Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε ξέρω αν κάτι παίζει με το δικό μου παράθυρο εμφύτευσης ή αν απλά το έχει σαν κανόνα. Θα είναι η 16η ημέρα του κύκλου μου σε κύκλο 24-25 ημερών, αν τα βάλουμε 6η ημέρα. Τη προηγούμενη φορά που δε πήγαμε σε φυσικό κύκλο τα βάλαμε 19η. Θέλω να πω δε κάναμε ERA test για να το διαπιστώσουμε. Απλά νομίζω το λέει βάσει πρωτοκόλλου.

Έχεις μικρό κύκλο οπότε καλή μέρα στα βάζει για φυσικό κύκλο νομίζω αυτό παίζει ρόλο γι'αυτό ίσως δεν θέλει να καθυστερήσει 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Εγώ πάντως το εμβόλιο το έκανα στην αρχή λίγο πριν μαθω την εγκυμοσύνη κ όλα καλά... Δεν είναι κ επικίνδυνο για το έμβρυο αν κολλήσει η έγκυος ...οπότε γιατί να μετακομίσει...? Απλά ίσως το περνάς δύσκολα ναι... Αλλά πχ στο κοξακι εμένα μου είχε πει φύγε κ έφυγα... Δεν είναι εύκολο να φεύγεις...απλά προσπαθείς με κάποιον τρόπο ίσως να την γλυτώσεις... 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Το φάρμακο για την γρίπη... Της είπες ότι έχει γρίπη? Πάντως γενικά έτσι είναι η γρίπη με πολύ πυρετό ειδικά σε μικρά παιδιά δεν πέφτει με τίποτα κλασικό σύμπτωμα . 

Φυσικά κ της το είπα...δεν μου είπε κάτι άλλο...🤷🏻‍♀️

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 981
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια βγήκε η pappA! Για ντάουν,από 1/180 της αυχενικής,τώρα είναι 1/1891 !!

Πεταωωωωωωω❤️❤️❤️❤️❤️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Χαίρομαι με τη χαρά σου! Τι ανακούφιση 🙏❤️

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα, εγώ σήμερα ξύπνησα με απίστευτα νεύρα. Πλακωθηκα με τη μάνα μου, με τον άντρα μου... βασικά εγώ οριομουν γιατί τους έχω ζητήσει να προσέχουν και νιώθω ότι με γράφουν. Έχω φόβο μην αρρωστήσω γιατί νιώθω φοβερά εξασθενημενο τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης αλλά αναρωτιέμαι αν επιτρέπεται από τώρα. Εν τω μεταξύ φώναζα, ταραχτηκα και τώρα έχω τύψεις μην έπαθε κάτι το μωρό... Θα κλειστώ στο δωμάτιο και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. 

Κάποιες μέρες στην αρχή έκανα κ εγώ κάτι νεύρααααα. Από την εγκυμοσύνη...τις πρώτες πρώτες μέρες όμως. Το θυμάμαι παρόλα αυτά🙊

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα, εγώ σήμερα ξύπνησα με απίστευτα νεύρα. Πλακωθηκα με τη μάνα μου, με τον άντρα μου... βασικά εγώ οριομουν γιατί τους έχω ζητήσει να προσέχουν και νιώθω ότι με γράφουν. Έχω φόβο μην αρρωστήσω γιατί νιώθω φοβερά εξασθενημενο τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης αλλά αναρωτιέμαι αν επιτρέπεται από τώρα. Εν τω μεταξύ φώναζα, ταραχτηκα και τώρα έχω τύψεις μην έπαθε κάτι το μωρό... Θα κλειστώ στο δωμάτιο και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. 

Φυσικά και επιτρέπεται να κάνεις εμβόλιο,ο γιατρός μου είχε πει εδώ και εβδομάδες να το κάνω,απλά κόλλησα ιώσεις δύο φορές από τότε,οπότε θα το κάνω σήμερα.Το εμβόλιο μόνο καλό θα σου κάνει,ενω άμα κολλήσεις γρίπη ίσως ανεβάσεις πυρετό,κάτι το οποίο δεν το θέλουμε στην εγκυμοσύνη.Ασε που θα σε εξουθενώσει τελείως.Μιλα και με το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά 😊

• Μου αρέσει 1

@Blue Velvet συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα κορίτσι τέλεια νέα!!

@Eternity μιλα με το γιατρό σου μήπως Κ σήμερα πεταχτείς κ το πάρεις κ το κάνεις.Δν είναι κάτι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εγώ πάντως το εμβόλιο το έκανα στην αρχή λίγο πριν μαθω την εγκυμοσύνη κ όλα καλά... Δεν είναι κ επικίνδυνο για το έμβρυο αν κολλήσει η έγκυος ...οπότε γιατί να μετακομίσει...? Απλά ίσως το περνάς δύσκολα ναι... Αλλά πχ στο κοξακι εμένα μου είχε πει φύγε κ έφυγα... Δεν είναι εύκολο να φεύγεις...απλά προσπαθείς με κάποιον τρόπο ίσως να την γλυτώσεις... 

Φυσικά κ της το είπα...δεν μου είπε κάτι άλλο...🤷🏻‍♀️

Γενικά λίγο ξεκούραση λίγο προσοχή Κ δεν κολλάς τίποτα αν ήταν τόσο περίπλοκο θα ήταν όλες οι έγκυες κλεισμένες σε γυαλα . Πιο επικίνδυνο είναι μετά με ένα νεογέννητο να έχουν κάνει όλοι τα εμβόλια παρά η έγκυος να κολλήσει κάτι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Στο πρώτο τρίμηνο δεν επιτρέπετε τίποτα από όσο ξέρω. Γενικά όμως μην ανχωνεσε το μόνο που χρειάζετε να τους ζητήσεις είναι να σε βοηθάνε στο σπίτι . Αν ξεκουράζεσε με τόσες βιταμίνες Κ συμπλήρωσα που περνεις δεν κολλάς τίποτα μόνο ξεκούραση χρειάζετε όσο ξεκουράζεσε μην ανχωνεσε . Εξάλλου Κ να κολλήσεις κάτι μόνο ο cmv είναι επικίνδυνος όλα τα άλλα δεν σε απασχολούν . 

Οπότε άσε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να σε ξεκουράζουν 

Το εμβόλιο της γρίπης δεν αντενδείκνυται σε κανένα στάδιο της εγκυμοσύνης ούτε τις πρώτες εβδομάδες. Ίσα ίσα το κάνεις κ από την αρχή να γίνει έγκαιρα η ανοσοποίηση. Μόνο σε περιπτώσεις αλλεργίας σε κάποια φαρμακευτική ουσία ή έκδοχο του εμβολίου αντενδείκνυται (εγώ το έκανα 8η εβδομάδα αν θυμάμαι καλά εννοείται με προσωπική πρωτοβουλία και ενθάρρυνση της γιατρού). 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Στο πρώτο τρίμηνο δεν επιτρέπετε τίποτα από όσο ξέρω. Γενικά όμως μην ανχωνεσε το μόνο που χρειάζετε να τους ζητήσεις είναι να σε βοηθάνε στο σπίτι . Αν ξεκουράζεσε με τόσες βιταμίνες Κ συμπλήρωσα που περνεις δεν κολλάς τίποτα μόνο ξεκούραση χρειάζετε όσο ξεκουράζεσε μην ανχωνεσε . Εξάλλου Κ να κολλήσεις κάτι μόνο ο cmv είναι επικίνδυνος όλα τα άλλα δεν σε απασχολούν . 

Οπότε άσε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να σε ξεκουράζουν 

Το εμβόλιο της γρίπης επιτρέπεται και όταν υπάρχει παιδί στο σπίτι που πηγαίνει παιδικό η νήπια,τότε είναι απαραίτητο.Αυτα μου είχε πει ο γιατρός

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@linaa εγω το εκανα χθες το εμβόλιο (11+0) και αλλα κορίτσια εδω στην ομάδα το έκαναν ακομα πιο μπροστά. Στον παιδικό σταθμό του μικρού μου, έχουν έξαρση στην γρίπη β. Οπότε δεν το ρισκάρω . Και η γρίπη στην εγκυμοσύνη ειναι χειρότερα. Ο προηγούμενος γιατρος που ειχα, μου ειχε πει πως κολλησαν ολοι οικογενειακώς κοβιντ και το πέρασαν ελαφρά και ενα μηνα μετά γρίπη β και τα είδαν όλα. Και στην εγκυμοσύνη, ειδικά τον πυρετό δεν τον θελουν οι γιατροί με τίποτα.

@Eternity εισαι καλυτερα με τις αναγουλες; Εσυ @Eustathiaεισαι καλυτερα;

Εγω κοριτσια εκανα εμετο με το που ξύπνησα. Κάτι άσχημο μου μύρισε και τα ειδα όλα. Γενικά είμαι ακόμα υπερ-ευαισθητη με τις μυρωδιές και τις υφές. Βαζω στο σπίτι αιθέρια έλαια (μακρια απ το δωμάτιο που ειμαι φυσικα) για να μυρίζει καλύτερα το σπιτι. 

Πάντως έχω ξυπνήσει με κατάθλιψη. Καθε μερα που περνάει νιωθω πως δεν ειμαι πλεον έγκυος.. η κοιλια με επηρεάζει πιο πολυ. Ότι δεν την νιώθω πρησμένη. Είναι ελάχιστα πρησμένη που το καταλαβαίνω μονο εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη ανάσκελα και βαλω το χέρι χαμηλά. Ευτυχώς που έχω σταθερά μόνιμη ευαισθησία στο στήθος και λιγη αναγουλα. Αν ειχαν εξαφανιστεί κι αυτα...

Σιδερένια κορίτσι μου! 

Πότε να προλάβει να φανεί η κοιλίτσα, έχασες κ κιλά παράλληλα. Εσύ δεν παίρνεις κ κιλά στις εγκυμοσύνες αν θυμάμαι καλά άρα υπομονή και θα αρχίσει να αχνοφαίνεται🙏🥹

Εγώ ψόφια λίγο στην κούραση και πονάω χαμηλά στη μέση κάπως, εν τω μεταξύ έχω τόση δουλειά που έφαγα το πρωινό μου στις 15:10. Είχα πεθάνει από την πείνα 😇😇 

Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον🥹❤️🙏

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά λίγο ξεκούραση λίγο προσοχή Κ δεν κολλάς τίποτα αν ήταν τόσο περίπλοκο θα ήταν όλες οι έγκυες κλεισμένες σε γυαλα . Πιο επικίνδυνο είναι μετά με ένα νεογέννητο να έχουν κάνει όλοι τα εμβόλια παρά η έγκυος να κολλήσει κάτι 

Οι ιώσεις δεν σχετίζονται με την κούραση όμως... Κολλάς ασχέτως αν είσαι κουρασμένος. Η κόπωση απλά συνεπάγεται εξασθένηση ανοσοποιητικού και για αυτό τα συμπτώματα ίσως εκδηλώνονται πιο βαρυα. Αλλιώς το να ξεκουράζεσαι δεν σε γλυτώνει από τις ιώσεις 🤷

@Αννούλαααα πώς πάτε από πυρετό? Καλύτερα? 🙏

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Eustathia είπε:

Σιδερένια κορίτσι μου! 

Πότε να προλάβει να φανεί η κοιλίτσα, έχασες κ κιλά παράλληλα. Εσύ δεν παίρνεις κ κιλά στις εγκυμοσύνες αν θυμάμαι καλά άρα υπομονή και θα αρχίσει να αχνοφαίνεται🙏🥹

Εγώ ψόφια λίγο στην κούραση και πονάω χαμηλά στη μέση κάπως, εν τω μεταξύ έχω τόση δουλειά που έφαγα το πρωινό μου στις 15:10. Είχα πεθάνει από την πείνα 😇😇 

Οι ιώσεις δεν σχετίζονται με την κούραση όμως... Κολλάς ασχέτως αν είσαι κουρασμένος. Η κόπωση απλά συνεπάγεται εξασθένηση ανοσοποιητικού και για αυτό τα συμπτώματα ίσως εκδηλώνονται πιο βαρυα. Αλλιώς το να ξεκουράζεσαι δεν σε γλυτώνει από τις ιώσεις 🤷

Ε ναι πρέπει να προσέχεις Κ λίγο που κυκλοφορείς . Αλλά εντάξει όταν είσαι πιο ξεκούραστος πιο χαλαρός δύσκολα κολλάς κιόλας γιατί έχεις καλή άμυνα . Άμα τρέχεις όλη μέρα ... Βραστά κ τίποτα να μην υπάρχει πάλι κάτι θα βρεις να κολλήσεις .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι πρέπει να προσέχεις Κ λίγο που κυκλοφορείς . Αλλά εντάξει όταν είσαι πιο ξεκούραστος πιο χαλαρός δύσκολα κολλάς κιόλας γιατί έχεις καλή άμυνα . Άμα τρέχεις όλη μέρα ... Βραστά κ τίποτα να μην υπάρχει πάλι κάτι θα βρεις να κολλήσεις .

Ισχύει! Πάντως οι ιώσεις δεν είναι απειλητικές συνήθως για την εγκυμοσύνη. 

Ο υψηλός πυρετός είναι επίφοβος για αυτό κ για τη γρίπη προσέχουμε παραπάνω γιατί κανει υψηλούς πυρετους

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Eustathia είπε:

Σιδερένια κορίτσι μου! 

Έφαγε κάτι με το ζόρι όμως...του έχει κοπεί η όρεξη... Κ τώρα κοιμάται... Πριν που τον είχα πιάσει ήταν καλός...τώρα που τον έπιασα έχει ζεστάνει...😔 Θα το μετρησω μόλις ξυπνήσει...

Εγώ  με μάσκα κ έχει ο Θεός....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Just now, Αννούλαααα είπε:

Έφαγε κάτι με το ζόρι όμως...του έχει κοπεί η όρεξη... Κ τώρα κοιμάται... Πριν που τον είχα πιάσει ήταν καλός...τώρα που τον έπιασα έχει ζεστάνει...😔 Θα το μετρησω μόλις ξυπνήσει...

Εγώ  με μάσκα κ έχει ο Θεός....

Η ψυχούλα μου🥹 θα περάσει 🙏 ξεκουράσου κ εσύ λίγο. 

Ηρωίδες όσες έχετε κ άλλα παιδάκια πραγματικά! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Eustathia είπε:

Ο υψηλός πυρετός είναι επίφοβος για αυτό κ για τη γρίπη προσέχουμε παραπάνω γιατί κανει υψηλούς πυρετους

Τον πυρετό δεν τον θέλουν, ειδικα το πρώτο τρίμηνο. Μπορεί να προκαλέσει  βλάβες στο έμβρυο. Προτιμούν παρακεταμόλη παρα να περιμένεις να πέσει ο πυρετός.Η κολλητή μου ειχε δεκατα και νοσηλεύτηκε 2 βδομάδες στο νοσοκομείο .

Εμεινες τοσες ώρες νηστικό παιδ μου;; Δε σε επθασε το στομάχι; Πρόσεχε ε;;

@Αννούλαααα το tamiflu  είναι αντιικό και αμφιλεγόμενο. Πολλοί γιατροί δεν το θέλουν. Και βαρύ φάρμακο και πιστεύεται, πως δε βοηθάει. Άλλοι παλι γιατροί τα χορηγούν σαν καραμέλες. Ο μικρός σου, θα το ξεπεράσει σε μια δυο μέρες. Εσυ κοίτα να προσέχεις αν και σίγουρα θα βοηθήσει οτι εμβολιαστηκες. Παρ'ολα αυτα πρόσεχε!!

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!  Με το καλό ο μπέμπης σου❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Εντάξει παιδιά οι ενήλικες σπάνια κάνουν πολύ υψηλό πυρετό πρέπει να έχει γυρίσει πνευμονία . Αυτό φοβούνται κυρίως στην γρίπη για τις εγκύους Κ όχι ότι θα κάνει πυρετό . Πυρετό πάνω από 38 ως ενήλικας σπάνια να ανεβάσεις Κ αν ανεβάσεις κάτι άλλο παίζει ητε πνευμονία ητε κάποιο μικρόβιο άλλο ητε αμυγδαλές κτλ. 

Μετά τον covid έχουν γίνει όλα λιγο πιο υπερβολικά αλλά εντάξει δεν είναι Κ να τρομοκρατούνται οι έγκυες.  Υπάρχουν γυναίκες έγκυες που δουλεύουν Κ με παιδιά Κ με πολύ κόσμο δεν έχουν κάνει όλα τα εμβόλια που υπάρχουν στην γη . Απλώς υπάρχει μια προσοχή. Δηλαδή ως ενήλικας πόσες φορές έχεις ανεβάσει 40 πυρετό ? Δεν θα ανεβάσεις τώρα ως έγκυος που περνεις ένα σωρό βιταμίνες Κ προσέχεις . 

Κι εγώ έστειλα μήνυμα στον γυναικολόγο μου και περιμένω να μου απαντήσει αν πρέπει να κάνω το εμβόλιο καθώς κι εμένα από μόνος του δεν μου είχε αναφέρει κάτι! Εμείς το κάναμε οικογενειακώς κάθε χρόνο από το 2017 και μόνο πέρσι δεν το κάναμε πάλι από αμέλεια και κόλλησε η μεγάλη μου κόρη από το σχολείο γρίπη Α αλλά ευτυχώς το πέρασε ελαφριά και δεν κόλλησε κανείς άλλος από εμάς! Τώρα φέτος φοβάμαι γιατί αυτές τις μέρες ακούω έξαρση! Τι να πω κι εγώ προσέχω όσο μπορώ!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...