Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο! Υποχώρησε για την ώρα αλλά κορίτσια η υπνηλία κ η κόπωση σήμερα δεν αστειεύονται. Σέρνομαι να γυρίσω απ τη δουλειά. Κ η ανακατοσουρα περασε πριν που εφαγα λιγο κ τώρα αντε πάλι. Εγώ αντι να καλυτερέψω, χειροτέρεψα🤦🤷

Σε καταλαβαίνω γιατί εμένα ο υπέρηχος τη 10η εβδομάδα με έσωσε ψυχολογικά. Καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι αρκετός καιρός μέχρι την αυχενική. Μη σε παρασύρει ο φόβος, πάμε δυνατά να απωθήσουμε τις κακές σκέψεις 🙏

Εγώ είμαι 11+4 σήμερα. Κοριτσάκι λες ε?? Θα θελα μια μπεμπούλα🥰❤️

Εγω ειμαι 11+0 σήμερα. Αν ειχα έναν υπέρηχο την 10η ναι θα ηταν διαφορετικά. Τις πιο κρίσιμες βδομάδες εγω δεν εχω ιδεα για το τι γίνεται. Και αρχισε να με επηρεάζει και στον ύπνο μου αυτες οι κακές σκέψεις. Βλέπω δηλαδή άσχημα όνειρα που είναι ξεκάθαρα η σκέψη μου . Εντωμεταξυ είχα νιώσει εκεινα τα τιναγματακια και πλέον δεν τα νιώθω. Τι να πω ... Με εχει παρει από κάτω. Αφού φοβάμαι να πω στον εαυτό μου οτι είμαι έγκυος. Ειμαι;; Υπο άλλες συνθήκες, σημερα που εκλεισα την 11η θα πετουσα από χαρά που απομακρύνθηκαν οι κρίσιμες εβδομάδες. 

Εγώ αναγουλες το πρωι πλεον καθόλου. Απ'το μεσημέρι και μετά κατι εχω απλα οχι ολη την ωρα. Μπορει να εχω έντονη αναγουλα για ενα μισαωρο μετα μια ωρα καλα μετα ξανα για λιγο. Κόπωση εχω απ'το μεσημέρι έντονη. Αλλα σε γενικές γραμμές, καμία σχέση με το χάλι που ημουν πριν μέρες.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Η μόνη παρενέργεια που ίσως είναι από το φάρμακο είναι ότι μου κάνει ευκοιλία. Πάω μια φορά τουαλέτα αλλά καταλαβαίνω ότι ενεργοποιείται το έντερο. Εμένα πάντως 2 μου είπε να παιρνω κάθε βράδυ. Θες να τον ξαναρωτησεις? 

Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι δεν το γνώριζε σαν χάπι και χθες που του το είπα είδε την ουσία που περιέχει και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ένα το πρωί...δηλαδή μήπως επειδή δεν το γνωρίζει μου το είπε.

**** Α κορίτσια που λετε για το αντιγριπικο, λεω σήμερα να το κάνω κι εγώ τελικά. Γιατι στον παιδικό έχουν έξαρση στην γρίπη β οπότε ας μην το ρισκάρω. Δεν θα τον στείλω για καμια βδομάδα τον μικρό καλού κακού.

@Eternity η μικρή δοσολογία του napurel ειναι 2 κάψουλες μαζι κάθε βράδυ και η φουλ δοσολογία ειναι να προσθέσεις και 1 καψουλα το πρωι και 1 το μεσημέρι. Οπότε καλα σου ειπε 2 το βράδυ. Κι εγω 2 το βράδυ έπαιρνα.

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

@Eustathia είμαστε πολύ κοντά 11+2 είμαι εγώ σήμερα…

@Farmakotriftena κ εγώ έχω έννοια έχω να δω τι γίνεται από 20 Δεκέμβρη κ αργώ ακόμα δεν ξέρω κ πότε θα μου κλείσουν την αυχενική πφφφφ

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

@Eternity Και εγώ έχω κάνει το εμβόλιο γρίπης.Ο γιατρός απλά μου το πρότεινε. Δεν βγαίνω από το σπίτι παρά μόνο για γιατρό και εξετάσεις. Ο άντρας μου μόνο στη δουλειά και τα βασικά ψώνια του σπιτιού άλλα έχουμε αρρωστήσει ήδη δυο φορές από οπότε θεωρήσαμε οτι έπρεπε να γίνει γιατί μόνο η γρίπη μου έλειπε τώρα.Έχω γενικά και θέμα αναπνευστικό οπότε ένα παραπάνω .

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική,όλα τέλεια και τελικά είναι αγοράκι😊 Εύχομαι σε όλες σούπερ αποτελέσματα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας❤️

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Με το καλό ο μπέμπης .Έτσι να μας ετοιμάζεται κανένα γαμπρό μην είμαστε όλες κορίτσια 😂

@MelodiaΑχ μεγάλη υπόθεση ο ύπνος το βράδυ!Συχνοουρία και αναγούλα .Αν δεν φτάσει 4 δεν ησυχάζω.

@Eustathia Δυο μέρες πριν την αυχενική είχα κ εγώ και μάλιστα κανονική αιμορραγία με το αίμα να τρέχει.Δεν βρήκαμε ποτέ το λόγο.Ήταν λες και έσπασε κάποιο αγγειάκι ας πούμε και βγήκε το αίμα .Από εκείνη τη φορά και μετά δεν ξαναείδα τίποτα. Μου είπε και ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική οτι καμιά φορά όπως μεγαλώνει ο σάκος μπορεί να προκαλέσει μικρές πληγές στα τοιχώματα της μήτρας .Και εγώ κοριτσάκι λέω οτι έχεις .Αυτές οι τσούπρες μας παιδεύουν τόσο .Γι αυτό και εγώ ήμουν σίγουρη οτι έχω κορίτσι πριν μας το πει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Blue Velvet Συγχαρητήριααα!!! Μπραβο κοριτσι μου!! Να σε ρωτήσω, τι ηλικια έχεις και βγηκε για νταουν 1:180;

@Αννούλαααα εύχομαι να υποχωρήσουν, βασικα, να εξαφανιστούν αυτοί οι παλιοπονοκεφαλοι γιατι ήταν βασανιστικό ολο αυτο που εζησες τόσες μέρες.

@Eustathia όχι πανικός!! Σημερα εισαι 11+3; Έχει περάσει ο κινδυνος να σκέφτεσαι και αυτο ειναι απλα ενα απο τα φυσιολογικά σου! Σε περίπτωση που έχεις επαφές, μπορεί να ειναι και απο εκει το αιματακι. Μπορει να ειναι απο την κούραση των ημερών, ειδικα αν στέκεσαι πολυ ώρα όρθια. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, θυμάμαι καποιες μέρες που ψοφουσα απο την κούραση, είχε τύχει να δω κοκκινες ή καφε σταγονιτσες. Μπορει να ειναι απο τον πλακούντα που καθώς πλέον εχει βρει σημείο να κολλήσει, προκαλεί μικροτραυματισμους. Πολλα μπορει να ειναι και ανευ σημασίας. Και απο τη στιγμή που δεν εχεις πόνους, μη σε παίρνει καθόλου από κάτω. Κορίτσι θα εχεις. Οι κόρες παιδεύουν πάντα αχαχ εμενα οι κορες, μου είχαν αλλάξει τα φώτα και οι δυο. Εισαγωγές , ειδικες εξετάσεις, χειρουργείο..

@Eternity χαίρομαι που σε βοήθησε τοσο πολυ το nuperal. Εμενα δεν με ειχε βοηθήσει καθόλου. Μονο το primperan  κατι έκανε, αλλα μη φανταστεις θαύματα. Ποσο είσαι σήμερα;

@Melodia, @Myrtoulita καλη χρονιά κορίτσι με μόνο όμορφες στιγμές!!

Βρε κορίτσια δηλαδή ειστε πολλες εδώ μέσα που μετα τη 10η, αντι να δείτε βελτίωση, γίνατε χειρότερα; Η λάθος κατάλαβα;

Εγω 3η μερα σήμερα που πλέον, ειδικα τα πρωινά, ειναι σαν να μην είμαι έγκυος. Ανησυχώ βέβαια μηπως κατι κακο συμβαίνει. Ειχα κανει τελευταίο υπέρηχο 7+6 και σήμερα ειμαι 11+0. Αμα ειχα κανει εναν υπέρηχο γυρω στην 10η θα ήμουν πιο χαλαρή αλλα μεταξυ 8ης και 10ης που οσο να'ναι , είναι κρίσιμες βδομάδες, εγώ δεν ξερω τι γίνεται. Και αργει η αυχενική. Θα χτυπάει η καρδιά του; Δεν ξερω. Ειμαι μες το αγχος και την κατάθλιψη.

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Είμαι 39,5.Ακομα βέβαια δεν βγήκαν τα αποτελέσματα της papp-a

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Την έκανα στην Ψαρρά στη Θεσσαλονίκη,είμαι 12+2 σήμερα.Μιλησα και με το γιατρό μου και μου είπε πως δεν είναι ανάγκη να κάνω νιπτ.Ακομα δεν βγήκαν τα αποτελέσματα της papp-a αλλά μόνο με την αυχενική,έχω πιθανότητες για down 1/180 και για τα υπόλοιπα σύνδρομα πολυ πιο λίγο . 

Αααα μαζί είμαστε... Εγώ είμαι 12+4.. 

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Είμαι 39,5.Ακομα βέβαια δεν βγήκαν τα αποτελέσματα της papp-a

Αααααα μαζί είμαστε κ στην ηλικία... Ποιον μήνα είσαι? Εγώ για ντάουν είχα 1-57 κ με την papp-a πήγε 1-1148...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω ειμαι 11+0 σήμερα. Αν ειχα έναν υπέρηχο την 10η ναι θα ηταν διαφορετικά. Τις πιο κρίσιμες βδομάδες εγω δεν εχω ιδεα για το τι γίνεται. Και αρχισε να με επηρεάζει και στον ύπνο μου αυτες οι κακές σκέψεις. Βλέπω δηλαδή άσχημα όνειρα που είναι ξεκάθαρα η σκέψη μου . Εντωμεταξυ είχα νιώσει εκεινα τα τιναγματακια και πλέον δεν τα νιώθω. Τι να πω ... Με εχει παρει από κάτω. Αφού φοβάμαι να πω στον εαυτό μου οτι είμαι έγκυος. Ειμαι;; Υπο άλλες συνθήκες, σημερα που εκλεισα την 11η θα πετουσα από χαρά που απομακρύνθηκαν οι κρίσιμες εβδομάδες. 

Εγώ αναγουλες το πρωι πλεον καθόλου. Απ'το μεσημέρι και μετά κατι εχω απλα οχι ολη την ωρα. Μπορει να εχω έντονη αναγουλα για ενα μισαωρο μετα μια ωρα καλα μετα ξανα για λιγο. Κόπωση εχω απ'το μεσημέρι έντονη. Αλλα σε γενικές γραμμές, καμία σχέση με το χάλι που ημουν πριν μέρες.

Αν σε βασανίζει πολύ και αγχώνεσαι πήγαινε στο γιατρό σου να το δείτε. Εμένα η γιατρός μου είπε αν ανησυχείς, αν σου λείπει κ θέλεις να το δεις, αν οτιδήποτε πάρε με τηλέφωνο να έρθεις να το δούμε 5 λεπτά στον υπέρηχο. Εσύ κ δικαιολογημένα θεωρώ γιατί θα έχει μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα μέχρι την αυχενική. 

πρίν από 33 λεπτά , Efaki είπε:

@Eustathia είμαστε πολύ κοντά 11+2 είμαι εγώ σήμερα…

@Farmakotriftena κ εγώ έχω έννοια έχω να δω τι γίνεται από 20 Δεκέμβρη κ αργώ ακόμα δεν ξέρω κ πότε θα μου κλείσουν την αυχενική πφφφφ

Είμαστε όντως πολύ κοντά 🥰🙏 εγώ έχω αυχενική την επόμενη Πέμπτη. 

πρίν από 31 λεπτά , Angel-11 είπε:

@Eternity Και εγώ έχω κάνει το εμβόλιο γρίπης.Ο γιατρός απλά μου το πρότεινε. Δεν βγαίνω από το σπίτι παρά μόνο για γιατρό και εξετάσεις. Ο άντρας μου μόνο στη δουλειά και τα βασικά ψώνια του σπιτιού άλλα έχουμε αρρωστήσει ήδη δυο φορές από οπότε θεωρήσαμε οτι έπρεπε να γίνει γιατί μόνο η γρίπη μου έλειπε τώρα.Έχω γενικά και θέμα αναπνευστικό οπότε ένα παραπάνω .

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Με το καλό ο μπέμπης .Έτσι να μας ετοιμάζεται κανένα γαμπρό μην είμαστε όλες κορίτσια 😂

@MelodiaΑχ μεγάλη υπόθεση ο ύπνος το βράδυ!Συχνοουρία και αναγούλα .Αν δεν φτάσει 4 δεν ησυχάζω.

@Eustathia Δυο μέρες πριν την αυχενική είχα κ εγώ και μάλιστα κανονική αιμορραγία με το αίμα να τρέχει.Δεν βρήκαμε ποτέ το λόγο.Ήταν λες και έσπασε κάποιο αγγειάκι ας πούμε και βγήκε το αίμα .Από εκείνη τη φορά και μετά δεν ξαναείδα τίποτα. Μου είπε και ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική οτι καμιά φορά όπως μεγαλώνει ο σάκος μπορεί να προκαλέσει μικρές πληγές στα τοιχώματα της μήτρας .Και εγώ κοριτσάκι λέω οτι έχεις .Αυτές οι τσούπρες μας παιδεύουν τόσο .Γι αυτό και εγώ ήμουν σίγουρη οτι έχω κορίτσι πριν μας το πει.

Μου δίνετε πολύ κουράγιο κορίτσια! Ευχαριστώ πολύ ❤️🥰 μόλις γύρισα απ τη δουλειά κ έτρεξα κατευθείαν μπάνιο να δω αν έχω κάτι. Πολύ ψυχοφθόρο. Όλα καλά προς το παρόν 🙏❤️

Αν δούμε στην αυχενική το φύλο θα σας πω αν πέσατε μέσα 🥹🥹

• Μου αρέσει 2

@Eustathia το μονο που σκέφτομαι ειναι πως ο γιατρός είναι αρκετά μακριά και κέντρο Αθήνα. Πανόρμου συγκεκριμένα. Ακομα δεν είμαι σε φάση να πάρω μετρό. Μπορεί να νιωθω καλύτερα αλλά ακόμα απο τα απογεύματα και μετα, υπάρχει έντονη κόπωση. Με αμαξι απ την αλλη δε βρισκεις ουτε με τάμα πάρκινγκ. Αν με παει ο άντρας μου, πρέπει να παρουμε και τα παιδια. Ταλαιπωρία απ ολες τις απόψεις.

Θα μπορουσα να παω στο ρεα που είναι κοντά μου, αλλα και μονο που σκέφτομαι την ανάκριση και ΚΥΡΙΩΣ οτι μπορει να πέσω σε γιατρό που να αρχίσει τα "5η καισαρική;;; " Και να λεει τα δικα του, ξενερώνω και λεω "βάστα τώρα και κανε υπομονή αλλες 2 βδομάδες και ο,τι γίνει...". 🥺😞😞

@Efaki εγω, εσυ και η  @Eustathia είμαστε κοντά. 11+0 εγω 11+2 εσυ 11+4 η Ευσταθία 🤗

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική,όλα τέλεια και τελικά είναι αγοράκι😊 Εύχομαι σε όλες σούπερ αποτελέσματα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας❤️

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή Χρονιά!!Τι ωραία νέα!! Τώρα θα έχεις ένα από το καθένα.Με το καλό!!♥️♥️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Blue Velvet Συγχαρητήριααα!!! Μπραβο κοριτσι μου!! Να σε ρωτήσω, τι ηλικια έχεις και βγηκε για νταουν 1:180;

@Αννούλαααα εύχομαι να υποχωρήσουν, βασικα, να εξαφανιστούν αυτοί οι παλιοπονοκεφαλοι γιατι ήταν βασανιστικό ολο αυτο που εζησες τόσες μέρες.

@Eustathia όχι πανικός!! Σημερα εισαι 11+3; Έχει περάσει ο κινδυνος να σκέφτεσαι και αυτο ειναι απλα ενα απο τα φυσιολογικά σου! Σε περίπτωση που έχεις επαφές, μπορεί να ειναι και απο εκει το αιματακι. Μπορει να ειναι απο την κούραση των ημερών, ειδικα αν στέκεσαι πολυ ώρα όρθια. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, θυμάμαι καποιες μέρες που ψοφουσα απο την κούραση, είχε τύχει να δω κοκκινες ή καφε σταγονιτσες. Μπορει να ειναι απο τον πλακούντα που καθώς πλέον εχει βρει σημείο να κολλήσει, προκαλεί μικροτραυματισμους. Πολλα μπορει να ειναι και ανευ σημασίας. Και απο τη στιγμή που δεν εχεις πόνους, μη σε παίρνει καθόλου από κάτω. Κορίτσι θα εχεις. Οι κόρες παιδεύουν πάντα αχαχ εμενα οι κορες, μου είχαν αλλάξει τα φώτα και οι δυο. Εισαγωγές , ειδικες εξετάσεις, χειρουργείο..

@Eternity χαίρομαι που σε βοήθησε τοσο πολυ το nuperal. Εμενα δεν με ειχε βοηθήσει καθόλου. Μονο το primperan  κατι έκανε, αλλα μη φανταστεις θαύματα. Ποσο είσαι σήμερα;

@Melodia, @Myrtoulita καλη χρονιά κορίτσι με μόνο όμορφες στιγμές!!

Βρε κορίτσια δηλαδή ειστε πολλες εδώ μέσα που μετα τη 10η, αντι να δείτε βελτίωση, γίνατε χειρότερα; Η λάθος κατάλαβα;

Εγω 3η μερα σήμερα που πλέον, ειδικα τα πρωινά, ειναι σαν να μην είμαι έγκυος. Ανησυχώ βέβαια μηπως κατι κακο συμβαίνει. Ειχα κανει τελευταίο υπέρηχο 7+6 και σήμερα ειμαι 11+0. Αμα ειχα κανει εναν υπέρηχο γυρω στην 10η θα ήμουν πιο χαλαρή αλλα μεταξυ 8ης και 10ης που οσο να'ναι , είναι κρίσιμες βδομάδες, εγώ δεν ξερω τι γίνεται. Και αργει η αυχενική. Θα χτυπάει η καρδιά του; Δεν ξερω. Ειμαι μες το αγχος και την κατάθλιψη.

Σήμερα είμαι 10 εβδομάδων και 3 ημερών σύμφωνα με το site που υπολογίζει την πητ με εμβρυομεταφορα. Το μόνο που μου κάνει το nuperal είναι ευκοίλια κατα το μεσημέρι, πάω τρέχοντας! Σήμερα βγήκα για τον πρώτο μου καφέ έξω μετά από 2 μήνες σχεδόν σπίτι. Με είχε κολλήσει και ο μικρός μια ίωση, είχα και την ανακατωσουρα και τους εμετούς και δεν είχα διάθεση για τίποτα. Και σήμερα που βγήκα καλά ήταν αλλά κουράζομαι εύκολα, από φωνές, θορύβους. Θέλω το κρεβατάκι μου... Δεν είμαι και νιατο βέβαια, πρέπει να είμαι η μεγαλύτερη στην παρέα. 

1 hour ago, Αγγελικηη1 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι μου είπε ότι δεν το γνώριζε σαν χάπι και χθες που του το είπα είδε την ουσία που περιέχει και μου είπε ότι μπορώ να πάρω ένα το πρωί...δηλαδή μήπως επειδή δεν το γνωρίζει μου το είπε.

Περίεργο... μέχρι και η φαρμακοποιος μου το πρότεινε. Μήπως να δοκίμαζες με 2 το βράδυ? 

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Εγω στην 1η εγκυμοσύνη δεν το ειχα κάνει γιατί ήμουν σε άδεια εκτός δουλειάς, ο άντρας μου δεν ήταν σε χώρο με κόσμο και πρόσεχαμε πολλοί. Τώρα είναι διαφορετικα τα πράγματα. Ο γιος μας πάει δημοτικό, εξωσχολικες δραστηριότητες. Ήδη μια ιωσουλα μου την έφερε στις γιορτές και ενώ είμαι σε άλλο δωμάτιο μόνη μου, εγώ κόλλησα και ο σύζυγος όχι! 

@Blue Velvetμε το καλό ο μπέμπης σας!!! Φάνηκε φύλο από την αυχενική ε? Εγω περίμενα θυμάμαι τα αποτελέσματα της nipt για να μου πουν σίγουρα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia το μονο που σκέφτομαι ειναι πως ο γιατρός είναι αρκετά μακριά και κέντρο Αθήνα. Πανόρμου συγκεκριμένα. Ακομα δεν είμαι σε φάση να πάρω μετρό. Μπορεί να νιωθω καλύτερα αλλά ακόμα απο τα απογεύματα και μετα, υπάρχει έντονη κόπωση. Με αμαξι απ την αλλη δε βρισκεις ουτε με τάμα πάρκινγκ. Αν με παει ο άντρας μου, πρέπει να παρουμε και τα παιδια. Ταλαιπωρία απ ολες τις απόψεις.

Θα μπορουσα να παω στο ρεα που είναι κοντά μου, αλλα και μονο που σκέφτομαι την ανάκριση και ΚΥΡΙΩΣ οτι μπορει να πέσω σε γιατρό που να αρχίσει τα "5η καισαρική;;; " Και να λεει τα δικα του, ξενερώνω και λεω "βάστα τώρα και κανε υπομονή αλλες 2 βδομάδες και ο,τι γίνει...". 🥺😞😞

@Efaki εγω, εσυ και η  @Eustathia είμαστε κοντά. 11+0 εγω 11+2 εσυ 11+4 η Ευσταθία 🤗

Όντως κ οι 3 μας πολύ κοντά! Θα προσπαθήσω να το θυμάμαι γιατί είμαστε πολλές κ μπερδεύομαι 🙊

Σε καταλαβαίνω, όπως εγώ παλιά που ήμουν πολλά παραπάνω κιλά κ απέφευγα τους γυναικολόγους γιατί ήταν κάποιοι χοντροφοβικοί ή αγενείς. 5η καισαρική κ είσαι ηρωίδα! Οτιδήποτε άλλο σου πουν είναι κομπλεξ δικό τους! Πολλοί γιατροί δεν έχουν τρόπο να εκφραστούν σωστά, αν όχι ανθρώπινα έστω επιστημονικά τουλάχιστον. Κ ειμαι κ του χώρου κ στην οικογένειά μου γιατροί αλλά δεν μπορώ να το αγνοήσω οτι για κάποια πράγματα έχουν κολλήματα κάποιοι γιατροί. 

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Όντως κ οι 3 μας πολύ κοντά! Θα προσπαθήσω να το θυμάμαι γιατί είμαστε πολλές κ μπερδεύομαι 🙊

Σε καταλαβαίνω, όπως εγώ παλιά που ήμουν πολλά παραπάνω κιλά κ απέφευγα τους γυναικολόγους γιατί ήταν κάποιοι χοντροφοβικοί ή αγενείς. 5η καισαρική κ είσαι ηρωίδα! Οτιδήποτε άλλο σου πουν είναι κομπλεξ δικό τους! Πολλοί γιατροί δεν έχουν τρόπο να εκφραστούν σωστά, αν όχι ανθρώπινα έστω επιστημονικά τουλάχιστον. Κ ειμαι κ του χώρου κ στην οικογένειά μου γιατροί αλλά δεν μπορώ να το αγνοήσω οτι για κάποια πράγματα έχουν κολλήματα κάποιοι γιατροί. 

Κορίτσια για το εμβόλιο της γρίπης δεν υπάρχει καμία απολύτως αντένδειξη, ίσα ίσα που οι εγκυούλες είμαστε στον πληθυσμό που εμβολιάζεται κατά προτεραιότητα για τη γρίπη. Επίσης προστατεύει το μωρό με ανοσοποίηση για κανα 6μηνο μετά τη γέννησή του. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε εκτός κ αν υπάρχει ιστορικό αλλεργίας κλπ. Βέβαια όλες ρωτήστε τους γιατρούς σας, εγώ απλά τα αναφέρω σαν επαγγελματίας υγείας. 

Μου είπε η γιατρός ότι μάλλον κάνουμε κ του κοκκύτη πιο μετά,αν θυμάμαι καλά 

1 ώρα πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Περίεργο που δεν το γνώριζε, είναι από τις στανταρντ αγωγές για αυτό το σκοπό. Κ μενα 2 το βράδυ μου είχε πει να πάρω αν χρειαστεί κ μάλιστα αν είναι ανυπόφορες οι ναυτίες κ κανω εμετό να παρω κ ενα το πρωί εξτρα. 

Κοκκυτη η αλήθεια είναι δεν είχα κάνει ούτε στην πρώτη…τώρα δεν ξέρω αν θα μου το προτείνει.

Κορίτσια έχετε πάρει κανένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης να γράφετε?στην πρώτη είχα πάρει ένα αλλά τελικά δν έμεινα κ πολύ ενθουσιασμένη από το περιεχόμενο που είχε να συμπληρώσεις κ ψάχνω για άλλο για τώρα…

πρίν από 3 λεπτά , Efaki είπε:

Κοκκυτη η αλήθεια είναι δεν είχα κάνει ούτε στην πρώτη…τώρα δεν ξέρω αν θα μου το προτείνει.

Κορίτσια έχετε πάρει κανένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης να γράφετε?στην πρώτη είχα πάρει ένα αλλά τελικά δν έμεινα κ πολύ ενθουσιασμένη από το περιεχόμενο που είχε να συμπληρώσεις κ ψάχνω για άλλο για τώρα…

Εγώ βιβλίο πήρα ένα κ μου φέρανε κ άλλο ένα δώρο, που είναι όχι μόνο για εγκυμοσύνη αλλά κ για μετά για το μωρό. 

Ημερολόγια είχα δει διάφορα στο τικ τοκ αλλά νομίζω δεν θα έχω χρόνο να γράφω. Γράφω τόσο για το μεταπτυχιακό που αμφιβάλω αν θα μπορώ να το ακολουθήσω. 

Είναι όμως ωραία ιδέα 🥰

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Αααα μαζί είμαστε... Εγώ είμαι 12+4.. 

Αααααα μαζί είμαστε κ στην ηλικία... Ποιον μήνα είσαι? Εγώ για ντάουν είχα 1-57 κ με την papp-a πήγε 1-1148...

Είμαι Φεβρουάριο του 85.Μακαρι να βγει και μένα καλή η papp a να πέσει κ άλλο το ποσοστό 😊12+4 με έβγαλε ο υπέρηχος,12+7 είναι το μωρό στην ανάπτυξη και 12+2 είμαι με βάση την τελευταία περίοδο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...