Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Να πάτε όμως όπως και να χει θα πας ξανά. Ίσως θέλει μέρες για να ξεκαθαρίσει το έχει συμβεί. Πες μας αν πας σήμερα για χοριακη. Εύχομαι κορίτσι μου να δεις ένα μεγάλο νούμερο!

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

πρίν από 38 λεπτά , Eternity είπε:

Να πάτε όμως όπως και να χει θα πας ξανά. Ίσως θέλει μέρες για να ξεκαθαρίσει το έχει συμβεί. Πες μας αν πας σήμερα για χοριακη. Εύχομαι κορίτσι μου να δεις ένα μεγάλο νούμερο!

πρίν από 41 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά έκανες! Όπως νιώθεις καλύτερα! Ελπίζω να χει δίκιο ο άντρας σου αν κι εγώ το ίδιο πιστεύω.. τόσα έμβρυα βάλατε είναι πολύ πιθανό να έφυγε καποιο

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

• Ευχή 2

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλημέρα!

Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα περιμένεις.

Είμαστε εδώ για παρεούλα!

Ενημέρωσε μας όταν ξανακάνεις.!

Καλημερούδια!

Εγώ σήμερα έκανα τις πρώτες μου εξετάσεις με τα αντισώματα,γενική και ούρα!

Κατά τα άλλα από συμπτώματα πρησμένο στήθος,κάποιες φορές το στομάχι μου και κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά αλλά σπάνια.

Έχω λίγο ένα άγχος γιατί χθες πήρα να φάω γιαούρτι με πέτσα παραδοσιακό και αφού είχα φάει κάποιες κουταλιές διάβασα την ετικέτα και το γάλα δεν ήταν παστεριωμένο. 😓

Εσύ πως είσαι σήμερα;Ηρέμησες καθόλου;

Μην αγχώνεσαι!! Με δύο κουταλιές μη φοβάσαι... Ολα καλα. Μην το σκέφτεσαι!!

Εγω ηρεμησα ναι. Εχω παλι αναγουλες σημερα. Πολλες. Και μου εδωσαν δυναμη αχχαχα

Την αλλη Τετάρτη θα παω στον γιατρό θα ειμαι 6+6. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω ηρεμησα ναι. Εχω παλι αναγουλες σημερα. Πολλες. Και μου εδωσαν δυναμη αχχαχα

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είδες;τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν!!

Έχω και εγώ ανακατοσουρες, όχι ακόμα εμετούς και είμαι 7+5.

Επίσης τις τελευταίες μέρες ενώ δεν κάνω τίποτα νιώθω κούραση και υπνηλία! Είναι φυσιολογικό;

πρίν από 35 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χαχαχα νομίζω δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ και τις αναγούλες 😆

Άντε άντε να περάσουν οι μέρες!❤️

@Kate89 Eίναι φυσιολογικό και έχω έτσι νιώθω.

Ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι σε ποιον μήνα είχα απίστευτη υπνηλία.

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Κορίτσια καλημέρα! 

Το απόγευμα θα πάω γιατρό να δω τι γίνεται 🙄 Ξύπνησα πολύ βαριά σήμερα. Είμαι δουλειά και δεν μπορώ να λειτουργήσω! Το στομάχι μου επίσης δεν είναι στα καλά του σήμερα... 

@Farmakotriftena  χαίρομαι πολύ για σένα που δε νιώθεις καλά σήμερα 🤣🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

καλησπέρα κορίτσια!! και εγώ μετά από πολλές περιπέτειες είμαι έγκυος στην 8η βδομάδα στο πρώτο μου!! την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε και καρδούλα. ωστόσο από τις αρχές τις εβδομάδας έχω συνεχώς εξάντληση, ζαλαδα και εμετούς... με προβληματίζει τι θα κάνω με την εργασία μου καθώς δεν μπορώ να δουλεύω από το σπίτι. αυτή την εβδομάδα πήρα άδεια όμως έχουμε μέλλον ακόμα...είναι καμιά άλλη σε παρόμοια φαση;; 

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , pasxalia90 είπε:

καλησπέρα κορίτσια!! και εγώ μετά από πολλές περιπέτειες είμαι έγκυος στην 8η βδομάδα στο πρώτο μου!! την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε και καρδούλα. ωστόσο από τις αρχές τις εβδομάδας έχω συνεχώς εξάντληση, ζαλαδα και εμετούς... με προβληματίζει τι θα κάνω με την εργασία μου καθώς δεν μπορώ να δουλεύω από το σπίτι. αυτή την εβδομάδα πήρα άδεια όμως έχουμε μέλλον ακόμα...είναι καμιά άλλη σε παρόμοια φαση;; 

Όλα να πάνε κατ' ευχήν κοριτσί μου χωρίς περιπέτειες!

Σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα υγιές μωράκι στην αγκαλιά σου!

Αν μπορούσες να πάρεις επαπειλούμενη για λίγο διάστημα μέχρι να νιώσεις καλύτερα θα ήταν ιδανικό.

vEsSp3.png 

ευχαριστώ πολύ @kerasia93!! να πάνε όλα καλά για όλες τις μανούλες του γκρουπ 🙏🙏 η αλήθεια είναι ότι δεν είχα υπολογίσει ότι θα είμαι τόσο χάλια ούτε ότι θα έχω τόσο άγχος να πάνε όλα καλά!! αν δεν αντέχω αναγκαστικά θα πάρω άδεια αν και είναι δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον και θα προτιμούσα να μην το πω τόσο νωρις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , pasxalia90 είπε:

ευχαριστώ πολύ @kerasia93!! να πάνε όλα καλά για όλες τις μανούλες του γκρουπ 🙏🙏 η αλήθεια είναι ότι δεν είχα υπολογίσει ότι θα είμαι τόσο χάλια ούτε ότι θα έχω τόσο άγχος να πάνε όλα καλά!! αν δεν αντέχω αναγκαστικά θα πάρω άδεια αν και είναι δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον και θα προτιμούσα να μην το πω τόσο νωρις

Καλημέρα κορίτσι μου!

Εγώ 7+5 είμαι περίπου και νιώθω τα ίδια εκτός από τους εμετούς.Πηρα επαπειλούμενη από την δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα άλλο και για το άγχος μην πάει τίποτα στραβά 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...