Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Myrtoulita είπε:

Δεν ξέρω τι μας έχει πιάσει όλες σε αυτές τις εγκυμοσύνες μας αλλά κι εγώ όπως το λέτε φοβάμαι να πω και στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος και γενικά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να το πω σύντομα δεν ξέρω γιατί! @Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου και προσοχή σε εσένα!  Γίνεται χαμός με τις ιώσεις πάλι! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου;

Έτσι ακριβώς... Εγω εχω και το άγχος του πλακούντα και φυσικά για το αν χτυπάει η καρδιά του. Πότε έχεις αυχενική; Νομίζω μου έγραψες πιο πάνω οτι είσαι κοντά με μας, σε βδομάδα;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11αυτο το 16+5 ρε κορίτσι ήταν μαχαίρια στην καρδια αχαχα αχ πόσο ζηλευτό. Είμαι μολις 11η και η 17η βδομάδα ,μου φαίνεται παρα πολυ μακρινή...

Αχ να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να το πιστέψω .Περνάω μπροστά από τον καθρέφτη και κοιτάω συνέχεια την κοιλιά μου .Ίσα που φούσκωσε μην φανταστείς αλλά φαίνεται πλέον.

Πήγα για εξετάσεις πρόφατα και λέει η κοπέλα εκεί: Την παιδεύει την μανούλα το μωράκι?Και σκέφτομαι.Καλεεε εμένα λέει μανούλα !Ήταν ένα σοκ 😂

πρίν από 7 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Δεν ξέρω τι μας έχει πιάσει όλες σε αυτές τις εγκυμοσύνες μας αλλά κι εγώ όπως το λέτε φοβάμαι να πω και στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος και γενικά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να το πω σύντομα δεν ξέρω γιατί! @Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου και προσοχή σε εσένα!  Γίνεται χαμός με τις ιώσεις πάλι! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου;

Αν μπορούσα κορίτσι μου μια φορά τον Ιούνιο θα το έλεγα .Όχι οτι τώρα το ξέρουν και πάρα πολλά άτομα αλλά όσο να πεις στους κοντινούς μαθεύτηκε

• Μου αρέσει 2

Εγώ τις προηγούμενες φορές δεν ήμουν έτσι! Όχι ότι δεν είχα αγωνία για την αυχενική απλά ήμουν πιο ενθουσιασμένη να το πω! Είμαι βάση Τερ 11 αλλά βάση υπερήχου 11 και 5! 

Just now, Myrtoulita είπε:

Εγώ τις προηγούμενες φορές δεν ήμουν έτσι! Όχι ότι δεν είχα αγωνία για την αυχενική απλά ήμουν πιο ενθουσιασμένη να το πω! Είμαι βάση Τερ 11 αλλά βάση υπερήχου 11 και 5! 

@Eustathia είσαι Αθήνα κι εσύ; Που θα κάνεις την αυχενική; 

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Myrtoulita είπε:

@Eustathia είσαι Αθήνα κι εσύ; Που θα κάνεις την αυχενική; 

Αθήνα ναι! Κ εσύ? 

Σε ειδικό εμβρυομητρικό θα την κάνω, συστημένη από τη γιατρό μου θα πάω. Δεν θα την κάνω σε μαιευτήριο. Εσύ? 

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Αθήνα ναι! Κ εσύ? 

Σε ειδικό εμβρυομητρικό θα την κάνω, συστημένη από τη γιατρό μου θα πάω. Δεν θα την κάνω σε μαιευτήριο. Εσύ? 

Ναι κι εγώ το ίδιο! Σε μια έμβρυο μητρική κλινική συστημένη από τον γιατρό μου! Εκεί πάω πάντα! 

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ναι κι εγώ το ίδιο! Σε μια έμβρυο μητρική κλινική συστημένη από τον γιατρό μου! Εκεί πάω πάντα! 

Με το καλό 🙏🥰

Εμείς πρώτη φορά, θα πάμε σαν ψαρωμένα πρωτάκια 😇🤣

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Μίλησα κ με τον γιατρό...μόνο μάσκα κ έχει ο Θεός.... 5 κ 2....

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου κορίτσι μου φορα μάσκα κ πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει…την είχα κολλήσει κ εγώ κάποια στιγμή κ ζορίστηκα πολύ κοιμόμουν με τη μάσκα συνέχεια μάσκα με το σπίτι κ ευτυχώς δν είχε κολλήσει ούτε ο άντρας μ ούτε η μικρή.

Εγω κορίτσια είμαι πάρα πολύ πρησμένη κ πιστεύω φταίνε κ τα utrogestan λόγω της αποκόλληση π παίρνω…

• Ευχή 1

πρίν από 30 λεπτά , Efaki είπε:

@Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου κορίτσι μου φορα μάσκα κ πιστεύω ότι θα είσαι εντάξει…την είχα κολλήσει κ εγώ κάποια στιγμή κ ζορίστηκα πολύ κοιμόμουν με τη μάσκα συνέχεια μάσκα με το σπίτι κ ευτυχώς δν είχε κολλήσει ούτε ο άντρας μ ούτε η μικρή.

Εγω κορίτσια είμαι πάρα πολύ πρησμένη κ πιστεύω φταίνε κ τα utrogestan λόγω της αποκόλληση π παίρνω…

Σίγουρα φταίνε κορίτσι μου .Τα παίρνω από την πρώτη στιγμή και φέρνουν και πρήξιμο και λίγο αυξάνουν τη ναυτία.Προκαλούν και δυσκοιλιότητα οπότε γι αυτό το πρήξιμο.

Διαφημίσεις

@Angel-11 δυσκοιλιότητα ναι έχω…ναυτία τίποτα καθόλου παίρνω το πρωινό κολπικά κ το βραδινό από το στόμα που ετοιμάζομαι για ύπνο.Ανυπομονω ν ναι όλα καλά να το πάμε στο ένα χάπι τη δόση κ κάποια στιγμή να το κόψουμε μπας κ ηρεμήσει λίγο το πρήξιμο(κρυφή ελπίδα😅)

1 hour ago, Efaki είπε:

@Angel-11 δυσκοιλιότητα ναι έχω…ναυτία τίποτα καθόλου παίρνω το πρωινό κολπικά κ το βραδινό από το στόμα που ετοιμάζομαι για ύπνο.Ανυπομονω ν ναι όλα καλά να το πάμε στο ένα χάπι τη δόση κ κάποια στιγμή να το κόψουμε μπας κ ηρεμήσει λίγο το πρήξιμο(κρυφή ελπίδα😅)

Aν τα ξεκίνησες μόνο για την αποκόλληση κάποια στιγμή θα σου τα σταματήσει σίγουρα. Εγώ δυστυχώς τα άρχισα από την πρώτη επίσκεψη και θα τα συνεχίσω μέχρι τέλους συν  κρέμα.Προγεστερόνη πάλι απλά σε κρέμα.

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρι... Ο πονοκέφαλος έμεινε από το βράδυ ... Σηκώθηκα να δω τον μικρό 39.6... 😔😔😔...πρώτη φορά μας έρχεται κ έχω αγχωθει.... Κ τώρα καίει με αντιπυρετικό που έχει πιει...  

@Efakiμακάρι να μην κολλήσουμε κ εμείς... Είχες κάνει το εμβόλιο τότε που το πέρασες?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

@Αννούλαααα καλημέρα κορίτσι μ όχι δν το είχα κάνει…

@Angel-11 ναι μόνο για την αποκόλληση μου το πε κιόλας ότι θα τα κόψουμε αρκεί ν μν ξαναδώ αίμα αλλά πιστεύω ότι πάμε πολύ καλά!!έχει κ σε κρέμα?δν το ήξερα 

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ αγόρι... Ο πονοκέφαλος έμεινε από το βράδυ ... Σηκώθηκα να δω τον μικρό 39.6... 😔😔😔...πρώτη φορά μας έρχεται κ έχω αγχωθει.... Κ τώρα καίει με αντιπυρετικό που έχει πιει...  

@Efakiμακάρι να μην κολλήσουμε κ εμείς... Είχες κάνει το εμβόλιο τότε που το πέρασες?

Καλημέρα σε όλους! 

Κορίτσι μου έπεσε ο πυρετός? Περαστικά στο παιδάκι σου. Στη γρίπη αργεί να υποχωρήσει ο πυρετός στην αρχή και με το αντιπυρετικό ακόμη. Δεν είχε κάνει εμβόλιο ούτε το παιδάκι? Ο αδερφός μου που το παιδάκι τους είναι 5 ετών τους το κάνει οικογενειακώς η παιδίατρος. 

Να προσέχεις τον εαυτό σου🙏😘

Δεν ξέρετε πόσο ανάγκη έχω αυτό το τριήμερο. Ελπίζω να μην αργήσω να σχολάσω κιόλας σήμερα. Νιώθω πτώμα, πονάει κ το κορμί μου κάπως. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...