον, επιτρέπεται, μη βασανίζεται. Για το βήχα φυτικές καραμέλες από το φαρμακείο ίσως σε βοηθήσουν. Το παιδάκι σου πώς είναι? 

Ααα στο στομάχι! Ναι κι εγω το εχω αυτο στο στομάχι 🤗

@Eustathia κι εμενα με βοηθάει στα πάντα. Πλυντήριο άπλωμα μάζεμα πάντα τα κανει εκείνος. Τις Κυριακές πάντα μαγειρεύει εκείνος. Σίδερο πότε εγώ πότε εκείνος. Ομως εγω είμαι τρελή με την καθαριότητα ενω εκεινος χαλαρος κι εκεί μου τα χαλάει 😂😂 και σε ενα σπιτι με 4 παιδια , πρέπει να είσαι μόνιμα με μια σκουπα στο χέρι. Εγώ δηλαδή. Ο άντρας μου μπορει να παραμερίσει με το ποδι τα ψυχούλα απ'το πάτωμα και να συνεχίσει.

Εντωμεταξυ εχουμε παρκέ σε ολο το σπιτι και δεν φοράμε ποτέ παντόφλες, ξυπόλυτοι μόνο. Ενας λογος παραπάνω να θελω να ειναι παντακαθαρο το πάτωμα. Τωρα όμως τολμω να πω πως τα έχει αναλάβει ολα εκείνος μέχρι να πατήσω ξανα στα ποδια μου. Αλλα το σπιτάκι μου νιώθω ότι υποφέρει 🥴

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Kate89 είπε:

Εγώ είχα ρωτήσει το γιατρό και παίρνω maalox αν χρειαστεί μασώμενο. Αλλιώς όπως είπαν τα κορίτσια γάλα ,σόδα, μαστίχα χίου.Εγώ παίρνω αυτό το ανθρακούχο νερό με μαστίχα που κυκλοφορεί και με λίγο λεμόνι μέσα με ανακουφίζει.Κάποιες λένε και για το ξινόμηλο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί  δεν τα πολυσυμπαθώ.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Θα πιω λίγο γαλατάκι ναι 🥰

Παγωμενο νερο; Αλλα αφου μπορεις να πιεις και γαλατακι, κανε το. Απο τωρα καούρες ρε συ πάντως; Μήπως έφαγες κατι που σε πείραξε;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Παγωμενο νερο; Αλλα αφου μπορεις να πιεις και γαλατακι, κανε το. Απο τωρα καούρες ρε συ πάντως; Μήπως έφαγες κατι που σε πείραξε;

Μάλλον κάτι που έφαγα με πείραξε.Θα δω και αύριο πως θα είμαι 

πρίν από 36 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ααα στο στομάχι! Ναι κι εγω το εχω αυτο στο στομάχι 🤗

@Eustathia κι εμενα με βοηθάει στα πάντα. Πλυντήριο άπλωμα μάζεμα πάντα τα κανει εκείνος. Τις Κυριακές πάντα μαγειρεύει εκείνος. Σίδερο πότε εγώ πότε εκείνος. Ομως εγω είμαι τρελή με την καθαριότητα ενω εκεινος χαλαρος κι εκεί μου τα χαλάει 😂😂 και σε ενα σπιτι με 4 παιδια , πρέπει να είσαι μόνιμα με μια σκουπα στο χέρι. Εγώ δηλαδή. Ο άντρας μου μπορει να παραμερίσει με το ποδι τα ψυχούλα απ'το πάτωμα και να συνεχίσει.

Εντωμεταξυ εχουμε παρκέ σε ολο το σπιτι και δεν φοράμε ποτέ παντόφλες, ξυπόλυτοι μόνο. Ενας λογος παραπάνω να θελω να ειναι παντακαθαρο το πάτωμα. Τωρα όμως τολμω να πω πως τα έχει αναλάβει ολα εκείνος μέχρι να πατήσω ξανα στα ποδια μου. Αλλα το σπιτάκι μου νιώθω ότι υποφέρει 🥴

Εσείς είστε κ πολλοί, έχετε πολύ παραπάνω δουλειά 😇 μπράβο για όλα 🙏❤️

Σε ένα σπίτι συμμετέχουν κ οι 2 ως οφείλουν! Πολύ χαίρομαι να ακούω ωραία παραδείγματα γιατί συνήθως δεν είναι έτσι. Τους το περιγράφω κ τους φαίνεται παράξενο. 

πρίν από 28 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εγώ είχα ρωτήσει το γιατρό και παίρνω maalox αν χρειαστεί μασώμενο. Αλλιώς όπως είπαν τα κορίτσια γάλα ,σόδα, μαστίχα χίου.Εγώ παίρνω αυτό το ανθρακούχο νερό με μαστίχα που κυκλοφορεί και με λίγο λεμόνι μέσα με ανακουφίζει.Κάποιες λένε και για το ξινόμηλο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί  δεν τα πολυσυμπαθώ.

Αγαπώ αυτό το ανθρακούχο... Γενικά τα ανθρακούχα τα ζητάω τόσο πολύ μες στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω τι έχω πάθει 😇

• Μου αρέσει 1

Όχι δεν πηρα κάτι απλά πήγα κ ξάπλωσα... Πόνο δεν είχα στο στομάχι,οπότε λες να ήταν από την εγκυμοσύνη οι εμετοι?

Προσπαθώ να πίνω νερό αν κ το αμελω....

Ο μικρός δόξα τω θεώ δείχνει καλά...από χθες το βράδυ χοροπηδάει...δεν έχει πυρετό...ούτε πριν λίγο που τον είδα...είναι τέρμα δροσερός...θα του κάνω ένα τεστ σήμερα να δω...

6 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Γάλα ,τσίχλα, μήλο πράσινο...δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι...εμένα αυτά με βοηθούσαν...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Αχχχ κορίτσια... Δεν νιώθω καλά... Έβαλα θερμόμετρο 37.5 μάλλον ανεβαίνει,δεν την γλυτωσα όπως φαίνεται... Μετρησα τον μικρό 37.3 ... Πονάει το κορμί μου...ούτε να περπατήσω δεν μπορω ..πονάνε οι γαμπες μου... πονοκέφαλο (αλίμονο)...χαλιά χαλιά...τι θα κάνω? Κ βήχα πολύ βήχα...έχει αρχίσει κ πονάει κ η κοιλιά από τα τραντάγματα 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 9 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχ κορίτσια... Δεν νιώθω καλά... Έβαλα θερμόμετρο 37.5 μάλλον ανεβαίνει,δεν την γλυτωσα όπως φαίνεται... Μετρησα τον μικρό 37.3 ... Πονάει το κορμί μου...ούτε να περπατήσω δεν μπορω ..πονάνε οι γαμπες μου... πονοκέφαλο (αλίμονο)...χαλιά χαλιά...τι θα κάνω? Κ βήχα πολύ βήχα...έχει αρχίσει κ πονάει κ η κοιλιά από τα τραντάγματα 

Περαστικά κορίτσι μου🙏 εύχομαι να μην ανεβάσεις πυρετό, τώρα είσαι στα δέκατα οπότε όχι πανικός. Καλή και συχνή ενυδάτωση, ντεπον και επικοινώνησε με το γιατρό σου να σου δώσει οδηγίες για το τι μπορείς να παίρνεις από φάρμακα κλπ. 

Καλημέρα σε όλους! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...