-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα κορίτσια,
Μετά από 1,5 χρόνο κατάφερα να μπω, για κάποιο λόγο είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός μου.
Θα πω ότι δεν έχω σταματήσει μέρα να σας διαβάζω, να ανυπομονώ με τις χορειακές σας, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας. Χαίρομαι με τις χαρές σας και λυπάμαι πολύ με τις στεναχώριες σας. Θα πω όμως ότι έχετε πολύ δύναμη μέσα σας και σημασία είναι να είστε εσείς πρώτα καλά, είτε αυτό σημαίνει να συνεχίσετε τις εξωσωματικές ή να σταματήσετε. Η ψυχολογία μας είναι εύθραυστη και δυστυχώς, πραγματική κατανόηση δεν έχουμε από κανέναν.
Αφού έκανα την κοράκλα μου, θα πω ότι θα τα περνούσα όλα ξανά και ξανά. Ένιωθα τόσο δυνατή, μέχρι που εχθές με πήραν τηλέφωνο από το κέντρο να μου πουν να πληρώσω την κατάψυξη. Για το έτος 2023-2024. Έχω 2 έμβρυα 4ΒΒ και 3ΒΒ. Ήξερα από το προηγούμενο κέντρο ότι ήταν ένα 3ΒΒ και ένα 3CC. Τα είχα "ξεγράψει". Τώρα μου έδωσαν ελπίδες και ξαφνικά ένιωσα όλο αυτόν τον φόβο που ένιωθα στις προσπάθειες μου, σε όλες τις εξετάσεις, στις αιμορραγίες. Τελικά δεν ξεπέρασα ποτέ όλο αυτό που σου αφήνει αυτός ο σκληρός δρόμος, είτε τελειώνει στην πρώτη προσπάθεια, είτε στις 10 προσπάθειες. Η μόνη και τεράστια διαφορά είναι ότι η αγκαλιά της κόρης μου μαλακώνει όλα τα δύσκολα συναισθήματα. με απλά ελληνικά, μου έχει αφήσει πολλά ψυχολογικά, αφού γέννησα, έβγαλα και ψυχοσωματικά και ένα ωραίο αυτοάνοσο.
Εδώ θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας. Και την δικιά σου @linaaμου, όσο ωμή και αν είναι η αλήθεια. Αξίζουν αυτά τα έμβρυα μια προσπάθεια;
Στο κέντρο μου είπαν ότι επειδή ήμουν 26 όταν τα έκανα, δίνουν πιθανότητες.
Η ιστορία μου:
18 ωάρια, 12 ώριμα, 8 γονιμοποιήθηκαν, μου έβαλαν 2 μορίδια είχα βιοχημική, μετά από 6 μήνες μετέφερα 1 4ΑΑ και 1 4ΒΑ και πήρα χοριακή 199,30 - 305 - 666 και 5 εμβδομάδες τρελή αιμορραγία με πόνους, όπου η μια θεωρία ήταν ότι είχα δύο και απέβαλα το ένα.
Κατά βάση υπάρχει αντρικός παράγοντας. Αυτα...
- 1
-
Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️
-
Θέματα
-
- 5.988 απαντήσεις
- 805.420 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.129.282 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.367 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 115.732 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.551 εμφανίσεις
-
-
-
- 873 απαντήσεις
- 79.911 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 5.568 εμφανίσεις
-
- 5.988 απαντήσεις
- 805.420 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 110 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 389 εμφανίσεις
-
- 220 απαντήσεις
- 181.511 εμφανίσεις
-
- 63 απαντήσεις
- 3.319 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 2.674 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 49
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 722 απαντήσεις
- 30.739 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα