Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Κρυφό το έχω κ εγώ ακόμη 😇 μόνο γονείς, αδέρφια κ 1 φίλη δική μου κ 1 φίλος του άντρα μου. Ούτε ευρύς οικογενειακός κύκλος ούτε στην εργασία μου ακόμη δεν το έχω ανακοινώσει. 

Καλή δύναμη κορίτσι μου, θα κάνεις ότι χρειάζεται 🙏 βήμα βήμα όλα θα γίνουν ❤️

Από νωρίς μου το είχε δώσει η γιατρός αλλά εγώ έχω κ κιλάκια αρκετά οπότε ίσως παίζει ρόλο στη δοσολογία. 

Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, είμαι σε μεγάλο δίλημμα δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω και να τον ενοχλώ συνέχεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Αγγελικηη1 δεν παιζει ρόλο ούτε η βδομάδα ούτε τα κιλά. Αν λετε για το napurel. Με μια κάψουλα την ημέρα πάντως, δε θα δεις διαφορά. Εγω δεν ειδα ούτε στις 2 κάθε βράδυ. Πολλές είδαν διαφορά στην φουλ δοσολογία δλδ 4 καψουλες ημερησίως. Αφου εισαι τόσο χάλια, εγω λεω να παρεις τηλ τον γιατρό σου πάντως...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, είμαι σε μεγάλο δίλημμα δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω και να τον ενοχλώ συνέχεια...

Ξέρω, έτσι νιώθω κ εγώ όποτε θέλω κάτι τη γιατρό μου. Αλλά μες στο πρόγραμμα είναι και με ενθαρρύνει να επικοινωνώ μαζί της. Στείλε του ένα μήνυμα αν θέλεις. Πιο απλό αυτό κ σου απαντάει όταν έχει χρόνο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia όχι δεν έχουν φανεί ακομα

@Angel-11 αυτό είχα στην πρώτη μου αλλά έχει πολλές σελίδες για να σημειώνεις κάθε πότε θηλάζεις ή δίνεις μπουκάλι κ τώρα θεωρώ ότι δν θ Μ είναι χρήσιμο γτ δν νομίζω ότι θα προλαβαίνω να σημειώσω κάθε πότε το ταιζω οπότε θα ήθελα ν δω κάτι διαφορετικό 

Α έχει τόσα πολλά.Ναι ίσως τελικά να είναι χρονοβόρο.Απλώς επειδή δεν βγαίνω δεν έχω τη δυνατότητα να δω κάτι από κοντά.Αν βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον πες μας και μας να το δούμε.

πρίν από 45 λεπτά , Eustathia είπε:

Θα το τσεκάρω 😇🥰

Ωραίο αυτό να σημειώνεις σε κάτι τέτοιο το θηλασμό, το μπουκάλι κλπ αντί για απλό τετράδιο. Μου βάλατε ωραία ιδέα 😇 θα μπω κάποια στιγμή να τα δω.. 

Εν τω μεταξύ να σας πω κάτι??? Θέλω πολλά πράγματα να μπαίνω κ να ψάχνω κ με φρενάρω πριν την αυχενική. Σαν να φοβάμαι να πω είμαι έγκυος, περιμένω παιδί, θα μπω να ψάξω ψώνια 🫣

@Farmakotriftena  εσύ με καταλαβαίνεις λογικά😇

Πίστεψε με και μετά την αυχενική κάπως μαγκωμένη είμαι .Μάλλον δεν θα φύγει τελείως ο φόβος βρε κορίτσια.Βέβαια θα το πω χθες έκανα την πρώτη παραγγελία μου.Έβαλα κάποια ρούχα για μένα γιατί άρχισαν να με πιέζουν τα παντελόνια και τόλμησα να πάρω και μερικά φανελάκια κ κολανακια για την μπέμπα.Μην φανταστείτε 2-3 για το καλό.Φοβήθηκα να τα πάρω αλλά είπα εντάξει είμαι 16+5 θα πάω ενάντια στο άγχος και θα πάρω.Και η αλήθεια είναι οτι επειδή θα χρειαστώ αρκετά πράγματα μιας και είναι το πρώτο μας παιδάκι θα ήθελα να τα παίρνω σιγά σιγά για μην μου πέσουν μαζεμένα στο τέλος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Κοριτσιαααααα γρίπη α ο μικρός ...😔😔😔😔 Είμαι μα σκάσω ...

Περαστικά κορίτσι μου. Να προσέχεις όσο γίνεται. Όλα καλά θα πάνε. Ενημέρωσε κ το γιατρό να σου δώσει οδηγίες κ βάλε μασκούλα όσο μπορείς με τον μικρό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Βγήκε θετικό το τεστ ε; Πω πω πανω που μιλούσαμε σημερα και χθες ολες για το αντιγριπικο. Ψυχραιμία και θα δεις πως θα το περασει ελαφριά. Εσυ κοιτα να προστατευθείς όσο γίνεται. Περαστικά ...

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου να το περάσει γρήγορα ο μικρός και εύχομαι να μην κολλήσεις εσύ.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Angel-11 είπε:

Α έχει τόσα πολλά.Ναι ίσως τελικά να είναι χρονοβόρο.Απλώς επειδή δεν βγαίνω δεν έχω τη δυνατότητα να δω κάτι από κοντά.Αν βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον πες μας και μας να το δούμε.

Πίστεψε με και μετά την αυχενική κάπως μαγκωμένη είμαι .Μάλλον δεν θα φύγει τελείως ο φόβος βρε κορίτσια.Βέβαια θα το πω χθες έκανα την πρώτη παραγγελία μου.Έβαλα κάποια ρούχα για μένα γιατί άρχισαν να με πιέζουν τα παντελόνια και τόλμησα να πάρω και μερικά φανελάκια κ κολανακια για την μπέμπα.Μην φανταστείτε 2-3 για το καλό.Φοβήθηκα να τα πάρω αλλά είπα εντάξει είμαι 16+5 θα πάω ενάντια στο άγχος και θα πάρω.Και η αλήθεια είναι οτι επειδή θα χρειαστώ αρκετά πράγματα μιας και είναι το πρώτο μας παιδάκι θα ήθελα να τα παίρνω σιγά σιγά για μην μου πέσουν μαζεμένα στο τέλος.

Κ εγώ ακριβώς αυτό σκέφτομαι, επειδή είναι το πρώτο μας παιδάκι να παίρνουμε σιγά σιγά... Αλλά δεν αφήνομαι πριν την αυχενική. Θα κάνω υπομονή κ μετά πιστεύω θα αρχίσω να ψωνίζω αβέρτα αχαχα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11αυτο το 16+5 ρε κορίτσι ήταν μαχαίρια στην καρδια αχαχα αχ πόσο ζηλευτό. Είμαι μολις 11η και η 17η βδομάδα ,μου φαίνεται παρα πολυ μακρινή...

Έχουμε ακόμη δρόμο εμείς 😇

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Eustathia είπε:

Έχουμε ακόμη δρόμο εμείς 😇

Θα φτάσουμε κ εμείς κ πρώτα ο Θεός θα περάσει ο καιρός κ θα τα κρατάμε....

Ναι ναι είπα να του κάνω αύριο...αλλά δεν άντεξα... Έλα λέω τώρα... Ρε κ κατευθείαν έγινε αχνο απίστευτο... Τώρα η μικρή σχολείο μπας κ την γλυτώσει κ εγώ απόσταση όσο γίνεται φυσικά κ μασκα...

• Λυπημένη/-ος 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Θα φτάσουμε κ εμείς κ πρώτα ο Θεός θα περάσει ο καιρός κ θα τα κρατάμε....

Ναι ναι είπα να του κάνω αύριο...αλλά δεν άντεξα... Έλα λέω τώρα... Ρε κ κατευθείαν έγινε αχνο απίστευτο... Τώρα η μικρή σχολείο μπας κ την γλυτώσει κ εγώ απόσταση όσο γίνεται φυσικά κ μασκα...

Ναι να μη βιαζόμαστε να απολαύσουμε όλες τις στιγμές κ όλα τα στάδια 🙏❤️

Καλή δύναμη, θα περάσει κ αυτό 🙏 με μάσκα το πιο πιθανό να μην κολλήσεις καν💪

• Μου αρέσει 1

Δεν ξέρω τι μας έχει πιάσει όλες σε αυτές τις εγκυμοσύνες μας αλλά κι εγώ όπως το λέτε φοβάμαι να πω και στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος και γενικά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να το πω σύντομα δεν ξέρω γιατί! @Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου και προσοχή σε εσένα!  Γίνεται χαμός με τις ιώσεις πάλι! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου;

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Δεν ξέρω τι μας έχει πιάσει όλες σε αυτές τις εγκυμοσύνες μας αλλά κι εγώ όπως το λέτε φοβάμαι να πω και στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος και γενικά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να το πω σύντομα δεν ξέρω γιατί! @Αννούλαααα περαστικά στον μικρό σου και προσοχή σε εσένα!  Γίνεται χαμός με τις ιώσεις πάλι! Πόσο χρονών είναι τα παιδάκια σου;

Εγώ το περίμενα ότι θα είμαι έτσι, είμαι αρκετά αγχώδης🫣😇 γενικά το έχω στο νου μου ότι πριν την αυχενική δεν είναι σίγουρο. Κάπως έτσι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...