Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια βοήθεια!!!!!!!!! Έχω ένα μπεμπακι 7.5 μηνών και είμαι 8 εβδομάδων και 3 ημερών...ότι και να πω για τις αναγουλες και τους εμετούς είναι λίγο....μου έδωσε ο γιατρός βερτιροσαν αλλά δεν κάνουν τίποτα, έχω απελπιστει κάνω πάνω από 15 φορές τη μέρα είμαι ένα ζόμπι!!!! Δεν μπορώ να φροντίσω το παιδάκι μου, είχε καμία ανάλογη εμπειρία???

Καλώς ήρθες κορίτσι μου...να σου ζήσει τοωρακι σου κ με το καλό το νέο μέλος... Πιστεύω πως όχι...θα περάσει στο τέλος του 3ου τριμήνου... Εκτός αν μπορεί ο γιατρός σου να σου δώσει κάτι να σε βοηθήσει...

Κορίτσια εγώ τελικά από το πουθενά έκανα τραπέζι μίνι όμως στον μπαμπά μου κ στην θεία μου... Κουράστηκα,αλλά κάτι καταλάβαμε που ανοίξαμε έστω κ έτσι λίγο το σπίτι μας... Ο μεγάλος μου όμως πριν λίγο έκανε εμετό... Φοβάμαι την Δευτέρα μην πήρε κάτι στο σχολείο...πφφφφ αυτό μου έλειπε τώρα... Του έβαλα κ θερμόμετρο 37.5... θα δείξει πιο μετά αν ανέβει κι άλλο...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 943
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Αγγελικηη1 οπως σου είχα γράψει, εγω ημουν ετσι. Δεν μπορουσα για ενα μηνα και 10 ημερες να παω ούτε μεχρι το σαλονι του σπιτιού. Ουτε το σάλιο μου ουτε καν να μιλήσω. Ολη μέρα ξαπλωμένη και με το ζόρι μπάνιο. Απ την 9η βδομάδα είδα διαφορα. Πολυ καλύτερα με λιγη αναγουλα πλέον. Εύχομαι σύντομα κι εσυ. Ωστόσο παρε ξανα τον γιατρό σου μήπως σου δώσει κάτι αλλο. Τα συγκεκριμένα υπόθετα ουτε εμενα με ειχαν βοηθήσει που τα ειχα παρει σε μια αλλη μου εγκυμοσύνη.

@Eternity εύχομαι να εισαι ετσι απο δω και περα!! Ολο και καλύτερα! Χαίρομαι για σενα! 

@Αννούλαααα ελπίζω να μην είναι καμιά γαστρεντερίτιδα..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

5 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια βοήθεια!!!!!!!!! Έχω ένα μπεμπακι 7.5 μηνών και είμαι 8 εβδομάδων και 3 ημερών...ότι και να πω για τις αναγουλες και τους εμετούς είναι λίγο....μου έδωσε ο γιατρός βερτιροσαν αλλά δεν κάνουν τίποτα, έχω απελπιστει κάνω πάνω από 15 φορές τη μέρα είμαι ένα ζόμπι!!!! Δεν μπορώ να φροντίσω το παιδάκι μου, είχε καμία ανάλογη εμπειρία???

Κορίτσι μου εγώ είχα ανάλογη εμπειρία! Χτες πήρα για 1η φορά τις κάψουλες nuperal που μου συνέστησε ο γιατρός, 2 εφάπαξ το βράδυ γιατί προκαλούν υπνηλία. Ξύπνησα άλλος άνθρωπος! Δεν το πίστευα! Άνοιξαν τα μάτια μου, έφαγα, ήπια! Τα πήρα και σήμερα το βράδυ. Δεν αντέχω να ζήσω ξανα εκείνο το μαρτύριο... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρααααα.... Δεν ξανά έκανε κάτι ...ελπίζω να έτυχε...βέβαια τον πιάνω ζεστό σε λίγο θα του βάλω θερμόμετρο...μακάρι να μην είναι γαστρεντερίτιδα γιατί δεν αντέχω να γυρίσω πάλι σε αυτά εγώ ...αύριο έχω κ την Νιπτ...μου αρέσει που έλεγα να τα πάω σχολείο... Κορίτσια εγώ χθες συνειδητοποιησα ότι τελευταία δεν έχω πονοκέφαλο...χθες σε κάποια φάση ένιωσα κάτι για λίγο κ έφυγε χωρίς να το καταλάβω... Αχχχχ λέτε να με άφησαν...θα κλάψω από χαρά...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Καλημέρα! Καλή χρονιά κ πάλι! 

@Αγγελικηη1 κ μένα το nuperal μου έδωσε η γιατρός για τις ναυτίες. Εγώ δεν έκανα εμετούς αλλά έχω όλη μέρα ναυτία ειδικά τελευταία. Δεν το πήρα βέβαια αλλά το εχω σε περίπτωση ανάγκης μήπως χειροτέρευε η κατάσταση. 

@Αννούλαααα Περαστικά στο παιδάκι σου κ καλά αποτελέσματα στη NIPT. Μακάρι να γλύτωσες από τους πονοκεφάλους, ταλαιπωρήθηκες πολύ κορίτσι μου. 

Εγώ είχα εχθες πάλι όχι πολύ δυνατό. Εχθές μου βγήκε τρελη κόπωση, άρχισα να έχω υπνηλία και να κοιμάμαι από τις 8μιση. Κ ξυπνούσα ανά 3,4 ώρες για τη γνωστή συχνοουρία. Κ γύρω στις 4 το χάραμα βλέπω στο χαρτί σκούρο καφε μπορντω αίμα. Πιο έντονο χρώμα από τις άλλες φορές, ίδιο με τις 2 φορές που με οδήγησε εκτάκτως στη γιατρό. Εννοείται με εχει ρίξει ψυχολογικά, σήμερα κ αυριο έχω τρελή μέρα στη δουλειά. Με παρηγορεί ότι αύριο είναι Παρασκευή κ εχουμε τριήμερο μετά ώστε να ξεκουραστώ όπως μου έλεγε η γιατρός. Τώρα θα το παρακολουθώ, έχει μειωθεί πολύ κ ειναι πάλι μπεζ ανοιχτό. Οπότε δεν ανησυχούμε μου είχε πει. Αλλά ξέρετε τώρα πώς είμαι 🥺

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερααα

@Αννούλααααπεραστικα στο παιδάκι σου κ καλά αποτελέσματα με την nipt!!!

@Eustathia αχ βρε κορίτσι μ τι άγχος κ αυτό κάθε λίγο κ λιγάκι ν βγάζεις λίγο κόκκινο κ μετά μπεζ…υπομονή κ εύχομαι ν περάσει σύντομα κ γω κάθε φορά π σκουπίζομαι αγχώνομαι μν δω τπτ πάλι 

πρίν από 2 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημερααα

@Eustathia αχ βρε κορίτσι μ τι άγχος κ αυτό κάθε λίγο κ λιγάκι ν βγάζεις λίγο κόκκινο κ μετά μπεζ…υπομονή κ εύχομαι ν περάσει σύντομα κ γω κάθε φορά π σκουπίζομαι αγχώνομαι μν δω τπτ πάλι 

Εμένα με έχει γεράσει αυτό το άγχος συνέχεια, ακόμη κ μετά τις διαβεβαιώσεις της γιατρού κάθε φορά πανικοβάλομαι🥺

Εν τω μεταξύ νιώθω πτώμα, κοιμήθηκα πολλές ώρες κ πάλι θα θελα να κοιμηθώ 😇 όλα μου βγαίνουν πιο έντονα όσο περνάει το πρώτο τρίμηνο αντί να ηρεμήσουν 🤦

1 hour ago, Eustathia είπε:

Καλημέρα! Καλή χρονιά κ πάλι! 

@Αγγελικηη1 κ μένα το nuperal μου έδωσε η γιατρός για τις ναυτίες. Εγώ δεν έκανα εμετούς αλλά έχω όλη μέρα ναυτία ειδικά τελευταία. Δεν το πήρα βέβαια αλλά το εχω σε περίπτωση ανάγκης μήπως χειροτέρευε η κατάσταση. 

@Αννούλαααα Περαστικά στο παιδάκι σου κ καλά αποτελέσματα στη NIPT. Μακάρι να γλύτωσες από τους πονοκεφάλους, ταλαιπωρήθηκες πολύ κορίτσι μου. 

Εγώ είχα εχθες πάλι όχι πολύ δυνατό. Εχθές μου βγήκε τρελη κόπωση, άρχισα να έχω υπνηλία και να κοιμάμαι από τις 8μιση. Κ ξυπνούσα ανά 3,4 ώρες για τη γνωστή συχνοουρία. Κ γύρω στις 4 το χάραμα βλέπω στο χαρτί σκούρο καφε μπορντω αίμα. Πιο έντονο χρώμα από τις άλλες φορές, ίδιο με τις 2 φορές που με οδήγησε εκτάκτως στη γιατρό. Εννοείται με εχει ρίξει ψυχολογικά, σήμερα κ αυριο έχω τρελή μέρα στη δουλειά. Με παρηγορεί ότι αύριο είναι Παρασκευή κ εχουμε τριήμερο μετά ώστε να ξεκουραστώ όπως μου έλεγε η γιατρός. Τώρα θα το παρακολουθώ, έχει μειωθεί πολύ κ ειναι πάλι μπεζ ανοιχτό. Οπότε δεν ανησυχούμε μου είχε πει. Αλλά ξέρετε τώρα πώς είμαι 🥺

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... 

Δύσκολοι οι πονοκέφαλοι... Έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω...στο πρώτο πρώτο μωρακι είχα τέτοια κ ήμουν μέσα στο άγχος... Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι..ποτέ θα σταματήσεις από την δουλειά...? 

πρίν από 32 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημερααα

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...τώρα το πρωί που του έβαλα 38.3... θα δείξει πως θα συνεχίσουμε... Το πολύ πολύ αύριο να έρθειαζι κ να περιμένει στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου... Ξέρει καμμία πόσο καιρό κάνει να βγει η Νιπτ?

πρίν από 16 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... 

Δύσκολοι οι πονοκέφαλοι... Έχεις δίκιο σε καταλαβαίνω...στο πρώτο πρώτο μωρακι είχα τέτοια κ ήμουν μέσα στο άγχος... Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι..ποτέ θα σταματήσεις από την δουλειά...? 

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια...τώρα το πρωί που του έβαλα 38.3... θα δείξει πως θα συνεχίσουμε... Το πολύ πολύ αύριο να έρθειαζι κ να περιμένει στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου... Ξέρει καμμία πόσο καιρό κάνει να βγει η Νιπτ?

@Αννούλαααα σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Τώρα το τριήμερο θα ξεκουραστώ φουλ. Εν τω μεταξύ σε 1 εβδομάδα ακριβώς έχω την αυχενική. Έλεγα άντε το κατάφερα το διάστημα κ δεν πήγα ενδιάμεσα στη γιατρό. Κ τσουπ τώρα είμαι οριακά να πάω πάλι εκτάκτως 🤦 δουλειά αν όλα κυλούν ομαλά κ δεν συντρέχει λόγος θα σταματήσω στον 7ο τότε που βγαίνουμε σε άδεια από τον ΕΦΚΑ. 

Just now, Eustathia είπε:

@Αννούλαααα σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Τώρα το τριήμερο θα ξεκουραστώ φουλ. Εν τω μεταξύ σε 1 εβδομάδα ακριβώς έχω την αυχενική. Έλεγα άντε το κατάφερα το διάστημα κ δεν πήγα ενδιάμεσα στη γιατρό. Κ τσουπ τώρα είμαι οριακά να πάω πάλι εκτάκτως 🤦 δουλειά αν όλα κυλούν ομαλά κ δεν συντρέχει λόγος θα σταματήσω στον 7ο τότε που βγαίνουμε σε άδεια από τον ΕΦΚΑ. 

Περαστικά κ πάλι στο παιδάκι σου. Ανέβασε κ πυρετό το καημενουλι. Καλή δύναμη 💪 Η NIPT νομίζω θέλει καμιά βδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλημέρα, ήθελα να σας ρωτήσω, οι γιατροί σας σας είπανε να κάνετε το εμβόλιο της γρίπης? 

Καλημέρα! Εμένα ναι κ εμβολιαστήκαμε κ εγώ κ ο άντρας μου. 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσι μου εγώ είχα ανάλογη εμπειρία! Χτες πήρα για 1η φορά τις κάψουλες nuperal που μου συνέστησε ο γιατρός, 2 εφάπαξ το βράδυ γιατί προκαλούν υπνηλία. Ξύπνησα άλλος άνθρωπος! Δεν το πίστευα! Άνοιξαν τα μάτια μου, έφαγα, ήπια! Τα πήρα και σήμερα το βράδυ. Δεν αντέχω να ζήσω ξανα εκείνο το μαρτύριο... 

Πόσο είσαι κορίτσι μου??? Εμένα μου είπε ο γιατρός για ένα χάπι τη μέρα αλλά δεν είδα διαφορά...

πρίν από 19 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Πόσο είσαι κορίτσι μου??? Εμένα μου είπε ο γιατρός για ένα χάπι τη μέρα αλλά δεν είδα διαφορά...

Διανύω την 11η εβδομάδα. Μου είπε να παιρνω 2 χάπια μαζί το βράδυ για όσο καιρό δε νιώθω καλά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Διανύω την 11η εβδομάδα. Μου είπε να παιρνω 2 χάπια μαζί το βράδυ για όσο καιρό δε νιώθω καλά. 

Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και 4 ημερών. Μου είπε ένα χάπι το πρωί αλλά έχοντας κάνει 20 φορές εμετό πήρα ένα χάπι χθες βράδυ. Δεν βλέπω δυστυχώς διάφορα και έχω απογοητευτεί..

πρίν από 40 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και 4 ημερών. Μου είπε ένα χάπι το πρωί αλλά έχοντας κάνει 20 φορές εμετό πήρα ένα χάπι χθες βράδυ. Δεν βλέπω δυστυχώς διάφορα και έχω απογοητευτεί..

Καταρχήν επειδή δημιουργεί υπνηλία προτείνεται να το παίρνεις το βράδυ. Μήπως να δοκίμαζες 2 χάπια εφάπαξ το βράδυ? Να προσέχεις μην αφυδατωθεις. Αν νιώσεις να στεγνώνει η γλώσσα σου θα χρειαστεί να σου βάλουν ορο. 

πρίν από 42 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Νομίζω η 9η εβδομάδα είναι και η χειρότερη από συμπτώματα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...