Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τι να πω βρε κορίτσια μακάρι. Ήταν απρογραμμάτιστη ωοληψια, εγώ απλά είχα πάει τη Δευτέρα για να μιλήσουμε και προέκυψε. Μακάρι να ήταν για καλό.  
      Αυτό που θεωρώ θετικό είναι πως είναι φυσικός ο κύκλος και ταιριάζει και με τις μέρες του κανονικού μου κύκλου μιας και σήμερα θα είχα ωορρηξία ανεξαρτήτως της ovitrelle. Αν όντως γίνει βλαστοκύστη θα δοκιμάσω και με φρέσκο ωάριο που ήθελα μήπως έχει διαφορά.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Το 2025 να είναι το τυχερό σου!!!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Πόσο κρίμα το περιστατικό αυτό με την κοπέλα στην Κρήτη...😔😔😔

Λοιπόν μιλήσαμε με τον γιατρό...όντως δεν άντεξα άλλο κ του το είπα... Μου είπε να πίνω 1 κάθε 8 ώρες... Πίεση μου είπε στην εγκυμοσύνη 140 με 9 είναι φυσιολογική...να τηνετραω 3 φορές την ημέρα κ αν πάει πιο πάνω να του το πω ..

Βγήκε η papp-a...

Όλα καλά...Παρασκευή πάω για την Νιπτ...

πρίν από 1 λεπτό , Αννούλαααα είπε:

Λοιπόν μιλήσαμε με τον γιατρό...όντως δεν άντεξα άλλο κ του το είπα... Μου είπε να πίνω 1 κάθε 8 ώρες... Πίεση μου είπε στην εγκυμοσύνη 140 με 9 είναι φυσιολογική...να τηνετραω 3 φορές την ημέρα κ αν πάει πιο πάνω να του το πω ..

Βγήκε η papp-a...

Πάω να πιω ντεπον... Τραγικό κορίτσια...ελπίζω να μου φύγει κάποια στιγμή...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 833
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Βγήκε η papp-a...

Δύσκολο περιστατικό κ για μένα που είμαι έγκυος κ βλέπω τόσα πολλά καθημερινά σε αυτή τη δουλειά🤷

Περαστικά κορίτσι μου, να σε πιάσει το ντεπον να ηρεμήσεις επιτέλους! Κ εγώ για πίεση αυτά τα όρια ξέρω. Μπράβο για την Papp A. 

Καλά αποτελέσματα στη NIPT σου εύχομαι 🙏❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Βγήκε η papp-a...

Ενα των 1000ων φαντάζομαι ανα 8 ωρες ε; Γιατι το 500αρι είναι δόση για εφήβους θα ελεγα.

Μπραβο βρε κορίτσι για τα καλα αποτελέσματα και του papp-a!! 

πρίν από 11 λεπτά , Eustathia είπε:

Δύσκολο περιστατικό κ για μένα που είμαι έγκυος κ βλέπω τόσα πολλά καθημερινά σε αυτή τη δουλειά🤷

Περαστικά κορίτσι μου, να σε πιάσει το ντεπον να ηρεμήσεις επιτέλους! Κ εγώ για πίεση αυτά τα όρια ξέρω. Μπράβο για την Papp A. 

Καλά αποτελέσματα στη NIPT σου εύχομαι 🙏❤️

Googlαρα έγκυος Κρήτη και δε βρήκα κάτι...  Σε καταλαβαίνω πάντως που επηρεαζεσαι. Εγω είμαι φαρμακοποιός. Απλα έχω σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Επηρεαζομουν πολυ κι εγώ. Και ειναι κάποιοι, που ακομα και σήμερα, τους σκέφτομαι και στεναχωριέμαι. Πόσο μάλλον οταν ειχες πελάτη υγιή και πάντα εύθυμο, αλεγρο και ξαφνικά να νοσεί άσχημα... Πφφφ τέλος πάντων. Νομίζω ολο για άσχημα μιλάμε σήμερα.

Σου περασε η αδιαθεσία;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Βγήκε η papp-a...

Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της papp a

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ενα των 1000ων φαντάζομαι ανα 8 ωρες ε; Γιατι το 500αρι είναι δόση για εφήβους θα ελεγα.

Μπραβο βρε κορίτσι για τα καλα αποτελέσματα και του papp-a!! 

Googlαρα έγκυος Κρήτη και δε βρήκα κάτι...  Σε καταλαβαίνω πάντως που επηρεαζεσαι. Εγω είμαι φαρμακοποιός. Απλα έχω σταματήσει τα τελευταία χρόνια. Επηρεαζομουν πολυ κι εγώ. Και ειναι κάποιοι, που ακομα και σήμερα, τους σκέφτομαι και στεναχωριέμαι. Πόσο μάλλον οταν ειχες πελάτη υγιή και πάντα εύθυμο, αλεγρο και ξαφνικά να νοσεί άσχημα... Πφφφ τέλος πάντων. Νομίζω ολο για άσχημα μιλάμε σήμερα.

Σου περασε η αδιαθεσία;

Ήταν μία τουρίστρια 33 ετών έγκυος που μετά από πτώση έμεινε εγκεφαλικά νεκρή και η οικογένεια προχώρησε σε δωρεά οργάνων. 

Έχεις δίκιο, δύσκολο κ αυτό που περιγράφεις. 

Είμαι καλύτερα, είχε φτιάξει ο άντρας μου μία καρμπονάρα, την πέθανα. Έφαγα κ ξάπλωσα λίγο μετά τη δουλειά. Νιώθω κουρασμένη μωρέ 🤷🥺κ πεινάω συνέχεια. Δηλαδή ήμαρτον 😇

Εσείς πώς είστε κορίτσια? 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Eustathia είπε:

Ήταν μία τουρίστρια 33 ετών έγκυος που μετά από πτώση έμεινε εγκεφαλικά νεκρή και η οικογένεια προχώρησε σε δωρεά οργάνων. 

Είμαι καλύτερα, είχε φτιάξει ο άντρας μου μία καρμπονάρα, την πέθανα. Έφαγα κ ξάπλωσα λίγο μετά τη δουλειά. Νιώθω κουρασμένη μωρέ 🤷🥺κ πεινάω συνέχεια. Δηλαδή ήμαρτον 😇

Εντάξει αυτό το περιστατικό ήταν η υπενθύμιση μην υπερεκτιμας τις δυνάμεις σου Κ ειδικά αν έχεις την ευθύνη Κ για κάποια ζωή που μεγαλώνει μέσα σου ή μαζί σου. Ευτυχως δεν έζησε για να ζει με αυτό το βάρος μιας ανεύθυνης απόφασης.  

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Eustathia είπε:

Α για την τουριστια. Ναι κατι πηρε το αυτί μου. Πολυ κρίμα.. 

Εγώ σήμερα καλύτερα και απο αναγουλες και από ενέργεια. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Α για την τουριστια. Ναι κατι πηρε το αυτί μου. Πολυ κρίμα.. 

Εγώ σήμερα καλύτερα και απο αναγουλες και από ενέργεια. 

Μπράβο 🙏❤️

Εγώ από το πρωί μέχρι κ πριν καμιά ώρα είχα μόνιμη ναυτία 🤦 δεν έφευγε, αλλά τώρα που έφαγα, πολύ καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια και αγόρια δεν σας μίλησα καθόλου σήμερα είχα γιατρό το πρωί και μετά όλη μέρα ύπνο.Όλα είναι πολύ καλά μεγάλωσε το μωράκι μας και μας έκανε και τη χάρη να μας δείξει το φύλο.Είναι κοριτσάκι!

Μου λύθηκε και η απορία για τους μήνες που λέγαμε χθες.Τώρα από δω και πέρα μου είπε πάμε σύμφωνα με την τελική ημερομηνία.Εμένα είναι 14/6 άρα κάθε 14 αλλάζω μήνα ασχέτως με τις εβδομάδες.Άρα 14/1 θα μπω στον 5ο, 14/2 στον 6ο ,14/3 στον 7ο και ούτω καθεξής.

@Αννούλαααα Με το καλό το αποτέλεσμα της nipt. Τι τραβάς και εσύ με τον πονοκέφαλο βρε κορίτσι μου.Ελπίζω να σου περάσει σύντομα.

Μια ερώτηση γι αυτές που έχετε και άλλα παιδάκια .Πότε είχατε αρχίσει να νιώθετε το μωρό?Δεν μιλάω για κλωτσιές αυτό το έτσι λίγο που λες είναι μωρό?Δεν είναι?

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Angel-11 είπε:

Γεια σας κορίτσια και αγόρια δεν σας μίλησα καθόλου σήμερα είχα γιατρό το πρωί και μετά όλη μέρα ύπνο.Όλα είναι πολύ καλά μεγάλωσε το μωράκι μας και μας έκανε και τη χάρη να μας δείξει το φύλο.Είναι κοριτσάκι!

Μου λύθηκε και η απορία για τους μήνες που λέγαμε χθες.Τώρα από δω και πέρα μου είπε πάμε σύμφωνα με την τελική ημερομηνία.Εμένα είναι 14/6 άρα κάθε 14 αλλάζω μήνα ασχέτως με τις εβδομάδες.Άρα 14/1 θα μπω στον 5ο, 14/2 στον 6ο ,14/3 στον 7ο και ούτω καθεξής.

@Αννούλαααα Με το καλό το αποτέλεσμα της nipt. Τι τραβάς και εσύ με τον πονοκέφαλο βρε κορίτσι μου.Ελπίζω να σου περάσει σύντομα.

Μια ερώτηση γι αυτές που έχετε και άλλα παιδάκια .Πότε είχατε αρχίσει να νιώθετε το μωρό?Δεν μιλάω για κλωτσιές αυτό το έτσι λίγο που λες είναι μωρό?Δεν είναι?

Ε στις 18 εβδομάδες άμα κάθεσε ανάσκελα κάτι θα καταλάβεις . Από τις 20 Κ μετά θα το καταλαβαίνεις κάπως καλητερα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μπράβο για τα όμορφα νέα 🙏 με το καλό να έρθει η μπεμπούλα λοιπόν ❤️🙏

Έχω μια μικρή προτίμηση, ένστικτο, κάτι κ εγώ για κοριτσάκι 😇 γερό παιδάκι να ναι βέβαια. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Μπράβο για τα όμορφα νέα 🙏 με το καλό να έρθει η μπεμπούλα λοιπόν ❤️🙏

Έχω μια μικρή προτίμηση, ένστικτο, κάτι κ εγώ για κοριτσάκι 😇 γερό παιδάκι να ναι βέβαια. 

Για να πω την αλήθεια ένστικτο δεν είχα  αλλά το είχα πει ξανά για να με παιδεύει τόσο κορίτσι θα είναι .Όπως και να έχει και φυσικά γερά να είναι και να έρθουν με το καλό .

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλες :)

Μόλις διάβασα για τη κοπέλα στη Κρήτη και στεναχωρήθηκα... Τουλάχιστον η ψυχή της θα υπάρχει μέσω των δωρεών της (εγώ πιστεύω κορίτσια..). 

Συγχαρητήρια Angel για τη μπεμπούλα σου, με το καλό να έρθει και υγιέστατη. Όπως όλων σας/μας. 

Η σύζυγος μου παραπονιόταν για φούσκωμα, στομαχόπονο, αηδία, όλες αυτές τις μέρες και χθες της αγόρασα και καθάρισα ανανά και μου είπε πως σήμερα όλη μέρα ένιωθε υπέροχα. Θα της καθαρίσω άλλον έναν για αύριο και θα ξαναπάω στον μανάβη 😁 Για δοκιμάστε το, γιατί μόνο να μυρίζει και να δαγκώνει λεμόνια, δεν κάναμε δουλειά. Κατά τ'άλλα περιμένω να πάει 08/01 για να πάμε για υπέρηχο και να μας πει πότε θα κάνουμε την αυχενική.

Όσο μπορείτε να ξεκουράζεστε, μην κάνετε δουλειές, μη σηκώνετε βάρη και να προσέχετε την διατροφή σας. Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξηγηση; Σας ανεβαίνει και σας η λίμπιντο ή μόνο στη γυναίκα μου συμβαίνει και θα μου ορμήξει; 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 14 λεπτά , GiannisP. είπε:

Μόλις διάβασα για τη κοπέλα στη Κρήτη και στεναχωρήθηκα... Τουλάχιστον η ψυχή της θα υπάρχει μέσω των δωρεών της (εγώ πιστεύω κορίτσια..). 

Συγχαρητήρια Angel για τη μπεμπούλα σου, με το καλό να έρθει και υγιέστατη. Όπως όλων σας/μας. 

Η σύζυγος μου παραπονιόταν για φούσκωμα, στομαχόπονο, αηδία, όλες αυτές τις μέρες και χθες της αγόρασα και καθάρισα ανανά και μου είπε πως σήμερα όλη μέρα ένιωθε υπέροχα. Θα της καθαρίσω άλλον έναν για αύριο και θα ξαναπάω στον μανάβη 😁 Για δοκιμάστε το, γιατί μόνο να μυρίζει και να δαγκώνει λεμόνια, δεν κάναμε δουλειά. Κατά τ'άλλα περιμένω να πάει 08/01 για να πάμε για υπέρηχο και να μας πει πότε θα κάνουμε την αυχενική.

Όσο μπορείτε να ξεκουράζεστε, μην κάνετε δουλειές, μη σηκώνετε βάρη και να προσέχετε την διατροφή σας. Να ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξηγηση; Σας ανεβαίνει και σας η λίμπιντο ή μόνο στη γυναίκα μου συμβαίνει και θα μου ορμήξει; 😂

Καλησπέρα @GiannisP.! Με τα λεμόνια έχω κόλλημα κ εγώ κ με τα μανταρίνια επίσης. Ανανά λατρεύω υπό φυσιολογικές συνθήκες κ τώρα κάπως τον απέφυγα σαν να μου ήρθε κάπως δηλαδή. Αλλά θα δοκιμάσω! 

Έχεις δίκιο για τη δωρεά, όχι επειδή είναι η δουλειά μου αλλά είναι όντως υπέρτατο δώρο ζωής και παρακαταθήκη. Το πιστεύω πολύ. 

Εμάς η γιατρός λόγω των μπεζ υγρών που είχα και των μικροαιμορραγιών μας είχε πει κάποιες εβδομάδες να διακόψουμε τις επαφές. Οπότε δεν μπορώ να σου πω γιατί λόγω άγχους δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι 🤣🤣 στο 2ο τρίμηνο όμως λένε ότι ανεβαίνει φουλ η λιμπιντος κ επανέρχεται κ η όρεξη. 

πρίν από 26 λεπτά , GiannisP. είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Με το καλό όλα τα μωράκια!

Εγώ προσωπικά ούτε σαν σκέψη χαχα βέβαια λόγω κύησης υψηλού κινδύνου έχουμε απαγορευτικό μέχρι τη γέννα οπότε ίσως το έχουμε βγάλει τελείως από το μυαλό μας! Αλλά γενικά είναι συνηθισμένο να υπάρχει αυξημένη όρεξη και αν ο γιατρός το επιτρέπει μια χαρά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...