Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλους! 

Κορίτσι μου έπεσε ο πυρετός? Περαστικά στο παιδάκι σου. Στη γρίπη αργεί να υποχωρήσει ο πυρετός στην αρχή και με το αντιπυρετικό ακόμη. Δεν είχε κάνει εμβόλιο ούτε το παιδάκι? Ο αδερφός μου που το παιδάκι τους είναι 5 ετών τους το κάνει οικογενειακώς η παιδίατρος. 

Να προσέχεις τον εαυτό σου🙏😘

Δεν ξέρετε πόσο ανάγκη έχω αυτό το τριήμερο. Ελπίζω να μην αργήσω να σχολάσω κιόλας σήμερα. Νιώθω πτώμα, πονάει κ το κορμί μου κάπως. 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Όχι όλοι το κάνουμε κάθε χρόνο εκτός από τον άντρα μου...μόνο στην γέννηση των παιδιών το έχει κάνει με μουρμούρα... Αλλά παρόλο που το έχει κάνει βλέπω είναι έντονα τα συμπτώματα... Πηγα έκανα την Νιπτ..γύρισα τον μέτρησα κ είχε 38.1... άφησα τον άντρα μου να του κάνει κομπρεσες...

Τα αποτελέσματα κάπου σε 20 μέρες... 10-14 εργάσιμες... Άντε να δούμε... Άλλο άγχος τώρα... Με ρώτησε αν θέλω στα αποτελέσματα να είναι κ το φύλο του παιδιου κ είπα ναι...οπότε θα μάθω με σιγουριά τι είναι...οχι τίποτα να ξέρω για πράγματα τι να κάνω...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 975
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Όχι όλοι το κάνουμε κάθε χρόνο εκτός από τον άντρα μου...μόνο στην γέννηση των παιδιών το έχει κάνει με μουρμούρα... Αλλά παρόλο που το έχει κάνει βλέπω είναι έντονα τα συμπτώματα... Πηγα έκανα την Νιπτ..γύρισα τον μέτρησα κ είχε 38.1... άφησα τον άντρα μου να του κάνει κομπρεσες...

Τα αποτελέσματα κάπου σε 20 μέρες... 10-14 εργάσιμες... Άντε να δούμε... Άλλο άγχος τώρα... Με ρώτησε αν θέλω στα αποτελέσματα να είναι κ το φύλο του παιδιου κ είπα ναι...οπότε θα μάθω με σιγουριά τι είναι...οχι τίποτα να ξέρω για πράγματα τι να κάνω...

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου🙏❤️ 

Ωραία υποχωρεί ο πυρετός, οπότε μια χαρά. Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Γρίπη είναι, θα περάσει🙏

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου🙏❤️ 

Ωραία υποχωρεί ο πυρετός, οπότε μια χαρά. Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε. Γρίπη είναι, θα περάσει🙏

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...να είσαι καλά... 

39.2 μόλις τώρα ...😔😔😔😔

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου...να είσαι καλά... 

39.2 μόλις τώρα ...😔😔😔😔

Η γρίπη κάνει υψηλούς πυρετούς κάνε εναλλαγές algofren με Ντεπον κομπρεσές Κ ξύδι στους αγκώνες Κ στις πατούσες. Ξεκινήσατε tamiflu αφού έχει τόσο έντονα συμπτώματα θα σας βοηθήσει αμέσως 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, εγώ σήμερα ξύπνησα με απίστευτα νεύρα. Πλακωθηκα με τη μάνα μου, με τον άντρα μου... βασικά εγώ οριομουν γιατί τους έχω ζητήσει να προσέχουν και νιώθω ότι με γράφουν. Έχω φόβο μην αρρωστήσω γιατί νιώθω φοβερά εξασθενημενο τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης αλλά αναρωτιέμαι αν επιτρέπεται από τώρα. Εν τω μεταξύ φώναζα, ταραχτηκα και τώρα έχω τύψεις μην έπαθε κάτι το μωρό... Θα κλειστώ στο δωμάτιο και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. 

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα, εγώ σήμερα ξύπνησα με απίστευτα νεύρα. Πλακωθηκα με τη μάνα μου, με τον άντρα μου... βασικά εγώ οριομουν γιατί τους έχω ζητήσει να προσέχουν και νιώθω ότι με γράφουν. Έχω φόβο μην αρρωστήσω γιατί νιώθω φοβερά εξασθενημενο τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω το εμβόλιο της γρίπης αλλά αναρωτιέμαι αν επιτρέπεται από τώρα. Εν τω μεταξύ φώναζα, ταραχτηκα και τώρα έχω τύψεις μην έπαθε κάτι το μωρό... Θα κλειστώ στο δωμάτιο και θα προσπαθήσω να ηρεμήσω. 

Στο πρώτο τρίμηνο δεν επιτρέπετε τίποτα από όσο ξέρω. Γενικά όμως μην ανχωνεσε το μόνο που χρειάζετε να τους ζητήσεις είναι να σε βοηθάνε στο σπίτι . Αν ξεκουράζεσε με τόσες βιταμίνες Κ συμπλήρωσα που περνεις δεν κολλάς τίποτα μόνο ξεκούραση χρειάζετε όσο ξεκουράζεσε μην ανχωνεσε . Εξάλλου Κ να κολλήσεις κάτι μόνο ο cmv είναι επικίνδυνος όλα τα άλλα δεν σε απασχολούν . 

Οπότε άσε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να σε ξεκουράζουν 

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Στο πρώτο τρίμηνο δεν επιτρέπετε τίποτα από όσο ξέρω. Γενικά όμως μην ανχωνεσε το μόνο που χρειάζετε να τους ζητήσεις είναι να σε βοηθάνε στο σπίτι . Αν ξεκουράζεσε με τόσες βιταμίνες Κ συμπλήρωσα που περνεις δεν κολλάς τίποτα μόνο ξεκούραση χρειάζετε όσο ξεκουράζεσε μην ανχωνεσε . Εξάλλου Κ να κολλήσεις κάτι μόνο ο cmv είναι επικίνδυνος όλα τα άλλα δεν σε απασχολούν . 

Οπότε άσε τους ανθρώπους να κάνουν ότι θέλουν αρκεί να σε ξεκουράζουν 

Κι όμως ήδη μια ίωση με κόλλησε ο γιος μου και μαζί με τους εμετούς ήμουν ερείπιο. Τι εννοείς δεν επιτρέπεται τίποτα στο 1ο τριμηνο? 

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Κι όμως ήδη μια ίωση με κόλλησε ο γιος μου και μαζί με τους εμετούς ήμουν ερείπιο. Τι εννοείς δεν επιτρέπεται τίποτα στο 1ο τριμηνο? 

Από εμβόλια συνήθως τα κάνουν αργότερα . Μην ανχωνεσε πάντως το πιο επικίνδυνο είναι το παιδί να κολλήσεις Κ κόλλησες αυτό ήταν . Τώρα δεν κολλάς ξανά τίποτα μην σε ανχωνει προσπάθησε απλά να ξεκουράζεσε όσο μπορείς. Η κούραση είναι το πιο επικίνδυνο Κ όχι η μάνα σου με τον άντρα σου . Όσο σε ξεκουράζουν δεν θα ξανααρρωστησεις . 

• Ευχαριστώ 1

@linaa εγω το εκανα χθες το εμβόλιο (11+0) και αλλα κορίτσια εδω στην ομάδα το έκαναν ακομα πιο μπροστά. Στον παιδικό σταθμό του μικρού μου, έχουν έξαρση στην γρίπη β. Οπότε δεν το ρισκάρω . Και η γρίπη στην εγκυμοσύνη ειναι χειρότερα. Ο προηγούμενος γιατρος που ειχα, μου ειχε πει πως κολλησαν ολοι οικογενειακώς κοβιντ και το πέρασαν ελαφρά και ενα μηνα μετά γρίπη β και τα είδαν όλα. Και στην εγκυμοσύνη, ειδικά τον πυρετό δεν τον θελουν οι γιατροί με τίποτα.

@Eternity εισαι καλυτερα με τις αναγουλες; Εσυ @Eustathiaεισαι καλυτερα;

Εγω κοριτσια εκανα εμετο με το που ξύπνησα. Κάτι άσχημο μου μύρισε και τα ειδα όλα. Γενικά είμαι ακόμα υπερ-ευαισθητη με τις μυρωδιές και τις υφές. Βαζω στο σπίτι αιθέρια έλαια (μακρια απ το δωμάτιο που ειμαι φυσικα) για να μυρίζει καλύτερα το σπιτι. 

Πάντως έχω ξυπνήσει με κατάθλιψη. Καθε μερα που περνάει νιωθω πως δεν ειμαι πλεον έγκυος.. η κοιλια με επηρεάζει πιο πολυ. Ότι δεν την νιώθω πρησμένη. Είναι ελάχιστα πρησμένη που το καταλαβαίνω μονο εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη ανάσκελα και βαλω το χέρι χαμηλά. Ευτυχώς που έχω σταθερά μόνιμη ευαισθησία στο στήθος και λιγη αναγουλα. Αν ειχαν εξαφανιστεί κι αυτα...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@linaa εγω το εκανα χθες το εμβόλιο (11+0) και αλλα κορίτσια εδω στην ομάδα το έκαναν ακομα πιο μπροστά. Στον παιδικό σταθμό του μικρού μου, έχουν έξαρση στην γρίπη β. Οπότε δεν το ρισκάρω . Και η γρίπη στην εγκυμοσύνη ειναι χειρότερα. Ο προηγούμενος γιατρος που ειχα, μου ειχε πει πως κολλησαν ολοι οικογενειακώς κοβιντ και το πέρασαν ελαφρά και ενα μηνα μετά γρίπη β και τα είδαν όλα. Και στην εγκυμοσύνη, ειδικά τον πυρετό δεν τον θελουν οι γιατροί με τίποτα.

Εγω κοριτσια εκανα εμετο με το που ξύπνησα. Κάτι άσχημο μου μύρισε και τα ειδα όλα. Γενικά είμαι ακόμα υπερ-ευαισθητη με τις μυρωδιές και τις υφές. Βαζω στο σπίτι αιθέρια έλαια (μακρια απ το δωμάτιο που ειμαι φυσικα) για να μυρίζει καλύτερα το σπιτι. 

Πάντως έχω ξυπνήσει με κατάθλιψη. Καθε μερα που περνάει νιωθω πως δεν ειμαι πλεον έγκυος.. η κοιλια με επηρεάζει πιο πολυ. Ότι δεν την νιώθω πρησμένη. Είναι ελάχιστα πρησμένη που το καταλαβαίνω μονο εγω οταν ειμαι ξαπλωμενη ανάσκελα και βαλω το χέρι χαμηλά. Ευτυχώς που έχω σταθερά μόνιμη ευαισθησία στο στήθος και λιγη αναγουλα. Αν ειχαν εξαφανιστεί κι αυτα...

Εμενα ο γιος μου είναι β δημοτικου και από πέρυσι καμία σχέση με το νηπιαγωγείο που αρρωσταινε συνέχεια όμως γενικά δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Απλά με νευριάζει που δε μου είπε ο γιατρός να το κάνω, έπρεπε να τον ρωτήσω εγώ. 

Εγω από αναγουλες και εμετούς είμαι πολύ καλά από τότε που παίρνω το nuperal. Σήμερα είχα πολλά νεύρα, δεν ξέρω αν σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή την κλεισούρα και την όλη κατάσταση. Βέβαια φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή υποχωρούν τα έντονα συμπτώματα οπότε νομίζω άδικα ανησυχείς. Πότε έχεις αυχενική? Εγώ στις 17 του μήνα. 

πρίν από 52 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

11 εβδομάδα το μωρό έχει πλέον σχηματιστεί μπαίνεις 2ο τρίμηνο πλέον. Τις πρώτες εβδομάδες δεν επιτρέπετε τίποτα . Τα εμβόλια φυσικά Κ είναι απαραίτητα απλά δεν γίνονται στις πρώτες εβδομάδες εγκυμοσύνης εκτός Κ αν υπάρχει ύψιστος κίνδυνος για κάτι.  

Έτσι Κ αλλιώς για να σε καλύψει το εμβόλιο χρειάζετε σχεδόν 1 μήνα Κ πρέπει Κ να έχει κάνει Κ όλη η οικογένεια  οπότε τώρα μέσα στην έξαρση πάλι πολύ προσεκτικός πρέπει να είσαι. 

Με λίγη προσοχή ξεκούραση Κ καλή υγιηνη δεν κολλάς. 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Εμενα ο γιος μου είναι β δημοτικου και από πέρυσι καμία σχέση με το νηπιαγωγείο που αρρωσταινε συνέχεια όμως γενικά δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει. Απλά με νευριάζει που δε μου είπε ο γιατρός να το κάνω, έπρεπε να τον ρωτήσω εγώ. 

Εγω από αναγουλες και εμετούς είμαι πολύ καλά από τότε που παίρνω το nuperal. Σήμερα είχα πολλά νεύρα, δεν ξέρω αν σχετίζονται με την εγκυμοσύνη ή την κλεισούρα και την όλη κατάσταση. Βέβαια φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή υποχωρούν τα έντονα συμπτώματα οπότε νομίζω άδικα ανησυχείς. Πότε έχεις αυχενική? Εγώ στις 17 του μήνα. 

Κανονικά αν έχεις σκοπό να μείνεις έγκυος το κάνεις από Οκτώβρη Νοέμβρη για να είσαι καλλημενος . 

Τώρα θέλει κανένα 3βδομαδο να σε πιάσει Κ πρέπει να έχει κάνει Κ όλη η οικογένεια εμβόλιο δεν σε καλληπτει πλήρως το εμβόλιο . 

Μην ανχωνεσε όμως δεν είναι τόσο τρομερό μην σε τρομάζουν . Η άλλη κοπέλα έχει το μικρό της με γρίπη στο ίδιο σπίτι Κ ο γιατρός δεν της είπε να μετακομίσει . 

• Ευχαριστώ 1

@linaaναι θέλει 2 βδομάδες περίπου για αντισώματα. 

@Eternity εγώ στις 16/1 μια μέρα πριν απο εσένα. Τα νεύρα εννοείται πως πάνε πακέτο με την εγκυμοσύνη...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η γρίπη κάνει υψηλούς πυρετούς κάνε εναλλαγές algofren με Ντεπον κομπρεσές Κ ξύδι στους αγκώνες Κ στις πατούσες. Ξεκινήσατε tamiflu αφού έχει τόσο έντονα συμπτώματα θα σας βοηθήσει αμέσως 

Όχι μονο αντιπυρετικά μου είπε η παιδίατρος...τι είναι αυτό δεν το ξέρω...? 

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Όχι μονο αντιπυρετικά μου είπε η παιδίατρος...τι είναι αυτό δεν το ξέρω...? 

Το φάρμακο για την γρίπη... Της είπες ότι έχει γρίπη? Πάντως γενικά έτσι είναι η γρίπη με πολύ πυρετό ειδικά σε μικρά παιδιά δεν πέφτει με τίποτα κλασικό σύμπτωμα . 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...