Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

On 1/1/2025 at 3:09 ΜΜ, MK2012 είπε:

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άκυρο; Έχετε κάνει το εμβόλιο της γρίπης; Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που ειχα γεννήσει χειμώνα μου είχε πει ο γιατρός να το κάνω και να το κάνουν κι όσοι θα έρχονται σε επαφή με το μωρό πχ ο άντρας μου,η μαμά μου και η κόρη μου η μεγάλη στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Τώρα δεν μου ανέφερε τίποτα κι επειδή στην ουσία έχουμε κάνει μόνο 2 ραντεβού ενώ το σκέφτηκα ξέχασα μετά να τον ρωτήσω! Εντωμεταξύ γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη η αντιμετώπιση του  είναι λίγο διαφορετική δηλ δεν με πρήζει με πολλά πολλά όπως στις άλλες τύπου τι πρέπει να προσέχω κτλ! Ίσως επειδή είναι 3η φορά…

Και εγώ το έκανα .Στην αρχή το καθυστέρησα είπα μήπως δεν το κάνω επειδή δεν βγαίνω καθόλου.Μόνο για γιατρούς.Αλλά ρώτησα τον γιατρό και μου είπε καλά είναι να το κάνω γιατί εγώ μπορεί να είμαι σπίτι αλλά ο άντρας μου πάει στη δουλειά κ για όλες τις υπόλοιπες δουλειές του σπιτιού.Οπότε το έκανα πριν 2 βδομάδες περίπου.

Φαντάζομαι οτι κάποια πράγματα θεωρεί δεδομένο οτι τα γνωρίζεις πλέον και γι αυτό ίσως είναι πιο χαλαρός.Ίσως και εσύ επειδή είναι 3η φορά να είσαι πιο άνετη από τις πρώτες εγκυμοσύνες και να το βλέπει και ο γιατρός.Εγώ νομίζω ο γιατρός μου είναι πιο αγχωμένος και από μένα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 891
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Πόσο κρίμα το περιστατικό αυτό με την κοπέλα στην Κρήτη...😔😔😔

Λοιπόν μιλήσαμε με τον γιατρό...όντως δεν άντεξα άλλο κ του το είπα... Μου είπε να πίνω 1 κάθε 8 ώρες... Πίεση μου είπε στην εγκυμοσύνη 140 με 9 είναι φυσιολογική...να τηνετραω 3 φορές την ημέρα κ αν πάει πιο πάνω να του το πω ..

Βγήκε η papp-a...

Όλα καλά...Παρασκευή πάω για την Νιπτ...

Ήπια ντεπον κ ξάπλωσα...κάπως με άφησε,αλλά τώρα με ξανά πιάνει... Ναι 1 χιλιαρι κάθε 8 ώρες μου είπε...

Λογικά αφού είναι το τρίτο θεωρεί ότι τα θυμάσαι κ τα γνωρίζεις...εγώ το έκανα το γρίπης... μπορείτε να το κάνετε μέχρι τον Γενάρη πάντως αν θέλετε,βέβαια όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο...

Γιάννη εγώ έτσι που είμαι ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω... Όχι λίμπιντο δεν έχω,αλλά με ενοχλούν όλα ... Τον ανανά θα τον δοκιμάσω κ εγώ...

Το πρώτο πρώτο...που το κάναμε διακοπή στην 14η μια μέρα πριν κάτι ένιωσα...δεν ξέρω αν ήταν το μωρό (εγώ πίστευα κ πιστεύω ότι ήταν αυτό)... Στον μεγάλο μου το ένιωσα κάπου στην 18η... Την μικρή μου κάπου στην 20η? (Πρόσθιος πλακούντας) Γενικα σε όλη την εγκυμοσύνη δεν ήταν η αίσθηση σαν τον πρώτο...είχε μαξιλάρι μπροστά βλέπεται... Τώρα που είναι πάλι οπίσθιος πιστεύω θα το ακούσω νωρίς...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημερα κορίτσια! Εγω πλέον τις τελευταίες 2,3 μερες μπορω και σηκώνομαι τα πρωινα επιτέλους. Απ το μεσημέρι και μετα ειμαι λίγο πιο δύσκολα. Λιγότερη ενέργεια και καποιες μερες με αναγουλα. Σήμερα ειμαι 10+5. Ακομα 2+ βδομάδες για την αυχενική . Συνολικά ομως θα έχω κλείσει 5+ βδομάδες απ τον τελευταίο υπέρηχο και εχω άγχος βρε κορίτσια. Νομίζω μεχρι να δω οτι χτυπάει η καρδιά του και μου πει ότι ο πλακούντας είναι οπίσθιος εγω δεν θα μπορώ να πάρω ανάσα. Εχω τοσο φοβο με τον πλακούντα Θεε μου ...

Στο 4ο τα τιναγματακια τα ενιωσα 10+3 συγκεκριμένα... Και ηταν σιγουρα το μωρό. Εδω σε αυτην, μια μερα ένιωσα τιναγματακια. Εβαλα και το χερι (ήμουν ανάσκελα ξαπλωμένη) και τα ενιωσα με τα χερι. 3 ρυθμικά χτυπηματακια. Δεν είμαι σίγουρη ομως οτι ηταν το μωρό. Μακαρι να ήταν. Αλλα τι αλλο να ηταν βρε κορίτσια; Το έντερο; Ηταν στο σημείο που ειναι το μπεμπε.

Εμβόλιο δεν έκανα εγώ. Ουτε στα παιδιά έκανα. Οχι οτι ειμαι κατα του αντιγριπικου...

Παω να φαω λιγο κεφαλογραβιέρα καραλη τωρα να στανιαρω.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημερα κορίτσια! Εγω πλέον τις τελευταίες 2,3 μερες μπορω και σηκώνομαι τα πρωινα επιτέλους. Απ το μεσημέρι και μετα ειμαι λίγο πιο δύσκολα. Λιγότερη ενέργεια και καποιες μερες με αναγουλα. Σήμερα ειμαι 10+5. Ακομα 2+ βδομάδες για την αυχενική . Συνολικά ομως θα έχω κλείσει 5+ βδομάδες απ τον τελευταίο υπέρηχο και εχω άγχος βρε κορίτσια. Νομίζω μεχρι να δω οτι χτυπάει η καρδιά του και μου πει ότι ο πλακούντας είναι οπίσθιος εγω δεν θα μπορώ να πάρω ανάσα. Εχω τοσο φοβο με τον πλακούντα Θεε μου ...

Στο 4ο τα τιναγματακια τα ενιωσα 10+3 συγκεκριμένα... Και ηταν σιγουρα το μωρό. Εδω σε αυτην, μια μερα ένιωσα τιναγματακια. Εβαλα και το χερι (ήμουν ανάσκελα ξαπλωμένη) και τα ενιωσα με τα χερι. 3 ρυθμικά χτυπηματακια. Δεν είμαι σίγουρη ομως οτι ηταν το μωρό. Μακαρι να ήταν. Αλλα τι αλλο να ηταν βρε κορίτσια; Το έντερο; Ηταν στο σημείο που ειναι το μπεμπε.

Εμβόλιο δεν έκανα εγώ. Ουτε στα παιδιά έκανα. Οχι οτι ειμαι κατα του αντιγριπικου...

Παω να φαω λιγο κεφαλογραβιέρα καραλη τωρα να στανιαρω.

Καλημέρα σε όλους! Χρόνια πολλά! Καλή Πρωτοχρονιά! 

Πήγα λίγο πιο αργά στη δουλειά σήμερα κ έμεινα να ακούσω μερικά κάλαντα για το καλό 🎄❤️

Σήμερα θα κάνουμε εμείς για πρώτη φορά το τραπέζι του ρεβεγιόν έτσι οικογενειακά κ έχουμε κ ετοιμασίες.

Εγώ πάλι απ όταν ξύπνησα έχω ναυτία κ εχθές το ίδιο κ σήμερα. Εχθές βράδυ πονοκέφαλος αλλά ευτυχώς κοιμήθηκα κ ξύπνησα σήμερα χωρίς 🙏

Τώρα που το λες έχω κ εγώ μαζί τρίγωνα τυράκια, ότι πρέπει για πρωτεϊνικο σνακ, αν κ θέλω να τα κατεβάζω 10-10 αχαχαχ

Εγώ δεν νιώθω το μωράκι ακόμη, στον τελευταίο υπέρηχο είδαμε πολύ κίνηση χεράκια, ποδαράκια. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι 🥹 γιατί τις ίδιες σκέψεις κάνουμε το ξέρεις. 

πρίν από 48 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα σε όλους! Χρόνια πολλά! Καλή Πρωτοχρονιά! 

Πήγα λίγο πιο αργά στη δουλειά σήμερα κ έμεινα να ακούσω μερικά κάλαντα για το καλό 🎄❤️

Σήμερα θα κάνουμε εμείς για πρώτη φορά το τραπέζι του ρεβεγιόν έτσι οικογενειακά κ έχουμε κ ετοιμασίες.

Εγώ πάλι απ όταν ξύπνησα έχω ναυτία κ εχθές το ίδιο κ σήμερα. Εχθές βράδυ πονοκέφαλος αλλά ευτυχώς κοιμήθηκα κ ξύπνησα σήμερα χωρίς 🙏

Τώρα που το λες έχω κ εγώ μαζί τρίγωνα τυράκια, ότι πρέπει για πρωτεϊνικο σνακ, αν κ θέλω να τα κατεβάζω 10-10 αχαχαχ

Εγώ δεν νιώθω το μωράκι ακόμη, στον τελευταίο υπέρηχο είδαμε πολύ κίνηση χεράκια, ποδαράκια. Ελπίζω να συνεχίζει έτσι 🥹 γιατί τις ίδιες σκέψεις κάνουμε το ξέρεις. 

Χρόνια πολλά!!🌷 Καλη πρωτοχρονιά!! Πρωτη αλλαγη χρόνου που θα με βρει σιγουρα να κοιμάμαι... Δεν παιζει να κατσω μεχρι 12.00 , ουτε να παμε καπου. Αυριο εχουν τραπεζι οι δικοί μου. Με τα 1000 ζορια θα πάω. Ενω είμαι καλύτερα, δεν είμαι ακομα σε φαση να μιλάω, να είμαι πολυ ώρα όρθια και να βρεθω σε τραπέζι με πολλά φαγητά. Δεν ξερουν και τίποτα και πρέπει να προσποιουμαι. Σε ποια βδομάδα ειχες παει και ειχες δει χερακια παιδάκια να κουνιούνται; Εγω το ειδα 7+6 τελευταία φορά και θα το ξανα δω 13 πλεον βδομάδες. Θα χτυπάει αραγε η καρδιά του;;;

Εύχομαι να συνέλθεις σύντομα ξανα🌸

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χρόνια πολλά!!🌷 Καλη πρωτοχρονιά!! Πρωτα Χριστούγεννα που θα με βρουν σιγουρα να κοιμάμαι... Δεν παιζει να κατσω μεχρι 12.00 , ουτε να παμε καπου. Αυριο εχουν τραπεζι οι δικοί μου. Με τα 1000 ζορια θα πάω. Ενω είμαι καλύτερα, δεν είμαι ακομα σε φαση να μιλάω, να είμαι πολυ ώρα όρθια και να βρεθω σε τραπέζι με πολλά φαγητά. Δεν ξερουν και τίποτα και πρέπει να προσποιουμαι. Σε ποια βδομάδα ειχες παει και ειχες δει χερακια παιδάκια να κουνιούνται; Εγω το ειδα 7+6 τελευταία φορά και θα το ξανα δω 13 πλεον βδομάδες. Θα χτυπάει αραγε η καρδιά του;;;

Εύχομαι να συνέλθεις σύντομα ξανα🌸

Εμάς θα είναι μόνο ο στενός οικογενειακός κλοιός που το γνωρίζει🙏🥹

Δεν μου προκαλούν ναυτία τα φαγητά εν τω μεταξύ, έχω απλά ναυτία από μόνη μου🤣🤣🤣 όταν τρώω είμαι καλύτερα. Απλά κάποια πράγματα δεν θέλω να τα φάω γιατί κάπως στη σκέψη δεν νιώθω καλά 🤢😇 Να η λύση να πάρω κ άλλα κιλά κ μετά να έχουμε άλλα άγχη 🤣🤣

Εμείς το είδαμε τελευταία φορά 10η εβδομάδα (9+4) και θα το δούμε στην αυχενική ακριβώς 3 εβδομάδες μετά (12+4). Τα βιντεακια που κουνιέται και είναι σαν να χαιρετάει από τον τελευταίο υπέρηχο τα χαζεύουμε καθημερινά 🥹🥹

• Μου αρέσει 1

Καλημέραααα!!!καλη χρονιά με το καλό κ τα μπεμπακια μας στη αγκαλιά μας!!Τα χω παίξει σήμερα κορίτσια η μικρή όλο αταξίες ετοίμασα βασιλόπιτα τώρα ψήνω μια τυρόπιτα θα πάμε στην πεθερά μ απόψε αλλά δν θα κάτσω για αλλαγή χρόνου για να μν ταλαιπωρήσω κ τη μικρή.Ο άντρας μ είναι βάρδια οπότε θα αλλάξει χρόνο στην υπηρεσία.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέραααα!!!καλη χρονιά με το καλό κ τα μπεμπακια μας στη αγκαλιά μας!!Τα χω παίξει σήμερα κορίτσια η μικρή όλο αταξίες ετοίμασα βασιλόπιτα τώρα ψήνω μια τυρόπιτα θα πάμε στην πεθερά μ απόψε αλλά δν θα κάτσω για αλλαγή χρόνου για να μν ταλαιπωρήσω κ τη μικρή.Ο άντρας μ είναι βάρδια οπότε θα αλλάξει χρόνο στην υπηρεσία.

Καλά να περάσετε! Με υγεία! 

Ηρωίδες όσες έχετε κ άλλα παιδάκια🙏

Εγώ υπολογίζω να σχολάσω νωρίτερα, να κάνουμε ετοιμασίες για το τραπέζι με τον άντρα μου. Κ αύριο θα πάμε κ εμείς στα πεθερικά που εκεί θα έχει μπαρμπεκιου και ψήσιμο 🤤🥰

• Μου αρέσει 2

Οσο σκέφτομαι πως σε μια βδομάδα θα πρέπει κι εγω να σηκωθώ για τα καλα... Σχολεια, φροντιστηρια, λογοθεραπειες και λοιπές δουλειά. Πως θα τα καταφέρω; Θα ειμαι καλύτερα; Με πιάνει απόγνωση. Δε νομίζω πως θα είμαι τόσο καλύτερα. Τον προηγούμενο καιρό που ημουν τέρμα χάλια, είχε αναλάβει ο άντρας μου, αλλα πηγαν ολα πίσω ακομα και στο μαγαζι του.

Την αλλη βδομάδα θα ειμαι 11+5 αν ολα πανε καλα. Μακαρι να ξαναπατήσω επιτέλους στα πόδια μου 

@Efaki να περάσετε όμορφα!!

@Eustathiaκοριτσι μου αφου εχεις όρεξη φαε σημερα και αυριο να το ευχαριστηθείς και μαζευεσαι απο Παρασκευή αν πιστεύεις οτι χρειάζεται ❤️ Εγω εχω θεμα με το φαγητο μεχρι και με υφές. Φαντάσου εχω ξηροδερμια στο σώμα (πινω λιγο νερο) και σιχαίνομαι να βαλω κρεμα σωματος!🥺 Σιχαίνομαι και την υφή και την μυρωδια (αν και εχω CeraVe που δεν εχει καθόλου έντονο άρωμα)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Οσο σκέφτομαι πως σε μια βδομάδα θα πρέπει κι εγω να σηκωθώ για τα καλα... Σχολεια, φροντιστηρια, λογοθεραπειες και λοιπές δουλειά. Πως θα τα καταφέρω; Θα ειμαι καλύτερα; Με πιάνει απόγνωση. Δε νομίζω πως θα είμαι τόσο καλύτερα. Τον προηγούμενο καιρό που ημουν τέρμα χάλια, είχε αναλάβει ο άντρας μου, αλλα πηγαν ολα πίσω ακομα και στο μαγαζι του.

Την αλλη βδομάδα θα ειμαι 11+5 αν ολα πανε καλα. Μακαρι να ξαναπατήσω επιτέλους στα πόδια μου 

@Efaki να περάσετε όμορφα!!

@Eustathiaκοριτσι μου αφου εχεις όρεξη φαε σημερα και αυριο να το ευχαριστηθείς και μαζευεσαι απο Παρασκευή αν πιστεύεις οτι χρειάζεται ❤️ Εγω εχω θεμα με το φαγητο μεχρι και με υφές. Φαντάσου εχω ξηροδερμια στο σώμα (πινω λιγο νερο) και σιχαίνομαι να βαλω κρεμα σωματος!🥺 Σιχαίνομαι και την υφή και την μυρωδια (αν και εχω CeraVe που δεν εχει καθόλου έντονο άρωμα)

Θα είσαι σίγουρα καλύτερα, το πιστεύω 🙏💪 κ σου το εύχομαι 🙏 

Έχω ακούσει πολλά καλά για το 2ο τρίμηνο από θέμα ενέργειας κλπ. Μακάρι γιατί εγώ έχω κ εξεταστική τον Ιανουάριο. Δεν μου φτάνει η δουλειά, έχω κ το μεταπτυχιακό. Κ λέω δεν βάζω κ μια εγκυμοσύνη, σιγά 🤣🤣🤣

Νερό πίνω πάρα πολύ εν τω μεταξύ. Νερό κ κατούρημα όλη την ώρα χεχεχε με τα κιλά όμως πρέπει να προσέξω, μην αρχίσω κ παίρνω ανεξέλεγκτα πάνω που τα έχασα. Έχω πει στον εαυτό μου μετά τις γιορτές ξανά διατροφή γιατί πηραμε την ανηφόρα😇🤐

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Να στε καλά κορίτσια και εσύ να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας!!!

@Eustathia εγώ παλεύω πολύ με το νερό ενώ στην πρώτη έπινα τουλάχιστον 3 λίτρα τώρα με το ζόρι 1.5

@Farmakotriftena εύχομαι κ πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά να μπορείς να κάνεις την δουλειές σου με άνεση 

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Θα είσαι σίγουρα καλύτερα, το πιστεύω 🙏💪 κ σου το εύχομαι 🙏 

Έχω ακούσει πολλά καλά για το 2ο τρίμηνο από θέμα ενέργειας κλπ. Μακάρι γιατί εγώ έχω κ εξεταστική τον Ιανουάριο. Δεν μου φτάνει η δουλειά, έχω κ το μεταπτυχιακό. Κ λέω δεν βάζω κ μια εγκυμοσύνη, σιγά 🤣🤣🤣

Νερό πίνω πάρα πολύ εν τω μεταξύ. Νερό κ κατούρημα όλη την ώρα χεχεχε με τα κιλά όμως πρέπει να προσέξω, μην αρχίσω κ παίρνω ανεξέλεγκτα πάνω που τα έχασα. Έχω πει στον εαυτό μου μετά τις γιορτές ξανά διατροφή γιατί πηραμε την ανηφόρα😇🤐

Μπράβο βρε κοριτσι ομως και μεταπτυχιακό και εγκυμοσύνη και δουλειά! Άξια!! 

Κι εγώ πρέπει να πίνω νερό. Ειναι Τρομερό λαθος. Δεν το σιχαίνομαι οπως μεχρι πριν λιγες ημερες αλλα ακομα δεν... Πινω 3 κουπες τσάι χωρίς καφεϊνη. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω τώρα. 

Στο 2ο τρίμηνο πάντα είχα τρελή ενέργεια. Μακαρι και σε αυτή. Οσο για τα κιλά, στις προηγούμενες 4 πήρα ελάχιστα (μεχρι 6 τα περισσότερα στο 1ο μου παιδι) εδω σε αυτή πρέπει να το τηρήσω ευλαβικά αυτο, γιατι μετα απο 4 καισαρικές, πρέπει σε ολα να είμαι υπερπροσεκτικη. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια εχω κοψει εντελώς ζυμαρικά, ψωμοειδη , ρυζια . Οποτε με κρεας σαλάτες, λαχανικά, λαδερα καλα θα είμαι θεωρώ. Κι εσυ αν μπορεις περισσότερη πρωτεινουλα και μπόλικα λαχανικά, λαδερα δεν θα εχεις θεμα. Φυσικα και τα ζυμαρικα σου  αν τα λατρευεις...

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ πρέπει να πίνω νερό. Ειναι Τρομερό λαθος. Δεν το σιχαίνομαι οπως μεχρι πριν λιγες ημερες αλλα ακομα δεν... Πινω 3 κουπες τσάι χωρίς καφεϊνη. Το καλύτερο που μπορώ να κάνω τώρα. 

Στο 2ο τρίμηνο πάντα είχα τρελή ενέργεια. Μακαρι και σε αυτή. Οσο για τα κιλά, στις προηγούμενες 4 πήρα ελάχιστα (μεχρι 6 τα περισσότερα στο 1ο μου παιδι) εδω σε αυτή πρέπει να το τηρήσω ευλαβικά αυτο, γιατι μετα απο 4 καισαρικές, πρέπει σε ολα να είμαι υπερπροσεκτικη. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια εχω κοψει εντελώς ζυμαρικά, ψωμοειδη , ρυζια . Οποτε με κρεας σαλάτες, λαχανικά, λαδερα καλα θα είμαι θεωρώ. Κι εσυ αν μπορεις περισσότερη πρωτεινουλα και μπόλικα λαχανικά, λαδερα δεν θα εχεις θεμα. Φυσικα και τα ζυμαρικα σου  αν τα λατρευεις...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα δούμε από το αποτέλεσμα θα κριθεί σε όλα 🙊🙊 προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί όσο μπορώ 💪

@Efaki @Farmakotriftena εγώ διψάω αρκετά, με ανακουφίζει το νερό.. Να πίνετε ❤️🙏

Εγώ θα συνεχίσω τη διατροφή μου, αυτό σκοπεύω δηλαδή 😇 έχασα σχεδόν 40 κιλά φαντάσου. Κ όσο βλέπω να ανεβαίνει η ζυγαριά με πιανει λιγο πανικός. Όμως έδωσα στον εαυτό μου ελευθέρας για τις γιορτές κ μετά τα κεφάλια μέσα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Eustathia είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα δούμε από το αποτέλεσμα θα κριθεί σε όλα 🙊🙊 προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί όσο μπορώ 💪

@Efaki @Farmakotriftena εγώ διψάω αρκετά, με ανακουφίζει το νερό.. Να πίνετε ❤️🙏

Εγώ θα συνεχίσω τη διατροφή μου, αυτό σκοπεύω δηλαδή 😇 έχασα σχεδόν 40 κιλά φαντάσου. Κ όσο βλέπω να ανεβαίνει η ζυγαριά με πιανει λιγο πανικός. Όμως έδωσα στον εαυτό μου ελευθέρας για τις γιορτές κ μετά τα κεφάλια μέσα 

Συμφωνώ, κι εγω στις γιορτές τρωω και τα γλυκάκια μου και ολα. Το καλοκαίρι αν πανε ολα καλα, και γεννήσω θα φαω ενα οικογενειακό παγωτό μονη μου αχαχαχ

Ξεκινησαν οι αναγουλες μου γαμωτο...

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

21 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

...😔😔😔

Καλησπέρα κορίτσια... Καλή πρωτοχρονιά με υγεία στα σπίτια μας... Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας γερά...να περάσετε όμορφα ότι κ να κάνετε... Εγώ με βλέπω να κοιμάμαι δεν αντέχω μετά τις 9.30... 

Κάτι μου έχει πάθει...γράφω δεν φεύγει... κολλάει... Πιστεύω να τα βλέπεται...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...