Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι ειχα κανει 2 στις αρχες και ηταν σουπερ! Μετα δεν ηθελα αλλες και γενικά και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, δεν ηθελα να μπαίνω στη διαδικασία των χοριακων (ψυχοφθορο κι αυτο) το πρωί ομως ήμουν τοσο χαλια ψυχολογικα που ειπα να κάνω. Αν και εδω που τα λεμε, ουτε η χοριακή ειναι αξιολογος δείκτης οτι παει καλα. Στην παλινδρομη, ειχα κανει 2 χοριακες η μια 5+4 και η 2η  5+6 είχε τετραπλασιαστεί και παρ ολο που δεν ειχα συμπτώματα είχα ανακουφιστεί αλλά τελικά ο υπέροχος ήταν αυτός που έδειξε οτι δεν παει καλα.

Θα πάρω σήμερα τον γιατρό και θα παω την αλλη Παρασκευή αν έχει κενό που θα ειμαι 7+1.

Καλησπέρα κορίτσια!

Κορίτσι μου μην το σκέφτεσαι έτσι. Σκέψου θετικά γιατί είναι μία άλλη εγκυμοσύνη και ας μην μπαίνουμε σε σύγκριση με κάποια προηγούμενη.

Η παλίνδρομη πως ήρθε;Είχες αιμορραγία;

Εγώ την Πέμπτη που μας πέρασε είχα τον πρώτο κολπικό υπέρηχο όπου είδαμε και λεκιθικό σάκο και κάποιο σποράκι. Μου έδωσε να κάνω και εξετάσεις αίματος και θα πάω αύριο γιατί περιμένω να μου γράψει και ο αιματολόγος.

Την Δευτέρα 2 του μήνα έχω τον επόμενο.

Εν τω μεταξύ μάλλον έχω μύκητες γιατί έχω φαγούρα και μια αίσθηση καψίματος κάποιες φορές και πήρα τηλέφωνο την γιατρό και μου είπε μύκητες.Την Δευτέρα θα μου πάρει και επίχρισμα κολπικό για καλλιέργεια.

Είχε ποτέ καμία;Είμαι 31 και μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με τον κόλπο.Δεν είχα πάθει ποτέ κολπίτιδα και τέτοια.

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , kerasia93 είπε:

κολπικό για καλλιέργεια.

Είχε ποτέ

Μπορεί λόγο εγκυμοσύνης από τις ορμόνες λίγο να διαταραχτηκε η χλωρίδα . Να πλένετε με κρύο νερό στην περιοχή Κ όχι με πολλά σαπούνια . Να στεγνωνεις καλά την περιοχή Κ να σιδερωνεις τα εσώρουχα Κ πάντα να φοράς τώρα βαμβακερά όχι συνθετικά . 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Μπορεί λόγο εγκυμοσύνης από τις ορμόνες λίγο να διαταραχτηκε η χλωρίδα . Να πλένετε με κρύο νερό στην περιοχή Κ όχι με πολλά σαπούνια . Να στεγνωνεις καλά την περιοχή Κ να σιδερωνεις τα εσώρουχα Κ πάντα να φοράς τώρα βαμβακερά όχι συνθετικά . 

Να πάρω ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή; Τα εσώρουχα πάντα τα σιδερώνω αλλά μπαίνουν και στεγνωτήριο και μόνο βαμβακερά.

Μπορεί να φύγει και μόνο του ή μόνο με θεραπεία;Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

vEsSp3.png 

πρίν από 9 λεπτά , kerasia93 είπε:

Να πάρω ειδικό σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή; Τα εσώρουχα πάντα τα σιδερώνω αλλά μπαίνουν και στεγνωτήριο και μόνο βαμβακερά.

Μπορεί να φύγει και μόνο του ή μόνο με θεραπεία;Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Θα ρωτήσεις για σαπούνι μόνο από φαρμακείο ή το γυναικολόγο σου όχι αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ Κ διαφημίζουν . 

Κοίτα απτήν στιγμή που το είπες στο γυναικολόγο θα σου δώσει μάλλον θεραπεία . Αλλά πολλές φορές περνάει Κ μόνο του . 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ! Σήμερα ξύπνησα ακομα πιο βαρια ψυχολογικα. Μακαρι μες την ημέρα να δω λιγο αναγουλα, κατι τέλος πάντων να πάρω τα πάνω μου. Τρέμω ότι μπορεί να χασω πάλι μωρό...

Βγήκε η χοριακή κορίτσι;

Διαφημίσεις

Κορίτσια μολις βγηκε...

Ειναι 20.354 ενω θα έπρεπε να είναι κοντα 22.890. θελω να κλαψω. Αυτο σημαίνει πως δεν προχωράει;

Αυξηση 90% (89% για την ακρίβεια) ειναι οκ; Με εχουν πιασει τα κλάματα...

yplDp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μολις βγηκε...

Ειναι 20.354 ενω θα έπρεπε να είναι κοντα 22.890. θελω να κλαψω. Αυτο σημαίνει πως δεν προχωράει;

Κοριτσι  σε δύο μέρες με αυτή την χοριακη θα ακούσεις Κ καρδιά . Νομίζω ότι υπερβάλεις λιγάκι...   

πρίν από 34 λεπτά , linaa είπε:

Κοριτσι  σε δύο μέρες με αυτή την χοριακη θα ακούσεις Κ καρδιά . Νομίζω ότι υπερβάλεις λιγάκι...   

Λες ε; Κι εγω τωρα ηρέμησα κάπως. Ισως 90% αυξηση να ειναι οκ γι'αυτες τις μονάδες που είμαι πλέον. Δεν εχω ξανα κανει χοριακή με τετοια νουμερα

Αληθεια στις ποσες μοναδες περίπου, ακούς καρδούλα;

yplDp3.png

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μολις βγηκε...

Μίλησες με την γιατρό; 
Θεωρω πως είναι μια χαρά μην σκέφτεσαι αρνητικα όλα θα πάνε καλά. ❤️

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

4 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Λες ε; Κι εγω τωρα ηρέμησα κάπως. Ισως 90% αυξηση να ειναι οκ γι'αυτες τις μονάδες που είμαι πλέον. Δεν εχω ξανα κανει χοριακή με τετοια νουμερα

Αληθεια στις ποσες μοναδες περίπου, ακούς καρδούλα;

Η καρδιακή λειτουργία εντοπίζεται από την 6η εβδομάδα και μετά (σε απόλυτο κύκλο 28 ημερών) ή διαφορετικά όταν η χοριακή πιάσει τιμή μεταξύ 11230 και 25640 ή 28 ημέρες μετά τη σύλληψη.

Αρα τη βλέπεις να πάλλεται από την 6η και την 7η την ακούς 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Ελπίζω να ειναι οκ αυτη η αύξηση. Τι στο καλο σχεδον 90% Δεν ξερω ρε κορίτσια τι να υποθέσω. Πολυ αγχος. Οφου δεν μπορώ...

Αλλη χοριακή δεν κάνω. Την αλλη Τετάρτη θα παω στον γιατρό που θα ειμαι 6+6 οπότε θα πρέπει να ακούσω και καρδούλα, αν ολα πανε καλα.

• Δύναμη! 1

yplDp3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ελπίζω να ειναι οκ αυτη η αύξηση. Τι στο καλο σχεδον 90% Δεν ξερω ρε κορίτσια τι να υποθέσω. Πολυ αγχος. Οφου δεν μπορώ...

Αλλη χοριακή δεν κάνω. Την αλλη Τετάρτη θα παω στον γιατρό που θα ειμαι 6+6 οπότε θα πρέπει να ακούσω και καρδούλα, αν ολα πανε καλα.

Και θα πάνε! Θα το δεις 🤗 Υπομονή μέχρι την Τετάρτη! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε, να περνάνε οι μέρες 🥰

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια! Εμ, εγω είμαι και  δεν ειμαι για αυτη την ομαδα .. Φρεσκια μανουλα ενος μπεμπη 8 μηνων και μολις προχθές προς τρομερή μου εκπληξη, πηρα στα χερια μου θετικο τεστ εγκυμοσύνης... Πρωτη χοριακη 158, δευτερη (μετα απο 2 μερες) 173... Μαλλον βιαστηκα να χαρω ε; 

10 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εμ, εγω είμαι και  δεν ειμαι για αυτη την ομαδα .. Φρεσκια μανουλα ενος μπεμπη 8 μηνων και μολις προχθές προς τρομερή μου εκπληξη, πηρα στα χερια μου θετικο τεστ εγκυμοσύνης... Πρωτη χοριακη 158, δευτερη (μετα απο 2 μερες) 173... Μαλλον βιαστηκα να χαρω ε; 

Καλημέρα!

Δεν ξανακανεις σήμερα να δεις; Εύχομαι να διπλασιαστεί κ να εισαι στην ομάδα μας!

Να σου ζήσει το μωρακι σου!!🤗

Κορίτσια τι κανετε οι υπόλοιπες; Πως ειστε;

yplDp3.png

11 ώρες πρίν, Fifi88 είπε:

Καλημέρα!

Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα περιμένεις.

Είμαστε εδώ για παρεούλα!

Ενημέρωσε μας όταν ξανακάνεις.!

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα!

Δεν ξανακανεις σήμερα να δεις; Εύχομαι να διπλασιαστεί κ να εισαι στην ομάδα μας!

Να σου ζήσει το μωρακι σου!!🤗

Κορίτσια τι κανετε οι υπόλοιπες; Πως ειστε;

Καλημερούδια!

Εγώ σήμερα έκανα τις πρώτες μου εξετάσεις με τα αντισώματα,γενική και ούρα!

Κατά τα άλλα από συμπτώματα πρησμένο στήθος,κάποιες φορές το στομάχι μου και κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά αλλά σπάνια.

Έχω λίγο ένα άγχος γιατί χθες πήρα να φάω γιαούρτι με πέτσα παραδοσιακό και αφού είχα φάει κάποιες κουταλιές διάβασα την ετικέτα και το γάλα δεν ήταν παστεριωμένο. 😓

Εσύ πως είσαι σήμερα;Ηρέμησες καθόλου;

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...