Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, 

Μετά από 1,5 χρόνο κατάφερα να μπω, για κάποιο λόγο είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός μου. 

Θα πω ότι δεν έχω σταματήσει μέρα να σας διαβάζω, να ανυπομονώ με τις χορειακές σας, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας. Χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι πολύ με τις στεναχώριες σας. Θα πω όμως ότι έχετε πολύ δύναμη μέσα σας και σημασία είναι να είστε εσείς πρώτα καλά, είτε αυτό σημαίνει να συνεχίσετε τις εξωσωματικές ή να σταματήσετε. Η ψυχολογία μας είναι εύθραυστη και δυστυχώς, πραγματική κατανόηση δεν έχουμε από κανέναν. 

Αφού έκανα την κοράκλα μου, θα πω ότι θα τα περνούσα όλα ξανά και ξανά. Ένιωθα τόσο δυνατή, μέχρι που εχθές με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο να μου πουν να πληρώσω την κατάψυξη. Για το έτος 2023-2024. Έχω 2 έμβρυα 4ΒΒ και 3ΒΒ. Ήξερα από το προηγούμενο κέντρο ότι ήταν ένα 3ΒΒ και ένα 3CC. Τα είχα "ξεγράψει". Τώρα μου έδωσαν ελπίδες και ξαφνικά ένιωσα όλο αυτόν τον φόβο που ένιωθα στις προσπάθειες μου, σε όλες τις εξετάσεις, στις αιμορραγίες. Τελικά δεν ξεπέρασα ποτέ όλο αυτό που σου αφήνει αυτός ο σκληρός δρόμος, είτε τελειώνει στην πρώτη προσπάθεια, είτε στις 10 προσπάθειες. Η μόνη και τεράστια διαφορά είναι ότι η αγκαλιά της κόρης μου μαλακώνει όλα τα δύσκολα συναισθήματα.  με απλά ελληνικά, μου έχει αφήσει πολλά ψυχολογικά, αφού γέννησα, έβγαλα και ψυχοσωματικά και ένα ωραίο αυτοάνοσο. 

Εδώ θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας. Και την δικιά σου @linaaμου, όσο ωμή και αν είναι η αλήθεια. Αξίζουν αυτά τα έμβρυα μια προσπάθεια;

Στο κέντρο μου είπαν ότι επειδή ήμουν 26 όταν τα έκανα, δίνουν πιθανότητες. 

Η ιστορία μου:

18 ωάρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν, μου έβαλαν 2 μορίδια  είχα βιοχημική, μετά από 6 μήνες μετέφερα 1 4ΑΑ και 1 4ΒΑ και πήρα χοριακή 199,30 - 305 - 666 και 5 εμβδομάδες τρελή αιμορραγία με πόνους, όπου η μια θεωρία ήταν ότι είχα δύο και απέβαλα το ένα. 

Κατά βάση υπάρχει αντρικός παράγοντας. Αυτα...

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι ειχα κανει 2 στις αρχες και ηταν σουπερ! Μετα δεν ηθελα αλλες και γενικά και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, δεν ηθελα να μπαίνω στη διαδικασία των χοριακων (ψυχοφθορο κι αυτο) το πρωί ομως ήμουν τοσο χαλια ψυχολογικα που ειπα να κάνω. Αν και εδω που τα λεμε, ουτε η χοριακή ειναι αξιολογος δείκτης οτι παει καλα. Στην παλινδρομη, ειχα κανει 2 χοριακες η μια 5+4 και η 2η  5+6 είχε τετραπλασιαστεί και παρ ολο που δεν ειχα συμπτώματα είχα ανακουφιστεί αλλά τελικά ο υπέροχος ήταν αυτός που έδειξε οτι δεν παει καλα.

Θα πάρω σήμερα τον γιατρό και θα παω την αλλη Παρασκευή αν έχει κενό που θα ειμαι 7+1.

Καλησπέρα κορίτσια!

Κορίτσι μου μην το σκέφτεσαι έτσι. Σκέψου θετικά γιατί είναι μία άλλη εγκυμοσύνη και ας μην μπαίνουμε σε σύγκριση με κάποια προηγούμενη.

Η παλίνδρομη πως ήρθε;Είχες αιμορραγία;

Εγώ την Πέμπτη που μας πέρασε είχα τον πρώτο κολπικό υπέρηχο όπου είδαμε και λεκιθικό σάκο και κάποιο σποράκι. Μου έδωσε να κάνω και εξετάσεις αίματος και θα πάω αύριο γιατί περιμένω να μου γράψει και ο αιματολόγος.

Την Δευτέρα 2 του μήνα έχω τον επόμενο.

Εν τω μεταξύ μάλλον έχω μύκητες γιατί έχω φαγούρα και μια αίσθηση καψίματος κάποιες φορές και πήρα τηλέφωνο την γιατρό και μου είπε μύκητες.Την Δευτέρα θα μου πάρει και επίχρισμα κολπικό για καλλιέργεια.

Είχε ποτέ καμία;Είμαι 31 και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με τον κόλπο.Δεν είχα πάθει ποτέ κολπίτιδα και τέτοια.

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 64
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , kerasia93 είπε:

κολπικό για καλλιέργεια.

Είχε ποτέ

Μπορεί λόγο εγκυμοσύνης από τις ορμόνες λίγο να διαταραχτηκε η χλωρίδα . Να πλένετε με κρύο νερό στην περιοχή Κ όχι με πολλά σαπούνια . Να στεγνωνεις καλά την περιοχή Κ να σιδερωνεις τα εσώρουχα Κ πάντα να φοράς τώρα βαμβακερά όχι συνθετικά . 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Μπορεί λόγο εγκυμοσύνης από τις ορμόνες λίγο να διαταραχτηκε η χλωρίδα . Να πλένετε με κρύο νερό στην περιοχή Κ όχι με πολλά σαπούνια . Να στεγνωνεις καλά την περιοχή Κ να σιδερωνεις τα εσώρουχα Κ πάντα να φοράς τώρα βαμβακερά όχι συνθετικά . 

Να πάρω ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή; Τα εσώρουχα πάντα τα σιδερώνω αλλά μπαίνουν και στεγνωτήριο και μόνο βαμβακερά.

Μπορεί να φύγει και μόνο του ή μόνο με θεραπεία;Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

vEsSp3.png 

πρίν από 9 λεπτά , kerasia93 είπε:

Να πάρω ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή; Τα εσώρουχα πάντα τα σιδερώνω αλλά μπαίνουν και στεγνωτήριο και μόνο βαμβακερά.

Μπορεί να φύγει και μόνο του ή μόνο με θεραπεία;Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Θα ρωτήσεις για σαπούνι μόνο από φαρμακείο ή το γυναικολόγο σου όχι αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ Κ διαφημίζουν . 

Κοίτα απτήν στιγμή που το είπες στο γυναικολόγο θα σου δώσει μάλλον θεραπεία . Αλλά πολλές φορές περνάει Κ μόνο του . 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ! Σήμερα ξύπνησα ακομα πιο βαρια ψυχολογικα. Μακαρι μες την ημέρα να δω λιγο αναγουλα, κατι τέλος πάντων να πάρω τα πάνω μου. Τρέμω ότι μπορεί να χασω πάλι μωρό...

Βγήκε η χοριακή κορίτσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...