Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας κορίτσια ... @Αννούλαααα περαστικά για το παιδάκι σου κυκλοφορεί ιωση ...η αλήθεια είναι ...και εγώ είχα τη μικρή μου λίγα δέκατα και μπούκωμα .

Εμβόλιο δεν μου είπαν να κάνω και ούτε πρόκειται εφόσον έχω ελάχιστες επαφές και προσέχουμε γενικά .αλλά κ πάλι δεν νομιζω να το έκανα .

Βρε κορίτσια .....κοιμαστε καλά τα βράδια ;πολύ συχνοουρια έχω. 

Όσο για τη νιπτ από όσο θυμάμαι χωρίς να στο λέω με σιγουριά γύρω στις 20μερες περίπου λόγω και των εορτών 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική,όλα τέλεια και τελικά είναι αγοράκι😊 Εύχομαι σε όλες σούπερ αποτελέσματα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας❤️

• Μου αρέσει 5
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 4

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική,όλα τέλεια και τελικά είναι αγοράκι😊 Εύχομαι σε όλες σούπερ αποτελέσματα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας❤️

Τι υπέροχα νέα είναι αυτααα!!!! Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου !!! Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα !!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν επειδή δημιουργεί υπνηλία προτείνεται να το παίρνεις το βράδυ. Μήπως να δοκίμαζες 2 χάπια εφάπαξ το βράδυ? Να προσέχεις μην αφυδατωθεις. Αν νιώσεις να στεγνώνει η γλώσσα σου θα χρειαστεί να σου βάλουν ορο. 

Νομίζω η 9η εβδομάδα είναι και η χειρότερη από συμπτώματα 

Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάτι αν πάρω δύο ? Δεν ξέρω φοβάμαι γιατι μου είπε ένα....έχω χάσει κ 4 κιλά σε 3 βδομάδες...

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα, ήθελα να σας ρωτήσω, οι γιατροί σας σας είπανε να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης? 

Εγώ το είχα κάνει χωρίς να ξέρω ότι είμαι έγκυος .. αλλά ναι ο δικός μου στις άλλες μου είχε πει να το κάνω...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 24 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια 🙏❤️ πολύ χαίρομαι! Με το καλό να το υποδεχτείτε 🥰

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...παει κ η αυχενική,με το καλό να έρθει το αγοράκι σας.... Που την έκανες?πόσο είσαι τώρα?

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 2 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου...παει κ η αυχενική,με το καλό να έρθει το αγοράκι σας.... Που την έκανες?πόσο είσαι τώρα?

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Την έκανα στην Ψαρρά στη Θεσσαλονίκη,είμαι 12+2 σήμερα.Μιλησα και με το γιατρό μου και μου είπε πως δεν είναι ανάγκη να κάνω νιπτ.Ακομα δεν βγήκαν τα αποτελέσματα της papp-a αλλά μόνο με την αυχενική,έχω πιθανότητες για down 1/180 και για τα υπόλοιπα σύνδρομα πολυ πιο λίγο . 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάτι αν πάρω δύο ? Δεν ξέρω φοβάμαι γιατι μου είπε ένα....έχω χάσει κ 4 κιλά σε 3 βδομάδες...

Η μόνη παρενέργεια που ίσως είναι από το φάρμακο είναι ότι μου κάνει ευκοιλία. Πάω μια φορά τουαλέτα αλλά καταλαβαίνω ότι ενεργοποιείται το έντερο. Εμένα πάντως 2 μου είπε να παιρνω κάθε βράδυ. Θες να τον ξαναρωτησεις? 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Τι υπέροχα νέα είναι αυτααα!!!! Με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου !!! Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα !!!🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα και το 2025 να είσαι και εσύ με φουσκωμένη κοιλίτσα 😘

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Συγχαρητήρια 🙏❤️ πολύ χαίρομαι! Με το καλό να το υποδεχτείτε 🥰

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 🥰 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό το μπεμπακι σας 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Blue Velvet Συγχαρητήριααα!!! Μπραβο κοριτσι μου!! Να σε ρωτήσω, τι ηλικια έχεις και βγηκε για νταουν 1:180;

@Αννούλαααα εύχομαι να υποχωρήσουν, βασικα, να εξαφανιστούν αυτοί οι παλιοπονοκεφαλοι γιατι ήταν βασανιστικό ολο αυτο που εζησες τόσες μέρες.

@Eustathia όχι πανικός!! Σημερα εισαι 11+3; Έχει περάσει ο κινδυνος να σκέφτεσαι και αυτο ειναι απλα ενα απο τα φυσιολογικά σου! Σε περίπτωση που έχεις επαφές, μπορεί να ειναι και απο εκει το αιματακι. Μπορει να ειναι απο την κούραση των ημερών, ειδικα αν στέκεσαι πολυ ώρα όρθια. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, θυμάμαι καποιες μέρες που ψοφουσα απο την κούραση, είχε τύχει να δω κοκκινες ή καφε σταγονιτσες. Μπορει να ειναι απο τον πλακούντα που καθώς πλέον εχει βρει σημείο να κολλήσει, προκαλεί μικροτραυματισμους. Πολλα μπορει να ειναι και ανευ σημασίας. Και απο τη στιγμή που δεν εχεις πόνους, μη σε παίρνει καθόλου από κάτω. Κορίτσι θα εχεις. Οι κόρες παιδεύουν πάντα αχαχ εμενα οι κορες, μου είχαν αλλάξει τα φώτα και οι δυο. Εισαγωγές , ειδικες εξετάσεις, χειρουργείο..

@Eternity χαίρομαι που σε βοήθησε τοσο πολυ το nuperal. Εμενα δεν με ειχε βοηθήσει καθόλου. Μονο το primperan  κατι έκανε, αλλα μη φανταστεις θαύματα. Ποσο είσαι σήμερα;

@Melodia, @Myrtoulita καλη χρονιά κορίτσι με μόνο όμορφες στιγμές!!

Βρε κορίτσια δηλαδή ειστε πολλες εδώ μέσα που μετα τη 10η, αντι να δείτε βελτίωση, γίνατε χειρότερα; Η λάθος κατάλαβα;

Εγω 3η μερα σήμερα που πλέον, ειδικα τα πρωινά, ειναι σαν να μην είμαι έγκυος. Ανησυχώ βέβαια μηπως κατι κακο συμβαίνει. Ειχα κανει τελευταίο υπέρηχο 7+6 και σήμερα ειμαι 11+0. Αμα ειχα κανει εναν υπέρηχο γυρω στην 10η θα ήμουν πιο χαλαρή αλλα μεταξυ 8ης και 10ης που οσο να'ναι , είναι κρίσιμες βδομάδες, εγώ δεν ξερω τι γίνεται. Και αργει η αυχενική. Θα χτυπάει η καρδιά του; Δεν ξερω. Ειμαι μες το αγχος και την κατάθλιψη.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Blue Velvet Συγχαρητήριααα!!! Μπραβο κοριτσι μου!! Να σε ρωτήσω, τι ηλικια έχεις και βγηκε για νταουν 1:180;

@Αννούλαααα εύχομαι να υποχωρήσουν, βασικα, να εξαφανιστούν αυτοί οι παλιοπονοκεφαλοι γιατι ήταν βασανιστικό ολο αυτο που εζησες τόσες μέρες.

@Eustathia όχι πανικός!! Σημερα εισαι 11+3; Έχει περάσει ο κινδυνος να σκέφτεσαι και αυτο ειναι απλα ενα απο τα φυσιολογικά σου! Σε περίπτωση που έχεις επαφές, μπορεί να ειναι και απο εκει το αιματακι. Μπορει να ειναι απο την κούραση των ημερών, ειδικα αν στέκεσαι πολυ ώρα όρθια. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, θυμάμαι καποιες μέρες που ψοφουσα απο την κούραση, είχε τύχει να δω κοκκινες ή καφε σταγονιτσες. Μπορει να ειναι απο τον πλακούντα που καθώς πλέον εχει βρει σημείο να κολλήσει, προκαλεί μικροτραυματισμους. Πολλα μπορει να ειναι και ανευ σημασίας. Και απο τη στιγμή που δεν εχεις πόνους, μη σε παίρνει καθόλου από κάτω. Κορίτσι θα εχεις. Οι κόρες παιδεύουν πάντα αχαχ εμενα οι κορες, μου είχαν αλλάξει τα φώτα και οι δυο. Εισαγωγές , ειδικες εξετάσεις, χειρουργείο..

@Eternity χαίρομαι που σε βοήθησε τοσο πολυ το nuperal. Εμενα δεν με ειχε βοηθήσει καθόλου. Μονο το primperan  κατι έκανε, αλλα μη φανταστεις θαύματα. Ποσο είσαι σήμερα;

@Melodia, @Myrtoulita καλη χρονιά κορίτσι με μόνο όμορφες στιγμές!!

Βρε κορίτσια δηλαδή ειστε πολλες εδώ μέσα που μετα τη 10η, αντι να δείτε βελτίωση, γίνατε χειρότερα; Η λάθος κατάλαβα;

Εγω 3η μερα σήμερα που πλέον, ειδικα τα πρωινά, ειναι σαν να μην είμαι έγκυος. Ανησυχώ βέβαια μηπως κατι κακο συμβαίνει. Ειχα κανει τελευταίο υπέρηχο 7+6 και σήμερα ειμαι 11+0. Αμα ειχα κανει εναν υπέρηχο γυρω στην 10η θα ήμουν πιο χαλαρή αλλα μεταξυ 8ης και 10ης που οσο να'ναι , είναι κρίσιμες βδομάδες, εγώ δεν ξερω τι γίνεται. Και αργει η αυχενική. Θα χτυπάει η καρδιά του; Δεν ξερω. Ειμαι μες το αγχος και την κατάθλιψη.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το κουράγιο! Υποχώρησε για την ώρα αλλά κορίτσια η υπνηλία κ η κόπωση σήμερα δεν αστειεύονται. Σέρνομαι να γυρίσω απ τη δουλειά. Κ η ανακατοσουρα περασε πριν που εφαγα λιγο κ τώρα αντε πάλι. Εγώ αντι να καλυτερέψω, χειροτέρεψα🤦🤷

Σε καταλαβαίνω γιατί εμένα ο υπέρηχος τη 10η εβδομάδα με έσωσε ψυχολογικά. Καταλαβαίνω την αγωνία σου, είναι αρκετός καιρός μέχρι την αυχενική. Μη σε παρασύρει ο φόβος, πάμε δυνατά να απωθήσουμε τις κακές σκέψεις 🙏

Εγώ είμαι 11+4 σήμερα. Κοριτσάκι λες ε?? Θα θελα μια μπεμπούλα🥰❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...