Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα 

Σήμερα πήγα για επανάληψη καλλιέργειας ξεκίνησα και dufaston για να μ έρθει η περιοδος και 10 του μήνα έχω ραντεβού με τον γιατρο να δούμε πως θα προχωρήσουμε!!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου! Με το καλό! Positive thinking 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου εύχομαι αυτήν η φορά να είναι η τυχερή σου 

Μακάρι !! Κρατάω μικρό καλάθι και προσπαθώ να είμαι προσγειωμένη. Ολες οι βλαστοκύστες έγιναν την 6η ημέρα, δε ξέρω τι θα αλλάξει τώρα.. ο γιατρός είπε πως την 5η ημέρα κανονικά την ετ αν πάνε όλα καλά οπότε δε ξέρω τι θα γίνει αν δεν έχει προχωρήσει την 5η ημέρα και γίνει την 6η. Απ’οτι κατάλαβα θα το αποφασίσουμε ανάλογα πως θα έχει πάει την Τρίτη.( τη 5η ημέρα δλδ)

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια... Καλή πρωτοχρονιά με υγεία στα σπίτια μας... Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας γερά...να περάσετε όμορφα ότι κ να κάνετε... Εγώ με βλέπω να κοιμάμαι δεν αντέχω μετά τις 9.30... 

Κάτι μου έχει πάθει...γράφω δεν φεύγει... κολλάει... Πιστεύω να τα βλέπεται...

Έρχονται! Καλη πρωτοχρονιά ❤️ ετσι κι εγω απο τις 9.30 κοιμάμαι κάθε μέρα. Έτσι και σήμερα...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 908
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή χρονιά εύχομαι σε όλες με υγεία, ευτυχία και υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας! Είμαι έγκυος στην 11η εβδομάδα (10+1 για την ακρίβεια) μετά από εξωσωματική. Είναι το 2ο παιδάκι μας κι εγώ έγκυος 8 χρόνια μετά την 1η φορά. Στην 1η μου εγκυμοσύνη όλα κύλησαν πολύ ήρεμα. Αυτή όμως τώρα με έχει τελειώσει... Αρχικά αιμορραγίες οι οποίες ευτυχώς σταματησαν την 9η εβδομάδα. Όμως μετά άρχισαν οι ανακατωσουρες και οι εμετοι. Πότε σταματάνε άραγε? Είμαι ερείπιο, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Μόνιμα σαν κάποιος να μου έχει βάλει μια κουτάλα στο στομάχι και μου ανακατεύει τα έντερα... 

Επίσης πριν λίγες ημέρες κόλλησα και μια ίωση από το γιο μου και είχα και μπούκωμα. Δεν ξέρω αν πλέον έχω μεγαλώσει και όλα είναι πιο δύσκολα όμως πραγματικά έχω απελπιστεί... 

• Μου αρέσει 2

Καλή Χρονιά σε όλους και όλες !Με υγεία ευτυχία γέλια και χαρές.Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας αυτή τη χρονιά.

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καλή χρονιά εύχομαι σε όλες με υγεία, ευτυχία και υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας! Είμαι έγκυος στην 11η εβδομάδα (10+1 για την ακρίβεια) μετά από εξωσωματική. Είναι το 2ο παιδάκι μας κι εγώ έγκυος 8 χρόνια μετά την 1η φορά. Στην 1η μου εγκυμοσύνη όλα κύλησαν πολύ ήρεμα. Αυτή όμως τώρα με έχει τελειώσει... Αρχικά αιμορραγίες οι οποίες ευτυχώς σταματησαν την 9η εβδομάδα. Όμως μετά άρχισαν οι ανακατωσουρες και οι εμετοι. Πότε σταματάνε άραγε? Είμαι ερείπιο, δε μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Μόνιμα σαν κάποιος να μου έχει βάλει μια κουτάλα στο στομάχι και μου ανακατεύει τα έντερα... 

Επίσης πριν λίγες ημέρες κόλλησα και μια ίωση από το γιο μου και είχα και μπούκωμα. Δεν ξέρω αν πλέον έχω μεγαλώσει και όλα είναι πιο δύσκολα όμως πραγματικά έχω απελπιστεί... 

Με το καλό κορίτσι μου καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Λογικά από την επόμενη βδομάδα κάπως θα χαλαρώσουν τα συμπτώματά σου. Εμένα μειώθηκαν αρκετά μετά την 12η εβδομάδα και σε κάποιες κοπέλες ακόμη πιο νωρίς.Δεν πέρασαν εντελώς βέβαια αλλά τουλάχιστον δεν σέρνομαι όπως πριν και μπορώ να είμαι λίγο λειτουργική μέσα στη μέρα.Μας ταλαιπωρούν λίγο τα μωράκια μας είναι η αλήθεια αλλά τι να κάνουμε ?Μόνο υπομονή και επιμονή .Όλες μαζί θα τα καταφέρουμε .

• Μου αρέσει 3

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη σε όλες. Να είστε πάντα υγιής και να χαίρεστε τις οικογένειες σας. Με το καλό να έρθουν τα νέα μωράκια μας. 

@Eternity και η σύζυγος είναι 10+1 και εδώ και λίγες μέρες έχουν φύγει τα συμπτώματα εκτός της κόπωσης.. Εξαρτάται από τον οργανισμό της καθεμίας. Κάνε υπομονή, θα πάνε όλα καλά. Ξεκούραση, διατροφή, ηρεμία.

Ευτυχισμένο το 2025

• Μου αρέσει 4

Καλή χρονιά με υγεία στα σπίτια μας κ με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...

@Eternity καλώς ήρθες κορίτσι μου...όπου να ναι θα ηρεμήσεις λογικά...κ εγώ περιμένω άλλη μια βδομάδα να δω... Έχουν φύγει τα περισσότερα πάντως που είχα... 

• Μου αρέσει 5

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλους! Με το καλό να υποδεχτούμε όλοι τα μωράκια μας! 4 παρα 20 κ τώρα τελειώσαμε τα τραπεζώματα🙊 νιώθω κομμάτια αλλά πολύ γεμάτη από στιγμές. Πολύ χαίρομαι που το κάναμε αυτό απόψε κ θα χω να λέω "εκείνη την Πρωτοχρονιά ήμουν έγκυος και κάναμε τραπέζι κλπ" 🥰🙏 το αποκορύφωμα ήταν το ανηψάκι μου που έρχεται με χαιρετάει και μου λέει "να φιλήσω κ το μωρό" 🥹🥰 έλιωσα απλά! 

@Eternity καλώς ήρθες στην παρέα μας❤️ υπομονή κ δύναμη 💪 εμένα τα συμπτώματα άρχισαν λίγο πιο αργά και κάπως επιδεινώθηκαν κάποιες μέρες. Θα περάσουν όσο πάμε προς το τέλος του πρώτου τριμήνου πιστεύω 🙏

• Μου αρέσει 5

Καλημέρααα καλή χρονιά με υγεία με το καλό τα μωράκια μας κ ότι άλλο επιθυμείτε για την νέα χρονιά!!

@Eternity καλώς ήρθες στην παρέα μας κ κουράγιο θα περάσουν κάποια στιγμή κ θα νιώσεις καλύτερα!!

@Farmakotriftena πωπω τυχερή μόνο 6 τα περισσότερα π έχεις πάρει!!μπραβο…εγώ στην πρώτη είχα πάρει 15 τα έχασα βέβαια..τώρα προσπαθώ να μην τρωω πολύ δν μ βοηθάει κ η έλλειψη νερού  κ εύχομαι να πάρω λιγότερα ήδη βέβαια έχω τσιμπήσει 2😞

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα!! Καλη χρονιά ομάδα με υγεία και με τα μωρα μας αγκαλια σε 5-6 μήνες!!

@Eternity καλως μας ηρθες! Εύχομαι καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εγω απο την 10η αρχισα να νιώθω πολυ καλύτερα. Σημερα ειναι η τελευταία μερα μου της 10ης. Αυριο κλεινω την 11η (11+0) και είμαι πολυ καλύτερα σε γενικές γραμμές. Μόνο κόπωση και καποια απογεύματα με αναγουλες.

Εγω χθες κοιμήθηκα στις 9.00 αλλα απ'τις 11.00 αρχισαν τα πυροτεχνήματα οποτε 11.30 σηκώθηκα. 12.30 που πηγα για ύπνο δεν μπορούσα με τιποτα να κοιμηθώ. Ο οργανισμός μου, το ειδε σαν υπνακο το 9.00 με 11.00 και μετα εκανα να κοιμηθώ κανενα 3ωρο. 7 παρα μας σηκωσαν τα παιδια για να ανοίξουν τα δώρα τους. Οποτε ειμαι αρκετα κουρασμένη.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα!!! Καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη από υγεία και ευτυχία στα σπίτια μας!!! Με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά και να μεγαλώσουμε τις οικογένειές μας!!! 

Χτες για μένα η παραμονή το βράδυ ήταν δραματικό... παραλίγο να με βρει η νέα χρονιά στην τουαλέτα να ξερνοβολαω... έκανα μια διακοπή για να μπει η νέα χρονιά και πάλι τουαλέτα... δεν έφαγα απολύτως τίποτα... κόψαμε και μια βασιλόπιτα που είχαμε αγοράσει και είχαν ξεχάσει να βάλουν φλουρί και ξενέρωσα. Πήγα για ύπνο κατευθείαν και είπα πρώτη φορά να δοκιμάσω το nuperal που μου είχε συστήσει ο γυναικολόγος για τη ναυτία και τους εμετούς. 

Ξύπνησα σήμερα άλλος άνθρωπος!!! Δεν το πιστεύω!!! Μειώθηκαν τα πάντα κατά 90% θα έλεγα!!! Τώρα έστειλα το σύζυγο να πάρει άλλη βασιλόπιτα να κόψουμε γιατί και ο γιος μου την είχε κάνει όλη θρύψαλα χτες ψάχνοντας να βρει το φλουρί. 

Επιτέλους νιώθω να ανοίγουν λίγο τα μάτια μου και θέλω να φάω!!! 

• Μου αρέσει 4

Καλή Χρονιά σε όλες και όλους ...υγεία πρώτα από όλα και μπόλικη μπόλικη μπεμπεδοσκόνη 🥰 

1 hour ago, Eternity είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα!!! Καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη από υγεία και ευτυχία στα σπίτια μας!!! Με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά και να μεγαλώσουμε τις οικογένειές μας!!! 

Χτες για μένα η παραμονή το βράδυ ήταν δραματικό... παραλίγο να με βρει η νέα χρονιά στην τουαλέτα να ξερνοβολαω... έκανα μια διακοπή για να μπει η νέα χρονιά και πάλι τουαλέτα... δεν έφαγα απολύτως τίποτα... κόψαμε και μια βασιλόπιτα που είχαμε αγοράσει και είχαν ξεχάσει να βάλουν φλουρί και ξενέρωσα. Πήγα για ύπνο κατευθείαν και είπα πρώτη φορά να δοκιμάσω το nuperal που μου είχε συστήσει ο γυναικολόγος για τη ναυτία και τους εμετούς. 

Ξύπνησα σήμερα άλλος άνθρωπος!!! Δεν το πιστεύω!!! Μειώθηκαν τα πάντα κατά 90% θα έλεγα!!! Τώρα έστειλα το σύζυγο να πάρει άλλη βασιλόπιτα να κόψουμε γιατί και ο γιος μου την είχε κάνει όλη θρύψαλα χτες ψάχνοντας να βρει το φλουρί. 

Επιτέλους νιώθω να ανοίγουν λίγο τα μάτια μου και θέλω να φάω!!! 

Καλώς ήρθες ...κορίτσι μου ....και εγώ με εξωσωματική είμαι στο 2ο παιδάκι ...

Με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλιά ...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά κορίτσια και αγόρια!! Ευτυχισμένο να είναι το 2025 με τα μωράκια μας αγκαλιά 🎄🎄♥️♥️♥️🥳🥳🥳

Να που θα τα λέμε και από εδώ εμείς!!! Χρόνια πολλά σε όλους, γεμάτη υγεία πρωτίστως, χαρές, ευτυχία στα σπίτια μας και πολλά υγιή μωράκια!!! 🙏🧿🧿🧿👶🍼

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Να που θα τα λέμε και από εδώ εμείς!!! Χρόνια πολλά σε όλους, γεμάτη υγεία πρωτίστως, χαρές, ευτυχία στα σπίτια μας και πολλά υγιή μωράκια!!! 🙏🧿🧿🧿👶🍼

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια βοήθεια!!!!!!!!! Έχω ένα μπεμπακι 7.5 μηνών και είμαι 8 εβδομάδων και 3 ημερών...ότι και να πω για τις αναγουλες και τους εμετούς είναι λίγο....μου έδωσε ο γιατρός βερτιροσαν αλλά δεν κάνουν τίποτα, έχω απελπιστει κάνω πάνω από 15 φορές τη μέρα είμαι ένα ζόμπι!!!! Δεν μπορώ να φροντίσω το παιδάκι μου, είχε καμία ανάλογη εμπειρία???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...