Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Τον πυρετό δεν τον θέλουν, ειδικα το πρώτο τρίμηνο. Μπορεί να προκαλέσει  βλάβες στο έμβρυο. Προτιμούν παρακεταμόλη παρα να περιμένεις να πέσει ο πυρετός.Η κολλητή μου ειχε δεκατα και νοσηλεύτηκε 2 βδομάδες στο νοσοκομείο .

Εμεινες τοσες ώρες νηστικό παιδ μου;; Δε σε επθασε το στομάχι; Πρόσεχε ε;;

@Αννούλαααα το tamiflu  είναι αντιικό και αμφιλεγόμενο. Πολλοί γιατροί δεν το θέλουν. Και βαρύ φάρμακο και πιστεύεται, πως δε βοηθάει. Άλλοι παλι γιατροί τα χορηγούν σαν καραμέλες. Ο μικρός σου, θα το ξεπεράσει σε μια δυο μέρες. Εσυ κοίτα να προσέχεις αν και σίγουρα θα βοηθήσει οτι εμβολιαστηκες. Παρ'ολα αυτα πρόσεχε!!

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!  Με το καλό ο μπέμπης σου❤️

@Farmakotriftena είχα λυσσάξει από την πείνα κ έφαγα ένα σοκολατάκι που είχα στην τσέπη σαν τις γιαγιάδες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 τι ζω για να διατηρήσω την εγκυμοσύνη μυστική 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αχαχαχα είχα πάρα πολύ δουλειά με το διευθυντή μου ο οποίος δεν μας άφησε για πόσες ώρες να κάνουμε ρούπι 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Εντάξει παιδιά οι ενήλικες σπάνια κάνουν πολύ υψηλό πυρετό πρέπει να έχει γυρίσει πνευμονία . Αυτό φοβούνται κυρίως στην γρίπη για τις εγκύους Κ όχι ότι θα κάνει πυρετό . Πυρετό πάνω από 38 ως ενήλικας σπάνια να ανεβάσεις Κ αν ανεβάσεις κάτι άλλο παίζει ητε πνευμονία ητε κάποιο μικρόβιο άλλο ητε αμυγδαλές κτλ. 

Μετά τον covid έχουν γίνει όλα λιγο πιο υπερβολικά αλλά εντάξει δεν είναι Κ να τρομοκρατούνται οι έγκυες.  Υπάρχουν γυναίκες έγκυες που δουλεύουν Κ με παιδιά Κ με πολύ κόσμο δεν έχουν κάνει όλα τα εμβόλια που υπάρχουν στην γη . Απλώς υπάρχει μια προσοχή. Δηλαδή ως ενήλικας πόσες φορές έχεις ανεβάσει 40 πυρετό ? Δεν θα ανεβάσεις τώρα ως έγκυος που περνεις ένα σωρό βιταμίνες Κ προσέχεις . 

Εγώ πρόπερσι τα Χριστούγεννα κόλλησα για πρώτη φορά Η1Ν1, 40 πυρετό. Ο αδερφός μου φέτος κόλλησε κ αυτός την τύπου Α, 2 μέρες πάνω από 39. Χωρίς συνοδές λοιμώξεις. Η γρίπη αυτό έχει ως κύριο χαρακτηριστικό. 

Τεσπα ο καθένας όμως λαμβάνει τα μέτρα του και πράττει αναλόγως. Εμένα συνάδελφος στη δουλειά σαλιώνει τα έγγραφα για να τα ξεφυλλίσει κ μετά μας τα δίνει. Ή βήχουν στο χέρι τους κ αγγίζουν τα πάντα κ ο ανηψιός μου πάει νήπιο κ ξέρει να βήχει στο εσωτερικό του αγκώνα!

Τι να λέμε τώρα, αν δεν προσέξουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας.... Εγώ δεν πολύ εμπιστεύομαι την υγιεινή των άλλων με αυτά που βλέπω 😇

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 996
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εντάξει παιδιά οι ενήλικες σπάνια κάνουν πολύ υψηλό πυρετό πρέπει να έχει γυρίσει πνευμονία . Αυτό φοβούνται κυρίως στην γρίπη για τις εγκύους Κ όχι ότι θα κάνει πυρετό . Πυρετό πάνω από 38 ως ενήλικας σπάνια να ανεβάσεις Κ αν ανεβάσεις κάτι άλλο παίζει ητε πνευμονία ητε κάποιο μικρόβιο άλλο ητε αμυγδαλές κτλ. 

Μετά τον covid έχουν γίνει όλα λιγο πιο υπερβολικά αλλά εντάξει δεν είναι Κ να τρομοκρατούνται οι έγκυες.  Υπάρχουν γυναίκες έγκυες που δουλεύουν Κ με παιδιά Κ με πολύ κόσμο δεν έχουν κάνει όλα τα εμβόλια που υπάρχουν στην γη . Απλώς υπάρχει μια προσοχή. Δηλαδή ως ενήλικας πόσες φορές έχεις ανεβάσει 40 πυρετό ? Δεν θα ανεβάσεις τώρα ως έγκυος που περνεις ένα σωρό βιταμίνες Κ προσέχεις . 

Οι έγκυες γυναίκες έχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικό και γι αυτό το λόγο ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.Και φυσικά το να ανεβάσει πυρετό μια έγκυος είναι  σοβαρό,δε χρειάζεται να ανεβάσει 40.Δεν είναι τρομοκρατία το να εμβολιάζονται οι έγκυες,είναι οδηγία γιατρών και έχει λογική.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Οι έγκυες γυναίκες έχουν εξασθενημενο ανοσοποιητικό και γι αυτό το λόγο ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.Και φυσικά το να ανεβάσει πυρετό μια έγκυος είναι  σοβαρό,δε χρειάζεται να ανεβάσει 40.Δεν είναι τρομοκρατία το να εμβολιάζονται οι έγκυες,είναι οδηγία γιατρών και έχει λογική.

Δεν είπα ότι είναι τρομοκρατία να εμβολιάζονται είπα ότι ακόμα Κ η κοπέλα που δεν της είπε ο γιατρός να εμβολιαστεί δεν χρειάζετε να τρελενετε. Δεν σημαίνει ότι αν κολλήσει θα κάνει 40 πυρετό είναι εξαιρετικά σπάνιο .  

Κ ο covid σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές Κ πολύ υψηλό πυρετό αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν εμβολιαστεί όλες οι έγκυες .... Όπως επίσης Κ η γρίπη υπάρχει εδώ Κ 30 χρόνια αλλά μέχρι να έρθει ο covid κάνεις δεν εμβολιάζοταν.... Απλά μετά υπήρξε ένας περισσότερος φόβος .. 

Υψηλό πυρετό έχουμε κανει σπάνια γιατί τις περισσότερες φορές κολλάμε ιώσεις. Εγώ προσωπικά 2 φορές αν θυμάμαι καλα, έχω κάνει υψηλούς πυρετούς. Η μια ηταν το 2019 απο Η1Ν1 και ήμουν παρα πολύ χάλια και 40αρια ακατεβατα και ο θωρακας να έχει πάρει φωτιά. Και αλλη μια την πρώτη φορα που νόσησα απο covid. Οι έγκυες είμαστε πιο επιρρεπείς στο να κολλάμε διάφορα τώρα και η εποχιακή γρίπη ειναι σε έξαρση. Οσο και να φυλαχτείς οταν εχεις μικρα παιδιά, πιο πιθανόν είναι οτι θα ερθεις σε φουλ επαφη με το παιδί και μετα απο κανα 2 24ωρα θα μάθεις οτι ειναι γρίπη. 

@Eustathia με εκανες και γέλασα με το σοκολατάκι στην τσέπη σαν τις γιαγιάδες αχαχα το πρωί δεν προλαβαίνεις να φας πρωινό πριν φύγεις για δουλειά;

Τερμα τα ψέματα σε 4 ημερες ξεκινάνε σχολεία φροντιστήρια κτλ τα παιδια και δεν ξερω πως θα ανταπεξέλθω. Απ το μεσημέρι και μετά δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου. Ελπιζω μονο επειδη θα κοντεύω την 12η να παρω επιτέλους τα πάνω μου...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Υψηλό πυρετό έχουμε κανει σπάνια γιατί τις περισσότερες φορές κολλάμε ιώσεις. Εγώ προσωπικά 2 φορές αν θυμάμαι καλα, έχω κάνει υψηλούς πυρετούς. Η μια ηταν το 2019 απο Η1Ν1 και ήμουν παρα πολύ χάλια και 40αρια ακατεβατα και ο θωρακας να έχει πάρει φωτιά. Και αλλη μια την πρώτη φορα που νόσησα απο covid. Οι έγκυες είμαστε πιο επιρρεπείς στο να κολλάμε διάφορα τώρα και η εποχιακή γρίπη ειναι σε έξαρση. Οσο και να φυλαχτείς οταν εχεις μικρα παιδιά, πιο πιθανόν είναι οτι θα ερθεις σε φουλ επαφη με το παιδί και μετα απο κανα 2 24ωρα θα μάθεις οτι ειναι γρίπη. 

@Eustathia με εκανες και γέλασα με το σοκολατάκι στην τσέπη σαν τις γιαγιάδες αχαχα το πρωί δεν προλαβαίνεις να φας πρωινό πριν φύγεις για δουλειά;

Τερμα τα ψέματα σε 4 ημερες ξεκινάνε σχολεία φροντιστήρια κτλ τα παιδια και δεν ξερω πως θα ανταπεξέλθω. Απ το μεσημέρι και μετά δεν μπορώ να παρω τα πόδια μου. Ελπιζω μονο επειδη θα κοντεύω την 12η να παρω επιτέλους τα πάνω μου...

Γελούσα κ εγώ όταν το έγραφα αλλά αυτή είναι η αλήθεια 🤣🤣🤣🤣σε λίγο θα κρύβω κανα κουραμπιέ 🤣🤣🤣🤣

Το πρωί τις τελευταίες μέρες έχω ναυτία αρκετή, πίνω νεράκι αρκετό αλλά δεν μπορώ να φάω. Τρώω λιγο πιο μετά. Απλά σήμερα παραπηγε πίσω 😇

Κορίτσι μου νομίζω από την άλλη εβδομάδα θα ενεργοποιηθείς. Έτσι αισθάνομαι ότι μαζί με το πρόγραμμα των παιδιών θα επανέλθεις κ εσύ 💪🙏

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Για covid εμβολιαστηκες πριν ξεκινήσεις την εγκυμοσύνη ? Όχι... Κ αν κάνεις πολύ υψηλό πυρετό? Αυτό θέλω να πω ότι γενικά δεν συμβαίνει .. επίσης έχετε φαρμακείο Κ εμβολιαστηκες 11 εβδομάδα αφού κάνατε προσπάθειες Κ έχετε 4 παιδιά γιατι δεν είχες εμβολιαστεί από τα μέσα Οκτωβρίου? Απλά γιατί Κ εσύ δεν το θεωρείς σπάνιο να κάνεις τόσο πολύ πυρετό ... 

Στα προηγούμενα παιδιά προ covid είχες εμβολιαστεί? Οπότε μην ανχωνουμε Κ τους υπόλοιπους απλά λίγη προσοχή καλή υγιηνη καλή διατροφή Κ όχι τόσο πολύ ανχος . 

Κ δεν είμαι κατά του εμβολιασμού Κ εμείς το κάναμε το αντιγριπικο Κ οι παππούδες Κ τα μικρά αλλά εντάξει όχι ότι αν δεν το κάνεις θα κάνεις 40 πυρετό... Κ εγώ όταν ήμουν έγκυος ούτε καν υπήρχε η πληροφορία για αντιγριπικο καμία έγκυος τότε δεν έκανε τίποτα όλα τα παιδάκια υγιέστατα γεννήθηκαν . 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δεν είπα ότι είναι τρομοκρατία να εμβολιάζονται είπα ότι ακόμα Κ η κοπέλα που δεν της είπε ο γιατρός να εμβολιαστεί δεν χρειάζετε να τρελενετε. Δεν σημαίνει ότι αν κολλήσει θα κάνει 40 πυρετό είναι εξαιρετικά σπάνιο .  

Κ ο covid σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές Κ πολύ υψηλό πυρετό αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν εμβολιαστεί όλες οι έγκυες .... Όπως επίσης Κ η γρίπη υπάρχει εδώ Κ 30 χρόνια αλλά μέχρι να έρθει ο covid κάνεις δεν εμβολιάζοταν.... Απλά μετά υπήρξε ένας περισσότερος φόβος .. 

Δεν είπαμε να τρελαθεί ρε συ,αλλά δεν είναι παίξε γέλασε η γρίπη και αυτό δεν είναι δικό μας συμπέρασμα,αλλά των γιατρών,οι οποίοι στην τελική είναι επιστήμονες και προφανώς γνωρίζουν κατι παραπάνω.Και φυσικά ο κόσμος εμβολιαζοταν για τη γρίπη και πριν τον κοβιντ,ειδικά οι έγκυες και οι μεγάλοι άνθρωποι.

Επίσης,ο παιδίατρος μας είχε πει πέρσι κατά λέξη: Καλύτερα να κολλήσει το παιδί κοβιντ,παρά γρίπη,γιατί η γρίπη κάνει υψηλό πυρετό,έχει πιο έντονα συμπτώματα και κρατάει πιο πολυ.Προσωπικά,  είχα εμβολιαστει και για κοβιντ και για γρίπη πριν την εμβρυομεταφορά που έκανα την κόρη μου και μου το είχε προτείνει και ο εξωσωματικος και ο γυναικολόγος.Σιγουρα είχαν τους λόγους τους 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σας...

Εμείς την νύχτα την περάσαμε καλά...όσες φορές σηκώθηκα ήταν δροσερός... Τώρα τον έπιασα κ ήταν λίγο ζεστός...του έβαλα 37.5... πολύ καλά... Να δουμε πως θα συνεχίσει... Ελπίζω να την γλυτώσουμε...αν κ εγώ το βράδυ είχα βήχα κ μπούκωμα,όπου έχω διαβάσει ότι υπάρχουν στην γρίπη...ελπίζω να είναι τυχαίο...Τετάρτη επιστρέφω κ εγώ ...πάω για πτυχίο βρεφονηπιοκομου κ εύχομαι να μπορω να πάω... Όλα Τούμπα... Έχω μείνει με εκείνα κ με τα άλλα πίσω κ σε ένα σεμινάριο που κάνω.... Χαλιά τα έχω κάνει από εκεί που τα είχα σε σειρά ...

Κορίτσια η κάθε μία ακουει τον γιατρό της,το ένστικτο της κ έχουμε τις δικές μας επιλογές... Όσες δεν θέλουν να το κάνουν για τους δικούς τους λόγους ας μην το κάνουν...εγώ δεν το μετανιώνω σε καμμία περίπτωση... Αν κ δεν γνώριζα την εγκυμοσύνη... Αλλά κ να την γνώριζα θα το έκανα είμαι κάθετη...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σας...

Εμείς την νύχτα την περάσαμε καλά...όσες φορές σηκώθηκα ήταν δροσερός... Τώρα τον έπιασα κ ήταν λίγο ζεστός...του έβαλα 37.5... πολύ καλά... Να δουμε πως θα συνεχίσει... Ελπίζω να την γλυτώσουμε...αν κ εγώ το βράδυ είχα βήχα κ μπούκωμα,όπου έχω διαβάσει ότι υπάρχουν στην γρίπη...ελπίζω να είναι τυχαίο...Τετάρτη επιστρέφω κ εγώ ...πάω για πτυχίο βρεφονηπιοκομου κ εύχομαι να μπορω να πάω... Όλα Τούμπα... Έχω μείνει με εκείνα κ με τα άλλα πίσω κ σε ένα σεμινάριο που κάνω.... Χαλιά τα έχω κάνει από εκεί που τα είχα σε σειρά ...

Κορίτσια η κάθε μία ακουει τον γιατρό της,το ένστικτο της κ έχουμε τις δικές μας επιλογές... Όσες δεν θέλουν να το κάνουν για τους δικούς τους λόγους ας μην το κάνουν...εγώ δεν το μετανιώνω σε καμμία περίπτωση... Αν κ δεν γνώριζα την εγκυμοσύνη... Αλλά κ να την γνώριζα θα το έκανα είμαι κάθετη...

Καλημέρα 🥰

Μπράβο άμα υποχωρεί ο πυρετός και για ώρες παραμένει χαμηλά είστε πολύ καλά. Καλή ανάρρωση 🙏

Μην ανησυχείς κ να κόλλησες, το εμβόλιο θα σε προστατεύει από το υψηλό εμπύρετο. Καλή ενυδάτωση επίσης, σούπα, νερό, αφέψημα. Βοηθάει πολύ. 

Καλή επιτυχία στο πτυχίο σου κ στο σεμινάριο σου! Μόνο θαυμασμό πραγματικά για τις μανούλες που κάνετε τόσα. Συμπάσχω επίσης γιατί κ εγώ έχω εξεταστική τώρα για το μεταπτυχιακό μου κ με τη δουλειά κ την εγκυμοσύνη κ είμαι κ σε επιτροπές ελέγχου κ πάω για επιθεωρήσεις, πραγματικά δεν ξέρω.... Το μόνο που θέλω είναι το κρεβατάκι μου κ το παπλωματακι μου🥹😇

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν φταίει η εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να διαβάσω. Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.. 

• Χαχα 1

Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι το εμβόλιο οικογενειακώς! Το θέμα είναι ότι δεν μου το είχε πει από την αρχή! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα 🥰

Μπράβο άμα υποχωρεί ο πυρετός και για ώρες παραμένει χαμηλά είστε πολύ καλά. Καλή ανάρρωση 🙏

Μην ανησυχείς κ να κόλλησες, το εμβόλιο θα σε προστατεύει από το υψηλό εμπύρετο. Καλή ενυδάτωση επίσης, σούπα, νερό, αφέψημα. Βοηθάει πολύ. 

Καλή επιτυχία στο πτυχίο σου κ στο σεμινάριο σου! Μόνο θαυμασμό πραγματικά για τις μανούλες που κάνετε τόσα. Συμπάσχω επίσης γιατί κ εγώ έχω εξεταστική τώρα για το μεταπτυχιακό μου κ με τη δουλειά κ την εγκυμοσύνη κ είμαι κ σε επιτροπές ελέγχου κ πάω για επιθεωρήσεις, πραγματικά δεν ξέρω.... Το μόνο που θέλω είναι το κρεβατάκι μου κ το παπλωματακι μου🥹😇

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν φταίει η εγκυμοσύνη, δεν μπορώ να διαβάσω. Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.. 

Γελάω με το κρεβατάκι κ το παπλωματακι κ εγώ αυτό θέλω κ να μην κάνω τιποταααααα.... Ούτε κ εγώ έχω όρεξη για διάβασμα...έχω από συντονιστή τελείως... Κ έχω κ διαγωνίσματα... Θα γελάσουμε... 

Ρε κορίτσια τι μαγνήσιο παίρνετε κ πιο ασβέστιο?

Αυτή την φορά μαγνησιο μου έδωσε τροφοκαρτ σκόνη όχι χάπι 😔... Κ ασβέστιο ένα που είναι αναβραζον λέει κ όχι μασωμενο...έχω μεγάλο θέμα με τα φάρμακα κ δεν ξέρω πως θα αντέξω κ αυτά... Επίσης σίδηρο μου έδινε χάπι κ αυτή την φορά μου έδωσε αμπούλα...έχω πάθει από όλα σοκ... 

πρίν από 3 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλημέρα κι από εμένα! Κι εγώ μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι το εμβόλιο οικογενειακώς! Το θέμα είναι ότι δεν μου το είχε πει από την αρχή! 

Προλαβαίνεις πάντως...μέχρι Γενάρη γίνεται... πήγαινε σε ένα φαρμακείο κ θα στο κάνουν δωρεάν επιτόπου... Απλά να προσέχεις για δύο εβδομάδες να μην κολλήσεις για να σε πιάσει... Καλημερα...

Άσχετο τον ξανά μέτρησα τώρα κ είναι σταθερός...37.6... πιστεύω πάμε καλά...🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Αρκεί να μην κολλήσει αλλος...γιατί μετά θα σκάσω με την μασκα... Με κουράζει πολύ όλη μέρα με την αναπνοή...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 4 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Γελάω με το κρεβατάκι κ το παπλωματακι κ εγώ αυτό θέλω κ να μην κάνω τιποταααααα.... Ούτε κ εγώ έχω όρεξη για διάβασμα...έχω από συντονιστή τελείως... Κ έχω κ διαγωνίσματα... Θα γελάσουμε... 

Ρε κορίτσια τι μαγνήσιο παίρνετε κ πιο ασβέστιο?

Αυτή την φορά μαγνησιο μου έδωσε τροφοκαρτ σκόνη όχι χάπι 😔... Κ ασβέστιο ένα που είναι αναβραζον λέει κ όχι μασωμενο...έχω μεγάλο θέμα με τα φάρμακα κ δεν ξέρω πως θα αντέξω κ αυτά... Επίσης σίδηρο μου έδινε χάπι κ αυτή την φορά μου έδωσε αμπούλα...έχω πάθει από όλα σοκ... 

Προλαβαίνεις πάντως...μέχρι Γενάρη γίνεται... πήγαινε σε ένα φαρμακείο κ θα στο κάνουν δωρεάν επιτόπου... Απλά να προσέχεις για δύο εβδομάδες να μην κολλήσεις για να σε πιάσει... Καλημερα...

Άσχετο τον ξανά μέτρησα τώρα κ είναι σταθερός...37.6... πιστεύω πάμε καλά...🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Αρκεί να μην κολλήσει αλλος...γιατί μετά θα σκάσω με την μασκα... Με κουράζει πολύ όλη μέρα με την αναπνοή...

Όλα καλά θα πάνε 🙏🥰 το διαχειρίζεσαι όπως πρέπει 💪🙏

Εγώ φυλλικό οξύ παίρνω και βιταμίνη D. Δεν μου έχει δώσει κάτι άλλο προς το παρόν. 

@Myrtoulita ακριβώς όπως είπε η @Αννούλαααα στο φαρμακείο το κάνεις χωρίς συνταγογράφηση δωρεάν

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα και από μένα, και εγώ από φάρμακα για την ώρα φιλικό σαλοσπιρ utrogestan βιταμίνη c και d και τις αντιπηκτικές έχω.Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου χε δώσει κάτι μπουκαλάκια για μαγνήσιο,το σίδηρο που έπαιρνα ήταν το tardyferon και το ασβέστιο ήταν αναβράζοντα δισκία το calciform.

@Αννούλαααααποτι φαίνεται πάει καλά άντε να γίνει τελείως καλά Κ εσείς να είστε κομπλέ να μν κολλήσετε 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, linaa είπε:

Για covid εμβολιαστηκες πριν ξεκινήσεις την εγκυμοσύνη ? Όχι... Κ αν κάνεις πολύ υψηλό πυρετό? Αυτό θέλω να πω ότι γενικά δεν συμβαίνει .. επίσης έχετε φαρμακείο Κ εμβολιαστηκες 11 εβδομάδα αφού κάνατε προσπάθειες Κ έχετε 4 παιδιά γιατι δεν είχες εμβολιαστεί από τα μέσα Οκτωβρίου? Απλά γιατί Κ εσύ δεν το θεωρείς σπάνιο να κάνεις τόσο πολύ πυρετό ... 

Στα προηγούμενα παιδιά προ covid είχες εμβολιαστεί? Οπότε μην ανχωνουμε Κ τους υπόλοιπους απλά λίγη προσοχή καλή υγιηνη καλή διατροφή Κ όχι τόσο πολύ ανχος . 

Κ δεν είμαι κατά του εμβολιασμού Κ εμείς το κάναμε το αντιγριπικο Κ οι παππούδες Κ τα μικρά αλλά εντάξει όχι ότι αν δεν το κάνεις θα κάνεις 40 πυρετό... Κ εγώ όταν ήμουν έγκυος ούτε καν υπήρχε η πληροφορία για αντιγριπικο καμία έγκυος τότε δεν έκανε τίποτα όλα τα παιδάκια υγιέστατα γεννήθηκαν . 

Για covid στην προηγούμενη εγκυμοσύνη εμβολιαστηκα. Καλώς η κακώς δεν ξέρω. Το έκανα γιατι ειχα ένα άσχημο γεγονός σε φίλο πρωταθλητή που κόντεψε να πεθάνει.

Αντιγριπικο κάνουμε κάθε χρόνο όλοι ειδικα περσι προπερσυ που ο μικρός ηταν και πρόωρος και το 3ο ολο έμπαινε νοσοκομείο τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος δεν εμβολιαστηκαμε ναι κι αν δεν ημουν έγκυος δεν θα εμβολιαζομουν πιστεύω. Αλλα υπάρχει έξαρση σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία . Πάντως και το 38 στην κυηση , δεν το θέλουν, μην βαζουμε σαν παράδειγμα μονο τα 40αρια. Μπορει να προκαλέσει βλάβες στο έμβρυο. 

@Αννούλαααα δεν μου εχει δωσει ακόμα μαγνήσιο και σίδηρο. Ασβέστιο δεν θα παρω γιατί παίρνω d3 με k2 και το μαγνήσιο μαζί και ειμαι κομπλέ. Πάντα με πειραζε το ασβεστιο εμενα. Τωρα με το σίδηρο... Δραμα κι αυτο ειδικα οι αμπούλες σκέτη αηδία. Συνήθως παίρνω δισγλυκινικο που θεωρείται και πιο απορροφησιμος. Μαλλον αυτο θα κανω και τώρα.

Ηρθε το βραδυ και κοιμηθηκε μαζι μου η μεγάλη και κατα τις 12.00 ηρθε και ο μικρός. Δεν εκλεισα ματι όλη νύχτα. Κλωτσαγε ο μικρός συνέχεια. Κολλούσε και πάνω μου και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Φυσικα εχω πονοκέφαλο τώρα. Ισως παρω ένα ντεπον...

yplDp3.png

Εγώ κορίτσια έχω άσχημη εμπειρία από το 2015 όταν πέρασα H1N1 ενώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος... Έκανα κάτι 40αρια ακατεβατά, μέχρι και αλλεργία σε όλο το σώμα είχα. Η κύηση εξελίχθηκε σε παλλινδρομη και θυμάμαι ο γιατρός τότε μου είχε πει ότι ο υψηλός πυρετός ενδέχεται να "σκότωσε" το έμβρυο. Εν τω μεταξύ επειδή ήταν μεγάλο σοκ για εμένα γιατί προσπαθουσαμε καιρό, μου είχε πει ότι ήταν καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι γιατί δεν ξέρουμε τι πρόβλημα μπορεί να άφηνε στο έμβρυο. Ένα χρόνο μετά την ίδια περίοδο έμεινα έγκυος ξανά και με έβγαλε απευθείας σε άδεια, "θα σε κλείσω σε γυάλα" μου είπε χαρακτηριστικά. Παρόλο που σπίτι ήμουν τότε μόνο εγώ και ο άντρας μου, μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο. Για το 2015 σας λέω τώρα. Τώρα έχω φύγει από την Αθήνα, έχω άλλο γιατρό. Αυτός δε μου είπε τίποτα για το εμβόλιο, έπρεπε να τον ρωτήσω εγώ και να μου απαντήσει "ναι, μπορείς να το κάνεις..." Ο άλλος θα μου έλεγε επιβάλλεται! Εν τω μεταξύ αυτή τη φορά έκανα εγώ βλακεια, έπρεπε να το είχα κάνει από τον Οκτώβριο όμως ξεκινουσα τότε τη διαδικασία για εξωσωματική, είχα τόσα φάρμακα να παιρνω και το αμέλησα. Ο γιος μου πάει δευτερα δημοτικού, πέρυσι δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου ενώ όταν ήταν 4 ετων είχε νοσηλευτει στο νοσοκομείο από γρίπη. Εννοώ ότι δεν έχει σχέση με το πως αρρωσταινε στον παιδικό και το νηπιαγωγείο με τόσα παιδιά. 

Εγω αν πάω να το κάνω τώρα το εμβόλιο θα πρέπει να προσέχω πολύ για 2 εβδομαδες μέχρι να αποκτήσω αντισώματα. Αρχίζουν και τα σχολεία τώρα και θέλει παραπάνω προσοχή. Βέβαια του έχουμε εξηγήσει ότι δεν πρόκειται να βγούμε σε κλειστούς χώρους ούτε να πάμε σε κάποιο πάρτυ σε παιδότοπο. Ευτυχώς είναι μεγάλος και καταλαβαίνει. Η γρίπη μέχρι πότε θέλει προσοχή? Μέχρι και το Μάρτιο? 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εγώ κορίτσια έχω άσχημη εμπειρία από το 2015 όταν πέρασα H1N1 ενώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος... Έκανα κάτι 40αρια ακατεβατά, μέχρι και αλλεργία σε όλο το σώμα είχα. Η κύηση εξελίχθηκε σε παλλινδρομη και θυμάμαι ο γιατρός τότε μου είχε πει ότι ο υψηλός πυρετός ενδέχεται να "σκότωσε" το έμβρυο. Εν τω μεταξύ επειδή ήταν μεγάλο σοκ για εμένα γιατί προσπαθουσαμε καιρό, μου είχε πει ότι ήταν καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι γιατί δεν ξέρουμε τι πρόβλημα μπορεί να άφηνε στο έμβρυο. Ένα χρόνο μετά την ίδια περίοδο έμεινα έγκυος ξανά και με έβγαλε απευθείας σε άδεια, "θα σε κλείσω σε γυάλα" μου είπε χαρακτηριστικά. Παρόλο που σπίτι ήμουν τότε μόνο εγώ και ο άντρας μου, μας είπε να κάνουμε το εμβόλιο. Για το 2015 σας λέω τώρα. Τώρα έχω φύγει από την Αθήνα, έχω άλλο γιατρό. Αυτός δε μου είπε τίποτα για το εμβόλιο, έπρεπε να τον ρωτήσω εγώ και να μου απαντήσει "ναι, μπορείς να το κάνεις..." Ο άλλος θα μου έλεγε επιβάλλεται! Εν τω μεταξύ αυτή τη φορά έκανα εγώ βλακεια, έπρεπε να το είχα κάνει από τον Οκτώβριο όμως ξεκινουσα τότε τη διαδικασία για εξωσωματική, είχα τόσα φάρμακα να παιρνω και το αμέλησα. Ο γιος μου πάει δευτερα δημοτικού, πέρυσι δεν αρρώστησε σχεδόν καθόλου ενώ όταν ήταν 4 ετων είχε νοσηλευτει στο νοσοκομείο από γρίπη. Εννοώ ότι δεν έχει σχέση με το πως αρρωσταινε στον παιδικό και το νηπιαγωγείο με τόσα παιδιά. 

Εγω αν πάω να το κάνω τώρα το εμβόλιο θα πρέπει να προσέχω πολύ για 2 εβδομαδες μέχρι να αποκτήσω αντισώματα. Αρχίζουν και τα σχολεία τώρα και θέλει παραπάνω προσοχή. Βέβαια του έχουμε εξηγήσει ότι δεν πρόκειται να βγούμε σε κλειστούς χώρους ούτε να πάμε σε κάποιο πάρτυ σε παιδότοπο. Ευτυχώς είναι μεγάλος και καταλαβαίνει. Η γρίπη μέχρι πότε θέλει προσοχή? Μέχρι και το Μάρτιο? 

Πριν λίγες ημέρες κόλλησα μια ιωση που πέρασε ο μικρός αλλά ευτυχώς ήταν μόνο με μπούκωμα, καθόλου πυρετό. Κανεις αλλος δεν κόλλησε στο σπίτι, μόνο εγώ και ακόμη και τώρα που όλοι είναι καλά εγώ νιώθω να έχω ακόμη φλεματα. Με αγχώνει το ότι νιώθω ότι το ανοσοποιητικό μου ότι είναι πολύ πεσμένο. 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...